Hele, nevíte, kde se daj sehnat nálepky AMD na čela casů??? Když jí třeba s casem nedostaneš.
Printable View
Hele, nevíte, kde se daj sehnat nálepky AMD na čela casů??? Když jí třeba s casem nedostaneš.
mam jich hafo, prijed si :)
kam?
do prahy
hmm, hezký, kam přesně?
Asi tak před 2 roky jsem si je objednal přímo u AMD,zadarmo je posílala poštou. Možná je to tak pořád?
viz PMCitace:
Původně odeslal Dj Google
hehe prej porad....
Si delate prcu??!Ja mam 3 a to sem si este vyzebral v obcode :eek: Newite nejakou adresu na ty naleky AMD od AMD ;DCitace:
Původně odeslal Lukas L.
hehehe, kamos s nima pomalu tapetuje pokoj ;D
skoc treba do Softcomu (www.computershop.cz) a tam je popros - snad budou vstricni stejne jako v Brne :wink:
Heh,pojedu pro par nalepek z Tabora az do Prahy ;D ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Petrt
Citace:
Původně odeslal Tuleň
Adresu kde?
Hmm tak jedna adresa fungovala a doteraz tych nalepok mam dost vela ale uz nefunguje :evil: :evil: asi prerabali na zasielkach nalepiek do CS a SK ;D ;DCitace:
Původně odeslal SPYKER
Ja chci nejakou adresu na ktery to je
http://www.amd.com/euroreseller - musis se zaregistrovat jako obchodnik a pak se prihlasit a mas tam moznost poslat si propagacni materialy 8-)
jo diky to se hodi :-) .Citace:
Původně odeslal Glassman
Citace:
Původně odeslal Martyr-M
KUA,nemuze z toho bej prukakak??No,kdo by sel hledat podvodinka s nalepkama ;D Du to zkusit
...jedine co som nasiel funkcne je: http://www.amd.directmailsystems.co.uk/index.html ale prevadzkuje to nekto iny ako AMD a chcu za to platit 4libry :evil:
Hmm to je dobry akorat sem nikdy na netu nezadaval svoje vlastni jmeno tak nevim. A jeste adresu. :? ,no ale za ty samolepky :)Citace:
Původně odeslal Glassman
...a kam by ti to tak poslali ??? Tak tam daj nick HANTA a adresu HLAVNEHO NADRAZIA V PRAHE - ze si to tam vyzdvihnes ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Hanta
A ešte číslo boxu v úschovni na kufre... :wink: :idea: :wink:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...je vidiet, ze Hantovi nakupy cez net nic nehovoria :!:
tak co,zkusil ste negdo??Co to udelalo??
...ja som sa zaregistroval ako seller a ma mi prist do 5 dni mail aby som mohol pouzit LOGIN ;D
..ked bude nieco nove dam vediet
To si dal jao svoje jmeno seller ??? ;D ;D A co prijmeni ;DCitace:
Funguje to naprosto bez problémů... Dee má doma stohy podložek, bookletů, plakátů a nálepek ;D
taky cekam...sem zvedavejCitace:
Ach jo, sotva mi zacali neco posilat, tak se tam zaregistruje tlupa bizonu a zase to pujde do kytek jako predtim :roll:
takze to funguje :)Citace:
Původně odeslal Sam Hawkens
jako predtim?
Mate to někdo ověřene že to takhle funguje jak píše Glassman, aby z toho pak nebyly problémy že se tam registruju jako distributor a přitom nic takovýho nejsem :?: ??? :oops:Citace:
Původně odeslal Glassman
no ja jsem si jako euroseller objednaval asi dvakrat a bez problemu mi to prislo...
:evil: jj ja tam sel chvili po tom(no chvili taq mesic a uz ne :evil: )Citace:
Původně odeslal Tuleň
Lidi, co tam davate za jmeno firmy v tej registraci? Ja jsem slusny clovek a nechci jim lhat :roll: ;D
To by mě taky zajímalo!! Nechcete sem někdo poslat obecně vyplněný ten registrovací list? ??? ???Citace:
Původně odeslal Tom
bezvaCitace:
Původně odeslal Marty
Ja jsem tam normalne vplnil svoje vseci osobny udaje
Jako Firmu jsem tam hodil jmeno firmy kterou mozna do budoucna zalozim :-) .
