Nadpis je jasný...máte s něčím dobré zkušenosti ? Maximum tak 30k bez D, tzn asi max nějaká 32" LCD TV...plazmu nechci, za tyto peníze jsou jen s nízkým rozlišením....díval jsem se po Sony Bravia nebo těch nových Samsung televizích...názory ?
Printable View
Nadpis je jasný...máte s něčím dobré zkušenosti ? Maximum tak 30k bez D, tzn asi max nějaká 32" LCD TV...plazmu nechci, za tyto peníze jsou jen s nízkým rozlišením....díval jsem se po Sony Bravia nebo těch nových Samsung televizích...názory ?
no, muj osobni nazor je ze do budoucna nema cenu kupovat nic co nema full HD rozliseni, zatim se z tech mensich dela bohuzel snad jen BenQ a naky acer.
nad tim jsem take premyslel, ovsem na druhou stranu, nez tady bude full HD nejak rozumne pouzitelne, bude snad to, co ted koupim, skoro na konci sveho zivota...nevim no...:confused:Citace:
Původně odeslal silenec
Jo, ale ten ACER stojí přes 60 kolíků!!! http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36104Citace:
Původně odeslal silenec
no a navic ty parametry...odezva 16ms, spotreba 280W...jas a kontrast taky vice mene na velke H...:rolleyes:Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Presne. A kdyby to nahodou prezilo svoji smrt, budes mit do te doby horsi obraz, kombinace analog + full HD neni to prave.Citace:
Původně odeslal MaWa
konkretne jsem si delal zalusk na Samsung LE32R71B...
detaily zde http://www.samsung.com/cz/products/t...Specifications
720p rozlišení bude určitě neaký ten rok stačit, stejně pokud se někdy dočkáme HD rozlišení u českého vysílání tak to bude menší formát 720p a ne 1080p. Využitelnost v nejbližších dvou letech je stejně i u 720p nereálná, nevím jestli se prodávají neaké DVD filmy v HD rozlišení. A blu-ray formát bude pro smrtelníka dostupný tak nejdříve za dva roky. Vím sice kde se takové filmy v HD dají sehnat ale to už je na pořádně silné internetové linky a ani to sem nepatří.
Jinak pro Mawu snad ještě teoreticky přijatelné cena za tento Benq http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36534 umí to i 1080p ale využitelnost je opravdu jen u Blu-ray.
Mozna pomuze pri rozhodovani:
http://www.tvfreak.cz/modules.php?na...=154506#154506
JJ, presne k samsungu z bordeaux rady jsem dospel i ja, ale 37" (46tis.), akorat mi u nej chybi bud dvb-t/c tuner nebo vic (2) hdmi vstupu (kvuli upscalingu z dvd nebo stb)Citace:
Původně odeslal MaWa
jinak samsung dodava obrazovky sony do tech jejich bravii.. a obraz maji urcite nejlepsi samsung i sony; LG jakozto druhy vyrobce LCD diplayu, tak u nej mi prisly vsechny telky z uhlu do fialova (i philips).. FS zas nejsou doostrit, teda nevim jestli i ta 40" VQ... vybrat dnes telku je peklo, asi pockam az bude po fotbale, pak to pujde o kousek dolu...
Jsou to fakt spickove televize, mel jsem tu moznost je zhlednout. Osobne mi nevyhovuje design, ale obraz je absolutni spicka.Citace:
Původně odeslal mokus
Ten design je fakt, to uz byla hezci ta hranata 40" co dostala cenu eisa. osobne se mi libi bravie v-ckove rady ale ty oproti samsungum stoji o cca 50% vic a dvb-t tuner s ci slotem asi to nevyvazi...Citace:
Původně odeslal fr33k
dokazal by mi nekdo rict, jestli dvb-t tuner dokaze jet jako dvb-c, kdyz ma ci slot na dekodovaci karty?
nj, na ten Benq jsem koukal...ale stale mi to neprijde nejak vyrazny rozdil oproti Sony Bravia 32" (cca 24k bez D) nebo Samsungu 32" (26k bez D)...toto je o 8k drazsi, noname, a v podstate to nenabizi nic navic... :confused:Citace:
Původně odeslal aless
diky za odkaz, i kdyz jsi me tim opet dostal do blbe situace, protoze krome jineho jsem tam cetl i toto http://www.tvfreak.cz/modules.php?na...er=asc&start=0 a zas nevim, zda radeji vazne nepockat na nejakou full HD televizi... :confused:Citace:
Původně odeslal Antiloopa
SONY Bravia 32" za 24k bez DPH?Citace:
Původně odeslal MaWa
Kde prosím Tě? Beru okamžitě...
to jsou extra ceny pro me...takze bohuzel :(Citace:
ted jem koukal na Hyundai IQ 321 i s DVB-T tunerem za nejakych 21k bez D, coz je hodne dobra cena...ale uz me od LCD televizi dost lidi odrazuje ze to za to nestoji...:rolleyes:
Tak pak to samozřejmě není o 8k dražší noname, který nenabízí nic navíc...Citace:
Původně odeslal MaWa
Srovnáváš hrušky a jablka.
ted nechapu, ale mozna je to z tepla...:oops:Citace:
Sony Bravia 32" stojí v krámech přinejlepším stejně, jako BenQ 37", který označuješ za noname o 8k dražší a nic nenabízející...Citace:
Původně odeslal MaWa
no to se mi nezda, treba ted maji ten Sony 32" za 25 999 bez D uplne normalne v makru, a zadna extra sleva to neni si myslim :?:Citace:
edit: diky za presun...
KVL-S? ale podle katalogu jsem videl cenu o 2K vyssi....Citace:
Původně odeslal MaWa
KVL oproti KDL nema DVB-T+CI...
S oproti V rade ma dost vyblity barvy...
tak jsem se byl v makru podivat na nejake plazmy a LCDcka, a mam vybrano. bylo tam mnoho kusu, jak hyundai IQ 321, samsung LE32R71B panasonicy, philipsy, i nejaky noname, i plazmy...a ten SAMSUNG mel o 1000% lepsi obraz, odezvu a pozorovaci uhly nez cokoliv jineho co tam meli na ukazani. a to tam na tom nepousteli zadny HDTV video, ale normalni televizi...ten obraz byl opravdu SUPER...takze diky za rady ;)
A cena?Citace:
Původně odeslal MaWa
cca 26k bez dane. jen doufam, ze to nebyl nejaky extra povedeny kus a me neprijde nejaky smejd kus...no uvidime...v patek poreferuji :smoke:Citace:
No moje osobni zkusenost z techto "obchodu" je takova, ze porovnavat tam kvalitu obrazu je v 99% pripadu naprosto nemozne.Citace:
Původně odeslal MaWa
Nektere TV totiz maji nastaveny obraz a nektere ho maji tak rozhazeny, ze se clovek az divi, jak se neco podobneho muze nekomu povest.
Doufam, ze tohle neni tvuj pripad a ze jsem ti ted nejak nezkazil naladu.
To je jasný záleží jak to tam maj. Typický Tesco nebo Globus kde z jedny zdířky je sít rozvedená do 20 televizí a človek si má vybrat která má lepší obraz ze. a pak o regál vedle je neaká HDTV ready televize na který běží HD demo z DVDčka... .
Ale věřim že mawa je soudnej , psal taky že tam žádný Demo neběželo a bylo to normální vysílání.
To je pravda; obchody jako datart&spol to mivaj podle marze konkretni firmy (treba LG, ze?) a pak to vychvali az nekam do nebe...Citace:
Původně odeslal Masster
EDIT: 2MaWa: Jeste si u toho samsungu vyzkousej prepnuti do 4:3, treba LG ma pak na bocich obrazu sede pruhy (coz mne dost s.re <- frajerka ma doma plazmu LG)...
EDIT2: ted to vypada, ze jsem nejak zaujatej proti jedny znacce, ale mne proste vadi kdyz do mne prodavac cosi huci i kdyz vidim jasnej opak... plati o lcd, plazmy LG s faroudja cipem maj az na ty sedy pruhy super obraz...
neboj, vim o tom, hral jsem si tam s tim spolecne s technikem asi 2 hodiny, vsechny TV jsem se snazil naladit co nejlepe, a vsechny byly pripojeny na stejny kabel televize bez rozdvojek, redukci, prodluzek apod...takze podminky snad mely vsechny televize stejne...jedineho, ceho se ted bojim je to, ze by to byl opravdu nejaky extra povedeny kus, a to co mi prijde nebude tak dobre. ale zas je to samsung, nic lepsiho ve svete LCD proste a jednoduse neexistuje (mozna az na eizo, ale to zas nedela LCD TV), a proto myslim, ze by si nejake vystrelky v kvalite smerem dolu nedovolili...Citace:
Původně odeslal Masster
edit: take to ten technik nedelal zadarmo, to bych ho asi nedonutil... :roll:
no je pravda, ze druha nejlepsi TV co jsem tam videl byla najaka tusim 40" nebo 42" plazma od LG...obraz perfektni, design taky usel, ale kdyz jsem se dival zblizka tak z metru (ja vim, to se fakt na plazmu nekouka ;) ) tak mi prislo, ze nektere casti obrazovky se vykreslovaly pomaleji nez jine...nevim, jak to lepe popsat...nebyl to ani horizontalni, ani vertikalni "zpomaleny" pruh, spis takove ctverce, na kterych se ten obraz na chvili zpomalil a pak najednou skokove dohnal zbytek...mozna nejaka vada konkretniho kusu, protoze si myslim, ze to opravdu neni normalni...:???:Citace:
Původně odeslal mokus
mno my na krame mame 32´ FS LCD TV Myrica V32-1, 1000:1, 550cd/m, 8ms a jako lepsi obraz na 32 palcovy tv jsem nevidel. a za ty penize je to super kauf pac jako cca 27 s dph je super cena.
pak jsme tu meli jeste sonku bravia 40´za 50 litru ale obraz byl horsi a to potvrdilo asi 5 lidi nezavisle na sobe.