-
Zase nejde ICQ
Zdravim, od vcerejska mam problem s jednim ICQ cislem. Nejde se pod nim prilogovat pod Trillianem, ICQ2Go ani ICQ5.
ICQ2Go pise
Error 989.3
An unknown error occurred during log on (0)
A Trillian
[11:19] *** Your login request was rejected by the server. It is unsure what this means at this point; the server may be full. Please close your console window and try again in a few minutes.
Obcas se mi podari prihlasit a pak uz jede f poho, ale nekdy proste ne a ne se prihlasit...
Nevite co s tim? Dik
-
Re: Zase nejde ICQ
Kraví to více lidem, myslím že to asi nevyřešíme..
-
Mě taky ne.....je zajímavé, že pod druhým číslem se připojím :-) Zkoušeli jste alternativního klienta?
-
řešení je vcelku jednoduché, stačí si v nastavení icq nastavit jiný přihlašovací server. Mě funguje tento ibucp-vip-d.blue.aol.com port 5190.
-
Citace:
Původně odeslal eLzyx
řešení je vcelku jednoduché, stačí si v nastavení icq nastavit jiný přihlašovací server. Mě funguje tento ibucp-vip-d.blue.aol.com port 5190.
vcelku peknej start :) treti prizpevek a uz sis vyslouzil u me karmu :)
-
jj taky mi to nefungovalo,teď už to ale jede,takže za ten alternativní server thx pro budoucnost,kdyby to zase nefungovalo a máš za to samozřejmě +karmu ;)
-
Chodi vam momentalne ICQ? Nejde mi ani jeden server a ani Go verze :confused:
-
-
Jo ted nachvili vypadlo. Kriste lidi bezte si uvarit caj, zajdete si na zmrzlinu nebo neco, ale vazne tu nepiste, kdyz to 5min nejde ;)
-
Citace:
Původně odeslal jedik
Jo ted nachvili vypadlo. Kriste lidi bezte si uvarit caj, zajdete si na zmrzlinu nebo neco, ale vazne tu nepiste, kdyz to 5min nejde ;)
Nono se hned nerozciluj :) Jsem v praci za proxacem a tak se radsi zeptam jestli nahodou neudelali nejaky krutejsi nastaveni nebo to proste nejede :)
Priste tech 10 minut pockam no :p
-
Jde vám iCQ ? Ja se nemůžu připojit jak s Trillianu tak s Icq2go asi maj zas vypadek.
-
Citace:
Původně odeslal aless
Jde vám iCQ ? Ja se nemůžu připojit jak s Trillianu tak s Icq2go asi maj zas vypadek.
Neviem... Tentokrat nejde ani www.icq.com :eek: Resp. ide, ale je pretazene ako svina...
-
klasika :)
nejde ani miranda, ani normální icq.
EDIT: jenom co jsem to tu napsal, tak se to rozjelo :)
-
Tak takovej vypadek sem jeste nezazil.....
Tak us se me podarilo pripojit mam icq 5
-
Cez mirandu uz sa mi konecne podarilo pripojit, no ich main page je stale down pretazenim...
-
Sláva mě už to taky jde, je to naky divný. Jesli nesnižujou stavy serverů nebo tak neco, icq je přecijenom na ústupu myslím . MSN ho drtí .
-
Citace:
Původně odeslal aless
Sláva mě už to taky jde, je to naky divný. Jesli nesnižujou stavy serverů nebo tak neco, icq je přecijenom na ústupu myslím . MSN ho drtí .
Jsou nekde nejake statistiky o vyuzivanosti protokolu (ICQ/MSN/Skype...)? MSN se mi zda co do moznosti trochu slabsi nez ICQ.
-
No ja nevim, vsude pisou, ze to nejelo nejmin hodinu. Me to odpojilo, znovu jsem se hned pripojil a komunikoval.
-
Mam problem s ICQ, ale ne ten "klasicky," tady reseny.
Zacalo to tim, ze mi dneska klient (5.0) nesel pustit - normalne nabehl a objevila se kyticka dole na liste, ale po vterine program spadnul. Takhle se to opakovalo porad dokola, takze jsem se rozhodl ICQ odinstalovat. To se ale povedlo jenom s nejakou chybovou hlaskou. Pri nove instalaci 5.0 mi to oznami toto:
Instrukce na adrese 0x77f56743b odkazovala na adresu pameti 0xfffffff8. s pameti nelze provest operaci: read
Zkusil jsem nainstalovat i ICQ 5.1, ale to naskoci modra obrazovka a finito...
Jsem v tomhle lama, vubec nevim cim by to mohlo byt...
Diky za jakoukoliv pomoc.
P.S.: Mam Win XP.
-
Citace:
Původně odeslal Khadgar
Mam problem s ICQ, ale ne ten "klasicky," tady reseny.
Zacalo to tim, ze mi dneska klient (5.0) nesel pustit - normalne nabehl a objevila se kyticka dole na liste, ale po vterine program spadnul. Takhle se to opakovalo porad dokola, takze jsem se rozhodl ICQ odinstalovat. To se ale povedlo jenom s nejakou chybovou hlaskou. Pri nove instalaci 5.0 mi to oznami toto:
Instrukce na adrese 0x77f56743b odkazovala na adresu pameti 0xfffffff8. s pameti nelze provest operaci: read
Zkusil jsem nainstalovat i ICQ 5.1, ale to naskoci modra obrazovka a finito...
Jsem v tomhle lama, vubec nevim cim by to mohlo byt...
Diky za jakoukoliv pomoc.
P.S.: Mam Win XP.
Zkus vycistit registry, v nouzovim rezimu smaz vsechno co ma neco spolecnyho s ICQ a zkus to znova :) nebo zkus bod obnoveni treba ti to pomuze...
-
Alebo skus nejaky iny klient. ICQ je hrozny shit...
-
Citace:
Původně odeslal Rainbow
miranda 4ever :)
-
Citace:
Původně odeslal Rainbow
Na ICQ jsem zvykly, takze proto ho pouzivam. O zmene nejak neuvazuju...
Vycisteni registru nepomohlo...Zitra formatuju systemovy disk a instaluju znova system. Uz to je stejne potreba...
-
Citace:
Původně odeslal Khadgar
Na ICQ jsem zvykly, takze proto ho pouzivam. O zmene nejak neuvazuju...
moje osobní zkušenost: po pěti letech používání origoš ICQ klienta mi trvalo zvyknout si na Mirindu asi týden... což není tak hrozný :-D
-
Citace:
Původně odeslal Rainbow
pravda.
For all už jste zkusili třeba SIM (Simple Instant Messenger) a je hlavně pod GPL. Ten kdo používá Linux/Windows tak nemusí si zvykat na více komunikátorů a je taky multiprotokolovej asi jako pomalu všechno :-)
http://sim-im.org/wiki/Main_Page
-
Citace:
Původně odeslal ..::Ozzy::..
pravda.
For all už jste zkusili třeba SIM (Simple Instant Messenger) a je hlavně pod GPL. Ten kdo používá Linux/Windows tak nemusí si zvykat na více komunikátorů a je taky multiprotokolovej asi jako pomalu všechno :-)
http://sim-im.org/wiki/Main_Page
Vcera sem ho nainstaloval, ale kdyz chci nekomu poslat zpravu tak mi to napise ze chybi klient pro odesilani zprav... netusis v cem je problem ? ...
-
Tak s tímhle jsem se ještě nesetkal od doby co jej používám cca 2 roky. Na jakém systému jsi instaloval a jakou verzi. Používám 0.9.3 na Win/Linux bez jakýchkoli problémů. Jinak jestli se jedná o tu verzi 0.9.4 RC1 Released tak zkus na tom linku co jsem postoval výše záložku discussion
Win
http://en.wikipedia.org/wiki/MS_Windows
Linux + KDE
http://en.wikipedia.org/wiki/KDE
nepředpokládám, že používáš MacOS X
-
Citace:
Původně odeslal ..::Ozzy::..
