-
Chladic na chipset DFI Ultra Infinity
Jaky byste mi doporucili chladic na chipset desky DFI Ultra Infinity? Ten puvodni pry dost rve, tak shanim neco mene hlucneho... Slo by treba toto http://www.obchod.cz/products_detail...zbozi=00022179 ? Nebo radsi nejaky vetrak? Pocitam s tim, ze bych i taktoval, takze si nejsem jisty, jestli by to uchladilo.
-
Re: Chladic na chipset DFI Ultra Infinity
Ja osobne by som skor isiel to ZALMANa NB32K:
http://www.tichepc.sk/product_imgs/nb32k_3,_detail.jpg
Nasledne na ten pasív upevnil ventilátor 40mm od Y.S.TECH (velmi pekný prietok a absolutne nehlucny, gulickove loziska takze kvalitka). Uchytit ventilator vsak pojde iba 1 skrutkou (pasív má 37x37mm kým vetrák 40x40mm), čo by vadiť nemalo ak PC často neprenášaš.
http://www.tichepc.sk/product_imgs/y...m_2_detail.jpg
Ten ventilátor je síce drahší, ale kvalitný. S danou kombinaciou by si nemal mat problem ticheho uchladenia cipsetu (ak je skrinka normalne vetrana samozrejme). Rozdiel medzi default Ultra Infinity a medzi tymto riesenim bude priepastny.
-
nešlo :) teb chipset dost topí :) je tu pár možností pro šikovné ruce spočívající v upravení AC freezera (rozříznutí pasivu tak aby se tam vešla GK mezi ramena a udělání redukce či děr pro připevnění k desce :) ... někde jsem viděl i foto se podívám :) osobně to mám a je to príma :)
-
Citace:
Původně odeslal Digitaldoom
nešlo :) teb chipset dost topí :) je tu pár možností pro šikovné ruce spočívající v upravení AC freezera (rozříznutí pasivu tak aby se tam vešla GK mezi ramena a udělání redukce či děr pro připevnění k desce :) ... někde jsem viděl i foto se podívám :) osobně to mám a je to príma :)
Zalezi dost vela od podmienok...v AC Silentium skrinke som si mohol dovolit na Infinity Ultra povodny vetrak zregulovat na tusim polovicne ak nie nizsie otacky a nebol problem teplota bola do 50C v zatazeni (to je tym ako taha Silentium odspodu cerstvy vzduch). Tiez je pravda ze som este nikde nevidel co a aka teplota je pre Nforce 4 Ultra kriticka 55/60/70C ? bezne teploty od 45 - 55C su podla mna v norme. Rozhodne su aj ine riesenia ako macek Freezer a jeho rezanie aj ked je pravda ze je to to najlepsie a najtichsie co sa da na tento cipset zbastlit.
-
Ano ano teď nato koukám :) Infinity tak trochu nejde s tím AC ... mám LP DFI ... tak v tom pžípadě na Infinity (ten větrák je vážně otřes) stačí onen zalman pasiv ale pak to chce dobře větrat CASE ...
ale ten větrál lze regulovat což je sice pěkné ale stejně dříve nebo pouději se znaese prachem a vážně to nebude ono :(
-
poohlidni se po tom, co ti doporucoval GABO
pokud tam frezera nedostanes, nebo se ti nechce rezat, lepsi a reseni tezko najdes
on vi proc to doporucuje;)
-
Ja som teraz pozeral v chipe mali naky ich "HI-END PC" a tam bol jeden obrazok co chladili chipset heatpipom ale nie ako klasicke CPUale to bolo jednoducho potiahnute pod diskami resp kosmi na HDD
no a hlavne by som vam doporucoval pokracovat v sekcii o chladeni;)
-
2Gabo: No ja jsem teda ani ten Zalman, ani ten chladic v zadnem obchode nenasel. Akorat v zahranici a z tama si nic objednavat nechcu. Nejlepe z czechcomputer.cz nebo obchod.cz, protoze z tama si budu objednavat i ostatni komponenty, tak at to nemam rozkouzkovane po ctyrech e-shopech. Jinak jsem se jeste dival na Primecooler PC-VGAC+ (viz http://www.czechcomputer.cz/disc_doc....html?ansid=74 posledni prispevek diskuse) Co na to rikate?
