-
Ati Radeon X1600pro reklamace
V Stredu som kupil X1600pro od sapphire ale uz je aj v reklamacii:(
Comp zmrzol pri spusteni akejkolvek 3d aplikacie. Pri pokuse vojst do nastavenia 3d v ovladacoch sa comp resetol alebo zmrzol.
Skusil som x verzii ovladacov a nic, takze som ju reklamoval.
na cdr.cz som nasiel ale vcera toto: "Kanadská ATI se dle některých zdrojů rozhodla letos porušit pravidlo vydávání dvanácti WHQL verzí ovladačů Catalyst a připravuje ještě speciální „vánoční verzi“, která by měla dostat číselné označení 5.13. Vzhledem k tomu, že teprve před pár hodinami vyšla verze 5.12, nečekejte nějaké brutální změny či optimalizace rychlosti. Podpory v ovladačích se mají konečně dočkat karty ze série Radeon X1600."
Teraz si nie som isty ci to bol problem hardveru alebo ovladace tuto kartu jednoducho nepodporovali. Ak mate x1600pro a slapal vam aj na 5.11 or starsich driveroch napiste.
dik
-
Urcite to bylo v ovladacich. X1600 maji podporu az v nejakem duhem vydani 5.11 , takze ted by se melo vse zlepsovat ;-)
-
Sice sem zastánce ATI ale todle nechápu - jak někdo může prodávat kartu bez podporovaných ovladačů - ROFL
-
To je nějaká blbost, ne? Na PCTf je několik lidí s X1600, ale na tohle si nikdo nestěžoval.
-
Citace:
Původně odeslal PhoB
Urcite to bylo v ovladacich. X1600 maji podporu az v nejakem duhem vydani 5.11 , takze ted by se melo vse zlepsovat ;-)
no ja som 5.11 stiahol z ati 1den pred vydanim 5.12 takze to bolo predpokladam najnovsie vydanie 5.11.
btw karta bola inak dost tepla aj pam.chipy aj PCB pod jadrom, pri prepinani rozlisenia pri nabehu do win preblikol cez stred obrazovky cerveny pasik takze skor si myslim ze to bol vadny kus.
Ak to bolo fakt v ovladacoch tak je to fakt "trapas" neviem vsak ci skor moj alebo ATI :)
-
X1600 je podporovaná už od prvních vydaných driverů pro R5xx verze 8.173. Viz recenze.
-
najnovsie to vyzera na nekompatibilitu s NFORCE4 !
bol som po reklamaciu a karta im normalne sla na INTEL915 chips.
Mne karta nesla v ASUS A8N SLI ani MSI K8N NEO 3...
este to skusim potrapit ale nedavam tomu velku nadej. Skusal som ugrade chips. driverov, najnovsi bios a pod a stale to iste. Pri spusteni 3D okamzity zatuh a po chvilke reset
idem skusat dalej
pls help
-
-
thermaltake purepower 410W
ale skusal som aj noname 400W
vsetko je na default takze by to malo byt dost tusim... alebo sa mylim?
ked som mal CPU na 2700 a GF6600 na 500/600 tak to utiahlo bez problemov a teraz mam cpu na 1,8 a VGA default
-
skusil som dalsiu dosku tiez MSi neo 3 ale iny kus - hola instalacia win,dx9c,ovladace a to iste. skusil som aj SP1 aj SP2.
asi sa fakt x1600 nema rada s nforce kua.
-
Hm, tak to je hezky, ja se chystam, ze v brzke dobe vymenim moji desku za DFI NF4-4X a prave sem si do ni chtel koupit Sapphire X1600Pro. Doufam ze se ten problem do ty doby nejak vyresi, mozna ze bude lepsi, pokud koupim X800GTO.
-
no tak ja som teraz riesil kompa s X1600PRo na fosni s NF4 -SLI a pohoda.podla mna to nebude nekompaktibilita ale najskor nieco s tou kartu.
-
dik za info
vyzera to ze ju slabo otestovali...
vymenil som to za 6600GT a slape to v pohode. Skoda, tu 1600vku som velmi chcel:(
-
NOD aka to bola presne doska?
dik
-
neaka lacna tusim winfast alebo tak neako
-
hm NOD myslis ze mam skusit este raz tu x1600(samozrejme iny kus) ak sa mi podari posunut niekomu 6600GT?
-
vcera som akurat hovoril s tym chalanom co som mu dal tyu zostavu a povedal ze je nadmieru spokojny.Xcel najskor X800GTO ale nakoniec rozhodla cena a kupil som mu 1600pro.Vykonovo to az taky rozdiel neni.Neviem je na tebe ci sa ti oplati ta vymena
-
Radsej by som mal ATI, ide len o to ci ten x1600pro bol naozaj vadny. Idealne by bolo keby to niekto odskusal na tych doskach co som mal ja aby som si bol isty ci to pojde(ASUS A8N SLI, MSI NEO 3 F)
-
Re: Ati Radeon X1600pro rekl
Dořešilo se to nakonec nějak ? Byla to chyba karty nebo nekompatibilita s nf4 ? Doufám že jestli někdo bude mít problémy, nebo měl tak napíše.
-
Re: Ati Radeon X1600pro reklamace
na pctuningu som nasiel uzivatela s NF4, tu je jeho prispevok:
Zkouska new Catalystů 5.13 na Sapphire X1600XT...
3Dmark 2001 ...21847 bodů
3Dmark 2003 ...9427 bodů
3Dmark 2005 ...5188 bodů
...pc sestava je rozepsana v podpisu Wink
...vse netaktovano Wink
ja provozuju x1600pro od saphirky na nf4x chipsetu a naprosto bez sebemensiho problemu. (catalysti 5.13)
-
taky mam dve sestavy sempron 3100+ nforce4 4X a ATI X1300, na kazde ze sestav je karta od ruznych vyrobcu, ale na obou sestavach te stejny problem, po prechodu do 3D se obe sestavy casem natvrdo seknou....takze zeby nejaka nekompatibilita sserie X1xxx s chipovou sadou nforce4 4X? kdo ma reseni nebo ten stejny problem at pise co mu to dela, atd...
-
Citace:
Původně odeslal A2500+
taky mam dve sestavy sempron 3100+ nforce4 4X a ATI X1300, na kazde ze sestav je karta od ruznych vyrobcu, ale na obou sestavach te stejny problem, po prechodu do 3D se obe sestavy casem natvrdo seknou....takze zeby nejaka nekompatibilita sserie X1xxx s chipovou sadou nforce4 4X? kdo ma reseni nebo ten stejny problem at pise co mu to dela, atd...
Ta nekompatibilata imho tezko.
Jaky mas ovaladace?
-
nespocet ovladacu pro grafiku i pro chipset
i tebou zminovane catalyst 5.13
-
Tak prokázal někdo, že by karty X1xx měly problémy s nforce4 nebo ne? Uvažuju o koupi X1600pro a K8NE a nerad bych se dočkal nepříjemnýho překvapení.
-
Citace:
Původně odeslal Funda
Tak prokázal někdo, že by karty X1xx měly problémy s nforce4 nebo ne? Uvažuju o koupi X1600pro a K8NE a nerad bych se dočkal nepříjemnýho překvapení.
vzdyt to pisu o dva posty vejs ze mam 1600pro a dfi s nf4 chipsetem.
-
Citace:
Původně odeslal cool.user
vzdyt to pisu o dva posty vejs ze mam 1600pro a dfi s nf4 chipsetem.
cool.user > jsi natvrdly nebo co? a dalsich X lidi tady pise ze s tim maji problemy, mozna kdybys to zkusil najit i jinde na netu tak by ti mozna doslo ze nektere kombinace HW (vetsinou deska s chipsetem nf4X a serie karet ATI X1xxx) zatuhavaji pri prechodu do 3D! tak pokud nekdo neprijde s resenim proc a jak to napravit tak si nech svoje pripominky typu: Ja mam sestavu a ja to nejlepe vim, protoze ta moje jedna sestava je uplne stabilni, atd...
-
Já zas vidím desítky recenzí, kde použili NF4 čipset a žádný problémy nezmiňují. Takže je to buď záležitost nějakého konkrétního výrobce základních desek a jeho mizernýho BIOSu, nebo problém mezi klávesnicí a židlí...
-
k tym biosom:
ja som skusal na tej ASUS A8N SLI cca 5 posl. verzii a nic. Biosy aktualizuju pomorne casto posledne 3 co som skusal boli z 4.11.2005, 8.12.2005a21.12.2005
na MSI som skusil dat posledny a tiez nic.