Uz jsem si objednaval spoustu veci tahle pres net a ok.
Jo myslim kdyz se tam zaregistruje tak 10 lidi z oc tak sitoho ani nevsimnou.
Kde tam najdem to objednavanie ? pls
Registrovany som ta uz dlho len sa neviem preklikat priamo k objednavanie veciciek...
:?:
No casto se stavalo, že každej určitej človek v řadě dostal vic než si objednal, kamos si objednal 3 polička lepenek a dostal hordu materiálu podrobný popisu jader prociků AMD obrovsky nasteny nalepky vlaječny, asi 100ks malejch nalepek, podložky pod myše asi 3 atdd.. fakt moc hafo věci eště náky mam. No ale každopádně tohle už AMD neposílá nebo alespon podle posledniho infa uz je to dlouho mimo provoz.
to mne tak privadi na to neposila neco takovyho Intel
Co mam napsat do políčka Country Code a Area Code?
asi nechtej takhle jednoduse vyhazovat penize z okna:-)Citace:
Původně odeslal Martyr-M
tak jsem se zaregistroval a cekam na potvrzovaci mail.... :arrow:
:o to se tam muze zaregovat uplne gdokoli?Citace:
Původně odeslal Glassman
A co ste napsaly jako "company"??Dyt jim to musi dojitCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
:evil: a quli takovymhle XYZ se to zrusilo :?Citace:
Původně odeslal pulec7
Takze uz je to off??Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Ja už čakám dva týždne :?Citace:
Původně odeslal mraky
Jendo: kdo si pocka ten se docka.... :wink:
tak tam napis pravdu - NEMAM FIRMU.. stejne cesky neumej - snad, takze to vezmou jako nazev tvy firmy.. ;DCitace:
Původně odeslal Tom
lol :DCitace:
Původně odeslal Jey
Citace:
Původně odeslal SPYKER
Compeny MartyComputers jednou si takovou firmu mozna zalozim 8-)
budu mit frezované loga: AMD a socket A do kovu.........vlastní výroba,určitě lepší než nálepka:-)
hmmmmm, ber me jako potencionalniho zajemce
no jak to budu mít,tak to fotnu a hodím to ke shlédnuti.........cenu zatím neznám,ale asi to bude mastne :?
kdyz to bude mastny da se to prezit... trocha JARu a jeto :idea: hlavne at to moc nestoji :!: :lol:Citace:
Původně odeslal Kamil Raška
;D ;D ;D no asi pod 3 kila nepujde :?
to bude delany na cnc freze?
nějaka freza to je jen vím že stála 650 tisíc a stroj na broušení nástroju 30 klacku :roll:
jo na 90% to bude na cnc freze.Co to všechno umí viz:http://www.gravograph.cz/Default.htm#
Hheh,dnes mi prisel mail,ze chteji jmeno a tak,tak du do toho.Asi to teda este fachci
No tak aj mne konečne dorazil mail :?
ale chcú ešte tel.číslo a adresu -> veď som to pri registrácii zadával ???
Chlapi plíís preložte mi toto(stručne):
Thank you for your recent application to join the Reseller Program. Unfortunately we are unable to complete your registration/keep your membership active as some of your contact details are missing. Would you please provide us with the following information:
- Phone number (+countrycode localcode phonenumber)
- Address (address, city, county).
If we do not receive this information within 21 days of the date of this email, we will assume you do not wish to continue with your application/membership. Please note you will not be able to logon to the Reseller Program website until we receive this information.
Please do not hesitate to contact us for any further information.
Neviem či sa mám registrovať znova alebo im len poslať na mail čo chýba....
Jendo = EN lama :lol:
Dakujeme Vam za pripojenie sa do nasho Reseller programu. Bohuzial nie sme schpny dokoncit vasu registraciu/udrzat vase clenstvo aktivne pretoze niekolko Vasich kontaktnych detailov chyba. Date nam prosim nasledujuce informacie:Citace:
Původně odeslal Jendo
- Telefonne cislo (kod krajiny, kod mesta + cislo)
- Adresa (ulica, mesto, stat)
Ak nedostateme tieto informacie do 21 dni od odoslania thoto emailu, budeme to povazovat ako, ze nechcete pokracovat v registracii/clenstve. Prosim, pamatajte si, ze sa nebudete moct pripojit na Reseller program, na nasej webstranke pokial tieto informacie nedostaneme.
Ak ma niekto predbehol, taq sa nastvem...
To Manik
Dííííííky moc :wink:
Jendo = EN lama :lol:
Aj tak som s toho lamma.. ??? mám sa znova registrovať ???
Tak som im to poslal na mail a ako hovorí slepý 8-) :arrow: UVIDÍME :o
POresne tohle mi taky prislo,tak sem to poslal tpet.Bylo to od nejakoeho Kierana Poola ;D .
Mne od "Giuseppe Damiano"Citace:
Původně odeslal SPYKER
Včera som napísal maila s tým čo chceli a dnes mi už prišiel login ;D
Večer objednávam :wink:
Hehe,taky mi uz prisel,takze vecer du do toho :o ;DCitace:
Původně odeslal Jendo
KUA,nejak porad nemuzu prijit na to,jak ten "promotion material" objednat.Point of sale a jak dal???
Ak na to prídeš -> :wink: napíšCitace:
Původně odeslal SPYKER
Jendo = EN lama ;D
No,asi ne :wink:Citace:
Původně odeslal Jendo
Chlapi, kdybyse to někomu podařilo, nebo měl aspoň jednu(chtěl bych radši 2 ;D ) navíc, moooc bych chtěl. Najde se někdo??? Poštu platím ;D
Ale asi ne, co?? :?
ja bych treba vzal postu napul s millixem ( bo zme ostravaci ) tak bych toho chtel co nejvic( hlavne ty nalepky )
No aj ja skúšam :wink:Citace:
Původně odeslal SPYKER
dal som POS Downloads a tam je This material can also be ordered by using our online Point-of-Sale Order form.
ale tam som aj skončil ->The page cannot be displayed ???
No,me taky ??? ??? Co jim naspat meila jak na to???Citace:
Původně odeslal Jendo
to SPYKER
Tak skús si to v inom jazyku ako EN(aj Tal :evil: )
Nemecky je tam v ponuke(1položka):
Reseller Kit - German - 3 Duron & Athlon XP Gehäuse-Aufkleber, 1 PIB Broschüre, 1 AMD Überblick Broschüre
Language: German
A v Polštine sa dozvieš viac :wink:
Tak se mě taky povedla registrace, ale nemůžu nikde najít ten "Promotion material".
Musis vpravo nahore dat Point of saleCitace:
Původně odeslal goodji
Ja som si z Nemeckej verzie objednal toto(viac nebolo :? ):
Reseller Kit - German - 3 Duron & Athlon XP Gehäuse-Aufkleber, 1 PIB Broschüre, 1 AMD Überblick Broschüre
Language: German
Jo??Z nemeckej,jo??Musim zkusit.A co to objednta vicekrat???Citace:
Původně odeslal Jendo
...ta polska mutacia je super vratane vzoru emailu-samozrejme v polstine ;D, tak som si objednal ->potom mi dosiel naspatky mail v nemcine s overenim adresy-> tak som ju poslal ->a dnes mi dosiel mail v cestine, ze nevedia po polsky aby som svoju objednavku prepisal do cestiny ;D ;D
...tak snad mi nieco konecne poslu ??? celkom by ma potesili tie podlozky pod hlodavca ;D
Ha,tak se mi to nemecky taky povedlo,jen je toho malo :cry: Nezkousel to negdo objednat 2x?? ;D
Kde zistim Reseller ID ???A heslo??To som nikde nezadaval.A ani mi ho nikto neposlal.
Asi som slepy.
Musis se zaregistrovat,az se zaregistrujes,poslou ti meil s ID.Citace:
Původně odeslal Mikhaill
...niekde sa tam pise, ze promotion materialy sa daju objednat len 1x mesacne :wink: tusim na tej polskej verziiCitace:
Původně odeslal SPYKER
No,aspon neco ;D To mas 9x12 nalepke,to mas 108nalepek rocne,to i musi stacit ;DCitace:
...no uvidime :roll:
...vzhladom na to, ze si dopisuju s Karolinou Stankovou - ktora mi napisala: Od ledna tohoto roku pracuji pro spolecnost AMD a mam na starosti PR a Marketingovou komunikaci v Ceske republice, Slovenske republice a Madarsku. Mam tedy i na starosti objednavani materialu. tak by z toho nieco naozaj mohlo byt ;D
No co z nej nevyleze ;D Primluv se i za me,chces adresu ;D ;DCitace:
...chces na nu mail, mobil, adresu domov ??? ;D ;D ;D
...mam len mail, ale ked to vyjde a nieco mi posle, tak ti ten mail posuniem :wink: a mozes sa s nou dohodnut ;D
No ja tie nalepky uz zhanam dost dlho ale akosi som prepasol to ze sa dali objednat este vtedy celkom lahko.
Ak niekto budete mat kontakt na tu pani tak ma zaradte do svojho maillistu. Vopred dik.
No tak mne prišiel mail s Nemecka a som s toho LAMA čo ešte chcú :?
Plíííís preloží mi to niekto?
Sehr geehrte[r] ******
das AMD-Fachhändler-Programm hat kürzlich Ihre Anfrage erhalten und zur weiteren Bearbeitung mit der Literatur-Bestellnummer ***** versehen.
Sollten Sie Ihre Bestellung nicht innerhalb von 14 Werktagen erhalten, antworten Sie bitte auf diese E-Mail ohne Änderung der Betreffzeile und unter Angabe Ihrer Literatur-Bestellnummer.
Citace:
Původně odeslal Jendo
To dole je,ze jestli ti to nedojde do 14dnu,tak mas napsat na jejich meil.
To SPYKER
Ďakujem :wink:
Nevedel som či im znova netreba potvrdiť objednanie.
No,snad to tak je,aspon mi ro rikala segra a ta ma z NJ statnici,tak to snad je good.Me prislo to samy,tak doufam,ze to do 2tejdnu mam doma ;DCitace:
Původně odeslal Jendo
To SPYKER
Ja som to prekladal pomocou slovníka ale nedospel som k jasnému záveru :?
Stále mi s toho prekladu(môjho) nevychádzalo či teda mail poslať mám, nemám, alebo len ak to nepríde :wink:
Takže Jendo = EN&DE Lama ;D
S technickou literatúrou (EN, elektronika,datashet) si vždy poradiť akotak viem :-) :arrow: život ma naučil ;D
Od koho ti prišiel ten mail(nemecky, odosielatel?) mne od <euro.reseller@amd.com>.Citace:
Zaujíma ma či nakoniec všetky maily(EN,DE,PL....) sú odosielané a nekončia a v jednej schránke ???
Mne to tiez prislo od tej adresy co si napisal, a ze by som to mal mat doma do dvoch tyzdnov a ze ak nie tak im mam napisat to je tam v skratke napisane.
Woooow to AMD uz sa tesim na tie samolepky.
napiste tu nekdo navod s presnym postupem mackani tlacitek jak to obednat ( zaregistrovany uz sem )
hlavne napiste az nekomu opravdu neco prijde..a rovnou to i vyblejsknete...
připojuji se el_Bartovi, jak to objednat??? Kam kliknout? Do objednávky se dostanu, ale pak mám problém, není tam žádné zboží nebo pos k objednání...
:roll: :roll:
Na EN stránke momentálne nie je nič v ponuke :evil:Citace:
Původně odeslal Cushdie
Ja som si objednal s DE 1 x Reseller Kit - German tak uvidím ako dopadnem :wink:
Som zvedavý ako pochodia ludia čo objednávali s PL stránky :o