Jinak zadne velke kutilske zasahy ode me necekejte. Jeste jsem nikdy ani cely kompl nemontoval (ale pocitam, ze na tom nemuze byt nic co bych nezvladl :cool:) Napriklad nejake urezani casti pasivu prekazejici GK bych zrejme zvladl, ale vykony typu upraveni AC Freezera na chipset ode me fakt necekejte ;)
-
Citace:
Původně odeslal Samuel Gordon
2Gabo: No ja jsem teda ani ten Zalman, ani ten chladic v zadnem obchode nenasel. Akorat v zahranici a z tama si nic objednavat nechcu. Nejlepe z czechcomputer.cz nebo obchod.cz, protoze z tama si budu objednavat i ostatni komponenty, tak at to nemam rozkouzkovane po ctyrech e-shopech. Jinak jsem se jeste dival na Primecooler PC-VGAC+ (viz
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc....html?ansid=74 posledni prispevek diskuse) Co na to rikate?
Jinak zadne velke kutilske zasahy ode me necekejte. Jeste jsem nikdy ani cely kompl nemontoval (ale pocitam, ze na tom nemuze byt nic co bych nezvladl :cool:) Napriklad nejake urezani casti pasivu prekazejici GK bych zrejme zvladl, ale vykony typu upraveni AC Freezera na chipset ode me fakt necekejte ;)
jako ta uprava toho freezera je spis o tom, jestli se ti chce, mas na to cas, mas to kde u delat a cim udelat
tam to o sikovnosti moc neni, ja jsem to zvladl a to si neumim ani vynest kos(jak rika muj tata)
-
a co tohle? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33658
mam to ted an nforce4 ultra. s puvodnim vetrakem to neni ani moc slyset. kdy zsi na to das vetrak co pise gabo bude to pohoda.
glo
-
tak jsem to kvuly vám zkusil :)
na infinity je problém s umístěním onoho chipsetu musí se použít nizký chladič kvůly GK ... a pak je problém že ten to neuchladí pokud je zavřená CASE bez větrání ... hřeje to nad 75°i bez zátěže a to je nepřípustné ...
jakmile jsem osadil 2x 120x120 do case už to šlo teplota kolem 50-60°v zátěži kolem 70° s větším pasivem (spíše do šířky) by to bezproblémů šlo ale základem je chlazená case :)
pasiv jsem nejprve použil upravený z gigabytu NF4X :) a poté jsem upravil jeden starší větší pasiv :)
-
Citace:
na infinity je problém s umístěním onoho chipsetu musí se použít nizký chladič kvůly GK ... a pak je problém že ten to neuchladí pokud je zavřená CASE bez větrání ... hřeje to nad 75°i bez zátěže a to je nepřípustné ...
jakmile jsem osadil 2x 120x120 do case už to šlo teplota kolem 50-60°v zátěži kolem 70° s větším pasivem (spíše do šířky) by to bezproblémů šlo ale základem je chlazená case :)
pasiv jsem nejprve použil upravený z gigabytu NF4X :) a poté jsem upravil jeden starší větší pasiv :)
70°C na chipset je prece strasne moc!!!!!
-
Citace:
60-70C su velmi vysoke teploty uz ...:(
-
no já to vím že je to moc :) ale i Gigabyte NF4x má 65-70°C v nechlazené case (jednu má doma ségra) a funguje to ale obávám se že o pár stupňu víc a padá to takže pasivně když to chlazením dostanu na 50-60 je OK :) njn ale je to nahraně ... každopádně gigabyte to dává i na NF4U a to je pošušňání :)
-
Tak ja jsem z toho jelen :confused: Takze pasiv nehrozi, to by se ten chipset zrejme brzo prehral. Takze nejaky vetrak. Celkem me zaujal tento http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24595 Ma relativene dobry vzduchovy prutok a neni moc hlucny... Nebo co jineho?