...a mozno ma v tom prsty NVIDIA a ked chipset zdetekuje VGA X1xxx tak zacne strajkovat... :o ? ale len u niekt. vyrobcov;)
-
Dobrý den,
podle diskuzí to opravdu vypadá na nekompatibilitu MB a VGA. My jsme se s daným problémem zatím nesetkali.Doporučuji doručit na reklamační oddělení MB i VGA na otestování.Děkuji.
S přáním hezkého dne
Petr Mičko
internetový obchod - technická podpora
-
Citace:
Původně odeslal jozbull
dik za info
vyzera to ze ju slabo otestovali...
vymenil som to za 6600GT a slape to v pohode. Skoda, tu 1600vku som velmi chcel:(
Ak ti povedali ze je v poho tak by nemal byt preblem ju vymenit kus za kus, stoj si za svojim nech ti daju iny kus ja si pamatam ze som takto vymienal este Gf2 GTX a az 4 mi slapala v poriadku
vela zdaru
Kde si ju kupoval???
-
Citace:
Původně odeslal A2500+
Dobrý den,
podle diskuzí to opravdu vypadá na nekompatibilitu MB a VGA. My jsme se s daným problémem zatím nesetkali.Doporučuji doručit na reklamační oddělení MB i VGA na otestování.Děkuji.
S přáním hezkého dne
Petr Mičko
internetový obchod - technická podpora
No dobrý. Můžete sem teda napsat přesný typy desek a grafáren, u kterých se ten problém vyskytl? Mohli bychom podle toho zjistit, jestli je to obecně problém nforce4 a x1xxx nebo jestli se to týká jenom desek a karet určitých výrobců.
-
www.alfacomputer.cz
Kód: 14163
Název: CPU AMD Sempron 64 3100+ (1,8GHz 800MHz 256k) soc 754 , BOX
Kód: 18136
Název: DIMM DDR Kingston .512MB PC400 CL3 BOX
Kód: 22196
Název: HDD Samsung 160GB SATA II/300, 7200ot., 8MB, Ultra tichý
Kód: 12288
Název: MB ASUS s.754 K8N4-E Deluxe, nForce4 4x, PCIe x16
Kód: 28500
Název: VGA ATI Sapphire X1300Pro, 256MB DDR2, PCIe x16, DVI, TV out
sestava cislo dve je sestavena se stejnych komponent jen grafika se nepatrne lisi:
Kód: 28479
Název: VGA ATI Sapphire X1300, 256MB DDR2, PCIe x16, DVI, TV out
Obe sestavy po prechodu do 3D zatuhnou ale vzdy je to dano nejakym podnetem, protoze nekdy to je za 1 minutu a nekdy zatuhne treba za pul hodky ale tezko rict co je ta konkretni vec proc zatuhne....
-
Zkuste kdyžtak někdo připsat verzi BIOSu jestli budete postovat, a jestli jede grafika na default nebo ne. Dik
-
no tak ja mam taky isty problem...mam Sapphire X1300Pro, a comp my vytuhne akonahle pustim 3D aplikaciu... doska Epox 8NPA7I(nf4x), Sempron 64 2800+
typek v obchode mi vsak tvrdi ze to je kvoli procaku, ze sa neznesu, ale ako tak vidim tak asi mozem zacat zhanat novu grafiku, kua!!! :((
a to som skusal uz hadam vsetky verzie ovladacov :((
neviete niekto aka asi tak ma byt optimal teplota vo win? mne to hadze 60°C, takye neviem ci to nebude skor v karte :/ no nic budem dufat ze je
-
trapim sa s touto doskou 2 tyzde. - kupil som ju a k tomu ATI Radeon X1600Pro.-hned ked som nainstaloval CS1.6 tam hodilo rozlisenie 640x480 a software, dam Open GL alebo D3D tak je to super ale len 10sekund, potom PC normalne zamrzne-resp. vypne monitor,ako keby presiel do Standby. To iste spravi aj pri 3DMarku.Pri video options - dovoli len 16 bit hlbku a ked dam 32 bit tak vypne. Grafika je ok, skusal som ju v inom PC a aj DDR. Niekde na forach som cital, ze tato doska ma problem s pametami, je tam aj najnovsi bios (hm, z 26.10.2005, 1010) a (to som si myslel ze ASUS je the Best),ci bude novsi a ci to vyriesi neviem. Neda sa niekde presne zistit aka jej vyhovuje pamat resp.DDR, neda sa to nejako vycitat z biosu? Alebo mam radsej kupit novu dosku a vyhodit peniaze.
Dakujem
-
tak ja uz jsem X1300 reklamoval, prodavac se malem ani neptal proc to reklamuji a vzal jsem si misto ni 6600....slape se stavajici konfiguraci bezchybne...
-
Citace:
Původně odeslal merk
trapim sa s touto doskou 2 tyzde. - kupil som ju a k tomu ATI Radeon X1600Pro.-hned ked som nainstaloval CS1.6 tam hodilo rozlisenie 640x480 a software, dam Open GL alebo D3D tak je to super ale len 10sekund, potom PC normalne zamrzne-resp. vypne monitor,ako keby presiel do Standby. To iste spravi aj pri 3DMarku.Pri video options - dovoli len 16 bit hlbku a ked dam 32 bit tak vypne. Grafika je ok, skusal som ju v inom PC a aj DDR. Niekde na forach som cital, ze tato doska ma problem s pametami, je tam aj najnovsi bios (hm, z 26.10.2005, 1010) a (to som si myslel ze ASUS je the Best),ci bude novsi a ci to vyriesi neviem. Neda sa niekde presne zistit aka jej vyhovuje pamat resp.DDR, neda sa to nejako vycitat z biosu? Alebo mam radsej kupit novu dosku a vyhodit peniaze.
Dakujem
mno ja sem si koupil take desku ASUS A8N-E a grafiku Sapphire Radeon X1600XT, a mam uplne stejne problemy tj. pri prechdu do 3D zamrzne PC, 3d Mark 05 normalne funguje, paradoxni je ze na teto desce musi byt bios 1008 - ve verzi 1010 je nejakej bug a dochazi k zamrznuti uz i v 2D.
Obecně receno budeme muset pockat na nove Catalisty a novy bios ( ktery vyresi nekompatibilitu ).
edit: vzhledem k tomu, ze sem koupil desku v patek, tak ji pujdu vymenit za jinou - nevite jestli na MB GIGABYTE K8NF-9 Ultra jedou katy serie X1600 v pohode?
-
No já jsem si právě objednal Gigabyte K8NE a X1600pro, takže jsem fakt zvědavej, jestli to pojede. Už by se k tomu měla ATi nebo nVidia oficiálně nějak vyjádřit( a hlavně to opravit), protože to je dost zásadní problém.
-
Citace:
Původně odeslal Funda
No já jsem si právě objednal Gigabyte K8NE a X1600pro, takže jsem fakt zvědavej, jestli to pojede. Už by se k tomu měla ATi nebo nVidia oficiálně nějak vyjádřit( a hlavně to opravit), protože to je dost zásadní problém.
No a jakto dopadlo???
-
Citace:
Původně odeslal marrco
No a jakto dopadlo???
No mě to dopadlo dobře, protože mě to jede v pohodě. Jinak se ale pořád objevujou lidi, kteří s tím mají potíže. Naprosto jistou kombinací, která stoprocentně po přechodu do 3D vytuhne je karta od Sapphiru + deska od Asusu. Viz fórum na www.sapphiretech.com
-
Funda, a ta doska je Rev 2.x alebo na rev. nezalezi.
Tiez som sa rozhodol kupit Gigabyte K8NE, zajtra ju budem mat a som zvedavy ci aj ta bude kompatibilna s Sapphire Radeon X1600Pro ako tvoja doska
-
Citace:
Původně odeslal merk
Funda, a ta doska je Rev 2.x alebo na rev. nezalezi.
Tiez som sa rozhodol kupit Gigabyte K8NE, zajtra ju budem mat a som zvedavy ci aj ta bude kompatibilna s Sapphire Radeon X1600Pro ako tvoja doska
Já mám revizi 1.0, mám dojem, že chyba byla na straně Sapphiru, ale nově kupovaný karty by snad měly být už v pohodě. Teď zas u toho Gigabytu řeším problém, že mě na něm nejde přetaktovat procák.
-
Citace:
Původně odeslal Funda
Já mám revizi 1.0, mám dojem, že chyba byla na straně Sapphiru, ale nově kupovaný karty by snad měly být už v pohodě. Teď zas u toho Gigabytu řeším problém, že mě na něm nejde přetaktovat procák.
Skus sa pozriet na toto forum mozno tam nieco najdes http://www.czechcomputer.cz/disc_doc...A005E6DAE.html
-
Funda: Mno, doniesol som Gigabyte K8NE no este predtym som skusil na Asuse K8n4 E Deluxe odskusat Geforce 6600LE od kamarata, ci bude mat problemy s toto doskou- a vsetko islo v pohode. Kedze som kupil novu dosku tak som to nainstaloval a trpol som ci to nebude zase robit problemy v 3D. Super- ono to ide,no pri nabiehani Win cez obrazovku preblikavaju pasy ako keby vypadok prudu co robilo aj pri Asuse co som sa zlakol ze som zbytocne investoval do novej dosky. ale ide to. Pri Geforce 6600LE ziadne pasy nerobilo, v zdroji to nebude (500W).
-
Tak ja sem si koupil nakonec desku viz. nize.
Nicmene s kolegou mame odskousenu 100% funkcnost Sapphire X1600XT a zakladni desky Gigabyte GA8NF9-Ultra ( na desce je primarne pouzivana graf. Gigabyle X1600Pro, ale testovali jsme i meho Sapphira a vse jelo ok ).
-
Citace:
Původně odeslal millhouse.meil
mno ja sem si koupil take desku ASUS A8N-E a grafiku Sapphire Radeon X1600XT, a mam uplne stejne problemy tj. pri prechdu do 3D zamrzne PC, 3d Mark 05 normalne funguje, paradoxni je ze na teto desce musi byt bios 1008 - ve verzi 1010 je nejakej bug a dochazi k zamrznuti uz i v 2D.
Obecně receno budeme muset pockat na nove Catalisty a novy bios ( ktery vyresi nekompatibilitu ).
edit: vzhledem k tomu, ze sem koupil desku v patek, tak ji pujdu vymenit za jinou - nevite jestli na MB GIGABYTE K8NF-9 Ultra jedou katy serie X1600 v pohode?
Zdravím, mám stejnou kombinaci desky a grafiky tj. Asus A8N-E a Ati sapphire X1600pro 256 a tuhne mi pri prechodu do 3D. Uz sem preinstalil wincky ovladace a stahl jsem i novy bios na desku (1013), ale stale stejna situace. Sosl jsem aktualni bios ze stranek sapphire ale ten si mi nedari flashnout. Vyresil uz nekdo tehle problem?
-
Citace:
Původně odeslal Rob314
Zdravím, mám stejnou kombinaci desky a grafiky tj. Asus A8N-E a Ati sapphire X1600pro 256 a tuhne mi pri prechodu do 3D. Uz sem preinstalil wincky ovladace a stahl jsem i novy bios na desku (1013), ale stale stejna situace. Sosl jsem aktualni bios ze stranek sapphire ale ten si mi nedari flashnout. Vyresil uz nekdo tehle problem?
tohle vyresis jedine vymnenou desky nebo grafiky. Tahle deska nespolupracuje s naprosto zadnou atinou rady x1000
-
vymenil som sapphire za MSI a uz to facha(x1600)
-
Kurna draaat !!!
Mno ja som kamosovi jupil kombinaciu ASUS + Saphire asi pred 2 mesiacmi.. vsetko slapalo ok az dovcera !!!
Doska > ASUS K8N4-E So754,nF4
Grafika > SAPHIRE ATI Radeon X1600Pro, 128DDR3, PCI-E
sranda je , ze vseko slapalo OK takmer 2 mesiace kazdodenneho brutalneho hrania (FEAR, NFS:Most Wanted, NHL06...), a zrazu vcera na LCDcku namiesto obrazu - NO SIGNAL.... Po vypnuti kompu nabehne OK, ale po chvile hrania zase NO SIGNAL...
naozaj nepomoze nic ine, len vymena grafiky/dosky za inu znacku ???
-
Re: Kurna draaat !!!
Citace:
Původně odeslal Hazo
Mno ja som kamosovi jupil kombinaciu ASUS + Saphire asi pred 2 mesiacmi.. vsetko slapalo ok az dovcera !!!
sranda je , ze vseko slapalo OK takmer 2 mesiace kazdodenneho brutalneho hrania (FEAR, NFS:Most Wanted, NHL06...), a zrazu vcera na LCDcku namiesto obrazu - NO SIGNAL.... Po vypnuti kompu nabehne OK, ale po chvile hrania zase NO SIGNAL...
Ja om mal opacny problem , pred prvym instalom , mi hadzalo no signal , takze som pouzil redukciu DVI a nainstalil pc , problem bol , ze videa na tv blbli , tak som skusil dat spet a odftedy ok , video na tv ide ako ma a lcd nejde cez redukciu.
-
Re: Kurna draaat !!!
Citace:
Původně odeslal Hazo
Mam podobne problemy s A8N-E a Sapphire x1600pro, po nejake dobe bezproblemoveho chodu zacaly hry vytuhavat, tak sem postupne flashoval nove biosy desky az na 1013. Nedostavila se zadna pozitivni zmena ani v default nastaveni a po pretakteni procaku uz vubec ne. Tak jsem vcera udelal cistou instalaci woken stahl aktualni DX9 a nainstaloval omega-driver, bohuzel stejna situce i v default nastaveni. Tak mi to nedalo flashnul sem puvodni bios desky 1008 a najednou to v default nastaveni slape, hral sem pres 2 hodky a ani jeden zatuh, bohuzel jak zacnu taktit procak zase vytuh, pritom mi ale v testu Prime 95 nehlasi zadne problemy at uz procak taktuju nebo ne. Zajimave taky je ze ikdyz sem mel bios 1013 (posledni) catalysty 6.4 a pretakteny procesor tak mi ani jednou nesletel 3D mark05 (5002 bodu). Zkousem sem stahnout i novy bios grafiky ale ten se nechtel flashnout a jiny sem nenasel. Tak ted nevim jestli mam grafiku reklamovat.
-
Je to riadna haluz tato RX1600Pro + dosky ASUS ;o( Ja som ani netaktoval, ani neflasoval nic (zatial).. islo to - a zrazu to prestalo ;o(
mno ja budem terazky stavat kompa, tos vyskusam, ako sa bude chovat ta grafarna na inej (ne ASUS) doske... Az bude na inej doske OK = potom by som to nejako vychangeoval...
ale haluz je, ze komp sa nerestartne, len but vytuh a po restarte LCD nenabehne (NO SIGNAL - pomoze len vypnutie kompu asi na 10 sekund a potom uz ide OK) alebo ani nevytuhne - pocitac sa tvari - ze ide len LCD vypne s hlaksou NO SIGNAL...
Dalsia haluz : robi to aj mimo 3d - teda sa to stane aj v oknach. Potom som skusil odobrat ovladace (vycistil registre bla bla) a nechal som komp bezat bez ovladaca grafiky a div sa svete - nespadlo to... :o( boli tam Catalisty 6.4...
uz som z toho na prasky.... ;o(
-
Tak vcera sem testi svoji grafarnu na jinem poci (P4/915) nahral sem tam catalysty 6.4, a jeste pretaktil jadro grafiky na 600, nahral doom3 a jel jsem v rozliseni 1200x1024 na high details a grafika jela stabilne a jak sem psal pred tim na moji desce A8N-E jede jen s biosem 1008 na vyssich (1010,1011,1013) okamzite pada. A na tom biosu 1008 jede jen kdyz mam vsechna v default nastaveni. Kdyz pretaktuju procak nebo grafarnu tak to sleti...
-
ufff mam v planu koupit X1600pro k DFI ultra infinity. Mel nekdo s timhle problem ?
-
Citace:
Původně odeslal jago
ufff mam v planu koupit X1600pro k DFI ultra infinity. Mel nekdo s timhle problem ?
No co sem cetl ruzne diskuse na czechcomputeru nebo zive tak udajne ne, ale pro jistotu si to projdi, ale jinak ti nikdo 100% kompatibilitu nezaruci, je tak trochu sazka do loterie.
-
Citace:
Původně odeslal jago
já ji mám, sice na DFI Infinity a žádný problém, dfi s kompatibilou nemají obecně problém, pokud vím.
-
Tak jsem zjistil, že moje HIS x1600pro nemá asi teplotní čidlo. CO ostatní, také se Vám nezobrazuje teplota? Nedá se to čislo nějak odemknout? Nehce se mi věřit, že karta nové technologie nemá tuto funkci:(
-
Citace:
Původně odeslal iguka
Tak jsem zjistil, že moje HIS x1600pro nemá asi teplotní čidlo. CO ostatní, také se Vám nezobrazuje teplota? Nedá se to čislo nějak odemknout? Nehce se mi věřit, že karta nové technologie nemá tuto funkci:(
Muj Sapphire teplotu normalne zobrazuje.