Tak je to tady http://www.amd.com/us-en/Corporate/V...100324,00.html
ted uz to chce jen testy vs A64/Sempron..protoze ceny za Opteron 144 je 125$ za 1000ks a to vubec neni spatna cena na 1.8GHz + 1 MB cache.[/u]
Printable View
Tak je to tady http://www.amd.com/us-en/Corporate/V...100324,00.html
ted uz to chce jen testy vs A64/Sempron..protoze ceny za Opteron 144 je 125$ za 1000ks a to vubec neni spatna cena na 1.8GHz + 1 MB cache.[/u]
JJ .. ak pojdu dobre OC tak to vidim na upgrade :)
hmmm zeby sandiego na 1800mhz s 1 mb cache .... podtaktovana zakumuflovana 4000+ predavana za smiesnu sumu pod znackou opteron ??? ak to je tak aj v skutocnosti tak to bude rulezz cpu ... :roll: :lol:
best buy cpu ..horsie to bude s dostupnostou
Trosku by me zajimalo, jestli tedy nakonec budou vyzadovat ECC pameti nebo ne :-(
Prave z toho co jsem vycetl jsi nejsem jisty jak to mysli..jestli je opet podpora ECC jako maji A64 nebo jestli uz je potreba ECC unbuffered. Protoze jak tam pisou, tak tyan MoBo dava ECC (NF4) a u ostatnich NF4 jsem se setkal pouze s non-ECC...tak nevim :?:
myslim ze s939 nepotrebuje ECC tym padom by to bola best buy a novy super kusok ako bol kedysi TB B0 :lol:
:roll: AMD Launches AMD Opteron™ 100 Series Processors With ECC Unbuffered Memory Support :roll: ;D
Cenová bomba od AMD - Opterony řady 1xx pro socket 939 levnější než A64 !!!
Citace:
Původně odeslal Petr Orel
Opteron bude pozadovat ECC ramky takze je to defakto v **** :evil: <:( <:(
lol 1,8GHz stojí 125 doláčů sem zvědavej kolik to vyjde pak u nás :roll:
sem zvědav na přetaktovatelnost , jinak AMD poslední dobou fakt válí 8-)
edit
tak Orel tam píše , že s940 i 939 podporují ECC
Citace:
Pokud jde o rozdíly mezi socketem 939 a 940, pak vězte, že Opterony pro socket 939 používají klasické unbuffered paměti, které jsou jednak o hodně levnější než registered (... vyžadované socketem 940) a také o něco rychlejší, protože nemají buffer, který je zpomaluje. Na druhou stranu lze s registrovanými moduly osadit dvojnásobný počet slotů - zatímco tedy Opterony s940 mají možnost osadit až 8 registrovaných DIMMů, Opterony pro s939 umí maximálně 4 unbuffered. Oba sockety pak samozřejmě podporují ECC.
kde si to našiel?? Tiež by ma to celkom zaujímalo...Citace:
Původně odeslal Sharker
na svethardware Eagle napísal ze "doplneno", ale nevsimol som si tam zatial nic doplnene :? .
Citace:
ECC unbuffered memory support will also extend to the Dual-Core AMD Opteron 100 Series processors, expected to be available within the next 30 days. Additionally, AMD plans to support ECC unbuffered memory on future AMD Opteron 100 Series processors designed for DDR2 and other emerging memory technologies.
http://www.amd.com/us-en/Corporate/V...100324,00.htmlCitace:
“The AMD Opteron 100 Series processors with ECC unbuffered memory support, coupled with our Tomcat K8E (S2865) motherboard, enables Tyan to uniquely address the needs of our 1P server and workstation customers who are looking for high-performance at an improved price point,” said Danny Hsu, vice-president of Sales and Marketing at Tyan Computer Corporation. “The power and performance inherent in this exciting new addition to the AMD64 family will provide our customers with the capability to realize higher gains without higher cost overhead.”