-
Citace:
Původně odeslal Samuel Gordon
Tak ja jsem z toho jelen :confused: Takze pasiv nehrozi, to by se ten chipset zrejme brzo prehral. Takze nejaky vetrak. Celkem me zaujal tento
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24595 Ma relativene dobry vzduchovy prutok a neni moc hlucny... Nebo co jineho?
pasiv bude v pohodě pokud použiješ trochu větší než má Gygabite na desce a hlavně budeš mít dobře větranou case ... pak to není problém provozovat :)
jinak ten titan apod .. to je všechno to samý na jedno brdo :(
-
Tak to dám ještě jsem takhle je to na vyřešené pomocí freezeru na LP
http://img335.imageshack.us/img335/6...04306ak.th.jpg
http://img335.imageshack.us/img335/3...04331hr.th.jpg
a takhle pomocí nějakého jiného chladiče ale to je dost mamutí :)
http://forum.pctuning.cz/gallery/alb...rmal_nF4-1.jpg
http://forum.pctuning.cz/gallery/alb...rmal_nF4-2.jpg
funguje to i s kartami typu x1800 ale musí se pak kvůly AC silenceru spodní rameno trochu nahnout :)
-
Ten Titan ani nahodou to by si siel z kaluze do mlaky :(.
-
Chmm, tak ja nevim. Ten Zalman, ani YS Tech nemuzu najit. Heatpipe z Freezeru se mi tam davat moc nechce. A s pasivem se mi to uvari, pokud nebudu mit dobre vetranou skrin. Takze vyber si, no... Hlavne teda nevim, jak to bude s mistem. Samozrejme muzu pockat az si to objednam, ale chtel jsem to objednavat vsechno naraz. Jedine vychodisko vidim v Primecooler PC-NB1 a dobre vetrane skrini. Tedy dopredu dam 1x 120 a dozadu 1x 80.
-
Nevím jak by to přesne vycházelo rozměrove aby se to nepralo s grafikou .
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31661
případne zalman provední.
-
toho nizkeho Zalmana ci Primecoolera by meli mit na jsc-computers.cz
-
Citace:
Původně odeslal zarkow
toho nizkeho Zalmana ci Primecoolera by meli mit na jsc-computers.cz
A sa spytaj ci by sa nedal aj ten y.s tech uz ked sa budes po tych nizkych profiloch pozerat.
-
ja tam mam zalmana, co tu na nej hazel obrazek gabo - jen pasivne a staci
-
Citace:
Původně odeslal riksa
ja tam mam zalmana, co tu na nej hazel obrazek gabo - jen pasivne a staci
a jaké je další chlazení v case ? ... jaká je teplota ? dost mě to zajímá zalman pasiv jsem osobně na této desce netestoval ...
-
Citace:
a jaké je další chlazení v case ? ... jaká je teplota ? dost mě to zajímá zalman pasiv jsem osobně na této desce netestoval ...
Ja som testoval NB47J na mojej doske (DFI Ultra-D) a on chladil v pohode v pripade ze na neho do jeho priestoru fukala priemerna (900 otacok) 120 ka ventilátor. V prípade že nefúka (ak teda je slbý prietok v skrinke) je problém a teploty šli v záťaži az k 60ke.
-
Citace:
uprimne teplotu nevim - bezelo to stabilne pri 300htt po cely den. bedna je nejaky eurocase s 12cm vzadu odstavacim fanem + 12cm fan ve fortronu
-
tak to je OK ... když to máš s odsávacími fany tak to běhá i s původním chladičem-pasivem ... prostě chlazení case je základ ... to pak lze dát pasiv na všechno ...
ten freezer co dávam na pasiv já je extrém ... ale taky to super chladí a anvíc dobře vypadá .... takže to doporučuji z tohot uhlu pohledu ...samosebou pro většinu userů to neni ... a zalman pasiv je dobré řešení na většinu desek :) ale nezapomenout na chlazení case což nemůže být hlučnější než onen mini větráček na chipsetu ;)
-
2 DigitalDoom : můžeš prosím prozradit, jakou metodu jsi použil pro řezání toho freezera? Máš to fakt moooc pěkné!
-
Citace:
Původně odeslal loslhotos
2 DigitalDoom : můžeš prosím prozradit, jakou metodu jsi použil pro řezání toho freezera? Máš to fakt moooc pěkné!
tak tak je to slusne urizle,taky se na to chystam,ale nevim jak sikovne to riznout,nebo strihat nuzkama ?
DigitalDoom jak jsi to prosim te delal :)
-
pilkou na železo s citem :) a vždy jsem udělal jeden plát na jedné straně a na druhé atak dále až dolu :) šlo by to třeba i karboflexou ale to by asi nedopadlo tak dobře ... che to prstě trochu šikovnosti a itu ale měl sem to tak za 30 min ... pak jsem to přímou bruskou lehce obrousil ... :)
-
nuzkama to vubec nedelej, ja jsem to zkousel a dopadlo to hrozne
pilkou to pekne pomalicku uriznes a bude to vypadat skvele
potom je nejvetsi drbacka to brouseni
-
Možno by to šlo veľmi dobre lupienkovou pílkou (samozrejme list pílky kvalitný od Valorbe napr. ). Asi to vyskúšam pretože je pár záujemcov na takúto úpravu AC Freezer 4. Na druhú stranu uchladí to pekne ah Heat-pipe viz. podpis. Vsak tu dnes nahodim ako to vyzerá...
