-
Muj kompik v hlinikovem kufru...0,5%
Puvodne sem si chtel koupit novy case, ale kdyz jsem na netu narazil na tenhle kufr, tak jsem neodolal...;D
Ty pricky prijdou pryc ;), az mi ten kufr prijde tak zjistim co to je za penu nebo co, to cim je to vystlany, a bud to prijde taky pryc a nebo to tam necham. S tim skaredym cernym uchem taky neco udelam, asi ho striknu stribrnou barvou co mam na modely a pak bezbarvym lakem a nebo misto nej dam nejaky hezci. Ty prezky se zamkama bych taky rad vymenil za nejaky jednoduchy.
Kdyz jsem na netu hledal inspiraci, nasel sem jenom nejakou fotku, na ktere byl takovej kufr jako case, byl na stojaka a vsechno z nej lezlo ven. Ja to planuju jako desktop a budu se snazit aby to porad vypadalo jako kufr.
Vlevo prijde deska, vpravo vedle sebe mechaniky, nad jednu zdroj a nad druhou disk.
http://img244.imageshack.us/img244/3808/kufr4yd.th.jpg
Bohuzel ho kvuli inventure jeste neposlali, doufam ze prijde v pondeli tak jak mi psali.
Zatim jsem vylestil a nalakoval CD-ROMku a ted se chystam na zdroj...
Rad bych takhle upravil i DVDcko ale nechci prijit o zaruku, takze DVD se bude lestit jenom kdyz na ni (LG GSA-4163B) sezenu vrchni plech.
http://img486.imageshack.us/img486/5786/cdr2mp.th.jpg
Na obrazku je jeste bez laku, s lakem vypada trosku hur :mad:
Btw: ty prsty mam zeleny od lestici pasty :roll:
Momentalne nemam kvuli skole moc casu, ale az neco udelam tak to sem hodim.
-
Re: Muj kompik v hlinikovem kufru...0,1%
A myslis, ze to tam vleze? Mne ten kufr nepripada nijak moc velky.
-
Citace:
Původně odeslal Anduril
A myslis, ze to tam vleze? Mne ten kufr nepripada nijak moc velky.
Vleze, vnitrni rozmery jsou 42,5*29,5*12,5cm a vnejsi 45*32*15cm, takze pocitam ze ta pena,kterou odstranim, ma 1cm. Moje deska ma 30,5*19,5cm.
Mel jsem to narysovane na stole ve skutecne velikosti a jestli jsem nic neprehlidnul tak se to tam vlelze.
-
Jestli máš ty nákresy v pc, tak nám to sem šupni ať to líp vidíme :). Jinak jsem už něco takovýho viděl a bylo to docela zajímavý, ale osobně bych to nechtěl ;).
-
Naleštěná cd romka vypadá doct cool, skoro jako chromovaná :-)
-
To mi připomíná, že jsem před půl rokem rozestavil pc do papírový krabice, odešel mi ale zdroj a deska, tak jsem toho nechal, škoda...
Jinak jestli to dokončíš tak to bude dost nářez, takovej notebook jen tak nikdo nemá :-)
-
Citace:
Původně odeslal Perfect_
Jestli máš ty nákresy v pc, tak nám to sem šupni ať to líp vidíme :). Jinak jsem už něco takovýho viděl a bylo to docela zajímavý, ale osobně bych to nechtěl ;).
Tak v komplu to teda nemam. Jak prijde kufr (dneska ho konecne vyexpedovali) tak tam vsechno poskladam a vyfotim to.
Citace:
Původně odeslal Smitka
To mi připomíná, že jsem před půl rokem rozestavil pc do papírový krabice, odešel mi ale zdroj a deska, tak jsem toho nechal, škoda...
Jinak jestli to dokončíš tak to bude dost nářez, takovej notebook jen tak nikdo nemá :-)
Do papirove krabice bych nesel, neni vubec pevna a vubec...papir...?
