DDR 512MB, PC566MHz, A-Data
Víte více o A-Data DDR 512MB 566MHz, A-Data do DFI LP UT NF4 Ultra-D (s939, nF4, PCI-Ex16, D-DDR, 7.1ch, 2xL, S, R
víc o těch pamětech bohužel nevím ale je pravděpodobné že mají lat 3.
Původně jsem chtěla ddr 600 kvuli fsb 300 ale po informacích tady z fora jsem se rozhodla jít do 566 protože některé cpu neumí víc než fsb 260 Mhz a byly by to zbytečně vyhozené peníze vzhledem k pravdepodobnemu vykonu.
--------------------------------------
1 Má otázka je tedy jasná půjdou mi alespoň na 283-300mhz
mhz real? V dualu?
--------------------
2 Je to alespon reálně pravdepodobné?
-------------------------------------------
3 Osobně se domívám že jsou ty paměti tak nové že je tady asi nikdo nemá o A-Datech je tady toho spousta ale informace se tykaji jinych typu nikde žadna 512*566.
----------------------------
diky
Re: DDR 512MB, PC566MHz, A-Data
Citace:
Původně odeslal 1z1000
...Osobně se domívám že jsou ty paměti tak nové že je tady asi nikdo nemá o A-Datech je tady toho spousta ale informace se tykaji jinych typu nikde žadna 512*566...
Naozaj ich tu nikto nema... vobec nikto, vobec...
Re: DDR 512MB, PC566MHz, A-Data
Pro WOODOO
Ano nemá schválně jsem pročítala popisy a např. ty máě a-data Viesta a pochopila jsem že viesta jsou s pasivy a ja jsem v nabidce našla jen 566 A-data (takže předpokládám že to nejsou viesta)
A ty Máš VIESTA takže taky nemáš co hledám Chápeš?
(po mých incidentech tady se snažím si dát pozor na to abych se ptala relevantně)
A z mnou přečtených threadu je jasne že je to serie od serie a kus od kusu ale verze s pasivy bude jiná než bez pasivů a když né verze tak revize. Anebo se pletu?