ptal se nekdo v CC?
popr. jinde?
Printable View
ptal se nekdo v CC?
popr. jinde?
Marek rikal ze pry mu daji z CC vedet az prijde tak snad nebude skudlit a podeli se ;)
Zatím mají jenom 1.1 stále, no uvidíme jak se k nám rychle dostane 1.2
Ja mam zase svojich zvedov v AGEME v BA ...
Tiez cakam na 1.2 s oranzovym PCB
a nehovorili ti zvedovia kedy by mala dojst??Citace:
Původně odeslal Deviant
Potom sa urcite ozvi... :wink:
nevim jestli se to tu uz resilo, ale jakej je rozdil mezi 1.1 a 1.2?
diky
no hlavne maxVcore z 1.85 na 2.20!!! to je jedinej duvod proc touzim po 1.2revizi ;DCitace:
Původně odeslal tesla
jinak jeste myslim ze napeti do pameti taky z max 2.7 :?: na 2.9...
Myslite si ze 2.20V bude realne pouzitelne? Myslim, ze asi ne. Myslim, ze kdyz to fouknete do CPUcka tak se po nem jenom zakouri. I ty 2V budou az az.Citace:
Původně odeslal Khandar
Tech 2.9V na pameti je super
To je super.Citace:
Původně odeslal Deviant
Potom daj vediet.
Inak nevies ci tam maju xp1700+ b0 jiugb abo jiuhb?
2 Lukas-SVK:
Hned ako pride 1.2 tak ju mam kupenu.
Tbredy som v Ageme nekupoval asi 2 tyzdne - ale asi maju HB to je posledna seria ktora sa dovaza
No tak aj ja sa chystam do tej ABIT NF7-S v1.2 tak dajte vediet ked ich budu mat v Ageme nex si jednu obiednam. Dufam ze sa to da !!! A xcem sa spytat ze aky je celkovy rozdiel v NF7 a NF7-S ?? A ake pamete si mam ktomu kupyt ?? Na vyber PQI a TWINMOS a M.tec/Msol ??
DIKI
vase starosti bych chtel mit. nevite nekdo, kde v zapadnich cechach sehnat JAKOUKOLIV revizi abitu nf7-s ???? resp. epox 8rda+ ??? bud to jeste vubec nemaj v ceniku a nebo maj, ale nevi kdy (jestli vubec) budou mit na sklade :-( :-( :evil:
nevite nekdo kde to sehnat ????? help pliiiiiiis !!!!
MySa
Prave resim uplne stejny problem. Nikdo nic nevi. Asi nakonec pudu NF7 bez S.Citace:
Původně odeslal mysa
Pokud by vam nevadilo ze je to v Praze (myslim), tak Abit NF7-S maji v http://www.abacus.cz/
Predevcirem sem se jich ptal, jestli je maji. Konkretne rev.1.2 (myslel sem si ze jo, kdyz na svethardware byla fotka desky s oranzovym PCB)
Odpovedeli, ze je zrovna naskladnili a maji pouze rev.1.0.
A mino to sou drahy. Oproti CC asi o 500Kc.
Ale jestli je opravdu tak chcete.
Jinak. Co sem se ptal po Brne, tak nejsou k sehnani :(
Nevite nekdo o nejake Abit NF7-S kolem 4500Kc??
No Epoxku si muzes koupit v CC http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...t.asp?Level=55Citace:
Původně odeslal mysa
Maji jich jeste 8 skladem, za posledni tyden se prodala 1. Takze tam klidne objednavej. Maji jich dost. ;D
No tak ja ji mam jiz v pazourech, pochází z KARMY dnes je naskladnily.
Zrovna koukam a do CC prisly NF7 - S (13). Zatim jeste nevim jaka je to revize. Kdybyste to nekdo zjistil driv nez ja to dejte vedet.
Pospichaj nebudou :-)
V CC maji rev. 1.2!!!!HURRRAAA!Hned zitra pro ni letim!!! ;D 8-) :D
Tak to se tam mozna potkame. Ja tam letim taky. ;D ;DCitace:
Původně odeslal barakoas
UZ, UZ, UZ ho mam objednany :-) :-) Heureka - konecne jsem se dockal.
Uz jich maj jenom 6!
Tak sup, sup, honem :D
Z mojich zdrojov mam ze v BA v AGEME este vo stvrtok 27/2 mali vsetky 1.1 ale buduci tyzden maju prist na sklad MB takze ..... :-)
deviant skus zistit ake maju v ageme cpu.
Chcel by som xp1700+ jiuhb ao jiugb keby mali.
Tak sakra chapi, vy co máte revizi 1.2, jaký jsou tam fíčurky navíc? ???
vydrz do pondelka - ak bude, je mojaCitace:
Původně odeslal Darth Maul
Jenom zastrcim desku do compu Tak mam hned problem!Konecne jsem si koupil novou desku Abit NF7-s rev 1.2 a mam pameti OCZ PC 3500 2x256MB EL DDR!Narval jsem je do desky a ouha!nabiha me to jako ze mam 1Gb pameti!a nasleduje zasek!Navic je na ty jedny pameti nakrivo pridelanej heatsink!jelikoz jsem si toho v cas nevsiml tak jsem ji tam rval,az mi z toho praskla uchytka na jedny strane!Ale hlavni problem je v tom ze ty pameti proste v ty desce nemuzu rozchodit!!!Nemate nekdo nahodou nejaky reseni!Uz jsem tu videl par lidicek ,ktery maji v popisu sestavy napsanou tuhle kombinaci a slae jim to asi v pohode!Tak nevim!!!Jsem nasranej!!! :evil: ??? Jinak ta deska vypada velice vychytane!Napeti pameti tam jde do 2.9v a CPU ted nevim presne ,ale myslim ze do nejakych 2.2v!Coz uz je snad nepouzitelne!Ale me ted serou ty pameti!!!!
2 barakoas:
ked kupujes shity OCZ :wink:
No nevím, mně jedou OCZ naprosto v pohodičce a určitě mě nestály tolik, co Tebe Corsairy... :wink:Citace:
Původně odeslal Deviant
Deska je super konečně OK 200MHz FSB s 1.1, ASUS A7N8X Deluxe, MSI K7N2-L ani Chaintechem to nešlo stabilně víš jak na 185MHz, to je moc prima, ale nefunguje mi na seriatelích RAID s WD 800JB a to lidi dost bolí - uvidíme až přijdou SATA disky. Jsem s toho už cely polamany makam na tom kompu uz 24h porad sama instalace a pády. Na ATA to ted funguje OK.
Darth - ved vies co znamena znak :wink: .....Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Inac ako pozeram mas uz v popise 200FSB - congratulation !
Co znamena znak :wink: viem velmi dobre - vsak ho tam mam aj ja... :wink:Citace:
Původně odeslal Deviant
Uz so tie OCZ-ka trapil na FSB 210 a zatial v pohode!!! :lol:
fuu toto nie je dobre znamenie ....problemy s biosom stale aj na NF7-S 1.2 :evil: :?
http://www.amdforums.com/showthread....hreadid=202271
Jen jsem chtel pripomenout, ze nemate 100% jistotu, ze to bude 1.2. Ja si ji objednal ve ctvrtek a stejne mi prisla 1.0 :evil: :evil: :evil: btw, myslite, ze normalne prodavaji i desky z reklamace????? jako normalni za plnou cenu?
Jestli to mas z CC, tak ti minuly tyden doprodavali 1.0, 1.1. Ted uz maji skladem pouze 1.2. Dneska jsem jim volal. Taky jsem si ji v patek objednal a prisla mi 1.1. Ale uz je na reklamacce - BIOS ( prece si nenecham 1.1 ). Ujistili me, ze zpatky mi prijde 1.2Citace:
Původně odeslal Deacon
Co mas s biosem?.. a kdy to tak muze prijit zpatky??? Uznaji mi reklamaci, kdyz jim reknu ze mne s jejich deskou odesel disk? a druhy haze chyby????? a predtim to bylo ok!!!
Co mas s biosem?.. a kdy to tak muze prijit zpatky??? Uznaji mi reklamaci, kdyz jim reknu ze mne s jejich deskou odesel disk? a druhy haze chyby????? a predtim to bylo ok!!!
:-) No kdyz budes hodne prosit tak snad jo... A ohledne toho biosu - Procti si poradne tento thread. A prolistuj forum. Je toho tu vsude plnoCitace:
Původně odeslal Deacon
OMLUVA - tu to neni ( problem s BIOSem ) - sem se ztratil.Citace:
Původně odeslal Brutus
no, ja bych byl nejradsi, kdyby to fsecko fungovalo. a nehazelo to chyby. Na nejaky extra overclocking se nechystam, takze by mne tech VC1.85 docela i stacilo.. jen kdyby to nehazelo chyby...!!!Citace:
Původně odeslal Brutus
Uz sis procet ty thready ? Jestli ano, tak potom ti je jasne, ze jediny problem s NF7-S je s BIOSem. A taky jsi uz urcite vycet, jak se tem problemum vyhnout. Takze v cem je problem?Citace:
Původně odeslal Deacon
Ja sem teda nikde nenasel jak se tomu problemu 100% vyhnout. Pokud vim, tak se tu hovorilo pouze o tom jak to trochu eliminovat, ale to me moc neuspokojuje.Citace:
Původně odeslal Brutus
Inač Abit NF7 aj NF7-S sa dá kúpiť v Axecu - www.axeco.sk- sídlo v Prešove, a epoxy majú v Sofose(výhradný distribútor) - www.sofos.sk