Potreboval bych dostat z XP direct x 9.0 a dat tam 8.1, nahral sem si je jenom proto abych mohl zkusit 3D Mark 2003 a ted bych chtel spustit 2001 SE. Takze pokud mi poradite jak na devitkovych spustit 3D Mark 2001 SE budu taky vdecny.
Printable View
Potreboval bych dostat z XP direct x 9.0 a dat tam 8.1, nahral sem si je jenom proto abych mohl zkusit 3D Mark 2003 a ted bych chtel spustit 2001 SE. Takze pokud mi poradite jak na devitkovych spustit 3D Mark 2001 SE budu taky vdecny.
No neviem, ci to 9 nejako dostanes von
staci se kouknout kolem ;)
http://www.futuremark.com/download/?...001patch.shtml
jinak jsem zkousel ten unistaler z pegasoft.cz a ted mi dxdiag hlasi verzi DX 0.00 ;D
tak nevim ;)
To je ako nejaky patch na odinstalovanie? Dobre som teda tipoval, ze to nejde klasicky von?
Na odinstalovaní ne , když si naistaluješ ten patch tak ti jde je 2001 SE na DX 9.00 . Teda mi to aspoň jde ;D
Jo presne k tomu ten patch je :)
Jinak ja taky zkousel tu utilitku za odinstaleni DX9 a nepovedlo se... resp napsalo nejakej error a to bylo vsechno,takze sem tam zase musel nainstali DX9 abych tam mel neco funkcniho :(
Billy Gates sa zase vyznamenal...
Dik, to mi staci, ted sem ho stahnul, tak doufam ze to pojede. DikCitace:
Původně odeslal John.b
Stáhni si na http://www.3dcenter.org/downloads/directx-backdate.php prográmek DirectX Backdate i když je starší umí všechny DirectX i Win
Dík moc za ten link i mi se to hodí, člověk nikdy neví co se po.... :-)
mno nevim ale to je zrovinka ten jsem zkousel a vysledek viz muj post vyse ;)Citace:
Původně odeslal celebris
u me no problem a uz jsem tento program radil nekomu ve foru driv - musis to dohledat je to cca mesic a tem to take pomohlo :idea:Citace:
jedik: mno nevim ale to je zrovinka ten jsem zkousel a vysledek viz muj post vyse
Taketo reci sa mi fakt pacia...Citace:
Původně odeslal Axel
Co s tym ma Gates spolocne ???
Zamysli sa.
Uz ti to doslo ???
Nic. Chybu urobili sialene cibule (teraz futuremark) v 3dmarku. Namiesto toho, aby overovali, ci mas DX > ako 7.1 ten program overoval ci mas DX8.0 alebo 8.1.
Nainstaloval sem ten patch a ok, ten programek na odstraneni jsem ani nestahoval.
prave se mi stalo uplne to samy,stah sem programek,odinstaloval dx9 a hlasi mi to verzi dx 0.0 :lol: ;DCitace:
Původně odeslal jedik
jak si to nakonec vyresil?
no ja jsem to pochopil tak ze se Gates vyznamenal v tom ze DX9.0 nejde ze systemu koreknte odinstalovat, ted to resim taky takze fakt suxxxcCitace:
Původně odeslal PiT
...skusal niekdo DX9 Uninstaller - ma to 33kb a je to pre win2000,XP a NET
link: http://www.3dcht4u.de/3dc/p24d5fe/di...ninstaller.zip
no jak. reinstalem oken prece :lol:Citace:
Původně odeslal dutch3s
uz na dx9 prdim, podival jsem se , pekne ale jednou mi to stacilo ;)
Citace:
Původně odeslal jedik
hm,to se mi prave nechtelo reinstalovat wokna :? ale nic jinyho mi nezbyde ;D
Jestli chceš odinstalovat DirectX 9 z Win XP,tak prostě vyber obnovení systému a couvni s bodem obnovení před datum,kdy jsi Ty DX9 instaloval :idea: ,po restartu bude DX9 fuč ;D ;D
Mě se to úspěšně povedlo s jednim DX9 uninstallerem, staženym z pegasoft.cz - nevim přesně už kterej to je, ale funguje tak, že je to dávkovej bat soubor, kterej odinstaluje DX9 a z CD Win XP ho nahradi DX8.1
ano skusal som ho a odinstalovanie DX9 neprebehlo korektne.Vsetko prebiehalo tak ako malo podla navodu,ale vysledok bol ten ze mi sice zostali DX 8.1 vo WinXP ale chybne ako ukazoval Dxdiag a aj moja atina zacala blbnut,takze format C a reinstal WinXP :-(Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Hele, v tomhle se moc nevyznam, ale nestacilo by pred nainstalovanim DX 9 spustit Total Uninstal (treba)- jeden z programu, kterej sleduje veskery zmeny pri instalaci- a pak ty DX 9 pomoci toho TU odinstalovat? Asi by to bylo nejjednodussi, ne?
A jses si jisty, ze by ti tam potom zustali funkcni ty, co jsi mel predtim?Citace:
Původně odeslal Martin
Jen se ptam, sam jsem to nezkousel a ani nebudu ;D
NAoficialnich strankach je toto:
Poznámka: Po nainstalování nelze modul runtime rozhraní DirectX verze 9.0a odinstalovat. Instalační proces mění klíčové součástí a provádí celou řadu změn registru v operačním systému. Společnost Microsoft nepodporuje odinstalování.
No jo no mrkvosoft proč mě to něpřekvapuje, že když od nich něco nainstalujete, tak už to neodinstalujete, no tedy myslím se softem od mrkvosoftu :!:
STaci obnovit Restore Point ktory sa vytvoril pred instalaciou DirectX 9 a ste za vodou. U mna to funguje no problemo - po obnoveni su spat DirectX 8.1.
Hmm je to možné, já stejně budu používat DX 9.0a, ale kdyby někdy náhodou tak se to může hodit
okrem bodu navratu v XP ckach je to mozne napr. aj programom GoBack-zazalohuje kompletne cely disk...
Jo ten je od Symantecu, už vím na co to je :-)
Ak mas dostatocne velky disk(a rozdeleny na partition) a nieco sa poondi,tak jadnoducho sformatujes particiu,nabootujes z diskety a skopirujes system aj data.Ja sice pouzivam Ghost(ci ako sa vola :-) ,ale v podstate je to jedno-skomprimovana zaloha disku ma 1.5Gb,co pri 120Gb diskoveho priestoru.... ;D .Trva to 20minut.A mas 101% istotu,ze v registroch nic neostalo