-
Já jsem se na to řezání už chystal, ale nakonec nevyšly penízky na upgrade, takže to musím odložit. :( Ale napadlo mě toto: hlavní problém vidím v měkkosti těch žeber = bylo by dobré je nějak fixovat. Samozřejmě se nespokojím s prostým vložením balzy mezi ně, ale chtěl jsem ji vlepit disperzním lepidlem :idea:. To jde pak krásně odstranit teplou vodou. Pak by se řezal dost dobře.
Trvalo by to sice trochu déle (tvrdnutí a opětovné rozpuštění lepidla), ale zase by se nemuselo řezat tak opatrně / pomalu. Snad to jednoho dne zkusím, pak se určitě pochlubím výsledkem svého snažení...
-
zafixuješ to snad kolmo do svěráku ne ? obal to bys to neotlačil a moc to neutahuj ať to neohneš stejně nesmíš na tu pilu moc tlačit takže to zas tolik utahovat nemusíš :);) je to piplačka ale stojí to za to :)
-
Já nemyslím fixovat kvůli deformaci po utažení svěráku, ale právě kvůli té piplačce při řezání+dobrušování. Když to slepíš, vytvoříš z toho vlastně kompaktní kus, který se určitě řeže a brousí lépe, než jednotlivé plíšky žeber. Takže sice budeš čekat na to lepidlo, ale samotná práce by měla zabrat méně času (při minimálně stejném výsledku).
-
Citace:
pilkou na železo s citem :) a vždy jsem udělal jeden plát na jedné straně a na druhé atak dále až dolu :) šlo by to třeba i karboflexou ale to by asi nedopadlo tak dobře ... che to prstě trochu šikovnosti a itu ale měl sem to tak za 30 min ... pak jsem to přímou bruskou lehce obrousil ... :)
coooze pilkou klasickou pilkou na zelezo teeeda to cumim :-) Tim bych se na to byl sahnout, aby to nebylo rozdrbany.
Takze radis do sveraku za zebra mirne utahnout v hadru a rezat postupne... a nicim nepodkladat teda, jak tu nekdo popisuje.
Teda ale fakt to mas jak kdyz strihne ;)
-
BTW: ty fotky nejsou přímo mého kusu chladiče ale i kdyby byly vypadá to stejně ... oba dva sou dělaný stejně :)
Pilkou na železo to jde krásně nic neodrbeš řežeš plochu ;) jinak když se něco ohne jde to srovnat ... podkládat můžeš já to nedělal ale je to jistota :)
prostě pokuď nejsi uplně levej tak to zvládneš ... opatrně .. přemýšlej u toho a přídeš na to :) ty plechy jsou stejně hliníkový jde to lehce :)
pak sem to srovnal přímou bruskou nástavecem se šmirglem to šlo asi tak 3-4 pláty najednou takže proto to vypadá jako když sekne :) ...horní se mi ohnul ale je to hliník jde to lehce srovnat a vyrovnat :) teď už dělám druhý kus ale stím si vyhraju ... udělám to trochu hezčí a zakulacený ... příležitostně to vyfotím :)
-
Tak tedy dobrá, nechal jsem se přesvědčit ;) Jelikož se domnívám, že jsem poměrně zručný :p , až se do toho pustím, zkusím to přímo pilkou - bez lepení...
2 DigitalDoom: ...jestli se to nepovede, pozvu pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampou, ať si hoši trochu zablbnou, a tvá prdel pozná středověk...
-
Citace:
Původně odeslal $luk
Tak tedy dobrá, nechal jsem se přesvědčit ;) Jelikož se domnívám, že jsem poměrně zručný :p , až se do toho pustím, zkusím to přímo pilkou - bez lepení...
2 DigitalDoom: ...jestli se to nepovede, pozvu pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampou, ať si hoši trochu zablbnou, a tvá prdel pozná středověk...
mezi ty zebra si neco dej, treba kousky nejakyho dreva
bude se ti to lepsi delat
lepeni je zbytecny
-
Možno by nebolo zle natlačiť inštalačnú penu :p..to len tak uvažujem.
