BitComet, Azureus nebo který
ahoj, ještě než se zeptám-procházel sem diskuzi ale odpověď jsem bohužel nenašel...
mám jen 2 dotazy...
jsem připojený na bezdrát 256/128, stahuji přes BitComet a vše šlo doposud bez problému,ale od minulého týdne zjištuji zpomalení, hlavně v BC, i když seeds je spousty, přes 15kB se nedostanu...ptal sem se poskytovatele,jestli neni problém u nich, oni zrestartovali router, udělali kdo vi co, a říkal že k výpadkum paketu nedochazí, a rychlost, která je poskytovana běží, ale pak jsem zapnul BC a začlo to zlobit.oni tvrdi, že karta, která je v routeru s tím má nějaké problémy, že pak zustanou packety viset a tím to vytuhává, pry jestli bych nemohl zkusit jiny P2P downloader.
je to možné???
a druhý dotaz s tím souvisí - všude čtu že výborný je Azureus, zkoušel jsem ho a zdá se mi že většina torrentu se chytí bez problémů v BC než v Azureusu...ale hlavně,když mám nějaký torrent,který obsahuje ZIP soubory tak BC mi dá na výběr které chci stáhnout, tak že nemusím stahovat vše..ale Azureus to asi neumí nebo nevím kde to nastavit...jde to v nem...
děkuji za Vaše reakce...
Re: BitComet, Azureus nebo který
BITSPIRIT a AZUREUS su najlepsie .Nebol ziadny problem a ani nebude
Citace:
Původně odeslal 1111andreas
BITSPIRIT a AZUREUS su najlepsie .Nebol ziadny problem a ani nebude
vyskusaj uTorrent a uvidis co je kvalitny software ;)
Ještě k původnímu problému. Narazil jsem n aroutery který při mnoha spojení vytuhávají....skusil bych omezit počet spojení v aplikaci....na rychlejší stahování ti to asi ovšem nepomůže....
Umí nějaký soft (třeba ten Utorrent nebo Azureus) nastavení v to smyslu, že si vyberu torrenty, které hodím do fronty a nastavím si že se spustí stahování v určitý čas a pak zase v určitý čas vypne?
sheduler? uTorrent urcite
Citace:
Původně odeslal MadCap
vyskusaj uTorrent a uvidis co je kvalitny software ;)
s tim se neda nez souhlasit ...
Citace:
Původně odeslal Atom
s tim se neda nez souhlasit ...
Přesně tak používám ho asi 2 měsíce a nemůžu si ho vynachválit. Systémové nároky jsou opravdu minimální (asi 6MB zabraných Ram při asi 4 stahováních :-o ) a program je navíc pár set KB velký a nemusí se instalit. Přitom má podle mě víc možností nastavení než Bitcomet nebo Azureus a navíc je skinovatelný :cool: .
Stáhnout se dá na:
www.utorrent.com
www.utorrent.cz
Hele, než ten UTORRENT vyzkouším, taxe raději optám.....
Mám v AZUREUSu rozjetých asi 11 torrentů, pokud je načtu v tom druhém bazmeku, nezmrší se ty stávající stažené díly a bude to pokračovat normálně dál, jo?
Citace:
Původně odeslal Aralyon Gloria
Hele, než ten UTORRENT vyzkouším, taxe raději optám.....
Mám v AZUREUSu rozjetých asi 11 torrentů, pokud je načtu v tom druhém bazmeku, nezmrší se ty stávající stažené díly a bude to pokračovat normálně dál, jo?
teoreticky by to mělo navázat v pohodě, ale já takhle jednou zkusil přejít z BitCometu na uTorrent a výsledkem bylo 4gb stažených dat v (_,_) :-)
když tak to zkus nejdřív s jedním a uvidíš, nebo si ty stažené někam zazálohuj a když to nevyjde tak je dotahej v Az
Nevie niekto poradit?
Pouzivam BITCOMET 0.71, a vsimol som si jednej veci,
ked to mam dlhsie nonstop zapnute, napr viac ako pol dna-den v kuse, tak zacne sa comp stavat skoro nepouzitelny, lebo vsetok CPU usage zacne vyuzivat na 80-100percent Bitcomet, ale nechapem preco, lebo mam sice aktivnych do tych 15-20 torrentov, ale vecsinou sa v realnom case taha iba jeden-dva, aj to iba nizkymi rychlostami, upload to iste.
Ked program zavriem a znova spustim tak je to v pohode, urcitu dobu. Miesta na disku mam dost, ram 1giga,Athl2500.
Kde je pes zakopany?Dik