-
Drobné vylepšení fóra
Nebylo by lepší, kdyby u tématu místo např.:
1,2,3,4,5 ... poslední stránka
bylo:
1,2,3,4,5 ... 11,12,13,14,15 ?
Dlouhy je to stejne a to druhy mi prijde "funkcnejsi".
Edit: zajímavý, že když upravím nadpis, tak se název threadu neopraví. To se pak člověk překlepne a už vypadá jako blb :)
-
Re: Drobná vylepšení fóra
Dobrý nápad, taky by se mi to líbilo více, pokud to jde.
-
Re: Drobný vymepšení fóra
OK, pokud si zmenite styl z default na OcGuru, tak tam budete mit cislo posledni stranky.
-
Re: Drobná vylepšení fóra
Citace:
Původně odeslal Jezevec
OK, pokud si zmenite styl z default na OcGuru, tak tam budete mit cislo posledni stranky.
Perfektní, to je ono, díky.
-
Re: Drobný vylepšení fóra
Ano, to je lepsi :)
Presto mi nezbyva, nez si rypnout, ze jeste lepsi (logictejsi) by bylo u threadu =< 6 (10) stranek vypsat stranky vsechny a u threadu > 6 (10) stranek vypsat prvni 3 (prvnich 5) a posledni 3 (poslednich 5).
Predpokladam totiz, ze existuje-li 40ti strankovy thread, tak mnohem vic lidi se bude chtit podivat na stranku 38 nez na stranku 5.
Je to drbani, ale chci pro nas (uzivatele) jen to nejlepsi :)
-
Citace:
Původně odeslal bukva
Ano, to je lepsi :)
Presto mi nezbyva, nez si rypnout, ze jeste lepsi (logictejsi) by bylo u threadu =< 6 (10) stranek vypsat stranky vsechny a u threadu > 6 (10) stranek vypsat prvni 3 (prvnich 5) a posledni 3 (poslednich 5).
Predpokladam totiz, ze existuje-li 40ti strankovy thread, tak mnohem vic lidi se bude chtit podivat na stranku 38 nez na stranku 5.
Je to drbani, ale chci pro nas (uzivatele) jen to nejlepsi :)
Pod to se můžu podepsat, je to i logičtější. Za 40 stran se už přeci jen thread někam dostal, takže aktuálnější budou spíše poslední stránky.
-
JJ, vzhled je moc hezkej, ale vadí mi, že nejde upravit název threadu.
-
Citace:
Původně odeslal honzanun
Vime, resi se.
-
Mimochodem, je možné do budoucna přidat autorovi thredu něco jako "autor thredu" nebo jen příslušnou značku?
U obsáhlejších thredů by to pomohlo v orientaci...
-
Citace:
Původně odeslal bukva
Edit: zajímavý, že když upravím nadpis, tak se název threadu neopraví. To se pak člověk překlepne a už vypadá jako blb :)
Citace:
Původně odeslal honzanun
V zozname tém sprav dvojklik na názov, a môžeš zmeniť nadpis priamo ;)
-
Citace:
Původně odeslal e1
V zozname tém sprav dvojklik na názov, a môžeš zmeniť nadpis priamo ;)
tak to nie ... keby si pozeral mod sekciu tak vies ze som to tam uz reklamoval, skutocne to NEJDE (pre userov)
-
Citace:
Původně odeslal Tantalos
Mimochodem, je možné do budoucna přidat autorovi thredu něco jako "autor thredu" nebo jen příslušnou značku?
U obsáhlejších thredů by to pomohlo v orientaci...
Obavam se, ze ne.
-
Citace:
Původně odeslal jedik
Obavam se, ze ne.
no na nejakom fore som to uz videl (vB samozrejme) tak neviem, snad :)
-
Citace:
Původně odeslal MadCap
no na nejakom fore som to uz videl (vB samozrejme) tak neviem, snad :)
No to by bylo fajn, ale ja koukal do admin panelu a nenasel :(
-
Asi takhle, mozny je uplne vsechno, ale je to vzdy otazka pracnosti, zabordeleni ... . Napr to zobrazeni cisla na konci misto "posledni stranka" = jedna mailnka zmena v sablone. Kdyby tam melo byt tech cisle vic = napsat na to kus php kodu (plugin) nebo ho nekde stahnout.
Jelikoz zatim nejsou vyreseny podstatnejsi veci, tak tohle rozhodne prioritu nema.
-
OK, mate to upravene, jak ste chteli (styl OcGuru).
Edit: Mineno tim, ze ted se zobrazuje 1 2 3 4 5 ... 22 23 24 25 26.
-
Neviem ci len mne, ale funguje vam to divne. Mrkni nato ako to zobrazuje u dredu Ad vBulletin :) .. ukazuje stranky 1 2 3 4 5 ... a potom uz nic. Pritom ma dred 8 stran
-
Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
Neviem ci len mne, ale funguje vam to divne. Mrkni nato ako to zobrazuje u dredu Ad vBulletin :) .. ukazuje stranky 1 2 3 4 5 ... a potom uz nic. Pritom ma dred 8 stran
To bude drobnost, u threadů s velkým počtem stran to funguje perfektně. U threadů s menším počtem stran, ale větším než 5 to zlobí.
-
Zminovany thread ma u me stran 5 => je to OK, dejte jinej priklad.
uz sem nasel, vydrzte, mrknu na to.
Edit: OK, melo by to byt, jedno = vypadlo ;).
-
Mna by este zaujimalo ako odstranit stranku o presmerovani. Napr. po prihlaseni do fora na mna vybehne - boli ste uspesne prihlaseny ........... budete automaticky presmerovani, ak browser nepodporuje presmerovani kliknite sem, taka ista stranka sa mi zobrazi napr. ked zrusim sledovanie tema: "sledovani tema bylo uspesne zruseno"...
Vadi mi ze mi natahuje zbytocne jednu stranku a potom na nej este musim kliknut (alebo pockat). Najviac by mi vyhovovalo ak by sa vobec nezobrazila ale rovno by sa nacitala web stranka na ktoru sa dostanem z tejto "operace uspesne dokoncena" stranky.
EDIT: a este mi nejak chybaju tie originalne smily, tieto su take ...povedzme pestrofarebne.
-
Jezevec> Dekujiii, moje prani byla vyslysena :-D
THX> Smajlici jsou tady ve skutecnosti uplne normalni - jako vzdy byvali ...ti pestrobarevni se tykaji jen ruznych "doplnujicich ikon". Ale mozna i ty by bylo fajn predelat na "normalni".
-
Moje kristalova koule rika neco o Opere ? Jinak presmerovavaci stranky jsou OFF => zobrazuji se pouze v nutnych pripadech.
-
Tie ikony threadov (a postov) su IMHO vhodne akurat tak na zrusenie. Zbytocne to zabera miesto a ma to nulovu informacnu hodnotu.
-
Tech ikon bych nechal jen par - ? znacici dotaz, ! upozorneni, zarovka pro objev ... Vsechny samo v nejaky jednotny barevnosti a ne kazej pes jina ves.
Dalo by se jich vyuzit v bazaru - udelat ikonu pro prodej, nakup, info.
-
par ich nechat, farebne byt jednotne nemusia, nech sa to rychlo rozpozna, chcelo by to nejaky otaznik, oznamovadlo (vykricnik), predaj/kupa a mozno nejaky pre modding projekt alebo tak ;)
-
Re: Drobné vylepšení fóra
Mno ako vylepsenie skorej dotaz. Preco tu vlastne neni ta Konzolova sekcia, ako v testovacom VB OC4re? Bolo to zamietnute, ci sa este nevie ???
Ono je to tu celkovo nejake slabsie..vsak ziadna podsekcia v sekciach. Nic. A to VB ponuka dost moznosti. Je progres?
-
Semiku, ja nechapu, proc neustale rypes do veci, ktere musi byt jasne snad i konovi. v nedeli jsme se presunuli s kopii puvodniho fora a dnes tu ma byt vse hotovo?
-
Samozrejme, ze to viem, ale som nedockavy :) Proste sa nato tesim a chcel by som to uz mat v akcii. Snad neni zle? ...a kedze som o tom nikde nic nenasiel som sa proste spytal.
nj, sak vys ..aj ty si bol "kedysi" mlady nie :p
Edit4 Misha : Mno tym som narazil na strasnu konzervativnost co tu vladne. Presadit nejaku myslienku ci navrh sa mi zda prakticky nemozne, lebo vsetko je zaskatulkovane. Neber to zle ..tod iba nazor.
-
vsak ti nikdo nebrani dat navrhy. ale ne stylem, ze je to tady nejake slabsi... :)
-
Jestli je mozne tak dalsim vylepseni, nemusi byt hned treba az v novem skinu. Aby se thready zobrazovali podobne jako na phpBB, a nebylo to pres rychlou navigaci. A uplne nejlepsi by podle me bylo rozlisit neprectene a nove od minuleho pristupu, to ze vidim, to co jsem necetl je dobre, ale takhle je toho hodne.A jet podle sloupce datum neni uplne dobre.
Ale predevsim nespecha, asi toho mate ted hodne, zvlast kdyz se tedko blizi Vanoce.
-
ja bych zase ocenil, aby byl dole odkaz zpet na forum
takhle to cely prectu, jsem dole a musim myskou jet koleckem az nahoru a tem teprve dat zpet
kdyz dam zpet na prohlizeci, tak to tema mam porad jako neprectene
-
@MISKOBOSS - mno dole v pravom rohu mas aspon tlacidlo "nahoru" aby si to cele nemusel scrolovat :)
-
hlavne staci zmacknut cudlik Jdi alebo Go podla jazykovej verzie a si naspat v sekcii kde je dany thread .. ale povodne to bolo lepsie, to imho nebude problem do noveho skinu dat
-
jo parada
ja jsem mel otecrenou nabidku rychla odpoved a nikdy jsem nedojel az pod tu nabidku
takze jsem si ju zavrel a uz to je jak jsem chtel
diky chlapi;)
-
Ja len taku malickost :roll:
Horne logo 4um.OCGURU.cz je trosku inej farby (je bledsie) ako navezujuci obrazok.
-
Citace:
Ja len taku malickost :roll:
Horne logo 4um.OCGURU.cz je trosku inej farby (je bledsie) ako navezujuci obrazok.
To tezko, protoze ten obrazek na pozadi je 1px sirokej vyrez z loga.
-
Aha .. tak to neviem cim to je ale umna to vyzera takto http://dym.haluze.com/Images/farby.JPG
Teraz ma napadlo ze by to mohlo byt mojou docasnou grafikou Ati Rage 8MB PCI ... aj ked sice neviem presne preco.
-
Citace:
Aha .. tak to neviem cim to je ale umna to vyzera takto
http://dym.haluze.com/Images/farby.JPG
Teraz ma napadlo ze by to mohlo byt mojou docasnou grafikou Ati Rage 8MB PCI ... aj ked sice neviem presne preco.
Já bych to typoval na "prohlížeč" :-D
-
Citace:
Pokud Ti to pomůže - Rage XL používám teď taky a nic takového nepozoruji.
-
Nj v FF to nerobi ale v IE jo. Microsoft rulezz :)
-
Citace:
Nj v FF to nerobi ale v IE jo. Microsoft rulezz :)
To je zcela normalni z IE mrsi png ;)
-
jo, s tím jsem se setkal... záleží ale, v jakým programu se obrázek zkomprimuje. Mě osobně nedělá problémy IrfanView.
-
Citace:
je to tim IE: doma mam taky tuhle ATInu a spolu s operou neni problem. v praci je IE a je problem
-
planuje niekto updatnut nefunkcne odkazy aspon vo FAQ threadoch?
-
Citace:
Původně odeslal tomase
Ja uz neco predelaval, ale asi zapomnel dodelat. Dik za pripomenuti
-
Citace:
Původně odeslal tomase
ja mi cas dovoli, tak projdu FAQ v AMD, VIA, optickych mechanikach a pametech. ostatne jak jsem si tak vsiml, tak nektere odkazy uz neexistuji ( mimo nase forum ). u odkazu na nase forum nevim, jestli se planuje nejaky skript na celkove prevedeni. uvidime.
urcite to v planu je.
-
Citace:
Původně odeslal mISHA
ja mi cas dovoli, tak projdu FAQ v AMD, VIA, optickych mechanikach a pametech. ostatne jak jsem si tak vsiml, tak nektere odkazy uz neexistuji ( mimo nase forum ). u odkazu na nase forum nevim, jestli se planuje nejaky skript na celkove prevedeni. uvidime.
urcite to v planu je.
samozrejme ze som myslel iba odkazy na toto forum ;-)
-
Nebylo by dobre kdyby se u postu zobrazovalo misto #2 treba #2/50? Takhle dyz mam thread tak musim jet az dolu abych se podival kolik ma postu. Tak me napada ze u obsahlych thredu by tam bylo treba #1212/1568, ale myslim ze nicemu by to vadit nemuselo...
-
Tak tady je první návrh na grafickou úpravu fóra. Do zítřka by jich mělo být šest ať máte z čeho vybírat. U tohoto jsem se snažil být věrný původní phpbb verzi.. Bohužel jsem měl k dispozici jen obrázek, takže jsem to dělal vše od oka a trošku přidal něco svého. :smoke:
První návrh
BTW toto je verze, kterou jsem měl připravenou dříve, ale po konzultaci by to prý neprošlo.
-
obrazky su sice chvalihodne, ale samotny navrh vzhladu je len 5-10% prace, pretoze to potom musi byt urobene do sablony a to je trosku zlozitejsie ako si to uplacat v PS ... ak vies urobit sablonu tak sa ozvi
-
Nahodou super, to prvni se me moc libi :)
-
Tak zde se můžete podívat jak vypadá druhý návrh online.
-
Celodenní práce hotova...
Dva vzhledy už jsem měl hotové dávno dříve (dělané na zakázku), tak jsem je jen poupravil... logo jsem tam zatím nedal...
Tlačítka jsou v angličtině pro případ, kdyby byl o ně zájem jinde...
-
ta ocguru c.3 je imho docela zjazdna :) len tie ikonky by mohli byt vacsie .. ale najprv by som byt tebou pockal na vyjadrenie osob ktore su za tvorbu skinu "zodpovedne" :)
-
Díky, doufám že jsem to všechno nedělal zbytečně. :confused:
Už jsem dostal jednu (na mou osobu) velmi brutální kritiku, že jsem se cítil jako vyhozenej pes z baráku.
-
Tak tady jsem asi neuspěl. :confused:
-
Me se hodni libi, http://vbulletin.kryspin.net/index.php?styleid=6 to je fakt moc povedene. Tedy sel bych do toho. A jinak rozhodne, ti za praci patri dik, i kdyz takhle predem to je dost sazka do loterie.
-
-
-
nj. co skin to original ...
-
jestli to chapu dobre tk je zde snaha nabizet kradeny skiny? >:{
pak bych videl jako odmenu pro ondrashka misto cestiny radsi naky chutny exoticky ovoce >:{
-
2ondrasekh: autorska prava ti asi nic nerikaji, vid :rolleyes:
-
2ondrasekh: myslis, ze se nam k tomu vyjadris?
-
Díky. Myslíte, že dělám vzhledy jen tak, pro vás? Samozřejmě jich dělám víc a nejen pro vás.
-
Citace:
Původně odeslal ondrasekh
Díky. Myslíte, že dělám vzhledy jen tak, pro vás? Samozřejmě jich dělám víc a nejen pro vás.
Já myslím, že otázka zněla trochu jinak. Oni by kluci z OC guru jistě neocenili, kdybys za čas skin, který by případně začalo 4um používat začal nabízet jinde a nebo by se kupříkladu přihlásil vlastník práv...
-
Jo takhle, tak já udělám nový zcela jiný vzhled... přímo jen pro vás a vlastníky práv budete jen vy... Ale pokud platí tohle tak to nemá ani cenu dělat.
-
Citace:
Jo takhle, tak já udělám nový zcela jiný vzhled... přímo jen pro vás a vlastníky práv budete jen vy... Ale pokud platí
tohle tak to nemá ani cenu dělat.
a ja si rikal, proc nam tady nekdo kdo ma 7 postu nabizi skiny.
-
2ondrasekh: promin, ale ja mel dojem, ze ten nabizeny vzhled si inzeroval jako neco primo pro nas. ale to je jedno. pokud o ni opravdu stojis, tak zkus vydrzet a nenamahej se pri tom moc s tvorbou skinu.
-
Citace:
Jo takhle, tak já udělám nový zcela jiný vzhled... přímo jen pro vás a vlastníky práv budete jen vy... Ale pokud platí
tohle tak to nemá ani cenu dělat.
jenze to je omyl - TY jsi neudelal novy vzhled! ty jsi ho nekomu sproste ukradl - a co hur, evidentne to delas regulerne (viz "nedelam to jen pro vas") :o
-
Citace:
Původně odeslal riksa
jenze to je omyl - TY jsi neudelal novy vzhled! ty jsi ho nekomu sproste ukradl - a co hur, evidentne to delas regulerne (viz "nedelam to jen pro vas") :o
Ja to z toho co psal pochopi tak, ze pro vyse uvedena fora delal ty skiny on :D
-
hmm, a ja zase at kliknu ja jakejkoliv odkaz v tomhle threadu, tak vidim furt ten samej skin :o
-
Uz to zjavne odstranil... Myslim, ze sa tu uz neukaze.
-
Skiny tam pořád jsou, asi máte problémy s cookies.
-
Citace:
zrejme ano, protoze ja je tam vidim
to ale nemeni nic na faktu, ze ses jeste nevyjadril k tomu, ze jsi tady pod svym jmenem inzeroval cizi skiny :!:
-
Citace:
imho tam dnes rano skiny nebyly, protoze ted vecer je vidim - a s cookies jsem nic nedelal ... jinak ten prvni a ten posledni se mi nelibi
-
Citace:
Původně odeslal Mymak
imho tam dnes rano skiny nebyly, protoze ted vecer je vidim - a s cookies jsem nic nedelal ...
Presne tak - u mna to iste.
-
nemuzu nez nesouhlasit. btw ondraskhu, dozvime se nejake vysvetleni?
-
Nevim asi byla nekdě na mý straně, prostě to tam pořád je.
-
Vyjadris se nam k tomu nebo ne? :rolleyes:
-
Myslim, ze chceme spis vedet, zda ty skiny jsi vytvoril ty nebo ne. To jestli se na ne muzeme podivat je v tuto chvili vedlejsi.