Na ten "notas" se uz tesim :-), chtelo by to jeste LCD a bylo by to uplne super ;)
Citace:
Původně odeslal Hnoj
Naleštěná cd romka vypadá doct cool, skoro jako chromovaná :-)
Ja sem ji chtel striknout chromovym sprejem ale --Charlie-- mi to vymluvil, zeprej sou ty chrom. spreje dost shit, tak sem ji radsi vylestil abych pak nebyl nas..nej kdyby ten chrom nechytal nebo tak. Vypada to celkem dobre a stejne nebude videt :mweheh: . A taky to myslim vyjde levneji nez chrom.
Pres vikend asi vylestim ten zdroj a v pondeli by mel dorazit kufr a jestli budu mit cas neco udelat tak to nafotim.
(Rad si i prectu nejaky rady, varovani a podobne :wink: )
-
Do toho kufra sa to zmesti, na nete je kopec ci uz obycajnych a nezaujimavych tak aj velmi dobrych modov s tymto kufrom.
Ta mechanika vyzera skvelo...len tak dalej -> kazdopadne si zrobil dobre ze si to lestil priamo - ten spray sux a nevydrzi dost dlho.
-
Citace:
Původně odeslal Smitka
Nj, to je zajímavá myšlenka, nechystáš se třeba dát zevnitř na víko toho fukfru PS 1 display jak se bastlil na TV-out?
-
V tomhle kufru už sem jeden českej mod viděl... ale GL ;)
-
Citace:
Původně odeslal Hnoj
Nj, to je zajímavá myšlenka, nechystáš se třeba dát zevnitř na víko toho fukfru PS 1 display jak se bastlil na TV-out?
Tak ten displej už imho nesežene :(.
-
Citace:
Původně odeslal Perfect_
Tak ten displej už imho nesežene :(.
sežene, ale záleží na tom, kolik by za něho byl ochoten dát. zkoušel jsem to poslední půlrok, ale pod 2,5k kč jsem se nedostal, tak jsem se na to vykašlal
-
Citace:
Původně odeslal sAd
sežene, ale záleží na tom, kolik by za něho byl ochoten dát. zkoušel jsem to poslední půlrok, ale pod 2,5k kč jsem se nedostal, tak jsem se na to vykašlal
Jo, tak jasně. Na netu jsem už zahlíd pár kolíků, kteří to prodávaj 2x-3x dráž než stál, ale to je jedno :).
-
-
i tak je to celkem drahé (2000Kč s poštovným). navíc ne každý ma na to vhodnou platební kartu...
-
cus prosim te cim jsi to lestil? ja jsem driv pouzival pastu Silichrom (takova hneda smradlava z druchemy) netusil jsem ze ta cd-romka pujde tak vylestit.
-
Citace:
Původně odeslal Moralles
cus prosim te cim jsi to lestil? ja jsem driv pouzival pastu Silichrom (takova hneda smradlava z druchemy) netusil jsem ze ta cd-romka pujde tak vylestit.
Nejdriv jsem to vzal smirglpapirem P2000 (10Kc/arch), lepsi by byl P2500, a potom lestici kotouc do vrtacky a nejakou zelenou pastu co sem nasel v garazi...a za dve hodky bylo hotovo(jenom lesteni, plus predtim jeste 2-3 hodky smirglovani). Cetl sem ze dobry pasty jsou Unipol.
To LCD zni hodne zajimave ale prece jenom do toho nechci vrazit tolik penez...ale dik za zajem.
Kufr dneska prisel...no...cekal sem ze bude vypadat lip, ale dobry, nejak to dopadne. Zitra koupim sroubky :lol: a nejaky ucho misto toho cernyho.