-
...hmmm, jestli by pak šla snadno odstranit, tak by to byl asi nejjednodušší způsob, jak to před řezáním zpevnit. Ale ta pěna - pokud vím - docela lepí. Možná pak zbytky rozpustit nějakým ředidlem, to by bylo mnohem rychlejší než ta moje "lepidlová" metoda.
-
ja bych se nepoustel, do zadnejch velkych akci
proste mezi to dej neco, co lehce vytahnes a hlavne uz to urizni:D
cim dyl budes vymyslet, tim hur se ti to bude delat
a hlavne: DVAKRAT MER, JEDNOU REZ
od grafiky si nech vetsi odstupy, aby se ti neprehrivala v miste, kde bude prechazet pres ten freezer
-
Jelikož momentálně nemám dost financí na upgrade, to řezání musím na nějakou dobu odložit. Takže počkám, jestli někdo vyzkouší v praxi některou z uvedených metod, jinak tam asi jenom šoupnu tu balzu nebo něco podobného.
-
Hned jak mě přišla deska jsem sundal ten aktiv a dal tam Zalmana ZM-NB47 a umístil k němu Arctic Fan Pro 2 L co se mě povaloval doma,na min otáčky a teplota je 30°C,ale to mám na grafice která je přímo u toho čipsetu - Zalmana VF700-ALCu na 2000 ot/min a v casu ješte 2x 120mm na 1000ot/min a na bočnici jeden 92mm u kterého nevím kolik má - reguluji ho tak aby nebyl slyšet + Zalmana CNPS7000B na procesoru na 1500ot/min a ještě Fortron s 120mm větrákem.
A je krásnej chládek a tichoučko.
-
Citace:
Původně odeslal $luk
...hmmm, jestli by pak šla snadno odstranit, tak by to byl asi nejjednodušší způsob, jak to před řezáním zpevnit. Ale ta pěna - pokud vím - docela lepí. Možná pak zbytky rozpustit nějakým ředidlem, to by bylo mnohem rychlejší než ta moje "lepidlová" metoda.
tak to naperes jen na stred mezi plechy, to ti staci to stejne odriznes nebudes s tim spinit cely chladic.
Taky je dobry napad na rezani,nebo jeste existuje takova tavna pistole ktera teplem rozpousti takovy jako tmel to tam nalit na stred co bude odrezano ;)
-
no já bych šel do tohohle a popřípadě ztišil větrák ale ten pasiv neni moc promáklej no tak bych třeba zkusil pasiv od coolermasteru to je v podstatě to samí jako ten zalman jak ukazoval na začátku Gabo a na něj hodil asi primecooler nebo kdyby si sehnal ten jak psal Gabo
-
Citace:
Původně odeslal kadas152
no já bych šel do
tohohle a popřípadě ztišil větrák ale ten pasiv neni moc promáklej no tak bych třeba zkusil pasiv od
coolermasteru to je v podstatě to samí jako ten zalman jak ukazoval na začátku Gabo a na něj hodil asi
primecooler nebo kdyby si sehnal ten jak psal Gabo
Hlavně si ale dej pozor na kolizi z grafickou kartou.
-
-
Na tento chladic cipsetu od AC som sa pytal, z toho sa vyrobilo fakt par kusov (dufam ze pochopite co myslim pod "par" kusmi) a ani sa to dalej vyrabat nebude. Osobne ho tiez nemam v ponuke..hned ako sa objavil som sa na to pytal...
-
1 Příloh-a(y)
Na i875P jsem chladil nb stock pasívem, na který jsem hodil 60tku fan na 5V přes redukci a byl klid. Northbridge neměl o moc vyšší teplotu vzduchu než byla v casu a nebylo to slyšet vůbec. Jistě, chce to mít / udělat si tu redukci (tuším se mi tu ještě jedna nová někde válí) a mít kvalitní fan.
