Tu je daky clanok http://www.digital-daily.com/video/sapphire_x1800gto/
kto ma skusenosti s odomykanim?S kartou 1800GTO?....
Printable View
Tu je daky clanok http://www.digital-daily.com/video/sapphire_x1800gto/
kto ma skusenosti s odomykanim?S kartou 1800GTO?....
Mam Sapphire X1800GTO odemknout nejde, ale po zvednuti napajeni jadra a pameti udela 700/700.
myslim ze na 700/700 bude daleko vykonejsi jak na 16 pipek a 550/550(600), zas bude sice vice hrat ale co uz.. taky mam ted v planu koupi X1800GTO iceQ3 tak se v patek uvidi pokud se na me dostane
VOID mohol by si hodit dake vysledky a ak sa da tak i s teplotami. na upravu voltaze si co pouzil, flashoval si bios alebo daku externu utilitu.
já jsem někde četl že mod 1800GTO => 1800XL šel jen u prvních verzí gto-ček...
Ja mam tam chladic zalman 900CU...takze, kolko si to vlastne voltaze nastavil?
http://www.forumdeluxx.de/forum/show....php?p=3626390 TU je vraj daky navod....
Napeti na jadro 1.3V, pameti 2.05V, chlazene Zalmanem VF700 AlCu. Pri nastaveni jadra na 700MHz to dela nechutnych 85 stupnu, coz uz je hodne a pokud nemam vsechny ventilatory na 100% tak to throtluje. Bohuzel mam rad tiche PC, takze jsem nasel optimalni hladinu hluku chladice a teploty na jadro 630Mhz pri 1.2V. Pameti jsou chlazene pasivkama co byly dodany k chladici. S lepsim chlazenim by to slo urcite poslat i vys.
Co se tyce softwaru na overclocking pro 1800GTO, tak je to dost krizove. ATItool 0.25 beta 14 tu kartu nezna, takze nefunguje regulace ventilatoru, odecitani teploty ani zmena napeti. Na zmenu napeti a regulaci ventilatoru jsem pouzival overclocker, na zmenu frekvenci ATITool (overclocker meni negativne casovani pameti - nepouzivat !) a teplotu jsem sledoval pres Catalyst Center.
Nastesti jde vse vyresit pres ATITool, ale je potreba do karty natlacit jiny BIOS postupem, ktery je uveden zde http://www.ocforums.com/showthread.php?t=454158&page=2 prispevek #45. Akorat misto modifikovaneho biosu jsem pouzil originalni co byl v karte, protoze mi stejne nejde odemcit. Po teto uprave funguje V ATITool regulace otacek ventilatoru, zmena napajeni i odecitani teplot. Takto upravenou kartu pouzivam asi 14 dni uplne bez problemu.
Skusal som tie OC mam zatial 700/690 a Teplota toho zalmana 900Cu mam 45 stupnov, nie pri zatazi!....
Skusal som Tomb Raidera:legend, a uz po nakom hrani ako tak atrefaktcek vyhodil malicke, takze Musim menej do toho jadra dat, alebo co odporucas?
Odporucam Ti Editovat si po sebe prispevky , nie pisat kazdu vetu do jedneho prispevku.Citace:
Původně odeslal Dre100
K tvojej karte , zniz napetie , pripadne zlepsi chladenie v case , kedze to tu nerozpisujes.
ak by ste este mohli dodat teploty a typ chladica co tam mate a samozrejme i voltaze pri akych ste to dosiahli . Urcite na to kupim lepsi chladic ale neviem aky, ze ci staci ten Zalman V700 alebo V900
Citace:
Původně odeslal MATRIX
v900 je uplne postacujuci.......dakedy tu napisem testy, pripadne najlepsie sa ozvi na ICQ 211560718...
no ale v900 je asi to najlepsie vzdusne chladenie momentalne dostupne
Momentalne 630/700 1,2V/2.05V, zalman VF700 AlCu na ~6V, 49 stupnu idle 70 stupnu Full load. VF900 uz mi prijde pro me potreby prilis drahy, ale vykon ma skutecne solidni. Na zahranicnich forech jsem cetl ze manici s vodou funguji na neuveritelnych 760MHz jadro !Citace:
Původně odeslal MATRIX
No je, ale ja som urobil hrubu chybu pri nanasani pasty na pasiv, dal som totiz vela, a druha vec, idem kupovat teplovodivu pastu artic silver 5-ku...ked ju dostanem a spravim vsetko na ok, tak tam vediet vsetky testy, chcem vediet, kolko moze byt teplota ako tam max.? mal som totiz jadro 700 a pri zatazi teplota okolo 55CCitace:
Původně odeslal MATRIX
hmm tak to fakt vypada ako ze sa oplati zainvestovat do toho V900, este som videl jednu recenziu na arctic accelerato X2 a pri plnych otackach bol rozdiel medzi V900 a tym len par stupnov ale cenovo je to par stovak http://www.madshrimps.be/?action=get...93&articID=405 tu je sice ten accelerato na X1 teda nvidie ale rozdiel je asi len v uchyteni. resp toto http://www.ngohq.com/home.php?page=a...age4&arc_id=63 resp zaujimavo vypada i prime cooler http://www.svethardware.cz/art_doc-F...B00536383.html
Takze som si tam dal zatial experimentalne chladic Zalman VF700 AlCu a da to 650/700 , pri 1.250 a 2.1/2.1 - 8500 bodov v 3d marku - s windowsom kde bola pred tym Nvidia a s Ati 6.5 beta ovladacmi. GB_PIPE_SELECT je 0x12BB4 - takze asi ziadny unlock ale aspon ze som nemusel flashovat bios aby sa mi spristupnil vmod.
Takze som to dal na 700/700 pri 1.4 nizsie som neskusal a prehnal som to cez 3d mark dalo to 8600 (250*9)a po zvyseni CPU na 9*260 to dalo 9000 zial vyssie uz CPU nepojde, ale skusim to este u bracha ktoremu to vyda az na 2.8 Ghz.
Btw jadro sa ani tak vela nehreje skor stupa teplota na voltage regulatoroch takze pridavny chladic - resp odstranenie tej sracky co tam je by asi dooost pomohlo.
PS pri poslednom teste ked nabieha ta lod tak to dost posekava - resp obraz nie je 100% plynuly i ked FPS je nad 35 - je daka moznost ako pre render limit, som vyrastal na Nvidii a tak moc taketo veci u Ati nepoznam.
ja jsem ted tu moji odemknul... a jedu na 700(1.45)/1480(2.2/2.1), zmena voltaze i taktovani pres ATITool
v 05ce to dava 9800, 06 4287, 03 18052
celkem to jde..... :)
aky je to typ aj vyrobcu napis a kde a hlavne kedy si ju kupil dikes :eek: (ak to bola nejaka z tej prvej varky ta taku uz clovek asi nezozzenie no)
je to HIS x1800GTO iceQ3, mela by to byt ta z prvni varky
Taka blba otazka, na grafike su tri male piny na ktore by pasoval plug z chladica, su tieto piny urcene pre chladic alebo maju daku inu funkciu , ak su pre chladic je zivotne dolezite pre kartu to tam strcit spravne alebo sa tomu nemoze nic stat - vetrak sa neroztoci.
Tak hlasim dalsi uspech! Muj novy HIS Radeon X1800GTO si to ted brouka na 700/750 se 16ti pipkama! Teplota pri pareni Obliviona nestoupne nad 68deg.
grats dobra kupa :D -mohol by si hodit daky 3d mark najlepsie 3dm 2k5 - som zvedavy ci to ten tvoj procik dokaze zivit predsa len je to pekne zverstvo.
2003: 17350Citace:
Původně odeslal MATRIX
2005: 9011
2006: 4281
tak dnes som konecne namontoval na stalo ATI X1800GTO a co ma brutalne prekvapilo bolo ked som nahodil redukciu na vivo a zapojil playko, spustil som dscaler a kvalita nic moc potom som prepol rozlisenie do 480p a kvalita sa brutalne zvysila , je dokonca lepsia ako Leadtek tv tuner a co ma brutalne odrovnalo bolo ked som sa pozrel na zatazenie CPU bolo tam 10% pri TV tunery bolo vzdy 100% , takze zatial som s mojou prvou ATI brutalne spokojny.
A Bilo je na tom ako ? Ide mu tak pekne ako tebe ? :)
no 700/1400 sme neskusali ale podla mna to da, len treba chladic vymenit.
Jednoducho dobry kauf za lacne prachy.
Balin teba jednoznacne brzdi CPU a RAM,Citace:
Původně odeslal balin
ja n amojej zostave dam
2003 : 16432
2005 : 9020
to pri 700/1400 , zisti si ci sa tvoja karta neprehrieva , nie vzdy su najvyssie takty i najlepsie
NO ZKUSTE SE PODIVAT TADY 45307983 ALE NEVIM JEStli to pujde i na tu normalni X1800 GTO jo a přes co jste dělali tu voltáž a jak diky moc:) :)
pardon zde http://vr-zone.com/index.php?i=3624
Ja som mal stastie a voltaz som menil v oveclocker ziadny HW Vmod som nerobil. vsetky karty X1800 serie maju menit moznost voltaz softwarovo, len pri niektorych treba najskor preflashovat bios, voltaz sa overuje bud multimetrom rucne alebo cez riva tuner v HW monitoring
Co sa tyka unlocku zalezi na serii ktoru dostanes. Zatial hodne HIS iceQ3 islo unlocknut a pokial viem tak i connect3D, ale urcite nekupuj grafiku s tym ze budes mat 100% istotu unlocku. je to na stasti resp smole.
No, RAMka me mozna trochu brzdi, ale CPUcko rozhodne ne. Na stejny frekvenci bude A64 sice rychlejsi, ale v 3d se to skoro neprojevi...Citace:
Původně odeslal MATRIX
Jediny co na karte topi je ten blbej regulator napeti, jinak se se vsim vejdu do 72-3deg. Pameti jsou jen trosku vlazny.
no to CPU nic moc:rolleyes:
No za 2400 s DHP nic lepsiho neporidis...Citace:
Původně odeslal Adisis
ale jo za 2700 AKč seženeš Celeron D 356 3.33 a ten přetaktuješ a je rychlejší jak AMD Athlon 4000+
to je kadzemu jasne ze je rychlejsi len ci je aj vykonnejsi :P
a hlavne chladnejsi
Kdyz ale srovnam vykony toho Semprona, kterej jede na 2,45GHz (vic bohuzel ne - je to Dcko revize) s kterymkoliv seriovym P4 jednojadro, tak jsem lepsi. Teplota je neco malo pres 40 a to mam dost spatnou revizi (Eckovy revize jedou na 2,7 a tomu uz za ty prachy konkurovat nejde).Citace:
Původně odeslal Adisis
A jestli jsem si chtel zahrat cokoliv v max detailech, tak jsem spis usetril na platforme a koupil si poradnou grafiku. Akorat ti kok_ti mi poslali proste starej procak, aniz by to meli jakkoliv oznaceny na e-shopu. Az mi to bude malo, tak si koupim pristi rok ctyrjadro, ale zatim to staci uplne s prehledem...
jj, mozno ze bude treba este trochu ramky ale ten system ti vydrzi aspon jeden rok.
a ty Matrixi zkoušl jsi tu tvoji kartu odemknout a jak si dělal tu voltáž?;)
jo ale otazkou je zda se budou štyřjadra dělat na 754 socket
neskusal som ju unlocknut - pravdepodobnot unlocku je okolo nuly zprava , co som pozreal no roznych forach tak s tou seriou ktoru mam ja to nejde. Voltaz som robil normalne v programe overclocker.exe - vygooglil som to.
a omezuje tě nějak ten sepron?;)
Myslim, ze vubec. Akorat mi nejede zmena voltaze CPU za behu na tom DFIcku. Pouzivam RMClock a CPU-Z i Speedfan hlasi porad stejny napeti.Citace:
Původně odeslal Adisis
Ale to uz sem asi moc nepatri... :-D
myslite že ty iceQ3 co se ted přijdou nove do obchodu pujdou otevřit a nebo už je z odemykanim konec?
No ja do toho idem :mweheh: Ak nepojde nejako to vymyslim. Zeby 14 denna zaruka na vratenie penazi :idea: pri nakupe cez echop .:???:
Pevne verim ze odomykat pojdu inak sa to uz neoplati to radsej kupit obycajnu 1800gto alebo ak vykon tak 7900GT
nezabudaj ze pri vrateni tovaru musis zaplatit postovne ty.
matrixi jak se ti na tve sestavě heaje třeba COD nebo Oblivion maš nějake problermny a na jakou grafiku to hraješ diky moc
no oblivion (dohral som to uz na 6600gt) som neskusal ale cez vikend mozem nainstalovat, COD2 mam ale este som sa k tomu nedostal. -- momentalne drtim Grandia 3 na PS2 :P --- co ma viac bavi
Ale napriklad som hral HL2ep1 na 1280*1024 4xAA 16xAF + HDR a islo to ako po masle - a to grafa nebola na max OC a ani procak
no.. k tomu oblivionu.. kdyz se podivas na testy vsude na netu tak uz malo pretaktovana x1800GTO podava dobre vysledky... ja ji ted provozuju na 700/1500 s 16 pipkama a muzu rict ze nenam naprosty problem 1024 full + HDR i 1280 full + HDR bezi jak po masle... a COD2 je jeste mene narocnejsi takze taky 1280.... nenasel jsem hru ktera by na teto karte nebylo nehratelna v 1280
mohol by niekto z vas co mate X1800 xxx so 16 pipkami spustit demo toyshop od ati a sledovat fps cez fraps a povedat ake mate min a v asi v ktorej scene.
btw toto demo je fakt dobry artefact tester.
http://www.ati.com/designpartners/me...RadeonX1k.html
mužu se zeptat jak si dělal tu voltaž?
stiahnes toto http://www.techpowerup.com/downloads/89 alebo toto
http://www.yousendit.com/transfer.ph...FF995824609D94 spustis zmenis voltaz, skontrolujes v riva tuneri ci sa voltaz naozaj zmenila a pretaktujes v ati tool 0.25 beta 14 - musi to byt prave tato verzia.
flashni ten bios a potom ti vsechno pekne pujde pres ATI Tool
jinak ten toyshop zkusim a potom sem postnu vysledek
EDIT: Vysledek je tady
Min/Max/Avg : 26/51/35.5 FPS , nevim jestli je to hodne ci malo protoze to nemam s cim a s kym srovnat
ok ted to stejně dělat nebudu mam svuj comp čili mam Ati radeon 9600pro 256 MB v grafice bude asi poředny rozdil a hlavně po otevřeni(doufam) a taktu prakticky by měla podavat stejny nebo i lepši vykon jak X1800 XT!!Myslite že na to stači zdroj 420 W od thermaltake? http://www.czechcomputer.cz/product....5298:confused:
a jelo ti to bez saekani?
jake sekani??... ma to lepsi takty jak XT :D ... XT ma zaklad 600 jadro.. ja 700... bezelo to uplne koukatelne.. pro porovnani v 3D05 9800 a 3D06 4300 - brzdi to vsechno procacek...
ktora seria ide odomknut?Citace:
Původně odeslal MATRIX
His Iceq3 , http://www.vr-zone.com/?i=3624&s=7 - blizsiu verziu som nenasiel, vtedy som pouzil google a do 15 min mas vysledky. takze pohni hlavou , nexce sa mi hladat, musis Hladat GB_PIPE_Select resp vela ludi postovalo shot z ati tools.
Matrix a čim to chladiš?
myslite že to dobře uchladi VF700 ALCu po te volaži?
V pohodě, já to měl na X1800XL na XT a teploty nelezly přes 65C, ale přesné teploty si už nepamatuju.Citace:
Původně odeslal Adisis
Dostal som info ze unlocknut by mali ist aj GTOcky od Connect3D. Mate stym niekto skusenosti ? Je to este mozne ... :?
jo taky sem o tom slyšelů ale ted mi řekni kde ji u nas sehnat??:rolleyes:
udavejte prosim vaše vysledky v 3D Marcích a sestavu:)
treba odtud ji mam ja:Citace:
Původně odeslal Adisis
http://www.htmmobil.cz/HIS-Excalibur...6MB_g7439.html
bavi sa tu o znacke Connect3DCitace:
Původně odeslal balin
Vzhledem k tomu ze si planoval HIS IcQ3 a silencer nepouzivat,kvuli tomu ze mas H2O tak nechapu proc nevemes 1800XT za 7500kc.Jen o 1000kc drazsi nez loterie s GTO.Nebo 7900GT za 7300-7500...jen o 800Kc drazsi nez ten HIS..Kdyby stal 5000kc tak dobra,mozna to stoji za to ale pri tak malem cenovem rozdilu nechapu smysl...Citace:
Původně odeslal Sharker
nj ale nas to bavi;)
Bavi nebavi..jde o to jestli to ma smysl,pro ty cene.Prvni varky sly odemykat.Jestli pujdou i ty co dorazi 15.6 je ve hvezdach.Jedine plus je silencer,jinak nic.Kdyz vemes XTcko mas solidni vykon na default :)
Zrovna mi dorazila HIS Iceq3 z LEVI a odemknout na 16p sla bez problemu. Flashnul jsem tam bios ze Sapphire XL.
fuuuha a to mas akoze este i 7900gt alebo ta je v inom kompe, lebo x1800gto@XT pri CPU nad 3 GHz musii byt uz raidna supa
Kartu mam jen pujcenou na testy. Osobne bych si neporidil grafiku s rozmery a spotrebou highendu pri vykonu odpovidajicimu mainstreamu... :pCitace:
Původně odeslal MATRIX
ajm sorry, neumim cist... :-)Citace:
Původně odeslal tomase
Pokud porovnavame standardne pretaktovanou 7900GT(570/1600)a IcQ3(16p)700/1400 myslim si ze jejich vykony jsou dost podobne nemyslis?Argument se spotrebou je uz dost trapnej.(V dnesni dobe jedina vytka proti ATI)Kdyz byla 6800GT taky jsem se ji taky smali jak zrala a topila a PCB mela o metr delsi nez x850xt a vykon dosti ubohy.Obe karty se daji provozovat na 400W zdroji tak jakej problem?Apropos pokud porovnavam mark 05 tak obe maji +-10000b cili v realnych hrach bude jejich vykon podobny.Navic v cene HISu je skvely silencer.Pokud budu modovat 7900GT stejne musim investovat do poradnyho chlazeni.Cili HIS za 6300kc...7900GT za 7500kc+1000kc=8500kc.A vysledek v realu podobny:)Citace:
Původně odeslal Pirs
Nechapu, co ti prijde trapneho na argumentovani faktem, ze x1800 ma velkou spotrebu. Pokud pominu dvojnasobne energeticke naroky oproti konkurenci, tak dalsim dusledkem toho je i odpovidajici mnozstvi odpadniho tepla. Vykon 7900GT a x1800gto je rozdilny a odpovida tomu i rozdil v cene, ale obe karty patri mezi mainstream (pro nekoho vyssi mainstream).Citace:
Původně odeslal nex
Osobne bych si ale nekoupil ani 7900GT ani x1800gto. :lol:
No ja s tebou nesuhlasim , ako fakt na daky HC oc 7900gt jednoducho potrebujes zalman v900 co znamena + 1400 korun a tym padom sa ti karta predrazi.Citace:
Původně odeslal Pirs
Na HC OC je treba minimalne voda, pro 7900GT pri 1,4V na jadre staci Primecooler za 500Kc, ktery odvede stejnou praci jako vf900 (rozdil par °C nehraje roli a rozhodne nestoji za ten litr navic).Citace:
Původně odeslal MATRIX
Jinak zpet k tematu...
HIS x1800gto 16p
1,1V/1,9V 545/560MHz 7818b 3D05 ventilator ~1700 ot/min 59°C
1,4V/2,15V 710/730MHz 10339b 3D05 ventilator ~3000 ot/min 74°C
1,5V/2,15V 760/730MHz 10671b 3D05 chlazeno vodou 58°C
Jinak ten Silencer je relativne tichy do tech 1700 ot/min, pak uz by to chtelo neco lepsiho. Karta ma dnes hojne rozsireny neduh v podobe piskani civek pri zatezi. Neni to sice tak vyrazne jako napr. u 7800GT, ale pro majitele ticheho PC je to relativne neprijemna zalezitost.
A Co unlocking X1900GT @ XT :o To by uz mohlo stat za to ... :D
no myslim že to možne neni:???:
Tak mysli znovu.Citace:
Původně odeslal Adisis
http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=13191
supe:mad:
Tak pánové, tedka sem koupil 3kusy z LEVI x1800GTO a všechny tri jdou na 16pip, všechny maj 6mf.:-) tak že naprostá pohodička..:-) a s dothanem letí skvele..:-)
Jak skvěle,nadhoď alespoň nějaký výsledky.Citace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
Podrobný návod v češtině najdete zde http://www.oclab.cz/index.php?option...d=50&Itemid=51
Hmm Pirs bol ale rychly :eek:
Tak uz je moj novy milasek doma ... som velmo zvedavy ako mi pojde >:}
Vecer hodim info:cool:
Takze prve vysledky
Opteron144 @2906mhz
Grafa na def :)
7000 bodikov v 3dm2005 :cry:
http://img208.imageshack.us/img208/5...20053af.th.jpg
Na chlp presne ako pirs :lol:
Takze skusim nejake to oc :D
Edit tak mam prvy vysledok po "miernom oc"
Grafa 711/729 1.4/2.15
9409 bodikov
http://img240.imageshack.us/img240/8...pelines.th.jpg
Na karte je aktivnych stale iba 12 TMU
Uvidim co to da ked ju unlocknem.
:)
Tak a mam 16 TMU
Jadro 711 @1.4V a pamete 729@2.15V
10300 bodikov
http://img212.imageshack.us/img212/5...20059dx.th.jpg
Uprimne mi je leto vsetkych ludi co kupili 7600Gt za cca 5000 kc teraz si musia trepat hlavu o mur :)
me je spis uprimne lito tech kteri si koupili 7900GT.... zkus dat do toho jadra jeste vice V. 1.45-1.5V by podlme me mohlo uz dat na jadru tak 750... me uz to asi nedava zdroj
:cool:Vsetko bude ... Ked nahodim waterblok na jadro ;) Tych 1.5-1.55 to snad este uchladi >:}Citace:
Původně odeslal [MJK]Ali
Po hodinke gamesenia The Godfather™ The Game sa teplota na jadre pokybude okolo 60-65 so silencerom na cca 1700-1850 otackach :eek:.
Ze je ten silencer taky vykonny som veru nevedel. Zeby som si ho nechal :p
Este potvrdzujem o co napisal pirs...... PCb na ktorom je karta postavena je skutocne z X1800XT karty (je na nom tych 6 mosfetov:cool: )
10 300?!!:o :o :o :o Tak to čumim ma to vykon to je o 400 bodu v 05 vic než přetaktovana X1900 GT tak myslim že vim co je letošnich prazdnin>:}
Ale no tak..1900GT dava 9500 v def....po oc mam 11000..Za 6500kc mas HIS kterej musis potejrat na 100% aby dal pres 10000...za 7000 mas novou x1800xt..ale uznavam velky plus je silencer :)Citace:
Původně odeslal Adisis
no nevim jerstli dava tolik co ty řikaš na PCtuningu ma tolik kolik sem řikal;)
Citace:
Původně odeslal Adisis
Porovnavas nieco , co sam nemas, Ad jedna kazda GK je ina a Ad dva kazdy ma inac nastavene pc. Toz skor si poriadne popozeraj a az potom pis.
a ty maš tak natuněnou X1800 GTO/XT ?????Tak newporovnavej taky ja se řidim podle PCtuningu na to abych mohl testovat nejsem moc finančně založen:cool:
Jde o to ze 1800GTO musis honit na absolutni max.abys prelezl pres 10000b.S def.1900GT dam 9500.Pohoda jazz.A stoji cca o 500kc vic nez HIS.A da se uchladit stockem.Dobry.Sam jsem rad ze jsem nevzal 1800XT.Ale HIS je urcite bomba v teto chvili..
No tak to si teda poriadne mimo neviem ako ty ale mne to robi rozdiel cca 3200 KC. A to uz sa naozaj neoplati :( .... rovnaka verzia teda ICEQ3 .. a navyse je nedostupna ....Citace:
Původně odeslal nex
http://www.czechcomputer.cz/czc/prod...ile/38592v.jpg
HIS Excalibur X1900GT IceQ Turbo 256MB, PCI-E
Dodací lhůta: neznámá
Cena bez DPH: 8 106,- Kč
Cena včetně DPH: 9 646,- Kč
Jakych 3200kc?HIS stoji 6500kc...1900GT Sapphire 7300Kc nekde jsem ho zahlidnul i za 7000kc...cili 500kc navic...a GT se opravdu da uchladit stockem..sam jsem byl prekvapenej....apropos prece nechces do tvy castky 3200kc zapocitavat silencer kterej prodavas..
Nie porovnavam HIS x1800GTO IceQ3Turbo a HIS Excalibur X1900GT IceQ Turbo sak cca 6500kc vs 9 646kc . :)
Preco porovnavas jablka s hruskami tjst His vs Sapphire :roll:
Ja nemam duvod kupovat predrazenej HIS za 9500 kdyz si muzu koupit safir za 7000kc a k tomu silecencer za 470kc :).nebo nechat stock..v klidu staci...9500kc bych do toho nedal ani omylem
EDIT:
Mrkni na rsc.Co je lepsi?Jet porad na maximum s HISem nebo vzit x1800xt za 6890?:)
Citas co stes , alebo co pisem ? Jednalo sa o to , ze nie na kazdej zostave bude vysledok rovnaky. Ci uz mas peniaze , alebo nie , ma jaksi nezaujima , ale porovnavat grafiku , vzdy na inej zostave a pisat o tom ze ten ma lepsie a ten nie. Este raz Ta poziadam NAJPRV PORIADNE CITAJ A AZ POTOM PIS !Citace:
Původně odeslal Adisis
a tak pekne zacalo to rano dnes