Jestli to nebude vyžadovat ECC tak to bude super koupě , Opterony mají větší taktovací potenciál jak athlony. Ale Před nedávnem Abit začal prodávat nakou 2way desku která ECC nevyžadovala proste to neak oblafli takže doufám že třeba DFI , Oskar wu atd to kdyžtak časem taky oblafnou pokud to ty ECC bude vyžadovat.
to je prave ono...pisou tam support ECC a to ma i A64. Nikde jsem nenasel, ze by to jednoznacne potrebovalo. Snad uz to nekdo potvrdi..nejlepe nejaky pekny test!Citace:
Původně odeslal Erda
tak už vyšla i novinka na pct
http://www.pctuning.cz/index.php?opt...mid=67#newska0Citace:
Bohužel se zatím neví, jestli budou Opterony vyžadovat ECC paměti. Pokud by totiž fungovaly s obyčejnými DDR moduly, mohli bychom mít klidně doma Opteron i na hry. Jádro je totiž v podstatě stejné jako u Athlonu 64, taktovací potenciál by měl zůstat zachován a cena je více než lákavá. A abyste Opteron rozchodili na běžné desce se Socketem 939, stačí vám nahrát novou verzi BIOSu.
tak co budu vyzadovat ecc ramky ci nie ??? ???
Odpověď na požadavek ECC pamětí - http://www.svethardware.cz/art_doc-4...70057D93C.html
Hou hou.....sounds good :!:
hurra no do pi** co asi spravim s winchestrom@2700 co mam zajednany ... kedy bude mozne zohnat tie paradne cpucka ???Citace:
Původně odeslal Eagle
uz sa tesim :D
Jojo je to super ale stejne neak nechapu jak 144 může byt levnější jak 3000+ . To pak bude každý kupovat opteron aspon komunita která tomu rozumí , me osobně láká ten opteron snad se bude chovat při taktování atd stejně jako Athlon . Snad tak 2.7 při defaultnim napětí by mohli dat :-)
tak teraz ma to poriadne rozhadzalo...bol som uz rozhodnuty pre s754 a Sempron64, ale toto je nieco velmi zaujimave...mat OC CPU 2,8GHz s 1MB L2 cache je velke pokušenie ;D
heh, ja by som zase to vase nadsenie z "2,7 + na default" nezdielal, preco rovno nie 3G na 1V? trosku unahlene zavery povdal by som ...
no to si právě taky myslím,že to oc nebude tak slavný jako u Winchestů , na 1,4V běží můj 1800@2205 , navíc si myslím že opteron bude i víc topit ( už jen kvůli velký cache) na netu moc oc těhle procáků nejsou. Nejvíc se dělaj 2,6 GHz ( 152) na to se s těma 144 asi nedostaneme ,ale těch 2,2 - 2,4 podle mě pude hodně reálněCitace:
Původně odeslal MadCap
Těhle procesorů se dělají mraky - je to z A64 známé jádro SH8-E4, teď dokonce ve stejném socketu.Citace:
Původně odeslal Erda
netvrdil som default Vcore :!: pre mna je akceptovatelne 1,55-1,6V, vodník sa onho spolahlivo postara....
A opterony si myslym ze su tie lepsie kusky A64...videl som uz aj vyse 3GHz OC napr. FX55/57.....
Ale az par ludi bude mat ten CPU, tak sa spravy realny obraz co ten procak dokaze :idea:
myslim ze tieto opterony su u inak naprogramovane a su vhodne do viacprocesorovych systemov .....Citace:
Původně odeslal Eagle
http://www.foxpc.cz/list/6VQ/sort/a/50
AMD Opteron 848, Socket 940/ Box bez chladiče
AMD Opteron 850, Socket 940/ Box bez chladiče
8-) :-)
Ale nove opterony 144-175 pre s939 su identicke s klasickymi a64 a pouzivaju tie iste jadra tj sandiego 1MB cache a toledo 2x 1MB cache :-D
dufam ze je to tak ako si myslim :?
