Původně odeslal no-X
To máš pravdu, jenže kolik je lidí, který zajímá pouze poměr cena/výkon? Někoho zajímá kvalita obrazu, někoho výbava pro budoucí hry, dalšího overclocking.
Mě na tom vadí hlavně to, že je určitá skupina lidí (a nebudu jim říkat nVidioti, protože nVidiot je pro mě člověk, kterej propaguje nVidii, aniž by věděl proč), kteří při vydání minulý generace (6800U/X800XT-PE) řvali, jak výkon a anti-aliasing nejsou všechno, že potřebujou technologie do budoucna (SM3.0), který jim ATi nenabízí. A když vidím, jak ti stejní dneska prohlašují, že jim je naprosto jedno, co R520 nabídne ve hrách za půl roku, protože to už tu bude venku jiná generace, tak je mi z toho docela na blití. Nemám nic proti tomu, dkyž se někdo zastává jedný nebo druhý firmy, zvlášť když ho k tomu vednou vlastní zkušenosti a vlastní názory, ale když ATi navrhne řešení, kterýmu není co vytknout po stránce výkonu, kvality obrazu, kvalitní implemntace technologií a výbavě pro budoucí hry a tahle skupina lidí už neví, jaký chyby by na tom měla najít... proboha :roll: