Původně odeslal Skodik
No jasny uvidi se. Jinak nevim, zda nejake hodnoceni mam, ale asi ne, protoze v usercp nic nemam, ale nevim mozna to nejak jeste haluzi, spis haluzim ja, protoze se mi tam ani nezobrazuju sledovana temata, ktera jsem asi pred 1hod dal sledovat, byla tam a ted zas ne. To zatim nijak nereste, nerozebirejte, kdyby mi to stale neslo, tak se ozvu :)
Kdyztak na me zkus napsat nejake hodnoceni, at to poznam :) Jeste otazecka, pokud je to hodnoceni bez kometare, tak se mi to take zobrazi?
A nakonec ma nejaky vliv na reputaci hodnoceni topicu/celeho tematu? Jako myslim na hodnoceni/karmu toho kdo to zalozil, nebo kde se mi vubec zobrazi/spise projevi to jak je to topic hodnocen?
btw: imho to budou dobre ficurky, jen si na to zvyknout ;-) Tedy jen tak OT, za VB diky, bez tech bugu je to v poho a tesim se na dalsi ficurky, precejenom phpbb uz ma svou dobu za sebou.
EDIT: a jeste neco, jsou tu nekde hodnoty kdy kod dosahne jake reputace? Jako koliv ctverecku pri kolika bodech a kolik je max. reputace?