-
Jak tak cumim na tu nalestenou cdromku tak by me zajimalo jestli by takhle sel vylestit i cely obycejny CASE, asi by to zabralo hafo casu, ale ten efekt by asi stal za to :)
-
Citace:
Původně odeslal <BiG>LAMA
Jak tak cumim na tu nalestenou cdromku tak by me zajimalo jestli by takhle sel vylestit i cely obycejny CASE, asi by to zabralo hafo casu, ale ten efekt by asi stal za to :)
:o Proc ne? Odhadem prace na jeden az dva dny cistyho casu.
Jestli se do toho pustis tak ten case rozhodne nesmirgluj hrubsim smirglem nez P600, protoze dyz pouzijes hrubej smirgl tak vzniknou ryhy ktery uz pak nevybrousis. Zacal bych asi 1000, sice ta barva pujde dolu pomalu, ale neudelaji se ti tam ty ryhy. Potom jeste asi nejaky 2-3 zrnitosti a nakonec P2500, vylestis pastou a je to...!
Smirgluje se vzdy kolmo na predchozi smer a u tech jemnych smirglu pod vodou. A dyz to lestis tou pastou tak na tom plechu musi byt takovy povlak stejne barvy jako je ta pasta, dyz tam neni tak se to nelesti.
Kazdopadne sem hodne zvedavej jak by to vypadalo...
-
Citace:
Původně odeslal miLLs
:o Proc ne? Odhadem prace na jeden az dva dny cistyho casu.
Jestli se do toho pustis tak ten case rozhodne nesmirgluj hrubsim smirglem nez P600, protoze dyz pouzijes hrubej smirgl tak vzniknou ryhy ktery uz pak nevybrousis. Zacal bych asi 1000, sice ta barva pujde dolu pomalu, ale neudelaji se ti tam ty ryhy. Potom jeste asi nejaky 2-3 zrnitosti a nakonec P2500, vylestis pastou a je to...!
Smirgluje se vzdy kolmo na predchozi smer a u tech jemnych smirglu pod vodou. A dyz to lestis tou pastou tak na tom plechu musi byt takovy povlak stejne barvy jako je ta pasta, dyz tam neni tak se to nelesti.
Kazdopadne sem hodne zvedavej jak by to vypadalo...
Barvu staci opalit horakem a pritom oskrabavat.
Ryhy, ktere vytvorim smirglem, odstranim zase jen smirglem a ne, ze to nejde :-)
Vypada to hodne dobre, videl sem to nekde na bittechu, ale tam mel manik vylestenyho Liam-Li.
-
Citace:
Původně odeslal -- Charlie --
Barvu staci opalit horakem a pritom oskrabavat.
Ryhy, ktere vytvorim smirglem, odstranim zase jen smirglem a ne, ze to nejde :-)
Vypada to hodne dobre, videl sem to nekde na bittechu, ale tam mel manik vylestenyho Liam-Li.
jj, sory, spatna formulace, ty ryhy jdou samozrejme vybrousit, ale ta prace...dvakrat tolik.
hmm, jestli se to tou spachtli neposkrabe tak by to potom mohlo stacit uz jenom vylestit :idea:
-
Citace:
Vypada to hodne dobre, videl sem to nekde na bittechu, ale tam mel manik vylestenyho Lian-Li.
Nebyl to Lian ale CM Vawemaster, ale stejne s tim musela bejt makacka jak na kostele :)
-
Citace:
Původně odeslal bitmap
Nebyl to Lian ale CM Vawemaster, ale stejne s tim musela bejt makacka jak na kostele :)
Ano, mas pravdu, dik za opravu. Nasel sem jeden obrazek:
http://charlie-silent.wz.cz/jentak/polished_8.jpg
Jen pro inspiraci :-)
-
Citace:
Tu je worklog toho projektu
Ja som lesti takto zdroj a to postupne od 400 smirgla aby som odstanil ten galvanizovany povrch plechu.
http://pics.iwhy.info/modding/prototype/10.jpg
Presmirgloval som to asi po 2000 a potom lestil lenze nemal som dobre pasty a kotuce tak vysledok nie je dobry. Budem to lestit este raz nakolko vrchnu stranu mam este po neskorsych pracach doskriabanu.