Tak s tímhle jsem se ještě nesetkal od doby co jej používám cca 2 roky. Na jakém systému jsi instaloval a jakou verzi. Používám 0.9.3 na Win/Linux bez jakýchkoli problémů. Jinak jestli se jedná o tu verzi 0.9.4 RC1 Released tak zkus na tom linku co jsem postoval výše záložku discussion
Win
http://en.wikipedia.org/wiki/MS_Windows
Linux + KDE
http://en.wikipedia.org/wiki/KDE
nepředpokládám, že používáš MacOS X
Win ¨XP SP2
-
Taky vam nefunguje ICQ pres Mirandu?
Dnes v 14:00 jsem se jeste mohl prihlasit, ale ted mi to pise porad chybu a pry to muze byt zpusobeno, ze jsem uz prihlasen. Ostatni programy jako ICQ a QIP jedou v poradku.
-
Re: Taky vam nefunguje ICQ pres Mirandu?
So standardnym icq.dll to nejde (tusim 0.3.5.daco) ... Som u priatelky, kde mam Mirandu 0.4.0.1 s icq.dll verzie 0.3.6.12 a funguje mi to ok. (Akurat v inkriminovanom case, ked to prestalo vsetkym chodit, ma to skoplo offline a hodilo dva fatal errory, po opatovnom kliknuti na online ma to normalne prihlasilo a ficim dalej)...
Takze mirandistom doporucujem stiahnut Mirandapack a extrahovat si odtial icq.dll do Mirandy.
-
Dik za radu, pro ostatni: na teto strance najdete nejnovejsi verzi:
http://jokusoftware.wz.cz/miranda/
-
"Odkedy mame karmu, nemusis dakovat ;)"
[edit]
Tak Over hlasi, ze mu to nejde ani s 0.3.7.0 RC2...
Ja pouzivam tuto verziu http://bic.sk/pit/download/icq03612.zip spolu s mirandou 0.4.0.1 a ide mi to bez problemov... Verziou Mirandy by to imho nemalo byt...
-
Kdo chce kam, pomozme mu tam! :D :cool:
EDIT:
Ja mam Mirandu 0.4.0.3 a ICQ z te stranky a jede to v pohode, akorat mi to nahlasilo, ze to nemuze uploadovat avatar.
-
nebolo by jednoduchsie pouzivat proste aktualnu verziu?
http://www.miranda-im.org/development
mam najnovsiu #60 a ziadny problem, netreba tam prehravat ziadnu novu ICQ.dll, priamo v baleni je spravna 0.3.7.0
EDIT: a nechapem inak preco sa toto neriesi v sekcii Programy ked je to jasna zalezitost Miranda IM
-
Markoff:
Mas recht... Len je zaujimave, ze napr. Overovi to vobec neslo s novou verziou, tak som automaticky predpokladal, ze je bug inde...
---
Presuniem tento thread neskor do threadu v sekcii "Programy a problemy s nimi - Zase nejde ICQ".
-
Inak zaujimave, ze vzdy ked sa nieco taketo stane, tak mne to v GAIMe a CenterICQ normalne funguje ;D Pritom to CenterICQ mam hrozne stare, nechce sa mi to updatovat.
-
Aspon vidno, preco je Miranda stale vo verzii 0.daco ;D
-
rainbow, to mas pravdu, tiez som par rokov pouzival SiM, pekne staru verziu kde nevychadzaju ziadne update a len som sa pochechtaval co stale ti uzivatelia Miranda maju za problem, ked ja nemam problemy a fachcim v pohode na SiM, ale bol som kvoli problemom s OSD u novej verzie nuteny odist k Miranda IM (alebo sa vratit k starsej verzii SiM, ktoru som nemal zrovna po ruke, tak som presiel rovno na zivu Mirandu IM a nejako sa to s nou da vydrzat aj ked ma udivuju tie stale problemy s protokolom aj ked za tych par mesiacov mam len jednorazovu skusenost ked sa niekto u development verzie preklepol a bolo si treba stiahnut starsiu ICQ.dll co som zistil za chvilu na fore a aj podla funkcnosti Jimm v mobile)
EDIT: kto si chce zaflameovat k akt. vypadku Miranda Im tak moze tu :-)
http://www.zive.cz/!textove_diskuse/...0&HID=19&RFS=1
http://www.zive.sk/!textove_diskuse/...AI=2104&HID=20
-
Taky mi to s ruznejma nefungovalo az tedka konecne vysel IcqOscarJ Protocol 0.3.5.4
http://addons.miranda-im.org/details...ewfile&id=1683
A ten uz jde! Parada, diky bohu za Mirandu.. jsem musel chvili na ICQgo a porad to padalo a ja nevim co, ICQ.com na kasi pretizene, masakr.
