Zeby konecne konkurencia pre nForce2 ...
http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/n...6161864,28524,
Printable View
Zeby konecne konkurencia pre nForce2 ...
http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/n...6161864,28524,
Nezda sa mi ze by bola moc velkou konkurenciou...osobne by som radsej siahol po nForce2.
Ja uz som siahol - mam "objednanu" NF7-S rev 1.2Citace:
Původně odeslal GABO
V čom by mal byt kt400a lepší ako mám teraz? ???
Uvidime ako to bude s tou KT400A - uz aj KT400 sa da pekne vyladit a po informaciach ktore som sa dozvedel to s KT400/KT400A nevyzera az tak zle..
No dobre Gabo ale čo si sa dozvedel?Citace:
Původně odeslal GABO
No podla VIA ma byt KT400A stale len so supportom DDR333 :?
Nezda sa mi ze len s podporou DDR333. A co som sa dozvedel..tak to tu nenapisem - zatial.
VIA pripravuje pre Barton co bude mat 200FSB novy chipset - nie KT400ACitace:
Původně odeslal GABO
Nie na to som myslel...ale nechajme to tak :wink:
Znamená to že toho zatím víš tolik co my a machruješ/to je vtip :wink: /,nebo to fakt víš a chystáš si to na nějaký článek na PC Tuning,Pretaktovanie,atd...?Citace:
Původně odeslal GABO
Nie nechystam...asi som tu nemal nic pisat :|
Proč ne? Rozhodně by to všechny zajímalo.
Je velmi vela roznych informacii na webe ...problem je ten ze nemozes povedat ktore skutocne budu pravdive a ktore budu len famy ....
Podla mna VIA stale sama spekuluje ...
No já bych měl asi taky reagovat :roll:
Prostě VIA KT400 umožňuje věci o kterých se tvrdí, že je neumí. Je to odzkoušeno, otestováno, potvrzeno.
Hlavní potíž je v tom, že VIA VT8377 northbridge má několik revizí a nejnovější je A4. Ale tuto revizi používá velice málo desek, tak nemá moc cenu se zjištěnými informacemi jít ven.
Ale napíšu zde, že všechny revize VIA VT8377 podporují neoficiálně DDR400 a ve všech deskách tedy tyto paměti poběží - otázka je, jen jaký budou mít výkon, protože automaticky se při asynchroním nastavení FSB 133 / MEM 200 nastaví pomalejší časování a nejde to tak jednoduše změnit...
Další info je, že podpora děličky 1/6 je otázkou PLL a chipsetu. Nebudu to dál rozebírat, ale potvrzeno je, že několik desek s VIA KT400 chipsetem UMÍ 1/6 děličku AGP/PCI při FSB 200Mhz a vyšších.
Takze je to uz vonku aspon nieco...
A nevies či to tých 200 dokáže aj 7VAX?Citace:
Původně odeslal Spec
Spec ma túto dosku a čo viem isiel cez 200 FSB stabilne.
Tedy ta dělička 1/6 je ale velice dobrá zpráva :-) Ale proč se to oficiálně neví?
Pozri sa co napisal Spec - ta delicka nefunguje vsade spolahlivo...
KT400A rychlejsia ako nForce2 ....
http://www.gzeasy.com/itnewsdetail.asp?nID=7998
:eek:
2Spec Takže mám dosť veľkú šancu isť na 200 kedže mám tú istú rev. dosky ako ty :D
Zavisi aj od inych komponentov...
Ak Ti bude fungovať delička 1/6, máš odomknutý procesor (na zníženie násobiča) a pamäte čo chodia na DDR400 tak by tá šanca mala byť hodne vysoká...Citace:
Původně odeslal NOD
2WDF práve so somril od kamoša 400 ramky aby som to odskúšal dám potom vedieť :wink:
No hlavne aby ta delicka fungovala...ak bude si za vodou.
Len neviem ako mal nastavnú dosku spec či to mám normálne nataviť v biose alebo to mám nastaviť na doske na tvrdo. ???