fakt nevim proc kdyz resime UP opterony sem tahas osmickovou radu ...Citace:
Původně odeslal Sharker
Sem moc zvedav , snad budou brzy dostupny a nekdo je z XS fora nebo odjindud otestuje ta 144 je enormě zajímavá je to San diego jádro tak snad pujde dobře přetočit. a ta zvětšená cache na spotřebě moc nepřidá , aspon ne zásadne aspon bude větší plocha na chladění při sundání IHS
Opterony rady 1xx budou mit jadro San Diego?Citace:
Původně odeslal Eagle
EDIT: Lancaster? Mam v tech jadrech zmatky, tak me neukamenujte:)
Nevíte někdo náhodou, kdy by mohli být u nás ty Opterony k mání ?
Alespoň přibližně :?:
Názvy jsou popsány tady - http://www.svethardware.cz/art_doc-9...5005BAB87.htmlCitace:
Původně odeslal Vegan
A Opterony už jsou v mém přehledu také.
Tipuji, že tak možná za měsíc (... nejdříve). Možná by stálo za to zeptat se ve FOX Computers.Citace:
Původně odeslal Marlo
[quote="Eagle"]Názvy jsou popsány tady - http://www.svethardware.cz/art_doc-9...5005BAB87.htmlCitace:
Původně odeslal Vegan
A Opterony už jsou v mém přehledu také.
Diky, uz jsem si to projel, ten clanek je super! Konecne v tom mam poradek.
Zajimal by me tvuj nazor na Socket M2.. rad bych upgradoval, samozrejme v duchu AMD, ale nevim zda-li ma Socket 939 smysl, kdyz se veskera desktop platforma presune na S2. Co si o tom myslis?
M2 přinese:Citace:
Původně odeslal Vegan
- podporu DDR2-667
- zvýšení maximálního proudu na 95A a obecně zvýšení TDP (A64 104W, A64 X2 110W, A64 FX 125W)
- duální napájení pro nezávislý PowerNow! u dual-core u každého jádra
- možná i vypínání jednoho jádra u dual-core v rámci PowerNow!
- bezpečností a virtualizační technologii
Celkově je to určitě lepší socket především pro dual-core a úsporu energie (byť spotřeba asi vzroste). Co se výkonu týče, tak si nemyslím, že by to byl nějaký převrat - DDR2 mají výhodu pouze ve vyšší propustnosti, latence jsou stejné či dokonce horší než u DDR. A64 si ale potrpí na latence, takže pokud neudělají nějaké významnější změny v prefetch, tak to asi nějak extra význam mít nebude.
Konečně je tu ještě jedna maličkost - narozdíl od DDR400 nemají DDR2 takový bordel ve specifikacích, takže doufejme, že konečně odpadne nekompabitilita s mnoha dostupnými moduly.
Jinak M2 bude až někdy v Q2 2006, to je ještě hodně daleko. A v Q3 2006 má být nový procesor Intelu s novou architekturou.
Ze uz by to bylo tady? http://www.foxpc.cz/list/1/6VQ10IIII
Jooo fakt narez.. 146ka 2Ghz 1MB za 4892kc.. :drool:
spis 144, ta cena . . .Citace:
Původně odeslal nex
jako su na tom Opterony s nasobicom?? Odomknuty len dole, alebo ako FX komplet unlock ???
Měly by mít maximum rovno nominálu.Citace:
Původně odeslal Vlado
a co HT?? 800 nebo 1000 nebo 2000MHz??
zkus hadat . . .Citace:
Původně odeslal Haski
Typoval bych to na :arrow: HT 2000MHzCitace:
Původně odeslal SoMeoNe
kdyz je to da se rici san diego a desky do 939 podporujou 1000MhzCitace:
Původně odeslal Haski
opteron 144 :drool: :drool: :drool:
Posledni 4 prizpevky jsou vazne... "k veci" :lol: :wink:
EDIT: Mno, ikdyz 939 Opteron 144 (1.8GHz) za 4000Kč s DPH (zatim, verim, ze cena pujde dole nebo bude nizsi u konkurence) je velice zajimava volba.
Venice 3000+ E6 malinko ztraci vyznam koupe..
Zajimalo by me, ktery z nich pujde lepe taktovat..
Chtěl bych se zeptat - pojede ten Opteron i na desce DFI LP UT NF3 Ultra-D http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32373
Nebude vadit že to je nForce3 :?:
Předem Díky za Info :wink:
Proc by nemel? Jde hlavne o BIOS ne? Mimchodem, taky o tehle desce uvazuji, nechce se mi totiz menit VGA (prechod na PCIe).Citace:
Původně odeslal Marlo
OT:Je dobra? Co v ni mas za CPU? Jaky s ni mas zkusenosti?
Bohužel se ji teprve chystám koupit, před nedávnem jsem si také totiž byl donucen koupit novou Grafárnu (tedy do AGP) a teď bych rád přešel na 64 i s ní :)
Jinak diskuse k té desce je zde: http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...er=asc&start=0
p.s. je nějaký fatální rozdíl mezi nForce3 a nForce4 - tedy když pominu, že budu mít pouze AGP a tudíž nesmím počítat s nějakými novými Grafárnama do budoucna. A nebo s tímto vydržím ten rok a pul do příchodu M2 socketu ?
(vím, že je to zde mimo téma a tak stačí napsat jen vadí, nevadí :) )
Předem Děkuji
kopie dotazu ze svetahardware:Nějak tu informaci, ohledně možnosti použit non ECC ..., nemůžu na webu AMD najít. To máš soukromou informaci ? Předpokládal jsem, že něco najdu v tomhle článku nad AMD "AMD Launches AMD Opteron™ 100 Series Processors With ECC Unbuffered Memory Support". Ale pořád tam vidím jen ECC unbuffered memory support, o "non" nikde ani čárka. Ne, že bych Ti nevěřil, ale kde je ta informace k mání?LOCK. O.K. díky za odpověď.
Co takhle mala lekce anglictiny a zapojit mozkovy zavity?Citace:
Původně odeslal Gentle Giant
939pin Opterony 1XX NEVYZADUJI ECC pameti.
Nevím, na co reaguješ. Já jsem se Eagla ptal, jestli je ta informace citovaná v článku soukromá, jak se k ní dostal,protože v oficiálních informacích na stránkách AMD nic takového není. Takže nebuď trapnej a přečti si můj dotaz pořádně. Pro Tvou informaci přetiskuji Eaglovu odpověď : "Informace pochází od AMD, které zodpovědělo můj dotaz. Delší prodleva byla způsobena tím, že informaci museli zjistit v USA, PR oddělení v Evropě jí nemělo k dispozici." Čili nejedná se o oficiální informaci uveřejněnou v materiálech AMD.Citace:
Původně odeslal Vegan
ale na strankach amd je pisana iba podpora ecc pamati..
a uz to tu bolo aj pisane, ze aj athlony maju podporu ecc...
dalej tu niekde bolo, ze sa tam pise, ze tie optrony beru aj neregistrovane aj registrovane pamate a ze odporuca pouzivat ecc...
Pravda. Muj omyl byl v tom, ze jsem kdysi nekde cetl o Athlon64 s 2000 HT a ty nejsou, cili Opteroni budou pravdepodobne s HT 1000MHz.Citace:
Původně odeslal SoMeoNe
Soorry za zbytecne posty. :?
Až nekdo najde testy OC atd tech nových opteronů hlavně tech 144 a 146 tak at sem hodí odkaz, docela na to čekám. a myslim že i mnoho další lidi.
myslite ze sa oplati doplatit cca 700-1000kc a vymenit to namiesto A64 3000+?
nevim, proc bys chtel doplacet, a64 3000+ ma byt podle v tuto chvili uvedenych cen DRAZSI nez opteron144
pretoze uz A64 vlastnim a nevidim realne jeho predaj za 4k ;) Dufam ze podpora opteronu je zalezitost ciste Biosu... (na nF3 doske)
to vazne este nikde niesu testy?
urcite sem chodi plno ludi z roznych hw stranok, tak kupte jeden opteron, zoberte jedno venice a porovnajte to :)
a keby boli oc parametrer rovnake/lepsie,
tak znamena to, ze maju rovnake jadra ako athlony aj rovnaky vykon v aplikaciach? obzvlast graficke aplikacie(hry :) )... predsalen su to procesory do serverov...
LMAO ja zomieram, ty si myslis ze ten cpu bude mat "iny vykon" ked ma rovnake jadro a frekvenciu ? vs. venice ma dokonca viac cache ale to ti PRD pomoze :)Citace:
Původně odeslal Mattho
jj myslel som, ze bude mat iny vykon...
preco by to potom delili? len koli cache?
npr. tu bolo spominane, ze asi nebude mat c'n'c
nasledujuce veci su cisto moje myslienky :D
co ked nebude podporovat tiez nejake veci co venice... 3Dnow! npr.. to znie, ze to ma nieco s 3d spolocne :)
ja asi spadnu ze zidle . . .Citace:
Původně odeslal Mattho
madcap > PRD to rozhodne nepomoze, ale urcite to bude zanedbatelny narast vykonu ;) No ale ten POCIT ze mam opterona ;D
ten pocit velkej veci v tvojich virtualnych nohaviciach co? ;D :lol: :roll:Citace:
Původně odeslal tomase
ano, rozumieme si...Citace:
Původně odeslal MadCap
no dobre :) ja len tak, ze naco to poto je opteron :/
ale to je hlavny dovod preco nad tym vobec rozmyslam (kupit tento proc.)
:D .. to, ze mam Opteron.. a nie nejaky trapny Athlon, Semron,.. to ma kazdy...pche :D
Myslíte si tedy, že bude na deskach s nforce3 stačit aby výrobci dali nový BIOS ? resp jak si myslíte, že jim to bude dlouho trvat ?
Třeba konkretně u DFI u desky DFI LANPARTY UT nF3 ULTRA-D
Čekám na nákup této desky a toho Opterona a nerad by jsem se dočkal zklamání, že si to doma sestavím a zjistím, že to nefunguje :( a čekal pak třeba dva měsíce, než DFI upraví ten BIOS aby se to vubec rozjelo :?:
ja neznam firmu ktera dela biosy rychlej a lip nez DFI ;)Citace:
Původně odeslal Marlo
no ten opteron ma SD core takze by to mnelo jet i se soucasnejma biosma ktery podporujou rev. E nebo se pletu??
Tyden utekl jako voda a cena Opteronu je ve vysinach...takze zpet na strom.
Neni to nic tragickeho, ale uz ne tak lakave...asi slo jen o reklamu ci co.
mno pořád je levnější než Venice 3000+, takže to není taková hrůza :-)Citace:
Původně odeslal Haski
Hruza to neni, ale Tray verze (zaruka 2roky) jsou vzdy o trochu levnejsi.Citace:
Původně odeslal M.K.
Pak jde o to, jestli se to jeste vyplati...tj. nikdo nezna OC, nema to asi CnQ, žadné prakticke zkusenosti, recenze nebo prefenrence...nic.
Takze bohuzel u me zustava vyhodnejsi kupovat do sestav Athlon64 3000+ BOX Venice za 4500,- zaruka 3roky.
1) OC musí být stejné jako u všech ostatních A64, protože má známé jádro SH8-E4.Citace:
Původně odeslal Haski
2) Cool'n'Quiet samozřemě má (jako všechny ostatní Opterony).
Eagle nevis nahodou jak to bude s podporou desek? budou Opterony vyzadovat nejaky upraveny bios nebo by mely fungovat bez problemu se stavajicima verzema?Citace:
Původně odeslal Eagle
klidne odpovezte i ostatni pokud do toho vidite, ale nepiste prosim jen sve dohady - rad bych nejake overene info ne jenom "ja myslim...". diky :wink:
Opteron má stejné jádro, tedy i stejné CPUID hodnoty Family, Model, Stepping. Problém je, že hodnota BrandID sloužící k rozeznávání jednotlivých procesorových řad (Athlonů 64 vs. Mobile Athlonů 64 atp.) je u Opteronů jiná. A64 má BrandID 4, zatímco Opteron má 12 nebo 13. Je otázkou, jak na to BIOSy budou reagovat. Je to stejný problém jako s novými 64bit Semprony, které mají BrandID 38, zatímco klasický 32bit Sempron má BrandID 34. A jak už tady občas někdo poznamenal, ne vždy si s tím BIOS poradí - může to jet, ale jednak bude blbě naprogramovaný Name String (to by moc nevadilo) a taky nemusí být vše nastavené úplně optimálně.Citace:
Původně odeslal pipp
Osobně tomu dávám tak 80% na to, že to pojede. A tak 50% na to, že to pojede stejně dobře jako A64. PowerNow! ale určitě fungovat bez podpory BIOSu nebude.
a videl to uz nekde nekdo v chodu? resp. je uz realne to koupit? pripadne nejaky testy nekde? nic jsem zatim nenasel :-(
cital si si tento thread? pytas sa uz na to iste uz tretikrat.. da sa kupit v foxpc - distributora AMD pre cesku republiku, maju dodaciu lehotu 10dni
sorry su de.bil napsal jsem to blbe - o foxpc vim. nicmene me zajima, jestli uz ho nekdo ma nebo ho videl v chodu a zajima je na jakym prkne!Citace:
Původně odeslal tomase
to prave zatial nikto nevie, asi by sa s nami podelil o zazitky ;DCitace:
Původně odeslal pipp
Uz se nekde v CZ prodava?
ty si necital snad ani poslednu stranku...
Citace:
Původně odeslal pipp
Citace:
Původně odeslal tomase
Myslel jsem realne koupit, ne objednat a cekat.. tzn. ze to maji na sklade
myslim ze inde ako u foxpc to nemaju. Na iny vyrobok musis tiez cakat, pokial nie je aktualne na sklade. Zavolaj si a urcite sa s nimi dohodnes..
ve Foxu uz ho maji aspon tyden a pulCitace:
Původně odeslal Neo
kdyby sis ho tehdy objednal, ted uz jsi ho mohl mit
Tak, teď mi přišel e-mail z FOX COMPUTERS, že ty Opterony do 939, jim přijdou až příští středu.
Měly být už tento týden, ale AMD dodávku ještě posunulo. :-(
Maji je NC Computers, ale nemaji je v ceniku, nicmene je muzou sehnat a podle meho nazoru, za lepsi ceny.Citace:
Původně odeslal Neo
www.nc.cz
(nejde o reklamu, jen doporuceni..)
Ted to chce jeste nejaky ten test.. ja mam venice 1,8@2,6Citace:
Původně odeslal Vegan
Uz je maji ve FOX skladem.
:-)
jj. Zítra jestli bude čas, tak ho testnu. Je sice pro šváru, ale bude-li hodně dobrej možná si ho nechám :-)Citace:
Původně odeslal Haski
TAk se pak pochlub a nahod taky Tcase max teplotu docela me to zajima doufám že to bude nakej 60 a víc kousek.Citace:
jj. Zítra jestli bude čas, tak ho testnu. Je sice pro šváru, ale bude-li hodně dobrej možná si ho nechám Smile
bohužel jsem se k tomu nedostal (právě jsem dorazil domů), ale zítra se určitě polepšim a podám kompletní informace.Citace:
Původně odeslal aless
Tak momentalne mi uz lezi tady predemnou na stole opteron 144 CABNE 0528GPMW....smula ovsem je, ze se mi tu nepovaluje taky deska se soc.939... :-( ...zejtra rano to pujdu testnout na DFI NF4UT....no, uz aby to bylo.
Takže už ho testuju:
TCaseMax má 65°C
deska (Abit AN8) ho rozpoznala v pohodě jako Opteron 144
zatím 2500Mhz na default (tj. 1.4V) levou zadní :-)
291x9 (2619) na default vypadá taky OK, musím odjet, takže další info až se vrátím
Citace:
Původně odeslal M.K.
Tak kuku koukej psat, at nas nenapinas, panac jestli to bude dobry ... otazkou je jestli se mam zbavit sveho A64 ktery jed na 2750 a vymenit ho sice za opterona s 1MB cache, ale nejistym OC... co kdyz chytnu kousek ktery nepujde? A64 se zbavim v poho ale davat zakaznikum opterona? ???
To vyzera velmi pekne ..Citace:
Původně odeslal M.K.
Chcelo by to cim viac kuskov .. :)
Tak na 2700 jsem musel trochu přidal Vcore ( na 1.45), protože S-PI 32M, 3DMark05 OK, ale prime95 (24.11!) po 17min. hodilo chybu
btw: jel jsem to narychlo s boxem a tou žvejkou co tam byla :oops: Takže teplota okolo 60°C - jdu tam dát něco pořádnýho
2danikd: pokud máš 2750, tak bych to neměnil
Takze opteron 144 CABNE 0528GPMW
TCaseMax 65st.C
Jede na def. 1.360V na 2600MHz s box chladicem ofukovanym jeste jednim vetronem pri teplote 52stupnu.
Na 2700 jsem projel jen par 3Dmarks a bylo to ok na def.....ale prime stable tezko rict....nebyl cas
EDIT: Bohuzel, na vic MHz se nedostanu, protoze ta DFI NF4UT deska na ktery to testuju ma v coudu delicku na pameti a nad 300MHz FSB hazi nejaky nepochopitelny numera....:(....a nejak nemam silu to ted resit
Ted jedu na 9X300(2700) pri 1.408V 1,5 hodiny prime...teplota 57 st.
Pekne vysledky celkom ..
MK : mozes napisat seriu ?
nejyk linky na OC toho 144 v s939 nejsou? Proste nejake jine zkusenosti ... ? Diky
Edit : tak jsem ted mluvil s panem Blaskou ( Prodej - FOX Comp. ), mimochodem prijemna firma, a budou nekdy pristi tyden. Ptal jsem se ho na pretaktovani a rikal ze nevi pnac vsechny hned prodali, ale rozeslali nejake recenzentum, takze behem pristiho tydne muzeme cekat nejak recenze ( SvetHW, PCTun.,... ). A jeste rikal ze se maji mozna zdrazovat, ale neni to jiste.D
jak je to s 400MHz pamatami?je toto len poplasna sprava?
http://139.95.253.213/SRVS/CGI-BIN/WEBCGI.EXE/,/?St=32,E=0000000000226289976,K=7364,Sxi=14,Case=ob j(4146)
alebo ide len o registered pamete?
edit:do linku treba pripisat aj to (4146)
no ja myslim ze jde jen o registered pameti, panac kdyz je to vlastne SD jadro tak by nemel byt s normalnima problem ne ?Citace:
Původně odeslal snapcase
Omezení na DDR333 se týká pouze revize B3, která je dneska stará přes dva roky a už aspoň rok a půl se nevyrábí.Citace:
Původně odeslal snapcase
Orliku jeste ze te mame, si BUH 8-)Citace:
Původně odeslal Eagle