dotaz k LCD (rozmery atd...)
Chci se optat slysle..jsem ze rozmery LCDcka 15" je velikost obrazovky jako 17ky monitoru a 17"LCD je jako 19ka monitor jo ? je to pravda nebo je to nejak mirne mensi,nebo ne. Nebo kolik jsou uhlopricky jednotlivych typu LCD....15"...17"..
A jste mam dotaz k odezve, kdyz je 25ms udana vyrobcem (ViewSonic, LG...) tak to uz staci na gameseni. ???
A jinak delaji se kombinovana LCDcka na DVI a analogovy vstup do pc nebo existuji nejake redukce z dvi na vga do grafiky do PC.
Ptam se jelikoz do toho nevidim a je mi jasny ze tam je ruzna kvalita obrazu DVI...analog....
zkus se podívat na LCD Acer
Docela přemýšlím o koupi Aceru - dobrý parametry, přijatelná cena.
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...4144&level=162
tenhle se mi líbí asi nejvíc, má DVI a odezvu 20ms.
Co si o něm myslíte vy?
Re: zkus se podívat na LCD Acer
Vypadá velmi schopně, ale u těh ACERů jsou na štíru s pravdivostí uváděných údajů. Např. doba odezvy je třeba u L922 uváděna 25ms a přesto má při rychlých zcénách duchy. Těh stejných 25ms u EIZO, nebo ViewSonic znamená naprosto "bezduchý" obraz. Taky jsem zaznamenal tady na fóru nespokojenost s podsvícením u Acerů.
Navíc ACERy mají pouze 20000 hodin životnost. Jiní výrobci dosahují životnosti 50000 až 70000 hodin.
Je to na tobě, ale raději vybírej live, né po internetu.
Re: zkus se podívat na LCD Acer
Citace:
Původně odeslal Ladis
....Např. doba odezvy je třeba u L922 uváděna 25ms a přesto má při rychlých zcénách duchy. Těh stejných 25ms u EIZO, nebo ViewSonic znamená naprosto "bezduchý" obraz.
Hurá to jsem rád, že nejsem sám kdo vidí na AL922 duchy, nevěřím že to má 25ms. Někde ten rozdíl v ceně oproti ostatním 19" LCD být musí 8-)
Citace:
Je to na tobě, ale raději vybírej live, né po internetu.
Rozhodně to chce LCD před koupí vidět. Už jen kvůli tomu jestli nemá vadné pixely.