Re: NightKing (Siemens S75)
to mi silen pripomina detail jedne z mych fotek : http://www.fotoaparat.cz/index.php?r...3941&gal=photo no ja telefonem fotim spise jen momentky, vselijaky xichty apod.. jinak se telefon mc puizt neda..
Krasnej kousek - bomba hra s barvickama, divim se ze si to jeste nevystavil ve svem threadu :)
To ja se se svym pokusem zachytit tentyz objekt muzu docela zahrabat ;D
EDIT: To by si skoro mohl nabidnout k prodeji Corinthii ;D ;D
na to je mobil suprovej. Já si frčím hodně na autoportrétech. Jeden čas až tak, že jsem se fotil pravidelně v určitej čas. Ještě to mám v "šuplíku". Viděl bych to že z toho udělám kalendář, pro maminku na příští rok. Na každej den jeden xicht. Snad jí z toho nehrábne :)
pekny barvicky. a na mobil dle me i slusna kvalita.
Citace:
Původně odeslal tominek
pekny barvicky. a na mobil dle me i slusna kvalita.
No ma to 1.3mpx takze tak na hrane. Hlavne me na tom stve ze to ostri kam chce :) Nekde jsem se taky docetl ze SE K700i foti trochu lip, ale kdez ten se mi vubec nelibi :)
S timhle bych se mel spis snazit zachytit neco neobvyklyho, jinak tady nezaboduju :cool:
Na mobil slušné, ale stejně se nemůžu ubránit pocitu, že tohle už je přeci jen mimo smysl téhle sekce... ale nechám to být na názoru ostatních... ;)
Citace:
Původně odeslal NightKing
Hlavne me na tom stve ze to ostri kam chce :)
No, myslim ze neostri vubec - je to fixfocus ;) AF maji ty lepsi foto-mobily ;)
Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Na mobil slušné, ale stejně se nemůžu ubránit pocitu, že tohle už je přeci jen mimo smysl téhle sekce... ale nechám to být na názoru ostatních... ;)
zalezi na tom, jak se na to divas. bud chces technicky dokonaly fotky, nebo fotky s napadem. protoze pokud chces oboje, muze sem postovt vsehovsudy asi 10 lidi ... (my ostatni bud nemame napad, nebo schopnosti a vybaveni, abychom to dotahli do konce)
takze ja jsem pro, davat sem vsechny necim zajimavy fotky. a to jak technickym provedenim, tak napadem. a kdyz se to nekde sejde, tim lip.
Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
zalezi na tom, jak se na to divas. bud chces technicky dokonaly fotky, nebo fotky s napadem. protoze pokud chces oboje, muze sem postovt vsehovsudy asi 10 lidi ... (my ostatni bud nemame napad, nebo schopnosti a vybaveni, abychom to dotahli do konce)
takze ja jsem pro, davat sem vsechny necim zajimavy fotky. a to jak technickym provedenim, tak napadem. a kdyz se to nekde sejde, tim lip.
No, mozna Maul myslel, ze mobil je spise na telefonovani a ne na foceni. Pokud chce nekdo fotit, mel by mit minimalne fotoaparat ;-). (ne mobila)
a ja rikam, ze tahle fotka je o napadu a o tom bejt ve spravnou chvili na spravnym miste a ne o vybaveni...
aby to pak neskoncilo tak, ze kdyz nekdo chce fotit, mel by mit aspon zrcadlovku a pak ze kdyz nekdo chce fotit, mel by mit aspon Lkovy skla...
No jen jsem to zkusil, jestli v budoucnu budu pobihat s fotakem to negarantuju, i kdyz doma mam 2 digitalni a z toho jeden docela kvalitni Nikon. Jenze je bohudik pouziva nekdo, kdo to preci jen umi (cti "ma napad") lepe nez ja.
Klidne to Maule lockni, kdybych potom v budoucnu nahodou pocitoval ze jsem treba mobilem zachytil neco uzasneho, tak se ti kdyztak pripomenu ;)
Citace:
Původně odeslal Pocket
No, mozna Maul myslel, ze mobil je spise na telefonovani a ne na foceni. Pokud chce nekdo fotit, mel by mit minimalne fotoaparat ;-). (ne mobila)
Jj, tak jsem to myslel, ale nemám s tím problém ani nemám potřebu to zamykat...
Citace:
Původně odeslal Pocket
takova diskriminace :mweheh:
ja si stejne porad myslim, ze je tak trochu jedno cim je to foceny ... ostatne co tu mam na momentky Minoltu Xg tak ta dela zhruba stejne kvalitni zverstva, ale uz se tomu rika fotak ... (resp. je to jako fotoaparat prodavany)
nerikam ze by sem mely prijit fotky 320x240 z prvnich obrazkovacu na mobilu ... ale tohle uz je podle me obstojny ...
at je technicka kvalita sebehorsi vzdy se da hodnotit napad, nacosovani, atmosfera, kompozice... takze souhlas s tim ze je celkem jedno cim se foti
ja s tim take nemam zadny problem, proad je to preci jen fotografie a tak j itake i vnimame. Je to jen pripadna skoda pro autora, kdyz nemzue diky technice z fotky vytezit vice
Dejme tomu ze se sem budu pokouset vkladat spis experiment, na coz by snad mohl mobil/fotoaparat stacit. Co rikate na tohle, poznate co to je a kde to najdete? :)
http://img151.imageshack.us/img151/2025/img0547wu.jpg
no jako experiment dobre, symetricky to uplne neni (prava lampa) zkusil bych to do diagonaly..
priklanim se k pocketovy. symetricka fotka by mela byt uplne symetricka. a popisek "Two Towers" je dnes uz trochu proflaknuty.
jinak mi to prijde jako zajimavy experiment a proste dobra fotka (sorry jestli se zda ze sem byl moc kriticky. fotka se mi libi)