Chtel sem nejakou kvalitni podlozku pod mys, ale nikde sem je nevidel prodavat. Nevite o necem? Nemusi to byt zrovna tohle, (chcou za ni 1400,-) ale neco podobneho. Ted mam doma textilni podlozku za 18,- a neni to uplne ono... :-)
Printable View
Chtel sem nejakou kvalitni podlozku pod mys, ale nikde sem je nevidel prodavat. Nevite o necem? Nemusi to byt zrovna tohle, (chcou za ni 1400,-) ale neco podobneho. Ted mam doma textilni podlozku za 18,- a neni to uplne ono... :-)
proc ne fUnc? jestli chces to nejlepsi tak neni co resit...Citace:
Původně odeslal Umbro
Mkni se zde :arrow: http://www.progamingshop.cz/ určitě si vybereš maj tam i trochu levnější než fUnc. Ovšem příjde mi to zbytečný některý optický myši jezdí dobře i bez podložky :wink:
Asi som lama, ale co je na nej okrem dvojiteho povrchu a prichytky na kabel take cool?
Optickej myske nie je jedno,na com slape?
no tak optica ti bude jezdit i na smirkovem papire ...
rozdil je v tom ze po fUncu to jezdi mnohem lepe .
rychlejc .
presnejc.
a co takto ta
modra latkova podlozka od Genius
na ciernom nesmykajucom povrchu je modra latka, bolu uz dobra na gulicku a teraz mi velmi dobre sluzi aj na MX.
+ nieje studena ako niektore umelohmotne alebo len cisto stol
+ ked sa zaspini (pot, jedlo, olej, obcas ju pouzivam na fakt zaujimave veci :idea: ) tak ju na chvilu ponorim do teplej vody s mydlom a za chvilu je ako nova
+ cena cca 35 Sk
- nevyhovuje mi ten napis genius ked uz mam MX ale utesujem sa ze zvuk mam od geniusu takze hadam to nebude az take velmi zle ;D
furt nesaha ani po paty fUncu .
ikdyz za 35 kc ...
fUnc je idealni napr. ve spojeni s MS Intellimouse Explorerem pro online parbu, kdy musis byt rychlej a presnej, ale za tu cenu? Idealni by bylo nechat si ji privezt z USA - tam stoji pouze 20$.
BTW nekde jsem videl testy ruznejch podlozek vs mysi a prestoze fUnc oznacili ve finale za nejlepsi, tak ve 2 testech ze 3 bylo nejlepsi obycejny bily plastovy kuchynsky prkynko. ;D
Hry nehrajem a ak je podlozka za 20$ o 10% lepsia ako 1$ podlozka Genius, tak mi to za to nestoji,to mam 128MB RAM za tu cenu...
Ale kto na to ma a trpi komplexom obycajnosti,at se libi
:mweheh: :mweheh: :mweheh:Citace:
Původně odeslal Axel
hod link na ten test! to prkno si chcu koupit ;DCitace:
Původně odeslal Mymak
To prkno je strasny smirgl (pro neznale smirkovy papir... :) ). Jestli mas drazsi mysku, tak si za tyden sedres teflony....
ja to koupil v MAKRU...Citace:
Původně odeslal Atom
ale novou mysi sem po tom nejezdil...
No,ja mam podlozku asi za 80Kc od Verbatimu a na mym plexiskle,ktery mam na stole,drzi perfektne,kdyz sni chci hnou,de i to plexi.Fakt drzi a mys na ni taky jezdi dobre.A pak sem este jednu vyhral ve skole,ale ta mea dole vzduchovou bublinu a ta uz tak nedrzi-skoro vubec nedrzi ;D Ale za 80Kc??SUPER :!: ;D
takze na to prkno je skatezu treba jo?
presne tak...
]dufam ze si tu podlozku (tu z bublinou) nevyhodil, ja mam ties taku podlozku a po malej uprave pouivam dalej...Citace:
Původně odeslal SPYKER
staci zobrat a pouzit :
1. ziletka -> narezat okraje
(podlozku narezat presne takto [ ], odrazat zlava a sprava spodnu meku cast tak, aby vrch a spodok zostaly pripevnene, alen asi cca 1cm s kazdej strany nadrezat )
2. sekundove lepidlo -> prilepit spet
(kamarat prilepil - ja nie, jemu sa znova robi bublina - mne nie, a to ze nie je prilepene nie je az taky problem - ved ako casto posuvas podlozku ? :) )
mno a ta Verbatim podlozka je RUlEzzz... ma asi teflonovy povrch alebo co , mam ju takto upravenu asi rok a je ako nova.
A myska ? nic lebsie si nemozem zelat (aj gulickova bezi a reaguje okamzite, aj optyka)
a na margo tej uchytky na kablik misky - ja pouzivam podstavec na monitor ( nadvihnut - strcit pod - polozit, a drzi fest )
:D ... len tolko ... cafan ...
nevyhodil,dokonce sem i zlusel tam tu diru udelat,ale nejak to nefungovalo,tak sem ji nekam dal.Proc bych si s tim mel hrat,kdyz uz jednu mam ;D ;DCitace:
Původně odeslal ZycaR
[quote="SPYKER
nevyhodil,dokonce sem i zlusel tam tu diru udelat,ale nejak to nefungovalo,tak sem ji nekam dal.[/quote]
Mno asi preto som to napisal aby iny, ktory to nahodof budu citat vedeli ako na to :wink:
[quote=ZycaR]Vzdyt ja nic nenamitam :wink:Citace:
Původně odeslal "SPYKER
nevyhodil,dokonce sem i zlusel tam tu diru udelat,ale nejak to nefungovalo,tak sem ji nekam dal.[/quote
nekupujte everglide! je to smirgl jaxvine! behem 3 dni mi to uplne zkur...o teflony!!! me jezdi krysa perfekne po podlozce sigma (koupil sem ji asi pred rokem v makru) - je modra a vypada jako pcb! taky neni spatna gelova curtis (taky z makra) - dal sem pres ni slaby plexi (pekne sviti okraje :o ), po tom to jezdi asi nejrychlejs, ale logitech mx500 mi to nebral...
fUnc je super nic lepsiho sem jeste nevidel a za ty penize sem rozhodne neprohloupil !!!
Sice je to mastny jako prase, ale mam ho uz skoro rok a na ni neni nic poznat zadne opotrebeni. A to je tam jeste ta druha strana,ale myslim ze jeji služby nevyuziju jeste par roku.
A ten zobacek co drzi kabel od mysi je taky bomba. Kdyz kabel pridelate presne podle navodu mate to jak bezdratovou mys ten malej figl je fakt bomba.
Proste a jednoduse je to super investice.
Jen si myslim ze ta krabice do ktery to davaj bude drazsi nez ta mys :lol:
jako sorry ale nakejch 1200 nebo kolik stoji ta podlozka je vyderacstvi a ne dobra investice :lol:
myslim, ze vas vsechny triumfu... tedy alespon co se ceny tyce.
ja pod optiku pouzivam pruhledne kancelarske desky (3,- kc) a dovnitr vsunuty bily papir (0,- kc) a to cele prilepim izolackou ke stolu (0,- kc)
Za cas se sice opotrebi (vytaha), ale ke svemu ucelu slouzi skvele a optika s bilou barvnou nema nejmensi problem)
hint: izolacka by mela byt kvalitnejsi, jinak vam po odlepni zbyde na stole nekezky obtisk od ni.
...lip uz to snad popsat nejde! kdyz na to nekdo ma prachy tak proc ne (videl sem ji na vlastni oci a je fakt supr, ale dal bych za ni max 700). ja mam rad pri pareni (nad a neni carka) co nejtenci podlozku aby mi nic neprekazelo kdyz z ni v zapalu boje sjedu. perfektni je treba takovy plastovy prostirani - meli ho v ikee, takovy modro pruhledny... je tvrdy, presto ohebny a je trochu hruby - proste ideal jak pro logitechy mx tak pro ms (odskouseno 5-ti lidma a nikdo na to neda dopustit)...Citace:
Původně odeslal DeeKay
Ak chces max. tenku podlozku, mame tu v skole take reklamne Nescafe - uplne tenulinke a lepia sa na stol. Az na to sotva postrehnutelne tuknutie pri prechode o nej ani nevies
no stoji cca 1250,-Citace:
Původně odeslal DeeKay
bylp to asi tak kamos jel do prahy na progamery, tak mu rikam kup mi everglide ale prvne ji otestuj ma tu samou mysku. Tak mu volam a rikam tak co jaka je. Rekl ze nic moc ze ma pucenyho funce a ze ten je ok. Moc se mi nelibylo dat za podlozku 1250,- ale pak sem na to kejvl a ted sem mu vdecnej ze nemam posranej everglide.
pro me to je dobra investice
1) nemusim furt kupovat podlozky co se hned rozklizi
2) nepremeslim kam chitit ocas mysi
3) ma dve strany takze vydrzi hooooodne dlouho + kazdej si vybere svoji drsnost
4) nepohybuje se po stole jako normalni podlozka
5) nenici teflony + skvelej slide
je to bomba nejen na hrani
driv sem se porad rozciloval s podlozkou ted sem se nerozcilil rok
rozhodne nelituju tech penez
je to mercedes mezi podlozkama a je za to treba priplatit :-)
hold sem nesel parkrat do hospody a byla doma ;D
no jediny dobry je uchyt na mysi ocas.... ale kvuli tomu platit 1250... navic ten Func je dost nepohodlnej pro dlouhodobou praci, plastovej ramecek...brrrr
pro me je a dlouho bude nejlepsi podlozka takovadle:
http://www.cybex.cz/Produkt.asp?Type...t=EDN-29564020
krsne pohodlna, neklouze protoze je ze spoda dobre prilnava a mys po ni jezdi presne akorat
no ja blouhodobe na ni parim a je naprosto super je hdne nizoucka
jo a palstovej ramecek to nema !!!
je to guma gumovita :lol:
kdyz vyndas plastovej stred muzes si s nim klidne utrit prdel ;D
Btw: ta gelovka suxxx ma to silenej skluz teda spis zadnej
z takovyho matrose se mi zveda kufr :-)
jezis fuj... je to takova ta s tim semisem ne? bleeeh..Citace:
Původně odeslal DeeKay
to radsi investuj do mysi, kt ti sedne..