-
Dneska jsem ji donesl domů a poté co jsem ji rozbalil měl jsem takové rozporuplné pocity. Na fotkách vypadá ten pasivek, jako že je to pasivek,který má nějakou výšku, ale ve skutečnosti je to pomalu placatý plech :D . Napadlo mě, jestli by se nevešel nějaký hodně zkosený windtunel směrem dolů nebo přes SATA konektory ? Zatím jsem ji nezapojoval a ani nemám doma GK takže nemám nejmenší potuchy o použitelném místě. Je to jenom nápad. :confused:
-
2 Příloh-a(y)
Tak já sem nahodím nějaké fotky(nejsou ale nic moc nechtělo se mě z pc nic vyndávat a bylo špatné světlo) jak vypadá chlazení chipsetu u mě
-
Myslim ze pre potreby dobreho chladenia postaci. Mozno by sa zislo tam dat ventilator s plynulou regulaciou a vyskusat na kolko otacok by stihal ten ventilator pasiv ochladzovat.
-
Citace:
Původně odeslal GABO
Myslim ze pre potreby dobreho chladenia postaci. Mozno by sa zislo tam dat ventilator s plynulou regulaciou a vyskusat na kolko otacok by stihal ten ventilator pasiv ochladzovat.
Ten Arctic Fan Pro 2 L mám na 1700 ot/min a při 230 FSB bez zátěže má chipset 33°C a v zátěži max 42°C což je podle mě super.Uchladit by to měl v pohodě i při menších točkách - zkoušel jsem okolo 1500/min a teplota byla o 1-2° vyšší
-
3 Příloh-a(y)
Tak jsem se taky konecne pustil do rezani Freezeru :) a prace je hotova (pripraven na namontovani) tak se musim pochlubit ;)
Jen ma dotaz na pokrociljsi uzivatele zda nekdo ma na DFI prorizleho Freezera na chipsetu a + na CPU Scythe Ninju ze 120kou vetrakem jak se to vejde ?? Nema nedko pripadne foto pudorysu.
Chtel bych si Ninju poridit ;)
-
Citace:
Původně odeslal Senky
Tak jsem se taky konecne pustil do rezani Freezeru :) a prace je hotova (pripraven na namontovani) tak se musim pochlubit ;)
Jen ma dotaz na pokrociljsi uzivatele zda nekdo ma na DFI prorizleho Freezera na chipsetu a + na CPU Scythe Ninju ze 120kou vetrakem jak se to vejde ?? Nema nedko pripadne foto pudorysu.
Chtel bych si Ninju poridit ;)
No, Freezera sice na chipsetu nemam, zato mam Ninju a kdyz se podivas na prilozenou fotku, tak pochopis, proc silne pochybuju, ze tuhle kombinaci das dohromady.....moc mista tam zrovna neni...
http://img227.imageshack.us/img227/48/img22701tt.th.jpg
-
Citace:
Původně odeslal EDC
No, Freezera sice na chipsetu nemam, zato mam Ninju a kdyz se podivas na prilozenou fotku, tak pochopis, proc silne pochybuju, ze tuhle kombinaci das dohromady.....moc mista tam zrovna neni...
aa diky za fotecku,je celkem vystizna, ale moc jsi me teda "nepotesil" to vidim blede,sakra :( Tak to se budu muset poohlednout po jinem chladici na CPU
-
Citace:
Původně odeslal Senky
aa diky za fotecku,je celkem vystizna, ale moc jsi me teda "nepotesil" to vidim blede,sakra :( Tak to se budu muset poohlednout po jinem chladici na CPU
Nemas zac, sorry ze nosim spatny zpravy.....a dekovat nemusis, od toho je tu karma ;)
-
2Senky:
toho frezera tam urcite nedas
to se tam nevleze, ani kdybys to vselijak otacel
-
Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
2Senky:
toho frezera tam urcite nedas
to se tam nevleze, ani kdybys to vselijak otacel
no uz jsem se s tim smiril kua a tolik jsme chtel obe varianty :)
ale spise na chipset pude freez...a na CPU vyberu jinou mrchu ;)
-
Citace:
Původně odeslal Senky
no uz jsem se s tim smiril kua a tolik jsme chtel obe varianty :)
ale spise na chipset pude freez...a na CPU vyberu jinou mrchu ;)
No a nechces si treba na chipset udelat chladic co vymyslel GABO? (http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=44274) Nebudes muset nic rezat, a chladi to taky dostatecne, a hlavne to nicemu nebude prekazet....
-
taky pekna vecicka,ale nadchl jsem se viic pro Freeze ;)
Jinac ta verze chladice od gaba,no nevim jak bych to nacpal do kejsu
JInac na CPU to asi vyhraje zase Freezer ale ten novejsi PRO :)