Ako si riesil tie perforacie v plechu tej cdrom? Pretoze mne okolo dier, skrutiek a hran vznikal nedosmirglovany povrch (na tej foto to vidno) a nevedel som to nijak raz odstanit. Mohol som smirklovat okolo tych miest donekonecna a vzdy boli odlisne ako zvysok.
-
Podle te fotky bych rekl ze ty hrany a mista okolo direk jsou osmirglovany prave ze vic nez zbytek. Ja sem to mel taky vic leskly okolo tech prolisu ale pak se to srovnalo.
Ty prolisy jsem vzal smirglpapirem prehnutym na pul. Na fotkach ani na prvni pohled to neni videt ale ty prolisy nejsou leskle.
-
Nooo vypada to moc dobre! Drzim palce at se to vyvede.. Akorat toho casu co to sezere :p
Jak planujes poresit chlazeni?
-
Rad bych nejakej vetsi pasiv z box chladice na procak a jeden na grafarnu. Vlevo bude nasavani vzduchu a v pravo bude odtahovat zdroj a jeden vetrak u disku. Ten muj Celer 800MHz to musi bez problemu uchladit.
-
Tak jsem trosku pokrocil.
Pridelal jsem desku. Jeste tam nemam takovej pasek hliniku kterej bude drzet grafarnu a sitovky aby se nekyvaly.
http://img3.imageshack.us/img3/7896/uchyceni9yq.th.jpg
Na grafice mam vylestenej pasiv z myho celerona.Moc se mi nelibi pac ma pomackany zebra, takze ho nejspis neco vystrida.
A takhle by to melo vypadat hotovy:
http://img3.imageshack.us/img3/6070/vnitrek4tk.th.jpg
Misto tech bilejch buzirek bude flexo, takze pak zaberou min mista. Vlevo u grafarny bude jeden vyvod pro vsechny kabely. Mechanika bude uprostred (na fotce je jenom tak polozena).
-
Jak bude nasávat vzduch ten fan ve zdroji? A to pak ten teplej bude foukat rovnou na procesor? Příště můžeš víc fotek :). Btw jsem rád, že se něco v CM sekci děje :).
-
Deska je uchycena super, ale ten pasiv - ty srouby na tom vypadaji desne.
Jinak je videt ze se to tam pekne vleze - drzim palce.
-
Vypadá to pěkně (jako strojaři mi ani ten "poctivej českej šroub" na pasivu nevadí), nicméně chladit bych to nechtěl :) Ale jak vidno, nejsi amatér, takže už tohle máš jistě dorešený :wink:
-
Citace:
Původně odeslal Perfect_
Jak bude nasávat vzduch ten fan ve zdroji? A to pak ten teplej bude foukat rovnou na procesor? Příště můžeš víc fotek :). Btw jsem rád, že se něco v CM sekci děje :).
Jeste nemam v bocich diry pro nasavani a vyfuk. Ale uz jednou sem psal ze vlevo bude nasavani a vpravo odtah pomoci zdroje a vetraku u disku. Nebo jsi myslel jak bude nasavat pres ten chumel kabelu?
-
Citace:
Původně odeslal miLLs
Jeste nemam v bocich diry pro nasavani a vyfuk. Ale uz jednou sem psal ze vlevo bude nasavani a vpravo odtah pomoci zdroje a vetraku u disku. Nebo jsi myslel jak bude nasavat pres ten chumel kabelu?
Ne, tak já myslel, jakože ten zdroj tahá vzduch spodkem, a tím je na dně, a pak je asi na obou svislých stranách toho zdroje mřížka, tak na pravo to vyfukuje ven a na levo to fouká na procesor ne? A jak to teď píšu, tak přemýšlím, že ty asi nemáš 12cm fan ve spodku, ale jen 8cm na pravo co?