-
No ja pouzivam Alphu 0.5 build #58 a mne slape ok, ale bratovi aj dvom kamosom tiez to zalagalovalo... Ta Alpha je ok, len sa neda vypnut ten error pri posielani sprav... :(
-
Je to divné, ale vyzkoušel jsem snad 10 verzí ICQ.dll a žádná nešla, furt to psalo " Zadané UNi a heslo je špatné (5) " Taxem to vyřešil tak, že jsem stáhl aktuální mirandu z www.stahuj.cz a z ní jsem si vzal icq.dll a zkopšil do mé mirandu a valilo to v poho, takže kdyby někdo měl stejnej problém, tak ICQ.DLL sosejte >>> ZDE :)
Karmě se nikdo nebrání :o)
-
Citace:
Původně odeslal Zetes
Je to divné, ale vyzkoušel jsem snad 10 verzí ICQ.dll a žádná nešla, furt to psalo " Zadané UNi a heslo je špatné (5) " Taxem to vyřešil tak, že jsem stáhl aktuální mirandu z
www.stahuj.cz a z ní jsem si vzal icq.dll a zkopšil do mé mirandu a valilo to v poho, takže kdyby někdo měl stejnej problém, tak ICQ.DLL sosejte >>>
ZDE :)
Karmě se nikdo nebrání :o)
Pche karmu dejte radsi tomu, kdo uvede oficialni zdroj nejnovejsich verzi vcetne pohodoveho RSS kanalu http://img86.imageshack.us/img86/132...onevil34my.gif
http://jokusoftware.wz.cz/miranda/
To byl jen joke, samozrejme se nebudu snizovat k vymahani karmy ;D ;D
-
Citace:
Původně odeslal NightKing
Sak preco nie... Od coho je tu K-? :D :D hh only joke :P
-
1 Příloh-a(y)
To je zase nová verze protokolu? Dneska jsem přijel domů a na stole vzkaz od ségry, že ji nejde ICQ, tak to zkusím a nejde jí to (Miranda IM), stejně jako mě (tentýž klient), na obou PC stejná hláška, viz příloha?
Nebo je tentokrát zakopanej čokl jinde?
Blbne vám to taky někomu, co máte Mirandu ?
-
Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
To je zase nová verze protokolu? Dneska jsem přijel domů a na stole vzkaz od ségry, že ji nejde ICQ, tak to zkusím a nejde jí to (Miranda IM), stejně jako mě (tentýž klient), na obou PC stejná hláška, viz příloha?
Nebo je tentokrát zakopanej čokl jinde?
Blbne vám to taky někomu, co máte Mirandu ?
Presne toto robila bratovi, stiahol novu mirandu a ide mu to bezproblemov. Ja som pisal vyssie, ze mam Alpha build 58 a bezproblemov ;)
-
Citace:
Původně odeslal misokgb
Presne toto robila bratovi, stiahol novu mirandu a ide mu to bezproblemov. Ja som pisal vyssie, ze mam Alpha build 58 a bezproblemov ;)
Kua drát? Dyť ségra má v tom PC mirandu asi dva týdny starou? No zkusím uvidím :-)
EDIT:
Tak opět stačí pouze přeinstalovat protokol (nová verze ICQ.dll), ke stažení zde:
http://addons.miranda-im.org/details...ewfile&id=1683
-
Citace:
Tak opět stačí pouze přeinstalovat protokol
A co kdyby sis priste precetl co se pise nad tebou? ;-) Nemusel bys vymyslet.
-
Citace:
Původně odeslal Rainbow
Inak zaujimave, ze vzdy ked sa nieco taketo stane, tak mne to v GAIMe a CenterICQ normalne funguje ;D Pritom to CenterICQ mam hrozne stare, nechce sa mi to updatovat.
heh napodobne v licq :)
-
Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
A co kdyby sis priste precetl co se pise nad tebou? ;-) Nemusel bys vymyslet.
