Je možné, aby Pentium 4 Northwood 1,8GHz 0,13 technologia bežal na 2502MHz a pri písaní vo Worde mal len 21-23 C?? Beží na doske ASUS P4S800: 18x139MHz a VCore je 1.58V. Stabilita je 100%!!! :?:
;D
Printable View
Je možné, aby Pentium 4 Northwood 1,8GHz 0,13 technologia bežal na 2502MHz a pri písaní vo Worde mal len 21-23 C?? Beží na doske ASUS P4S800: 18x139MHz a VCore je 1.58V. Stabilita je 100%!!! :?:
;D
spíš špatně měří deska...
nemyslím si, že by zle merala Doska. teraz behám na nete a ukazuje mi to 27C. Môj čip je naozaj maximal stable a pretaktovateľný.. 8-)
Zajimava teplota, ale asi nerealna,kdyz je v mistnosti obvykle 22+-2°C a tak to nemuzes uchladit na tech 21°C :idea: :arrow: spatne meri deska...ale pokud je to stabilni tak muzes byt spokojen ;DCitace:
Původně odeslal Worko
Jo a zkus sahnout na chladic...jestli je teply nebo ne,na tech 20°C by musel byt studeny...a to tak ze je chladnejsi nez tva ruka(ta ma cca 33°C)...takze by te musel chladic studit
siahol som na ten chladič a má menšiu teplotu než moja ruka. pri záťaži (60min CS1.6 po sieti @ 1024x768) mi nameral maximálne 38C procak, 35 MB a 39 HDD. takže si myslím, že mám to dobre nastavené aj blow-out ventilátor vie čo má robiť ;D
I LIKE MY Pen4 :D
38C pri zatazi na 2.54 GHZ p4 ??? Nekde som prehliadol ze byvas na balkone a vonku je 8C ;DCitace:
Původně odeslal Worko
Co vam nekuria??? mas asi v izbe 5C :-)
No ked si k tomu pripocitas 10°C ( ASUSKY meraju prave o 10°C menej)tak by to uslo ... mne tiez NW 2.0Ghz topil strasne malo.
Jo moje asuska taky merila blbe...ty teploty jsou za normálních podmínek nemozné :idea:
No ak mas v izbe 16'C neni to zadny extra kus ak tam mas normalbych 21-22 tak je to rarita nevidana ziadne NW jadro nebude mat teplotu rovnaku ako je ambient, ale teplota ambient + 3-4 je na idle uplne bezna s dobrym chladicom
a ještě doplním, je normální, že tyhle kousky šly tak dobře taktovat...je tu dokonce i člověk, co mu jde tenhle procesor na 3.56GHz;)Citace:
Původně odeslal juzko
:o nemožné :oCitace:
Původně odeslal Likedi
jd_oizo tuším ;)Citace:
Původně odeslal Jack O'Neal
+3 až 4 stupně těžko, možná tak plus 10 oproti teplotě v místnosti. I ty nejstudenější procesory mají v klidu 30 - 35 stupňů.Citace:
Původně odeslal juzko
ja som chladil Durexe 700@770 nejakym tym ArcticCoolerom 2400+ tusim a teplota pri zatazi bola sotva 22 stupnov ;D pri zatvorenej miestnosti samozrejme.
Další případ špatného měření desky ;D :lol:Citace:
Původně odeslal tomase
tak to ani nahodou 8-) ten chladic bol uplne studeny na dotyk...
To je můj vodník (tělísko) taky a CPU má 35*C ;D :DCitace:
Původně odeslal tomase
vidim, ze nekteri uzivatele tohoto fora stale nepochopili, ze je NEMOZNE, aby meli teplotu na procesoru priblizne stejnou jako je teplota okoli. V normalni mistnosti kdyz nekdo rika, ze ma min jak rekneme 25stupnu (Durony, Athlony, P4...) se vzduchovym chlazenim, tak je to nesmysl
DEKUJI ZA POZORNOST
Studeny chladic mam na Cyrixe ;D
No ale když má někdo zázračný kus P4, tak je možný přeci všechno :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal wong
Dalsi clovek v podnajme byvajuci na balkone ;DCitace:
Původně odeslal tomase
ktore slovo z dvojice ZATVORENE MIESTNOST si nepochopil ???
No a jestli je studeny na dotyk tak asi nemas teplotu prstu v poriadku :lol: Teda jestli si to hmatal prstem. :lol:Citace:
Původně odeslal tomase
samozrejme ze nie.. teplotu tela mam asi 10 stupnov... zmazte uz ten OT vratane tohto
No jasne...v zatvorenej miestnosti....asi byvas v kostole a PC mas pod oltarom....a mas 22CCitace:
Původně odeslal tomase
...jeste (tipuji) v nevetranej zatvorenej case s bordelom, pri nazhavenom radiatore a vrtulku od CPU coolera ti tocia křečci a jeste na ten cooler i se*es a stale ma tvuj procik 22C :lol:
LOL, jako pokojova teplota 16°C to bych tam asi chcípnul. To nemáš v pokoji topení nebo co LMAOCitace:
Původně odeslal ZeeZ
ty vaše šíleně nízké teploty jsou blbost. Namlouváte si že máte super cpu a přitom máte prd. Schválně, nahoďte důkaz. Vražte svůj CPU do jiné desky a pak se předvěďte.
OT:
Nevim. 16 stupnu se ti nezda dost ?
Topeni tu samozrejme mam, ale nemam ho zapnute, aby mi nebylo vedro. Jsem asi na takovehle nizke teploty zvykly...
Spis by me zajimalo, jestli ma HT nejaky vliv na teplotu ???
EDIT: 2Herma:
1) Nic si nenamlouvam, nevidim, ze bych neco takoveho psal.
2) Nevidim nic zvlastniho na tom, ze mam teplotu o 12 stupnu vyssi, nez je pokojova. mam tam Zalmana a dva 80mm vetraky vepredu, 2 vzadu a Fortron 120mm primo nad CPU. Pri tomhle pruvanu to vidim na spravne namerenou hodnotu teploty.
jezis maria co sa vobec o teplotach bavite ? pokial to pri full load nethrotluje tak vam to snad moze byt uplne jedno nie ? a ega s tym kto ma kolko stupnov si mozete posilnovat aj na irc alebo cez icq ci sz .. snad to tu niekto lockne .. OMG
LOCK