cerpadlo Eheim Kreiselpumpe 1048 - 220 Volt
zdar takze budu stavet vodnika dneska jsem sel otestovat tohle cerpadlo do vany ,nasadil jsem hadici prumer 10/8 dlouhou 4 m zapnul cerpadlo a to zacalo makat ale pri chodu jako by prdí :o proste tam neco cvaka kdyz de bez hadice de uplne tise ale kdyz napojimahadici a udela se tim mensi odpor tak zacne ten zvku kdyz jsem vodu jeste trochu pribrzdil zvuk se zesiloval........................................k dyz pomyslím ze zapojim 3 bloky tak to asi bude prdet slusne jinak cerpadlo jsem mel ponorene
jak slape vam je to na vymenu nebo je to normalni stav diky za rady ;D
Re: cerpadlo Eheim Kreiselpumpe 1048 - 220 Volt
Citace:
Původně odeslal jiroosxxx
...udela se tim mensi odpor tak zacne ten zvku kdyz jsem vodu jeste trochu pribrzdil zvuk se zesiloval........................................k dyz pomyslím ze zapojim 3 bloky tak to asi bude prdet slusne jinak cerpadlo jsem mel ponorene
Ano presne todle mi delalo. Tri bloky = ticho, po zapojeni i radiatoru "prdeni". Reseni tu je, pohledej ho (je v tom 61 strankovem threadu).
Citace:
Původně odeslal PetrT
Reseni tu je, pohledej ho (je v tom 61 strankovem threadu).
hm to vylozene povzbudi :lol:
Citace:
Původně odeslal Warlord
Citace:
Původně odeslal PetrT
Reseni tu je, pohledej ho (je v tom 61 strankovem threadu).
hm to vylozene povzbudi :lol:
konkrétně je to na straně 54 8-)
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...=asc&start=795
cistil som cerpadlo no a pri montovani dokopy ostala ta gumena podlozka na oske zatlacena vo vnutri cerpadla a nejako som si to nevsimol zmontoval cerpadlo ponoril pod vodu a zistil ze je nefunkcne. Po jeho rozobrati som zistil ze praskla oska ("hridelka") no a jedine miesto kde ju maju je alphacool.de
Ceramics axis Eheim 1046/48:
http://www.alphacool.de/xt/images/pr...ages/693_0.jpg
Urcite niesom prvy komu to prasklo vie niekto kde V CR sa to da zohnat :?:
Dik
Nikto mi nepomoze :?:cry:
to jsi musel skládat jak dobytek... skus www.eheim.cz a napiš jim na mail, měli by dodávat i díly
kdybys nebyl tak linej, a zkusil search, tak to uz vis ;)
...a stoji neco pres kilo + postovne.
Zdravim všechny mám dotaz koupil jsem eheim 1046 12v a bylo vše v pohodě, ale pak jsem vypustil vodu udelal jsem pár věcí co jsem potřeboval a když jsem zpět naplnil vodou tak čerpadlo běží ale jde přerušovaně chvilku běži a pak začne blikat dioda v zadu a vypne se a po cca 2 sec se zase zapne a takhle dokola nevíte někdo co s tím ???? Díky ---- Už jsem na to přišel stačilo si pohrát s (Hz) :-)