Jo sorry, sypu si popel na hlavu, akorát jsem to řešil asi hodinu před odjezdem na dovolenou, ze který jsem se právě vrátil a chtěl jsem, aby to tu fungovalo. Byl jsem ve shonu a těch příspěvků jsem si nějak nevšiml :oops:, respektive nepřečetl jsem je tak uplně pořádně :-)
-
Miranda nemá s ICQ nic společného. Pluginy dbx_3x.dll (databáze) a clist_classic.dll (contact list) a Miranda32.exe pouze vytvářejí základní rozhraní pro spojení dalších modulů. Okno se zprávami (srmm.dll, tabsrmm.dll, sramm.dll) a samotné protokoly jsou pouze nepovinnou nadstavbou. Čili pokud se nemůžete připojit, je problém přímo v dynamické knihovně rozhraní (v případě ICQ je to icq.dll). A nebo spadnul server (stává se docela často).
Jak už tady zaznělo, nejlepší je používat aktuální vývojovou verzi - http://jokusoftware.wz.cz/miranda/. Ta by měla spolehlivě chodit i na dnes již postarší Mirandě 0.4. Určitě chodí bez chyby na téměř finální 0.5 a taky na nejnovější vývojové 0.6 alpha 1 (Miranda IM 0.6.0.1). Nicméně používání starých verzí samotné Mirandy moc nedoporučuju, vývojové bývají stabilnější a taky spousta pluginů je přímo vyžaduje.
-
Citace:
Původně odeslal Eagle
Nicméně používání starých verzí samotné Mirandy moc nedoporučuju, vývojové bývají stabilnější a taky spousta pluginů je přímo vyžaduje.
To bych moc nezevšeobecňoval, já mám už postarší verzi 0.3.4, kterou jsem kdysi dávno pořádně vyladil a funguje naprosto spolehlivě dodnes. Dokonce ani poslední změna v login sekvenci, kvůli které musela většina lidí měnit icq.dll se mě nedotkla, protože od pradávna používám ISee, nikoliv IcqOscarJ. Vzpomínám si, že po vydání 0.4 jsem chtěl přejít, ale kvůli naprostému překopání contact listu atd., díky čemuž přestala fungovat spousta pluginů, jsem zůstal u staré verze a to mi vydrželo až do teď.
-
Citace:
Původně odeslal frelichl
To bych moc nezevšeobecňoval, já mám už postarší verzi 0.3.4, kterou jsem kdysi dávno pořádně vyladil a funguje naprosto spolehlivě dodnes. Dokonce ani poslední změna v login sekvenci, kvůli které musela většina lidí měnit icq.dll se mě nedotkla, protože od pradávna používám ISee, nikoliv IcqOscarJ. Vzpomínám si, že po vydání 0.4 jsem chtěl přejít, ale kvůli naprostému překopání contact listu atd., díky čemuž přestala fungovat spousta pluginů, jsem zůstal u staré verze a to mi vydrželo až do teď.
Staré verze jsou bohužel dost bugové a každou chvíli mi padaly (měl jsem ještě 0.3.3). 0.4 tohle hodně zlepšila, ale pořád to nebylo ono. Nejlépe hodnotím 0.5, kterou používám asi rok. S contact listem jsem při přechodu neměl žádný problém, pořád používám základní Clist_classic. Nové pluginy už vyžadují minimálně 0.4, někdy i 0.5, takže ono není ani na výběr.
ISee není nic jiného než vývojové ICQ od Joea s tím, že jsou do něj dodány další features - icq.dll je dodáváno se zdrojákem, takže stačí menší úprava a je to. Čili je jasné, že pokud aktualizuješ ISee, tak se posouváš na stejnou úroveň, na které je IcqOscarJ (jen maličko se zpožděním).
-
Citace:
Původně odeslal Eagle
Staré verze jsou bohužel dost bugové a každou chvíli mi padaly (měl jsem ještě 0.3.3). 0.4 tohle hodně zlepšila, ale pořád to nebylo ono. Nejlépe hodnotím 0.5, kterou používám asi rok. S contact listem jsem při přechodu neměl žádný problém, pořád používám základní Clist_classic. Nové pluginy už vyžadují minimálně 0.4, někdy i 0.5, takže ono není ani na výběr.
