Chcem sa spytat, ze ci sa da Ti200-ovka pretaktovat na uroven GF3 alebo Ti500.
Printable View
Chcem sa spytat, ze ci sa da Ti200-ovka pretaktovat na uroven GF3 alebo Ti500.
Na úroveň GF3 podle mě přetaktuješ skoro každou, ale záleží na výrobci, jaké používá komponenty při výrobě (paměti, kondenzátory atd.) - já mám shit Inno3D GF3 Ti200, GPU jde přetaktovat v pohodě na 220 - 230MHz, paměti jsou ale na prd (Hynix 5ns) a jdou tak max. na 440MHz, jinak už vykazují chyby v obraze. Ale nestěžuju si, mám ji už skoro rok a jede v pohodě. Pokud koupíš ještě někde např. Gaiward, MSI nebo něco podobného, tak určitě můžeš taktovat ještě líp, protože tam jsou lepší paměti. Prohlédni si fórum, GF3 tu má tuna lidí...
Pokud budes mit dobry pameti,tak na GF3 Ti 500 pude,treba Gainward tam daval 3,6 nebo 3,5ns
Takze Inno je shit? :wink:
Ale co som videl v cenniku Gainward, ten mal 4,5ns pamate.
2all:Nevim proč označovat Inno jak shit.Je to lowendovej výrobce,kterej si na nic nehraje.Jeho karty jsou v pohodě,akorát nejdou příliš přetaktovat,ale mě jsem od nich TNT2 a šla na 170/195.btw. Zdá se mi,že někteří uživatelé jsou zpřetaktování celkem zmlsaní.Já osobně považuju přetaktování nad 10% procent za velkej úspěch.
No,snad tady toho Gainwarda j lidi maj,ale ten ma myslim 3,5ns.Ja si taky na INNO stezovat nemuzu,koupil sem hi a jel fpoho.Sice pameti sli taktnout o 10mhz :lol: (GF 2MX 400),ale jadro slo asi o 20,takze na INNO asi dobrej vysledek ;DCitace:
Původně odeslal Pret
??? wov ja mam naGF4 3,6 hynix a de mi to na 550@620. to je husty ze GF4 ma stejny pameti jako GF3 :-)Citace:
Původně odeslal SPYKER
JJ,taky sem mrkal,mimochodem ja mam 4ns :-( .Citace:
Původně odeslal eraser
Tak sorry ... nechcel som nikoho urazit. Podla web stranky Inno vyzera byt celkom seriozny vyrobca.Citace:
Původně odeslal Mastr
BTW aku mate skusenost s kvalitou obrazu na kartach Inno?
2Pret.Pohoda :wink: .....já už jsem se s tim setkal ve víc diskuzích,ale neregoval jsem na to.Na přetaktování jsou tu přece Leadtek,Gaiward atd.
2Mastr: Já jsem taky nemyslel, že Inno je shit jako takový, ale jen z hlediska přetaktov¨ání (když už jsme na OC stránkách, že) a hlavně pamětí. Jinak je to karta stabilní a byla i dost levná, když jsem ji kupoval...
