Nevím jakou z nich mam vzít. Chci s tím hrát hry, a tak nevim, jestli je bezdrátová MX700 na hry dobrá, protože mi plno lidí řikalo, že bezdrát na hry je na prd.
Tak poraďte prosím, na penězích nezáleží.
Printable View
Nevím jakou z nich mam vzít. Chci s tím hrát hry, a tak nevim, jestli je bezdrátová MX700 na hry dobrá, protože mi plno lidí řikalo, že bezdrát na hry je na prd.
Tak poraďte prosím, na penězích nezáleží.
Su to vlastne tie iste len MX 500 je s ocaskom.A urcite by som zobral tu, lebo pri hrach budes v 700ke meniut baterky kazdu chvilu.A s 500kou nehroziti ze ti uprostred protiutoku chcipne mys....
No ona MX700 má myslim baterky, který se nabíjej v doku s myší. Jde mi spíš o to, jestli třeba bezdrát může přestat reagovat.
Nojá mám bezdrátovýho Eplorera 3.0 od M$ a na hraní 3Dher je nepoužitelná (ty já moc nehraju). Prostě ta odezva bezdrátu mi prijde o trochu pomalejší (sice to je při normální práci skoro neznatelné, ale v UT je to znatelné ;) ), ale nevím jak je na tom Logitech. Taky dost záleží na OS. Pod WinXP jede myš podstatně líp než pod W98 (ale to je ovladačema). U Logitechu to o5 může být trochu jiné. Ale o baterky bych strach rozhodně neměl.
Tak už sem se rozhodl, du do MX500!
Dobra volba myslim...
bezdrat sux...
Já bych bezdrát nedal. Holt to pohodlí je něčím vykoupený, ale mě to tak vyhovuje. ;)Citace:
Původně odeslal Hynchenzo
Je jasny, ze pokud je moznost ovladat kompa z postele, neni nad bezdrat..
:-D
to byl jeden z hlavních důvodů mého přechodu na bezdrát. ;)Citace:
Původně odeslal Hynchenzo
Jak moc velky je zpozdeni ale?
Zpoždění je skoro neznatelné. Když jsem si přinesl novou myš domů a zkoušel jsem ji, přišla mi ta odezva myši trochu jiná. Tak jsem zapojil obě myši najednou (na PS2 s kabelem, USB bezdrát) a potom jedou obě myši najednou. Prostě kterou popadneš do ruky dřív, tou jezdíš. No a tak jsem zkoušel chvíli rejdit jednou myší a potom druhou a ten malej rozdíl jde poznat (pohyb kurzoru je trochu opožděn za pohybem myši - ale velice opravdu velice neznatelně) . Ale jde o zvyk. Teď už používám jen bezdrát, druhou jsem dal pryč a přijde mi, že myš jede úplně normálně. Člověk si prostě musí zvyknout na ten přechod (už jsem po přechodu ;D )
Kdyz po prechodu tak po prechodu :wink:
Je to fakt, jde asi hodne o zvyk... ale co na poloprofi hrani?
No myslím si, že na hardcore hraní online 3D her to není. Na to je potřeba rychlá ruka (ta se hodí pořád ;D ) a rychlá a přesná odezva. Ale já 3D hry hraju jen občas a v singleplayeru to moc nevadí (Můj oblíbenej Max Pejnů se hraje super). Jinak na ostatní hry (Realtime strategie a jiný různý klikačky je to úplně v pohodě). Ale největší deviza té myši je ergonomie. Ta je fakt super, perfetkně klenutej tvar + boční tlačítka.
... a k tomu ještě 10MB ovladače od M$. ;D 8)
Jojo s rychlou rukou se daj delat divy :wink:
Ale ocasek je ocasek (u mysky) :-)
GL
ja sem cet ze třa mx700 je s tema baterkama vo dost tezsi, coz by u hrani mohlo vadit, stejne tak i to ze narozdil od mx500 ma cidlo posunuty na stranu
Vo tom to je na hrani jedine s dratem!!!!!!!!!!!!!!!! Ale vazne! ;)Citace:
Původně odeslal Massaro
Taky myslim, ze na hrani jedine s ocaskem :oops:
Prý kvůli tomu aby se navzájem nerušila myš s wavelanem nebo mobilem, tak pracuje MX700 v pásmu 27MHz, což je defakto odpadní pásmo plné rušení (kdejaká hračka od vietnamců, CB, modeláři, ... tady vysílá(jí)).