Nevím, možná jsem trefil zrovna dubrej build, se stabilitou nemám nejmenší problém. Classic contact list je právě "novinka" verze 0.4, kvůli ní mi v této verzi nefungovala spousta pluginů. Nicméně věřím tomu, že značná část nových pluginů by mi už nejela, jen jde o to, že já nové pluginy už nevyhledávám, našel jsem si nějaký ideální stav a po novinkách už netoužím. I když časem asi stejně budu donucen přejít na novou verzi (to zas bude zabitého času, než všechno vychytám).
Citace:
Původně odeslal Eagle
ISee není nic jiného než vývojové ICQ od Joea s tím, že jsou do něj dodány další features - icq.dll je dodáváno se zdrojákem, takže stačí menší úprava a je to. Čili je jasné, že pokud aktualizuješ ISee, tak se posouváš na stejnou úroveň, na které je IcqOscarJ (jen maličko se zpožděním).
Ano, ale já ISee neupgradoval už dlouho (naposled někdy v únoru když icq servery udělaly nějakou změnu v login sekvenci či co), od té doby jsem neupgradoval a přitom se mě poslední změna netýkala. ISee jsem taky využíval kvůli detekci invisible lidí, ale to už dost dlouho nefunguje.
-
Po přeinstalování systému "dočista do čista" si přítelkyně "vzpomněla", že si nepamatuje heslo do ICQ. Přes ICQ password recovery to nějak nefunguje (odpoví na kontrolní otázky po zadání ICQ number, ale mail s novým heslem nepřijde)... Nevíte někdo ještě jinou cestu, jak ICQ heslo zjistit (mimo možnosti "vzpomenout si"? :-) )
-
Citace:
Po přeinstalování systému "dočista do čista" si přítelkyně "vzpomněla", že si nepamatuje heslo do ICQ. Přes ICQ password recovery to nějak nefunguje (odpoví na kontrolní otázky po zadání ICQ number, ale mail s novým heslem nepřijde)... Nevíte někdo ještě jinou cestu, jak ICQ heslo zjistit (mimo možnosti "vzpomenout si"? :-) )
bez kontrolni otazky to nejde ? no jestli je ma nastavene tak asi ne...
-
Tak jsem zjistil , že ICQ asi nemá rádo .cz adresy, na gmail.com to došlo prakticky okamžitě, jenže... Z Mirandy IM se přihlásím, ale tam nejde heslo měnit... Z go.icq.com ani ona z jejího ICQ 5.1 klienta se pro změnu hesla nepřihlásíme (nový heslo to nebere). Zvláštní je, že i na ICQ.com to na tu "detail page" umožní na nový heslo přístup, ale do ICQ ani h...vno...
-
Obecne znamy fakt je, ze cez Mirandu bohuzial ICQ heslo zmenit nejde. Naposledy som to riesil tak, ze som musel nainstalovat ICQ, zmenil som heslo a hned to aj islo z compu prec :|
Potom stacilo zmenit heslo DAT profilu Mirandy na prihlasenie do ICQ siete v Options.
-
A neda sa to heslo menit priamo na ich webe?
BTW. gaim tusim vie menit aj heslo - teda aspon to tam vidim, nikdy som to neskusal.
-
Citace:
Původně odeslal PiT
Obecne znamy fakt je, ze cez Mirandu bohuzial ICQ heslo zmenit nejde.
No nevím kde jsi na to přišel, já to teď zkoušel a v pohodě heslo změnit jde. Dělám to přes Change user details. Následně zkoušeno přes go.icq.com a starým heslem se přihlásit nešlo.
-
Citace:
Původně odeslal Rainbow
A neda sa to heslo menit priamo na ich webe?
BTW. gaim tusim vie menit aj heslo - teda aspon to tam vidim, nikdy som to neskusal.
Ne,na tom webu jsem to skutečně nenašel, a i když jsem si tam dal vyjet vyhledávání výrazu "change password", tak všechny příspěvky odkazovaly na ICQ klient a změnu přes něj...
