Asus A7N8X + R9700 = rozpadavani obrazu,co s tim???
Mam pocit,ze tento problem uz tady "par" lidi melo. Myslite, ze je to zdrojem? Mam TOPTECH 320W, ten by snad mel stacit? Predtim jsem mel desku Solteka sl-75drv4 KT266A s obyc.300W zdrojem a nic takoveho mi to nedelalo.Od vcerejska mam tuhle novou sestavu s nForce2 chipsetem a hned me potkalo takove mile prekvapeni.Jo a bios jsem flashoval na v. 102A.Pri tom flashovani jsem pouzil tu asus utilitu Asusupdate,kdy se to flashlo primo z woken.Tak doufam,ze s tim nejsou nejake trable.Taky jsem instalnul v. 116 drivery na nForce2 z asusacke stranky,ty z instal cd jsem nedaval. Jinak kdyz se ten obraz rozpadne a vypnu to a zase zapnu,tak je to ok.Co jsem tady cetl,tak jste vetsinou dosli k zaveru,ze je to zdrojem.....a ja si jeste schvalne kupoval silnejsi,at to jede ok.Jestli se ukaze,ze je to tim,tak jim ho vratim a koupim si 300W Fortrona.
Re: Asus A7N8X + R9700 = rozpadavani obrazu,co s tim???
Mel jsem presne tento problem na GF4 4200.. Zkousel jsem ji ve 4-rech zakladnich deskach, ruznych chipsetu a delalo to porat. Nebylo to overclockingem, fistwrite ani zdrojem ale grafikou. Po mesici jsem se konecne rozhoupal a odnesl ji do Procy na reklamaci.. Prvni na co se me zeptali bylo jestli se mi nerozpada obraz! Asi po tydnu jsem dostal kartu novou(i lehce novejsi model) a ta uz to bezpecne nedela...
Citace:
Původně odeslal PC1660
Mel jsem presne tento problem na GF4 4200.. Zkousel jsem ji ve 4-rech zakladnich deskach, ruznych chipsetu a delalo to porat. Nebylo to overclockingem, fistwrite ani zdrojem ale grafikou. Po mesici jsem se konecne rozhoupal a odnesl ji do Procy na reklamaci.. Prvni na co se me zeptali bylo jestli se mi nerozpada obraz! Asi po tydnu jsem dostal kartu novou(i lehce novejsi model) a ta uz to bezpecne nedela...
Hmm jenze mi to na predchozi sestave nedelalo!!! Na desce Soltek SL-75DRV4 mi to jelo uplne v pohode....ted co mam par dnu Asus tak to dela. Takze me napada,jestli spise neni neco s tou deskou. Je to fakt humus. :?:
Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
Citace:
Původně odeslal PC1660
Mel jsem presne tento problem na GF4 4200.. Zkousel jsem ji ve 4-rech zakladnich deskach, ruznych chipsetu a delalo to porat. Nebylo to overclockingem, fastwrite ani zdrojem ale grafikou. Po mesici jsem se konecne rozhoupal a odnesl ji do Procy na reklamaci.. Prvni na co se me zeptali bylo jestli se mi nerozpada obraz! Asi po tydnu jsem dostal kartu novou(i lehce novejsi model) a ta uz to bezpecne nedela...
Hmm jenze mi to na predchozi sestave nedelalo!!! Na desce Soltek SL-75DRV4 mi to jelo uplne v pohode....ted co mam par dnu Asus tak to dela. Takze me napada,jestli spise neni neco s tou deskou. Je to fakt humus. :?:
Jedna z desek kde jsem tu puvodni Ti4200 zkousel byla prave asus a7n8x, pak jeste na deskach Abit KD7(KT400), Shuttle AK31 v.3x(KT266A) a na nejakem starem Pentium chipsetu. Ve vsech to delala.. Nutno rict ze s casem se shorsujici se tendenci(zacla blbnout az tak po dvou mesicich). Ja mel puvodne tu Shuttle a specialne kvuli tomuhle problemu jsem si koupil Abit KD7(KT400). Nemusim rikat, jak jsem byl sklamany kdyz to nepomohlo :? Grafika byla v zaruce a ted je vse ok.. Urcite odepis az zjistis cim to bylo v tvem pripade.. P.S. dokonce i vyrobce, Gainward mi pri popsani tohoto problemu doporucil dat kartu do reklamace.
[quote="PC1660"][quote="Hombre-CZ-"]
Citace:
Původně odeslal PC1660
Jedna z desek kde jsem tu puvodni Ti4200 zkousel byla prave asus a7n8x, pak jeste na deskach Abit KD7(KT400), Shuttle AK31 v.3x(KT266A) a na nejakem starem Pentium chipsetu. Ve vsech to delala.. Nutno rict ze s casem se shorsujici se tendenci(zacla blbnout az tak po dvou mesicich). Ja mel puvodne tu Shuttle a specialne kvuli tomuhle problemu jsem si koupil Abit KD7(KT400). Nemusim rikat, jak jsem byl prekvapenej kdyz to nepomohlo :? Grafika byla v zaruce a ted je vse ok.. Urcite odepis az zjistis cim to bylo v tvem pripade.. P.S. dokonce i vyrobce, Gainward mi pri popsani tohoto problemu doporucil dat kartu do reklamace.
Ve ctvrtek to jdu reklamovat.Vezmu komplet Case at se sami mrknou co to dela a hodi to na reklamaci. Doufam teda,ze po tu dobu co to bude v reklamacce mi aspon daji nejakou shit grafarnu,abych aspon mohl psat emaily a cist si overclocking ;D