Určitě,pokud nelapneš zrovna nějakej hoodně blbej kus.Ale myslím že by se ti to povedlo i s tím blbým kusem.Můj Sparklík jde na 240;540 stabilně a někdy a někde i 260;570.Citace:
Původně odeslal Pret
kamaradka si porizovala comp a ma tam inno GF2 Ti, a ten obraz fakt stoji za to, rozmazany jako krava...i muj Pan Li ma ostrejsi obraz :eek:Citace:
Původně odeslal Pret
Mozno tam ma blby monac....to uz potom nezachrani ani best graficka.Citace:
Původně odeslal riksa
No kamos ma INNO a nestezuje si ale potom co jsem si taky koupil GF3 ti 200 od Gainwarda tak hned uvazoval ze INNO proda a koupi si Gainwarda ;DCitace:
Původně odeslal Pret
Zakopany pes je vtom ze INNO prodava opravdovou ti200 ale vetsina ostatnich prodejcu prodava ti 500 pod oznacenim ti 200 stim ze je podtaktuji nebo tam daji lepsi pameti ktere se daji dobre pretocit takze INNO neni spatna karta na Ti 200 ale proc si nekoupit za stejne a vmem pripade jeste mensi penize (Ten Gainward se prodaval u nas jeste o 500,- levneji nez to INNO ;D ) vykonove lepsi kartu :wink:
Takze neni dobre odsuzovat Inno ale dulezity je pro tebe vykon
Jinak s tema pametma u toho Gainwardu , je to tak ze vyrobce udava ze vyrabi dve varianty 4.5 ns (bez pasivu na pametech ) a 4.0 ns s pasivama na pametech a pak se i vyskytuji pry karty s 3.5 ns pametma, ja osobne presne nevim jestli mam 4.0 nebo 3.5 ns (Nechcou se mi kvuli toho sundavat pasivy ),ale co vim urcite tak mi jedou stabilne na 560 Hmz ;D
Takze co jsem tim chtel rict : Pokud chces GF ti 200 tak kup bud Gainwarda,Leadteka,Sparkl ci jim podobnou znacku a budes mit s velkou pravdepodobnosti Ti 500 za cenu ti 200 a pokdu si koupis INNO tak budes mit ti 200 kterou sis doopravdy koupil :roll:
Já jsem teď zkoušel taky jeden kousek Gainwardu a jel bez artefaktů a jiných problémů a naprosto stabilně na 265/565, jel i 270/570,ale to už byly malinkaté problémy. No ta karta dala naprdel i mému R9100 ??? :-o
No ja jsem sni taky spokojeny nadmiru ja jsem prvne uvazoval o koupi R9100 (8500Le) ale kdyz jsem si ji uz obejdnal v SoftCOmu tak mi dalsi den prisel mail ze ji nemaji a min 2-3 tydny ani nebudou mit tak jsem to vzdal a sel do toho Gaiwarda a byl to kup ;D ;D
Jo to sme na tom byly úplně stejně.Taky jsem se rozmýšlel jestli tu GF3 nebo Radeona.Pak mě kámoš splašil v Brně tu Dyatonu co mám,tak GF3 padla. Teď si ji ovšem koupil spolubydla a nestačím se divit :?
A na kolik ti bezi ten Radek ???? Ja jsem se dostal na tech250/560 ;D a jakou ma sestavu ten kamos ?
Mě běží na 300/265 a ten kámoš má Athlona 1000 s DDR333
Tak to jadro ma pekne taktnute ale u tech Radku to je celkem normalni ,akorat ty pameti :? a kolik meli defaultne ?
Kolik ti hazeji testy ?
No počkej,asi jsi mě špatně pochopil, ten takt 300/530 je u toho mého Radeona. On s tou GF3 má 265/565.Citace:
Původně odeslal ja.viper
Ne ja jsem te pochopil dobre ale blbe jsem to napsal ;D chtel bych videt nejakou GF3 ti 200 na 300 ;D ;D ;D ;D
No tu ti 200 ma slusne a jakou ma znacku ??? ja jsem se dostal na 250/560
No a nemyslis si ze ty vase grafiky dost brzdite tema CPU !!!???? ???
Má taky Gainwarda z Alfy. Prostě asi chytnul dobrý kousek. Ona ta karta jede i na 270/575,ale to už po zahřátí háže artefakty. Jo s těma CPU to vím,ale co naděláš,kdybych chtěl upgradovat,tak abych si připravil tak 10 000,- a to jaksi nemám :? :oops:
jop mel sem inno 3d GF3 Ti 200 128 DDR a sla mi z 175/400 na 255/500 vic sem nezkousel aby se mi moc nepotila ;D
To se pomalu divím, že se nevidalo něci joko GF3ultra serie (jako tomu bylo u GF2)
¨Dalsi duvod brat nVidii oprtoti ATi, ty tak dobre nejdou pretaktovaat
Ja mam G3ti 200 Sparkle a jedu s ni 230\520 je to OEM ale podle me docalo dobre pretocení... Jinak ten Geinward bude urcite good ale dneska uz bych spise koupil Radlo 9500Pro ;D
Jo Radeon 9500PRO je naprosto špičková karta,jenomže rozdíl přes 2500,- kaček za to "zatím" nestojí.
no mozna by ses divil, ale mam nePRO verzi radeonu 9500 a myslim, ze ten rozdil za to stoji a kdyz se podivas, na kolik sla pretaktovat... tak ma neco do sebe, tim netvrdim, ze Ti200 je spatna... :idea:
No,ja si myslim,ze prumerne pretocena GF3Ti 200 s kombinaci s rozumnym procesorem staci na fsechny dnesni hry,tak proc vrazet prachy do neceho jinyho ;DCitace:
Původně odeslal Rabban
2Rabban:Kolik mas v 3D Marku 2001 a 2003??Chci vedet,jak si ten Radek stoji oproti Gf4Ti
Vsak mame tu aj GF4 Ti4200, ktora ma celkom slusnu cenu a ma velmy dobry vykon, ale do mojho pocitaca je zbytocna, preto uvazujem o Ti200, co sa vsak zhana dost tazko.
No já nepopírám,že R9500 je špatná karta. Naopak,myslím že je to hodně dobrá karta,jenomže cena nad 5000,- je pro mě prostě moc a myslím,že ani nemá smysl. Až mě přestane stačit můr R9100,tak už bude ta 9500 stát zase těch 2500,- a za 2000,- prodám toho R9100. A navíc,pokud bych chtěl do karty dát kolem těch 5000,-,tak bych asi zvažoval spíš GF4 Ti 4200. Tu taky přetočíš na 4600 a možná ještě víš. Myslím,že ATI cenu R9500 (ne pro) trochu nadsadila.Citace:
Původně odeslal Rabban
JJ,je to kapku predrazeny.Sice ma podporu DX9 atd.,ale GF4Ti 4200 se mi v pomeru cena-vykon zda lepsi.Ta podle me je dnes nejvyhodnejsi kartou v pomeru cena vykon,po R9100 samozrejme ;DCitace:
Původně odeslal Noxx
BTW:ale pochybuju o tom,ze az bude 9500 stat 2500Kc,ze 9100 prodas za 2000 :wink:
No jo,tak možná o trošku míň,ale každopádně tu 9500 budu mít s příplatkem tak 1000 - 1500, což na novou kartu je slušná cena ne? Prostě: No neber to :lol:
No tak to je jina ;DCitace:
Původně odeslal Noxx
to pret:
Gainward GF3 Ti200 kupis v Sofose (www.sofos.sk), cca. 3800,- bez DPH
Kde na ty ceny na tom Slovensku chodíte? To je strašná pálka.Nebylo by výhodnější zajet si pro ni k nám a ještě by vám vrátili DPH. Takže by vás vyšla na nějakých 2400,-Citace:
Původně odeslal a4000
to noxx:
mas pravdu, oproti cenam v Cechach to je drahe :-(
z Bratislavy sa mozno oplati "skocit" napr. do Brna, ale z vychodu republiky to je horsie, nehovoriac o pripadnej reklamacii :-(
Můžete přijet i do Ostravy, v v PROce ji mají za 2500Kč. Bez DPH
Mimochodem myslíže, že má smysl vyměnit moji kartu za Ti200 od GAINWARD???
Nemá,nic by sis nepomohl. Jsou výkonově totožné karty.R8500 je o něco výkonnější,ale GF3 to kompenzuje vynikajícím taktováním. Zůstaň klidně u toho co máš :DCitace:
Původně odeslal DK
Podle mě se oplati kupovat GF3(dx8) těm kteří maji GF2 a ještě ji dobře prodaji jako ja!Prodal jsem GF2Ti za 2K a koupil Gainwarda GF3Ti 200 za 3K za levný peníz mám hodně muziky............všechny současné hry jedou v poho :wink: :wink:
Viem ... videl som ten cennik, ale zda sa mi ta cena priliz vysoka.Citace:
Původně odeslal a4000
No a to si to nemuzes nechat poslat z CR tu graf. ????
Ten R8500LE nema smysl menit zbytecne starosti kvuli nicemu .
A k te 9500Pro taky oni uvazuji ale az za hodne dlouho protoze ted by to byla zbytecne velka investice ,takze pokud nemusim tak nemenim a graf.kartu tak max do 3500,- ;D
V pohode ji pretaktujes na Ti 500... mel ji kamos a dal s ni dost velkej bordel... a dostal ji na dvojnasobek frekvenci.... ale me modded chlazeni... ;o(
Opravdu dvojnasobek ???To jako z pameti dostal 900mhz :lol: :lol: :wink: Nebo sem to spatne pochopil???Citace:
Původně odeslal Killer[SH
tak to je drson jestli dvojnasobek tak to je drson!? :wink:Citace:
Původně odeslal Killer[SH
Mrknete na moje OC. A je to noname za stejnou cenu jako Inno.
NO ale to neni presne dvojansobek ;D ;D ;D ;D ne vpohode ja ji mam taky pekne pretocenou ale dvojansobek to je blbost !!!!!! to by byla vic jak TI 4800!!!!! ;D
Ve mnoha prispevcich vsichni pisou OC stable a OC max. Zajimalo by me, jak hodnotite variantu "stable" a "max". Rozumne se mi zda pouziti programu Atrifact tester 5. To je pro variantu stable. Ale nenapada me,podle ceho hodnotite variantu MAX? To se jako zkousi navysovat frekvence az do uplneho zatuhnuti?A k cemu to je? :?:
Cau, jak je mozny, ze mate ty pameti tak vysoko? Ja se u svy karty GF3 Ti200 od MSI dostanu na max 472 a pak uz to hazi artefakty a po delsim zahrati to tuhne.
Hold spatnej kus no,ses na tom jak ja,tady fsichni jedou kolem 600 a ja jen 540 :evil:Citace:
Původně odeslal Jarda Lenk
tak ted jsem se definivne rozhodl, ze s tim neco udelam. Nejdriv schodim pasiv a zjistim co tam je za teplovodivou zalezitost a kdyz to nepomuze, zkusim zvednout napeti na grafice.
Co poviete na znacku Leadtek WinFast?
No myslite ze sa mi oplati Inno3D GeForce 3 Ti 200 Nerozbalena za 3000Sk?? ??? Ja myslim ze hej :|
Ja si myslim ze sa ti to oplati. Odkial to mas ? ... aj ja by som chcel jednu.Citace:
Původně odeslal Reno
to reno:
No Inno jen spis jako nouzovou moznost ;D nevim jak je ted prepocet na Slovensku ale ja bych za ni nedal vic jak neco pres dva ticice,- kc 8-)
ty pameti jsou fakt s shit :evil:
to pret:
Obe jsou vpohode a good :wink: ale divim se ze jdou jeste sehnat ???
Jarda Lenk:
Jen do ni zjisti jak tam mas pameti a pak uvidis kam az se muzes dostat ;D ja stim svym bezim na 540-560 tak se snaz ,teda pokud tam MSI nedalo stejne nebo podobne pameti jako INNO a nemas podtaktovanou ti 500 ;D
to SPYKER:
No ja si myslim ze tech 540-560 je pekne nato kolik je default ;D a tech 600 se mi nechce zas az tak moc verit :wink:
to Tomik 2003a: No to mas tezke to testuje kazdy podle sebe jak to uzna za vhodne zatim neni zadny pracovni postup ,ktery by pouzivali vsichni na toto urcovani :?
To Pret:
No ja ju mam od znameho ;D Ale nova stoji okolo 2830 bez dane v BGS velkosklade :wink: Ked xes dam ti pristup. SMS na 0908 712 519. BA :D
To ja.viper:
No keby som mohol tak si kupim Gainwarda alebo MSI :-) , ale nemozem zohnat :evil: No inak ten Inno je stabilny ale ma pamete na prd :evil: Ziadna pretaktovatelnost to ano :| Ozaj nevies kolko ns pamete ma Inno GF3 Ti200 ??? ??? ???
Inno je na hovn*, spatny pameti, karta sama o sobe je mizerne vyrobena,vetracek na GPU je po pul roce provozu zralej na vymenu... :-(
Jenze ja mam GF4Ti 4200 a on nadavl na to,ze ma spatny pameti,tak se ho chtel uklidnit,ze nejni sam :idea: ;DCitace:
Původně odeslal ja.viper
to Reno:
No INNO 3d co ma kamos tak ma 5 n.s. pameti :evil: coz je dost shit ta moje ma min. 4 n.s. a mozna 3.5 n.s. ;D jeste se vyrabi jina verze od Gainwardu ,ktera nema pasivy na pametech a ta by mela mit 4.5 n.s. pameti 8-)
3,5n.s :wink:Citace:
Původně odeslal ja.viper
no ja vim ,ale nekdo to tady tvrdil ze kdyz oddelal pasivy ze tam bylo 3.5 ;D ;D ale ja osobne bych to spis videl na tech 4 n.s. :wink:
No kupil som tu Inno GF3 Ti 200 a bez problemov dava na mojom Celerone 6000 bodov. A to na P4 dava okolo 7500-8000 8-) Takze shit to neni. :wink:
Co na tom PC delas??Ja jen ze Celeron je sebevrazda :wink: A kolik ma ta tvoje Inno n.s???4.0 nabo 5.0??Citace:
Původně odeslal Reno
To spyker:
No jo Celeron je sebevrazda ale nemal som zrovna 7000 SK na P4 1,8 GHz :lol: :lol: Neviem mozno 5 ns ale slape vyborne akurat ze pretaktovat moc nejde :-(
Jeste sem plet P4 :lol: Jo,taky sem chtel GF3Ti 200 koupit,ale nakonec sem koupil Radka........Citace:
Původně odeslal Reno
Inak akoze neviem co tu furt nadavate na Inno ked ja ho mam a dnes sa mi ho podarilo taktnut na 200/450 8-) Akoze asi tam nebudu 5ns pamete alebo ano ??? Ale ide bez problemov :wink:
Oni ty INNA se delaly jak s 4.0 ns tak s 5.0 ns..............janka ja mel taky INNO a sla fpoho........Citace:
Původně odeslal Reno
to Spyker:
No tak potom je dost mozne ze moja ma 4ns :-) pamete ale neviem ???
To je naprd,ty mas GF3Ti 200 a mas asi stejne ns jako ja na GF4Ti4200 :evil: ;DCitace:
Původně odeslal Reno
To Spyker:
;D :wink: NO ale ty mas ine jadro a pamet :-)
No takze moja Inno 3D predsa len ma 4ns pamete. 8-) Kartu mam hodenu zo 175/400 na 200/450 8-) a slape bez akychkolvek poskodeni alebo poruch obrazu. Superr :wink:
No to je sice pekne tech 200/450 ale takovy Gainward za stejne mozna mensi penize to ma jako default takze v tomhle porovanani nic moc ;D ja jedu momentalne na 250/550 8-)
No a zajiste chapu ze nemas 7000,- na pomaly P4 1.8 Ghz ale uz si slysel o firme AMD ???? maji takovou krasnou vecicku
Athlon XP Thoroughbred B0 JUIHB DLT3C 1700+ za krasnych 2000,- a hodis je na 2600+ a muzes se jen smat ;D ;D ;D ;D ;D a za zbytek co usetris za P4 si muzes zajet k mori ;D ;D
Ja som kedysi davno zakupil kusok gf3ti200 od uja Sparkiho a nemozem sa stazovat. Dlho som slapal na 250/550 ale zistil som, ze pri zapnutom vyhladzovani a inych roznych ficurinkach bola karta unstable. Takze pri maximalnom zatazeni ide stabilne na 233/533.
Noo pamete na 533 :eek: Teram mam 480 a pohoda ale v blbom Power Stripe uz viac ako 495 nastavit nemozem :evil:PLZ Ma prosim niekto ten nVidia tuner alebo take daco??? Surne by sa mi to zislo. Ak ano prosim poslite ho na reno@post.sk
Hmm za 2000 :eek: Myslim ze prejdem z Intelu na AMD ;D Predsa len tie P4 su prehnane drahe :-( A na hry a tak mi Athlon posluzit vynikajuco ;D
Nic som nepovedal, v Power Stripe mam az 533 moznost a viac Ja lol ;D T
NO konecne moudra rec od tebe prejit z Intel na AMD ;D ;D ze by :idea: osviceni ;D ;D
No a s tim INNO budes mit asi stesti a budes mit 4 n.s. pameti jinak by to snad ani nebylo mozne ;D jinak ja pouzivam GF tweak utilities a detonatory a refrestool ;D
Jo a ten power Strip bych ti moc nedoporucoval protoze dela problemy ve hrach ,hlavne stinovani :evil:
To ja.viper:
No jo AMD neni az taka kvalita ale no co uz, :!: vykon ma, cena je dobra tak preco ne? :-) Ozaj teraz mam kartu pretocenu z 175/400 na 220/500 a slape jak drak. No problemo. Ozaj mozes mi nejake tie softiky poslat alebo aspon napisat strnaku na download? ???
vsak ja ti verim ;D asi mas stesti ze mas prave 4 ns pameti :roll: jinak bys to tak moc hodit nemohl s 5 ns. :wink:
No poslat ti ho bohuzel nemuzu protoze ho mam doma na kompu a ted jsem ve skole a doma bohuzel net namam :evil:
No ale jinak se ten program jmenuje ReForce tak si nech vyhledat v googlu ;D a ten power strip radeji zahod
PS: A muzes mi prosimte rict jak to myslis s tou kvalitou u toho AMD ?????? nejak nevim na co narazis ??? :wink: AMD temer ve vsem prekona Intel ;D ;D ;D
To ja.viper:
Noo AMD neni zle :!: to nehovorim ale take teplotne problemy, tie preslavili AMD :wink: Inak cena vs vykon u AMD je neprekonatelna :wink:
No jenomze kouzlo je v tom ze ty nove XP TB uz hrejou malo vpodstate stejne jako intel cca od 30-50 °C vzhledem k OC a to je vcelku vpohode ,staci ktomu i obzcejny vzduchovz cooler ;D ;D
Jak se to rika ???? Za malo penez hodne skvele muziky !!!!!!!!! :arrow: ;D 8-) :wink: :lol: :roll:
Hmm :-) To ano :!: Myslim ze som uz dost presvedceny o prejdeni na AMD , ale originalne som xel Pentium 4 :wink: Ale no money :evil: :arrow: Asi si kupim ten XP TB cca 2000+ to by malo stacit :idea:
Je zbytecne kupovat Xp 2000+ protoze je zbytecne drahsi nez 1700+ a nejde ani tak dobre taktovat ,takze kdyz koupis dobrou revizi toho Xp 1700+ tak se dostanes vys (cca na 2600+ podle desky apod.) nez s tou 2000+ ;D ;D ;D
Umm mam otazku :?: Som zaciatocnik a neviem jak sa do textu moze vlozit obrazok ??? ??? Xem vlozit obrazok mojej bedne(velky) cca 125*150 pixelov nevie niekto jak to tam mam dostat ???
no a co takhle pomoci img kdyz vytvaris odpoved ,je to html stranka :wink:
No. to ja.viper:
Hm pocuvaj ty pozivas na taktovanie GF tweak?? Kde si ho mozem stiahnut ??? Internet mam asi tak 2 tyzdne ;D
No na ten druhy tread jsem ti hodil odkaz na ten riva tuner :wink:
a tady http://www.3dnews.ru/download/tweak/video/ toho je vice
napr ten GF tweak utiliti a dobry je taky RefresReforce (natvrdo ti nastavi obnovovaci frkvenci na vsechny rozliseni :wink: )
No a zkus pouzivat vyhledavace ja pouzivam google.com ;D
Dik. Inac som testol tu moju grafiku na vykonnejsom procaku konkretne na p4 2,53 a hodila defaultne nepretaktovana 8400 MArkov ;D 8-) To je myslim ze dost ne ??? Pretaktovana z 175/400 na 220/500 10000 bodov :idea: Super ze? :wink:
Tak to je pekne ;D ta moje hodila na default (200/450) a cpu XP 1875(cca 2100+) hodila nejakych 8300 b a po taktovani na 250/550 nejakych 9180 b . mam smulu ze ta moje deska ma delicku jen 1/4 takze bych nemel jit na fsb vyssi jak 150 :evil: :evil: :evil:
:-) Hm to mas slusne skoore. Ale ty mas rychlejsie jadro a kvalitnejsie pamete :? ;D Skus ju taktnut vyssie :-o
No zkousel jsem i 260-560 ale to uz zas tak velke rozdily nebyly holt me brzdi CPU resp.deska :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Skor ta brzdi doska. :? CPU mas dobre silne ;D narozdiel odo mna :roll:
No prave brzdi me cpu a to brzi ta deska tak jsem to prave myslel to Xp by slo klidne i na 2600+ ale s moji deskou se na to nedostanu ,mozna az koupoim novou desku ,silne uvazuju o Solteku kt 400 ??? ale to tak nejdriv v lete :?