3DMark Vantage (2008) - diskusia
Ať koukám, jak koukám, nenašel jsem žádný thread ohledně 3DM07, který by měl vyjít v Q1/07. A to už jsou na světě první obrázky :-)
http://img6.picsplace.to/img6/24/3dm07.jpg
http://img6.picsplace.to/img6/24/3dm07b.jpg
Ale dost mě děsí to logo Intelu. Takže je to buď upravená verze optimalizovaná pro Intel, nebo další "uplacený" benchmark :neutral:
EDITED: tak to bude az 08 nakoniec ;)
Re: 3DMark Vantage (2008) - diskusia
Load time u prvniho testu mi prijde priserne, ale priserne dlouhy a graficke ztvarneni se mi teda vubec, ale vubec nelibi. Je to snad nejosklivejsi test v historii Marku vubec(samozrejme s ohledem na dobu vydani). Vesmir se jim na druhou stranu povedl. Posledni dva testy nestoji ani za zminku.
Bohuzel jsem cetl(nemuzu to ted najit, takze to nemusi byt presne), ze PhysX karty pridavaji do vysledneho skore asi 1k bodu, coz je opet absolutne odtrzene od reality...
Samotny benchmark je pak docela slusne zabugovany. Ja jsem hned pri prvnim spusteni chytil nejaky error a samotny test ani nedojel. Na dalsich forech jsem cetl podobne zkusenosti. BSOD nejsou vyjimkou.
Hodnocení fyziky... to je jako kdyby v roce 2001 /po krachu 3Dfx/ byl uveden 3DMark 2001, který by pozitivně hodnotil podporu Glide :D
tak v tomto smere bol dementny aj 06 - ked quadcore daval takmer cisty 100% zisk proti dualcore procesoru :) tazka herna realita ze? ;)
Bude zajimave sledovat, jestli ted osazenstvo Xsys apod. for zacne kupovat PhysX karty a taktovat i je :mweheh:
btw. mate nekdo poneti co doopravdy znamena u Basic verze "one time use only"? Protoze spustit jde i vickrat.
A vyhodí i napodruhé skóre?
Nemůžu si pomoct, ale vizuálně mi to připomíná fúzi prvního 3D techdema od Rendition z roku 1995, nepovedeného RyderMarku a špetky VulpineGL z roku 2001...
Me to po druhe zase spadlo, takze jsem to neresil, ale ted me to taky napadlo. Skore uz se nedockam - Your trial has expired. You can only submit one result with the trial key. Takze jeden test na jeden mail...
btw. abych nezapomnel
PCGH: 3DMark Vantage - huge GPU and CPU comparisson
Trochu se obávám, že tenhle 3DMark asi hned tak neotestuju. Tak trochu jsem čekal, že test na YouGamers napíše že nemám Vistu, Intel Quad Core, NVIDIA GF 8800 a nejezdím vozem koncernu WV (Nokii mám ;)). Napsal naštěstí jen že nemám Vistu.
Navíc trial, který umožní postnout jeden výsledek. Až mě něco přesvědčí, nebo v tomhle případě spíš donutí přejít na Vistu, možná to prubnu. To že není podpora Win XP a DX9 které zatím používá myslím alespoň 80% lidí, nepotřebuje komentář a popularitě testů od Futuremark to rozhodně nepřispěje.
Těším se na Vaše výsledky ;).
Aha, taky jsem chtel vedet jestli na WinXP pojede aspon neco, takze chapu-li spravne, nepojede ? Treba to pojede pod wine :-)
1 Příloh-a(y)
takze benchmark se mi da spustit kolikrat chci, ale body se vypsaly jen jednou, uplne poprve.
ty posledni dva testy, to je jako na atari 800XE grafika, ja vim ze to ma byt Ageia, ale je to hruuuuuza.
Hezky je ten vesmir, ale na mem monitoru 1600x1200 def, to v 1280x1024 neni ono......
test dobehne cely, ale kdyz se ma ukazat skore, od druheho pokusu to dela toto: viz screen
EDIT: a jeste doplnim, ze kdyz mi to ukazalo mych vydrenych 5016 bodu, tak vpravo bylo neco jako nejlepsi score sveta a byl tam nekdo kdo mel s 9800GX2 - 19000 bodu. njn.
Tohle je normalni error jeste porad. Vypis o tom, ze ti vyprsel trial se objevi az primo na webu. Jak jsem psal, je to zabugovane jako prase...hlavne, ze chteji penize i za tu "zakladni" verzi a tu volne dostupnou osekali jak jen to slo. Uvidime jak moc uzitecnym se ten benchmark ukaze, popripade bych si ho i koupil, protoze mam nastesti slevu diky zakoupenemu Marku06.
Citace:
Původně odeslal
Masster
Tohle je normalni error jeste porad. Vypis o tom, ze ti vyprsel trial se objevi az primo na webu. Jak jsem psal, je to zabugovane jako prase...hlavne, ze chteji penize i za tu "zakladni" verzi a tu volne dostupnou osekali jak jen to slo. Uvidime jak moc uzitecnym se ten benchmark ukaze, popripade bych si ho i koupil, protoze mam nastesti slevu diky zakoupenemu Marku06.
jj, uz se stalo, na webu, ze mi vyexpiroval trial key. to je fakt joke, kdyby tam bylo rekneme 5 spusteni, ale jedno ? jesus maria.
Asi počítali s tím, že tento jejich úžasný nový benchmark stejně 90% lidí nebude mít chuť spouštět víc jak 1x :)
Je to pěkná srágora - mně to pro jistotu píše, že můj právě vygenerovaný klíč není validní... OMG, pustit do světa takový nedodělek a ještě za to chtít prachy může snad opravdu jen firma toužící po sebevraždě... :rolleyes:
Staci to zkouset znovu a ono to prijme. Vyzkousene ;)
1 Příloh-a(y)
Hmm, tak po několika pokusech a níže uvedených hláškách konečně otestováno... :rolleyes:
První test mi grafikou připomíná první Laru Croft, vesmír je dobrý i když trochu depresivní, ale ty poslední dva testy s letadýlky fakt humáč... celkově hodnotím jako dost velkou mizérii.
Citace:
Původně odeslal
Masster
Staci to zkouset znovu a ono to prijme. Vyzkousene ;)
ano presne tak se to chova.
to je snad nejzabagovanejsi verze co kdy vupustili. Humus.
Citace:
Původně odeslal
Masster
graficke ztvarneni se mi teda vubec, ale vubec nelibi. Je to snad nejosklivejsi test v historii Marku vubec
+1, co to je za hruzu :o Jeste ze nemam Visty.
Pro ty co jsou zvědavý jak to "vypadá" a nechtějí/nemohou test spustit na svém PC.
http://www.youtube.com/watch?v=CzM7V...eature=related
Ahoj, chci si koupit Advanced verzi. Přes PayPal to vyjde na necelý 4 stovky. Professional verze má pouze rozdíl na komerční použití? Díky