-
Citace:
Původně odeslal Perfect_
Ne, tak já myslel, jakože ten zdroj tahá vzduch spodkem, a tím je na dně, a pak je asi na obou svislých stranách toho zdroje mřížka, tak na pravo to vyfukuje ven a na levo to fouká na procesor ne? A jak to teď píšu, tak přemýšlím, že ty asi nemáš 12cm fan ve spodku, ale jen 8cm na pravo co?
Jo takhle... Ne nemam 120, je tam 80 vpravo.
Tady je dukaz ze dole neni zadna dira na vetrak: :mweheh:
http://img400.imageshack.us/img400/1...41105ca.th.jpg
-
Zkus si sehnat nejakej zdroj z optiplexu od dellu je nizkej podlouhlej a ma promysleny chlazeni disku. Do toho kufru by to akorat pasovalo, bylo by to dokonaly.
-
Prislo flexo. Podle nekoho je to neonove cervena, no podle me je to zarive oranzova...:evil:
http://img62.imageshack.us/img62/7313/flexo2jf.th.jpg
A takhle budou vypadat vsechny kabliky az koupim smrstovaci buzirku:
http://img62.imageshack.us/img62/8940/kablik3ao.th.jpg
Citace:
Původně odeslal honzAK
Zkus si sehnat nejakej zdroj z optiplexu od dellu je nizkej podlouhlej a ma promysleny chlazeni disku. Do toho kufru by to akorat pasovalo, bylo by to dokonaly.
Nemam ted cas to hledat, ale muj rok starej Fortron mi vyhovuje a navic uz se mi do toho nechce o moc vic investovat. Ale zitra si o tom zdroji neco najdu a uvidime...
-
Good work :).
Vypadá to fakt moc dobře, ale to málo místa mě děsí (že by klaustrofobie :D ).
Moc dobře se to asi chladit nebude, ale na Celer 800 to určitě vystačí.
-
Osobne bych daval tu buzirku delsi, aby se to flexo nemohlo vysmeknout.
-
Citace:
Osobne bych daval tu buzirku delsi, aby se to flexo nemohlo vysmeknout.
Neboj dam tam vetsi kousek, to sem byl jenom zvedavej jak to bude vypadat.
A taky sem te buzirky mel asi jenom 5cm...
-
Ty jsi snad ten kufr objednal podle té desky, zdá se jako by to bylo vyrobeno přímo pro sebe :eek: ale zatím dost dobrý ! už se těším na další foto !
-
Prace bohuzel pokracuje pomalu...:(
Konecne mam zdroj ve flexu. Do patku by snad mohlo byt hotovy uchyceni karet a zdroje.
Tady je ten zdroj. Mel byt taky vylesteny ale dyz sem ho uvidel zevnitr tak si teda vubec netroufam do toho hrabat.
http://img366.imageshack.us/img366/8091/zdroj0ny.th.jpg
-
u toho flexa jsi musel ty draty vypajet, aby jsi to flexo nasadil? nebo to jde pretahnout? Mam taky Fortrona 350W 60THN. pouzil jsi jake rozmery flexa pro ruzne vetve
-
Hezký flexo, dobrá barva ;)
Na grafiku používám taky šrouby, ale o dost menší :D
PIII933 já chladím pasivně, takže s tím chlazením takovej problém nebude. :)
-
Citace:
Původně odeslal Moralles
u toho flexa jsi musel ty draty vypajet, aby jsi to flexo nasadil? nebo to jde pretahnout? Mam taky Fortrona 350W 60THN. pouzil jsi jake rozmery flexa pro ruzne vetve
Flexo je 1/4" na vetvich s molexy a 1/2" na atx kabelu. Pajet jsem nic nemusel, pres atx to tak tak prelezlo a molexy jsem samozrejme sundal.Tak me napada ze jeste musim zkontrolovat jestli sem nekde omylem neprehodil 12V a 5V...
Btw: nakonec jsem se odhodlal a zdroj vylestim, sice prijdu o zaruku ale bude to vypadat mnohem lip
-
hehe oranzove "neon" flexo som mal uz viac ako rokom a pol :) viz http://pics.madcap.info/case.jpg teda ak to je ono, mas to divne odfotene :)
-
Vypada jako oranzove ale neni oranzove :-), mela by to byt neonove cervena.
Nevim jak to myslis s tim "divne odfotene" ale priznam se ze ani moc dobre fotit neumim...
Takze sem se nakonec rozhodl ze vylestim vrchni plech zdroje. A takhle jsem odstranoval sroubek. Bylo to pretrene takovym zelenym sajrajtem a navic sem serval zarezy na hlavicce, tak nezbylo nez prestipnout matku.:idea:
http://img37.imageshack.us/img37/4992/sverak9jy.th.jpghttp://img37.imageshack.us/img37/8812/matka8bw.th.jpg
Myslim ze sem se s tim nemel ani chlubit. :oops: Ale delal sem to opatrne :-D
-
No kazdopadne sem zvedavej na vysledek :) sam se chystam na usazeni do plastovyho kufru na notesy US armady :) nicmene ten kufr je velikostne srovnatelnej midi toweru s hlobkou tak 30 cm :)
-
jj je to neon red uz si spominam ;) ale ona je v reale taka lechce do ruzova a pod UV je hodne pekne nasvietena, na svetle bezne na fotke vypada oranzova viz http://oc.madcap.info/flexo/ alebo moj oflexovany fortron
-
mensia inspiraacia na komp v kufre
http://www.scifikg.com/pelican1500/p...500gallery.php
ulozenie grafiky cez tuu bastl AGP redukciu - nemaa chybu
-
Konecne to schytal zdroj.
zdroj 1
zdroj 2
zdroj 3
Z tohohle vyriznu dvirka na dvd. Asi jste poznali z ceho to je, ze? puvod
-
Krasa, jeste ze sem te pomohl premluvit at to vylestis, uz se tesim az to uvidim v realu.
-
Citace:
Původně odeslal Honny
V tomhle kufru už sem jeden českej mod viděl... ale GL ;)
To byl asi ten muj :) - viz http://www.gamezone.cz/d2/kufr/
Podotykam jen pro info ze kufr aspon ten nas nebyl hlinikovy ale papundekl+pobita folie shora. Jinak ATX deska se tam vejde prakticky uplne presne. Problem byva s rozlozenim hmotnosti, protoze disky+zdroj+dvd se vetsinou dava na jednu stranu a pak se to hur nosi. Teoreticky by to slo vyresit umistenim mechaniky nebo disku do spodni casti primi nad posledni pci sloty, pokud se do nich nebudou davat velmi vysoke karty. Druhym problemem je rezani zaslepek na vga atd. Vetsinou zasahuji do vyztuzneho ramu, takze si musite davat bacha, aby se pak stena nekroutila pri zavirani. Jinak sem jeste uvazoval o plexi do horniho vika, aby bylo videt na vnitrnosti ale nakonec z toho seslo. Jeste byla uvaha o primontovani klasickeho lcd 17 nebo 19 misto horniho vika, takze by to bylo prenosne i s obrazovkou, ale zatim mam vrozeny odpor k lcd, castecne zpusobeny i jejich cenou :). Tedka delam na jinem modu, takze kufr lezi doma pod posteli prazdny.
Jinak krome prenosnosti to ma jeste jednu vyhodu - kdyz si ho na lance date pred podlozku a natocite ventilatorem od zdroje k podlozce pod mys, tak mate krasne ohrivani ruky, pokud je vetsi zima :P
-
To jsem sem jeste nenapsal, ale ani u toho meho kufru nejsou vyplne hlinikove. Neni to "papundekl" ani zadna "imitace drevotrisky" ale normalni preklizka.