Fabsa: to mas fuk gumovej ramecek plastovej stred, tlaci to a je to nepoholdny.... a klouze to debilne jak namydlena pr**l func...fuj, nesnasim dyz me mys ujede kdyz projdu kolem stolu :lol:
hynchenzo: jaky fuj? nadhernej pohodlnej semis a ne nakej suckoidni plast jak prkynko na krajeni bleargh :lol:
mys me sedne ale to mam mit jako ruku ve vzduchu nebo co? to bych ji zachvili necejtil, nevim jak ty, ale ja mam ruku pri mysovani oprenou a nehodlam ji mit otlacenou od nakyho plastovyho bazmeku :lol:
no ja nevim... videl jsem ji davno u nas na skole, ale teda ze bych na ni mel hrat. bleh.. to uz rovnou muzu jezdit po koberci :)Citace:
Původně odeslal DeeKay
ja na ni taky nehraju, ja na ni pracuju a auta jezdim na klavesnici :D naky FPS hrani a gameri sou mi ukradeny :lol:
ja použivam kladivkovej papir na technicky vykresy ;D
dost velkej...když sme kreslili na A4 tak z toho musis kousek ustřihnout
dee :
videl si nekdy funk nebo ho kritizujes jen podle obrazku ?
videl, Erbriac mel na LanpartyCitace:
Původně odeslal DOT
Dee: ty jsi okem popatril na moje mysiste a takhle hanlive o nem mluvis??? ;) Ja jsem spokojenej. Dokonale neguje vahu MX700 a cim vic jezdi, tim jsem spokojenejsi...
no ja se svym logitech dual optical jezdim normalne po stole a je to v pohode.
take bych jezdil, ale bohuzel mam cerny stul :roll:Citace:
Původně odeslal eraser
No mas smulu to sem ani nevede ze dualka ma problem s cernym stolem na mym dyhovym hnedo-dozlutavim jezdi jak na podlosce , ale podlosku budu muset koupit uz je nejaka ojezdena zespoda na tech gumach ci co to je?Citace:
Původně odeslal Hynchenzo
dualka ma problem skoro se vsim , jeji senzory stojej za prd .
no nevim uz jsem par optickych misi od logitech videla tahle se mi zdala bestCitace:
Původně odeslal DOT
No, tak tuhle si prines mezi progamery... Ti ti budou zavidet... :)Citace:
Původně odeslal DeeKay
neser se do Dualky ;DCitace:
Původně odeslal DOT
sem drzel MX300 a malem sem se poblil vypada to jak nakej levnej shit od Geniusu
uz se tesim az udelaj mys s Coverem dual a senzorem MX500
a MX500 je na hovno pro me ty postrani tlacitka moc vysoko moc maly a sou dve :?
nechapu proc ty hovada neudelaj dual s lepsim senzorem
ale je fakt ze dual mi jezdi poradne jen po tom drsnym povrchu na Funcovy
na jemnym uz nic moc
ale kdyz naistaluju drivery tak zase uz jo, ale Mauseware sou Suuuuuxxx
Doporuc mi pls nejakou podlozku -levnou, jek mi rekni druh latky nebo guma nebo barva (cerna, svetla) nebo takCitace:
Původně odeslal fabsa
Já mám textilní černou podložku,,, pařim online(od UT,Quake atd..) a všechno je v klidu :?Citace:
Původně odeslal Umbro
Na quaka snad ani nepotrebujes mys ne????!!!!!Citace:
Původně odeslal Unz
Myslel jesem Quake III Arena a to bez myši hrát nejde.Tedy pokuď vím ;D
NO a pokud vím já tak Quake 3 Arena de hrát jedině s myší. Ale tys napsal Quake a jak mám věděť co si myslíš??? No quake není zrovna dobrým příkladem, engine nerozeznává rozíl mmezi strelou do těla a do hlavy takže není důležitá přesnost myši tak jako rychlost..Citace:
Původně odeslal Unz
jo tak tuhle podlozku sem si trosku upravil, protoze jaxem mel ty teflony v prd**i tak mi to po ty latce blbe jezdilo. vytrh sem tu latku a nalepil sem misto ni cernou podlozku (takovou tu obyc) a maximalni spokojenost, jezdi to perfekne a jeste to ma silikonovej polstarek - co vic si prat....Citace:
Původně odeslal DeeKay
Asi před rokem sem sehnal podložku od Manhatanu za 9Kč a ten rok mi vydržela. Fakt nejlepší podložka jakou sem kdy měl.
a ještě ti vydrží...Citace:
Původně odeslal Smitka
:-) Muzu doporucit akorat steelpad to jsou podlozky ja osobne pouzivam steelpad QcK je to kvalita za rozumnou cenu :wink: