Dotaz,jak mám tu kartu taktnout, Ovladače od gainwardu mi nabízí Gpu je do 250Mhz a DDR jen do 550Mhz. Na tyto hodnoty je to stabilní.A co když chci více???Kdo mi poradí?.Díky
Printable View
Dotaz,jak mám tu kartu taktnout, Ovladače od gainwardu mi nabízí Gpu je do 250Mhz a DDR jen do 550Mhz. Na tyto hodnoty je to stabilní.A co když chci více???Kdo mi poradí?.Díky
No ja mam tu samou a Detonatory41.xx i (omegy) me pousti na 260/565 ale to uz pak bylo nestabilni .S Det. 42.86 jsem mohl taktovat o 100% na 400/900 ;D ale to je stejne irelevantni jak by rekla 7 of 9 ;D
jinak zkus pouzit nejakou utilitku napr.GFtweak nebo Riva tuner (akorat ze frekvenci menil po 14 Mhz cca :evil: ) tam to jde nastavit primo
díky,zkusím
zkus Rivatuner....teď teda zrovna nevim link,ale jestli chceš,tak ti ho pošli na mail.......sendni mi kdyžtak zprávu
už sem na to přišel.Citace:
Původně odeslal Mastr
jedu ted gaiwarda gf3 ti200 na 270/580 :O))
Toz kua tak to mas celkem dost a provedl jsi nejake spec. upravy nebo jen s tim cos tam mel ??????
No a v cem ji mas posazenou tu kartu ??? Podle podisu nevim ? :roll:Citace:
Původně odeslal eRTY
Mám ji v MSI Kt3ultra2r, ale musel sem ji trochu stáhnout,po několika projetích 3dmarkem se začly objevovat ruchy.Tad jedu na 260/570Citace:
Původně odeslal ja.viper
musím ještě upravit popis kompu.mám ji od pondělka
Jinak nic sem neupravoval (napětí), jen nastavil frekvence a jede to
2eRTY:Máš štěstí na fakt dobrej kousek :wink:
To jo. :eek: To fakt cumim. Kde si ji koupil?
njn sosni riva tuner a kut klidne az do 700 :wink:Citace:
Původně odeslal eRTY
v brně v www.pcshopplus.czCitace:
Původně odeslal demi-god
za 3038 s dph
2eRTY:fakt??....nemá tady někdo zájem o moje Inno za 3038 Kč ;D ;D ;D ...má půl roku záruku
??? nevimCitace:
Původně odeslal Mastr
a co takhle vymenu za Leadtek :lol: :lol: :lol: ;DCitace:
Původně odeslal Mastr
A nevis, kterej dement by vymenil Leadtek za Inno ???Citace:
Původně odeslal Zdi
Včera jsem koupil Gain. 4800SE XP/GS a běží na 315/695 - dobrý ne? :-o :eek: ;D
A to tam jsou ty pomalejší Hynixy 3,6ns(dávaj tam totiž taky Sams. 3,3ns)
Hmm to je pekny, ale my se tady bavime o GF3Ti200 jestli sis nevsim
Sorry, chtěl jsem se jenom tak pochlubit :?:Citace:
Původně odeslal Huvi
jasny, chapu
Nenechal bych se dvakrát přemlouvat :wink: ;D ;DCitace:
Původně odeslal Zdi
;D tp bych chtel vydet :wink:Citace:
Původně odeslal Huvi
Ja bych je chtel spis videt nez vydet!!
Poradte! Je to dobra cena 2500,- za ASUS GF3Ti200?
Jo a jake ma GF3 2D a 3D zobrazeni mam ted GF2MX vod MSI a obraz je ve 100hertz hodne rozmazanej tak jestli bych si tou GF3 pomohl v tomhle smeru? thx
Tak za 2500Kc ASUS je urcite dobra koupe. obraz bude od GF2MX o dost lepsi
to Atom :No cena to je dobra to urcite ;D
to -Ja8k1- : No kdyz jsem si tam hodil Det. 42.86 tak jsem mohl jit na pametech az na 900 ;D ale co stim ??
Spalit kartu ;DCitace:
Původně odeslal ja.viper
no a nebo treba pouzivat v zime jako aleternativni zdroj na vytapeni domu ale porad lepsi nez FX .... :wink:
Panove, ja mam take Det. 42.86 ve WinXP, ale nikde jsem tam ve vlastnostech nenasel zadny savle nebo neco takovyho. Mozna mam spatnou istalaci, ta moje ma 20MB. A mozna mam jen nesikovny prsty a slepe oci...Citace:
Původně odeslal ja.viper
Tak prosim poradte kde to mam hledat...
Diky
A ty by si takhle super vec neudelal ? Vzdit by to byla vymena stoleti ... a zaroven smrt pro toho kdo by so vzal to Inno ;DCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
LOL ty asi nemas co delat ze ? Ze uz dokonce opravujes chyby ... :-) :lol:Citace:
Původně odeslal Huvi
Citace:
Původně odeslal Kuzilek
No tak samozrejmne ze to je v driverech v nastaveni taktovani kmintocku ;D ale pokud to tam nenajdes tak to asi nemas povolene 8-) takze jednoducha vec :idea: ,treba v NV Tweak si najdes NV CLock a tam zaskrtnes ALLOW CLOCKING :roll: a hotovo muzes taktovat do aleluja
Porad lepsi nez spamovat O/C forumCitace:
Původně odeslal Zdi
a copak prave ted delas ???Citace:
Původně odeslal Huvi
Taktovat se taky da dobre v Riva tuneru a ani nemusis nijak upravovat registry stejne jako v NVtweak a mas tam jeste hodne moznosti nastaveni grafiky