Popravde...musim rict, ze doufam, ze ten muj vysledek bude vypadat lip ;-)
-
Aby to nevypadalo ze zahalim.
Tudy se bude nasavat vzduch: fotka zvenku a zevnitr. Nedeste se, ze to vypada z venku tak nepekne, uz se pomalu vyrabi takovej kryt z lestenyho nerez-plechu.
A tudy bude vzduch odchazet: fotka zleva, zprava a zespodu. Jeste to musim vylestit a doladit...
Nakonec sem se rozhodnul ze dno se bude taky lesknout ;-) : vnitrek. Na dne bude stejny nerezovy plech jako je z nej ten odvod vzduchu a jakym budou "olemovane" vsechny rezy(2 nebo 3). Jeste premyslim ze bych ho dal zevnitr na viko ale tak velky kus nemam :(. Krome uchyceni dvd mechaniky mam vsechno vymyslene, ted nezbyva nez poshanet jeste nejaky material a vsechno behem dvou az tri tydnu(podle casu) dodelat.
-
Citace:
Původně odeslal miLLs
To jsem sem jeste nenapsal, ale ani u toho meho kufru nejsou vyplne hlinikove. Neni to "papundekl" ani zadna "imitace drevotrisky" ale normalni preklizka.
Popravde...musim rict, ze doufam, ze ten muj vysledek bude vypadat lip ;-)
Nj kufr naprosto identickej. Jinak vypadat lip nebude problem, mne slo o funkcnost a prenositelnost, na nejaky hratky nebyl cas, chut, rucicky ani naradi :).
-
Bohuzel musim oznamit, ze tenhle mod zustane nedokoncen. Po hodine testovaciho provozu jsem se zdesil jaky hluk dokazou vydavat dva 80mm vetracky na 5V. A navic se ani nedokazal uchladit procak a to sem byl jenom v biosu, musel bych teda dat dalsi vetrak navic. Vratim se zase zpatky k vodnikovi, prijde do YeongYang mid cube a tahle kombinace mi snad vydrzi uz naporad.
Hlavne chci ale podekovat Prokopovi za nadhernej Al chladic s Cu jadrem, kterej ted sestre chladi desktopa s jednim vetrakem ve zdroji.
-
Citace:
Původně odeslal miLLs
Bohuzel musim oznamit, ze tenhle mod zustane nedokoncen. Po hodine testovaciho provozu jsem se zdesil jaky hluk dokazou vydavat dva 80mm vetracky na 5V. A navic se ani nedokazal uchladit procak a to sem byl jenom v biosu, musel bych teda dat dalsi vetrak navic. Vratim se zase zpatky k vodnikovi, prijde do YeongYang mid cube a tahle kombinace mi snad vydrzi uz naporad.
Hlavne chci ale podekovat Prokopovi za nadhernej Al chladic s Cu jadrem, kterej ted sestre chladi desktopa s jednim vetrakem ve zdroji.
Skoda preskoda.. :-(
Vypadalo to tak nadejne..
IMHO by pomohl windtunnel nad cpu a lip vyresit prutok vzduchu..
nemas zac .-)
-
Ano je to skoda, ale videl jsem to na vlastni oci a ten kufr je vazne strasnej. Je to jak papirovy a moc to nedrzi, staci to podrzet a mate z toho takovy spatny pocit, skoda.
Stejne jsou ti obchodnici potvory, taky by mohli napsat ze ten "hlinikovy" kufr neni az tak hlinikovy :-(
-
Vypadá to nadějně, držím palce ať to dotáhneš do zdárného konce. Ale nevím nevím jestli se ti to tam všechno vleze:-)
-
Citace:
Původně odeslal danera
Vypadá to nadějně, držím palce ať to dotáhneš do zdárného konce. Ale nevím nevím jestli se ti to tam všechno vleze:-)
Mel by jsi se naucit nejdrive cist nez neco placnes.