Ani bych se nedivil, kdyby začala sama jezdit po obrazovce :lol:
Já jenom doufám, že má ta MX500 dlouhej drát, protože teď používám prodlužovák na PS/2, ale chtěl bych jí zapojit do USB.
Dnes jsem prošel asi 10 recenzí na webu a všude píšou že MX700 lagem (narozdíl od bezdrátových mrkvosoftů) netrpí (5 – Excellent lag free overall performance) ani ve hrách. Takže jediný problém je nízká výdrž baterií a drivery, které mají být opraveny tento měsíc.
a už jste to někdo zkoušel? To by mě zajímalo jestli netrpí lagem.Citace:
Původně odeslal tombianski
No jestli to je pravda, tak do ní pudu. Proč to sakra nemůže otestovat nějakej českej server. :(Citace:
do čtrnácti dnů ji mám doma (dřiv do prahy(ani jiného velkého města) bohužel nejedu), pak otestuju.
SUPER! Tak budu čekat na testy.Citace:
nemá ji někdo jevněji než monima ??
Pochybuju. Co CC? Ale to neni velkoobchod.Citace:
Bral bych asi radši tu 500 jelikož umím si představit jak na mém přehledném stole ji hledám když ji zrovna potřebuji :-))) stejně je to sranda ..koukám tu po kanclu a vidím spustu lidí jak sedi u poče a svírají nějakou sračičku na stole a klikají a klikají a klikaji v jednu chvíli mi to přišlo hrozně směšné...
Add : profi hraní.. ta odezva co bude na téhle nové řadě něco kolem 8000 je perfket nejlepší micrače mají 6000,.. ale skutečně bych se trošku bál těch baterek a dobíjení .. :wink:
Ty baterky hodlám řešit tak, že budu mít ještě jedny ;)
Jinak snad ji v pondělí budou v monimě mít, kámoš má cestu kolem tak mi ji vezme když bude.
Ja bych sel do MX500,cim tezsi mys,tim hure na hry,zvlast na 3D.Z logitechu jde navic vymontovat zavazi ;D Z duala sem vyndal takovej 5 mm silnecj plech,pridavalo to na nepohyblivosti celkem dost.Navic u tezsi mysky,pokud budes hodne hrat,ti budou vic trpet teflony.A k ratum portu: usb 125Hz stab, PS2 pretakt 200Hz,ale ne zcela stabilne,vyber si ;)
Tak sem se definitivně rozhodl pro MX500 tečka!
K tomu PS2 na 200. Kolik lidí s MX500 jede přes PS2?? Pokud vím tak většina přes USB. A hmotnostní překážka - mě zas těžší myš nevadí, ale chce to hladší podložku. A reálná výdrž baterek je prý asi 4dny hraní, potom 40minut nabíjet. Rychlonabíječka je supr věc. ;)
Hmm výdrž 4 dny je přece strašně málo, to musí za chvíli opruzovat, ikdyž je k tomu rychlonabíjčka. Ta moje myš jede už 2 měsíce na jedny baterky, pracuju s ní každej den a pořád to hlasí stav baterií full.Citace:
Myslel jsem 4 dny intenzivního hraní. Pokud ta tvoje vydrží tad dlouho tak buď nehraješ, nebo nemáš optický bezdrát. Kuličkový vydrží podstatně déle.
Stejně jste mně trochu odradili. Teď teda zvažuju, jestli taky nevezmu tu MX500
Mám optickou bezdrátovou myš (snad vím co držím v ruce ;) ) a používám ji několik hodin deně včetně hraní her. Jak říkám po dvou měsících mám pořád plnej knedlík. To víš, to jsou ty nový power saving fičury od M$. 8)Citace:
Já tady furt luftuju mezi MX500 a 700. Ale když si uvědomim kolik ta 700 stojí a že bych jí nevyužil, a ta výdrž, tak jednoznačně MX500 :wink: