Citace:
Původně odeslal MV
Citace:
Původně odeslal stanley
no nemyslim si, ze takto by to bolo dobre riesenie... ten Ovislink 1120AP by sa mal zapojit ako klient a ten by sa pripojil na i-net. z neho by to slo na router, ktory by riesil lokalnu siet a distribuciu i-netu na vsetkych pouzivatelov. thats all... easy. tak to mam aj ja...
Chapu, ale tady jde o to ze compex ma funkcni regulaci vykonu i v klientskem modu. Pochybuju ze by se na net pripojoval spackem-antenkou dodavanou ke krabce ;D A je to urcite kvalitnejsi zarizeni nez ovislink :wink:
ten Ovis uplne bohate staci na pripojenie do netu a je uz celkom odskusany, mne funguje zatial spolahlivo. ten router by som do klient modu nedaval, radsej ako cisty AP, na ktory by sa pripojili ostatni useri..
ja to mam doma zapojene asi takto:
Ovislink 1120AP v klient rezime - antena je prerobene MMDS sito --> na i-net sa pripajam na vzdialenost viac ako 5km, napriek tomu mam plny signal - ziaden paket loss. z toho Ovisa mam UTP kabel na WAN port routeru SMC Barricade 2804 v2 a ten funguje zaroven aj ako AP. Na routeri mam zatial zavesenych 2 wifi klientov a jedneho utp klienta. Doma sme hrali lokalne zatial 6-ti CS-ko a pingy boli do 10ms. Ked hram CS cez i-net tak mam ping okolo 30-40 - zalezi od serveru...