02/05 Aky zosilovac/receiver (a doplnky) na hi-fi posluch?
Cavte dravci!
Tak som si zacal pomaly skladat dake hi-fi audio doma... a kedze sa v tomto vobec, ale VOBEC nevyznam, zaujimal by ma vas nazor... momentalne mam vybrane toto: Pioneer VSX-D814-K/S
cenu som videl okolo 20k, co by bolo ok (max. som ochotny dat okolo 25, v pripade VYNIMOCNEHO receivra aj 30-32 tisic)
Mozete mi nieco doporucit? Som v tom fakt lamka, tak v pripade, ze nieco vyberiete, tak napiste aj PRECO, resp. coho sa vyvarovat pri kupe a tak...
planujem si to kupit az o mesiac (na narodky ;D ), takze casu je dost ;)
vdaka ;)
EDIT: tento thread uz nie je celkom o zosiku, tak som upravil subject....
EDIT2: momentalny vitaz vyberu je zosik NAD C352
Re: 02/05 Aky zosilovac/receiver na hi-fi posluch?
Citace:
Původně odeslal Ed Reznor
Cavte dravci!
Tak som si zacal pomaly skladat dake hi-fi audio doma... a kedze sa v tomto vobec, ale VOBEC nevyznam, zaujimal by ma vas nazor... momentalne mam vybrane toto:
Pioneer VSX-D814-K/S
cenu som videl okolo 20k, co by bolo ok (max. som ochotny dat okolo 25, v pripade VYNIMOCNEHO receivra aj 30-32 tisic)
Mozete mi nieco doporucit? Som v tom fakt lamka, tak v pripade, ze nieco vyberiete, tak napiste aj PRECO, resp. coho sa vyvarovat pri kupe a tak...
vdaka ;)
No predne si ujasni, jestli pod pojmem hifi myslis 2kanalovej zesilovac nebo vicekanalovej receiver ? ;D
Protoze za tu castku co nahazujes, se da sehnat uz velmi slusnej (vzhledem k podminkam a cene) zesilovac, zatimco AV reciever bude relativne kompromisem, ikdyz za tyhle penize uz i z tech se da vybrat.
Takze musis pojmenovat, jestli ti jde o nekompromisni zvukovou kvalitu pri poslechu sterea, nebo chces slusny domaci kino se slusnym sterem :)
Re: 02/05 Aky zosilovac/receiver na hi-fi posluch?
Citace:
Původně odeslal tiktak
Citace:
Původně odeslal Ed Reznor
Cavte dravci!
Tak som si zacal pomaly skladat dake hi-fi audio doma... a kedze sa v tomto vobec, ale VOBEC nevyznam, zaujimal by ma vas nazor... momentalne mam vybrane toto:
Pioneer VSX-D814-K/S
vdaka ;)
No predne si ujasni, jestli pod pojmem hifi myslis 2kanalovej zesilovac nebo vicekanalovej receiver ? ;D
Protoze za tu castku co nahazujes, se da sehnat uz velmi slusnej (vzhledem k podminkam a cene) zesilovac, zatimco AV reciever bude relativne kompromisem, ikdyz za tyhle penize uz i z tech se da vybrat.
Takze musis pojmenovat, jestli ti jde o nekompromisni zvukovou kvalitu pri poslechu sterea, nebo chces slusny domaci kino se slusnym sterem :)
well, toto je drsna otazka :) zial, este NEVIEM, na co sa to bude pouzivat, dokonca ani v ktorej izbe (mozno nakoniec skonci pre TV), preto sa pytam... btw, ja som myslel, ze receiver = zosik + tuner_a_dalsie_fnkcie zjednodusene povedane. Ako som vravel, som LAMA ;D
no dajme tomu, ze by som chcel NEKOMPROMISNE dobry zvuk. Ono to ma byt primarne urcene na posluch hudby, takze asi tak... ale bohvie, co otca napadne na to pripojit ;D
A s tym receivrom som vybehol preto, ze cistych zosikov som nasiel zalostne malo (aspon co som pozeral zname znacky ako Pionier, Sony, Technics,...)