2frelichl : Tak v Mirandě jsem to tedy vážně nezkoušel, čímž neříkám, že to tam není, ale nenašel jsem to tam :-/
-
Citace:
Ne,na tom webu jsem to skutečně nenašel, a i když jsem si tam dal vyjet vyhledávání výrazu "change password", tak všechny příspěvky odkazovaly na ICQ klient a změnu přes něj...
Presne. Kedysi slo, ale uz to zmenili. Feature na zmenu hesla nevedno preco odobrali...
Citace:
Původně odeslal frelichl
No nevím kde jsi na to přišel, já to teď zkoušel a v pohodě heslo změnit jde. Dělám to přes Change user details. Následně zkoušeno přes go.icq.com a starým heslem se přihlásit nešlo.
V Mirande 0.5 som to neskusal, no v 0.4.x.x to neslo... a ani v starsich.
-
Citace:
Původně odeslal PiT
V Mirande 0.5 som to neskusal, no v 0.4.x.x to neslo... a ani v starsich.
Mám hodně starou verzi 0.3.4 Alpha a fakt to jde.
-
Citace:
Původně odeslal frelichl
Mám hodně starou verzi 0.3.4 Alpha a fakt to jde.
Aha, no tak to je asi z dob , kdy "pejsek s kočičkou ještě hospodařili a ICQ šlo měnit přes web" :-)
-
Citace:
Aha, no tak to je asi z dob , kdy "pejsek s kočičkou ještě hospodařili a ICQ šlo měnit přes web" :-)
To by snad mělo být jedno, ne? Není to imho o verzi Mirandy ale o pluginu Change user info (standardní plugin).
-
Citace:
Původně odeslal frelichl
To by snad mělo být jedno, ne? Není to imho o verzi Mirandy ale o pluginu Change user info (standardní plugin).
No tak evidentně ve vyšších verzích prostě už ta možnost měnit heslo z Mirandy není a na webu ICQ to taky nejde... Ono je to pochopitelný, chtějí nalákat více lidí na jejich originální klient...
-
1 Příloh-a(y)
To tam fakt nemáte tuhle možnost?
-
-
Mas na to totiz nejakej pofiderni plugin. Proto to tam mas. Nevim co je na tom tak uzasnyho, dokonce si to sam psal o par prispevku vis. Nicmene pochybuju, ze to funguje.
[spis sem jen testoval podpis ((: ]
-
1 Příloh-a(y)
Citace:
Ne, FAKT nemáme :-)
Opravdu? Standardní .zip verze Mirandy 0.5 stáhnutá z oficiálního webu:
-
Citace:
Původně odeslal Lolita
Mas na to totiz nejakej pofiderni plugin. Proto to tam mas. Nevim co je na tom tak uzasnyho, dokonce si to sam psal o par prispevku vis. Nicmene pochybuju, ze to funguje.
[spis sem jen testoval podpis ((: ]
Ty seš taky pofidérní ;).
EDIT: určeno ke smazání, nemohl jsem odolat, omlouvám se.
-
Mno mam 0.3.3.1 verzium a ten plugin tam mam tiez. Myslim ze i na 0.4 siel instalnut a pouzit. Akurat , ked som menil udaje , tak to opcas vypisoval , ze proces este trva 20 sec , pritom sa to zmenilo hned.
-
1 Příloh-a(y)
Ja tam zadny extra plug-in na zmeny informaci nemam (pouze ten original v posledni verzi), verze 0.5 Unicode. A zmena hesla tam je jak vidno nize :) Akorat jsem to netestoval.
-
Citace:
Původně odeslal NightKing
Ja tam zadny extra plug-in na zmeny informaci nemam (pouze ten original v posledni verzi), verze 0.5 Unicode. A zmena hesla tam je jak vidno nize :) Akorat jsem to netestoval.
V celej verzii 0.4 to ale neslo pouzit. Normalne si heslo zmenil, ale nic to nespravilo... Skusal som to teraz s 0.5 a vypisuje to rozne dalsie potvrdzovacie dialogy a tvari sa, ze funguje...