tak ji mam doma ted to mam na 11*182(184) na defalut voltaz > coz jsou 2GHz teplota CPU 34 stupnu,no proste super nemam co dotat,jen snad ze se AMD konecne neco povedlo :-D :lol: mozna pujdu vis,ale uz toto mi staci :-D :lol: ;D
Printable View
tak ji mam doma ted to mam na 11*182(184) na defalut voltaz > coz jsou 2GHz teplota CPU 34 stupnu,no proste super nemam co dotat,jen snad ze se AMD konecne neco povedlo :-D :lol: mozna pujdu vis,ale uz toto mi staci :-D :lol: ;D
NAto sa da povedat len MASAKER a ze lutujem setkych INTELISTOf chudakof !!!!
jj mam z toho druhy vanoce
Se nedivim ale co...ja moje palomino taky rozchodil na 2400+ ;)Citace:
Původně odeslal vyhul
ale "stabilne "2200 :evil: myslim ze slepsim chlazenim by bylo 2400+Real
ja jsem palomino mel 1600@2100 ale defalut voltaz a nestabilni...to Tvoje bylo asi se zvysenou a jeste topilo jako blazen nebo ne??tohle je ale fakt good
A odkud ho mas? Z Damella?
Z MIRONETU v ulici U HAJI jejich centrala rano jich meli 16..a chodej jim procaky kazdy den proto maj i ty novyCitace:
Původně odeslal BDs
A vejdu se s tema jejich zidovskejma cenama do 2200,-Kc? Presne tolik mi totiz nejakej typek co sem ho nasel na netu da za moji AGOIu 8-) . Uz slintam, nemuzu se dockat Becka :-DCitace:
Původně odeslal vyhul
asi takhle na netu ho meli v ceniku za 23xx ale kdyz jsem tam prisel tak mi ho prodali za 1719Kc bez DPH nebo tak nejak...+-par korun doklad jsem nechal v praci...
skvělý! Není o čem, jen co mi přijde EPoX 8RDA, začnu šmejdit po B0! Nářez!
BTW čím chladíš?
nejakym coolermastrem CP5-7JD1B nejakej co mi v mironetu doporucil ten co to prodaval stal 398 bez DPH>485Kc coz neni zas tak zly podle me staci nejaky TITAN D5TB by mohl i stacit
2 vyhul jakou mas serii ?
Zkus ten Spire co mam v podpisu. Chladi fakt dobre za ty prachy. Maj ho na sirius.cz za 385 s daní :wink:Citace:
Původně odeslal Wolfik
Parada, parada. Samu Hawkensovi jeho B0 taky maka jako 2400+ zitra ji mam i ja. Jen na desku si pockam, ale to uz nejak s tou moji AGOIOU preziju. To cekani bude strasny. A az prijde deska, zlehounka zasunu procesor do patice, nasadím chladič, zasadím dva kusy pamětí 256MB PC3500 CL2 a .... 8)Citace:
Původně odeslal vyhul
dalsi poznatky ohledne CPU tak na FSB 190 uz cerno,ale na FSB 186 jeste vokna ale 3dmarku uz mrzne uz nestihaj OEM pameti jo kdyby byly 400 ale to moc prachu... usechno je samo na defalut voltaz
tu serii ajaj to bych musel pod chladic to jsem si neopsal..
to je skoda ze nevis serii
no dobre podivam se za chvili
ok a dej mu potom poradne pokourit aspon 1,775 V !!!! xp rating aspon 2700+ !!!!
ja jsem takovej nohardcore O/C.OC jen na defalu voltaz mam rad sve CPU
1,775 v ti cpu neznici !!
asi teda ;D
njn, co mas vubec za cooler na tom CPUcku? :)Citace:
Původně odeslal vyhul
F pondeli du taky na nakup,tak doufam,ze se mi povede nejakej peknej kousek!!! A me hadrcore oc vadit nebude! :lol:
uz se me na to nekdo ptal takze nekde zpetne najdes odpovedCitace:
Původně odeslal Tom
tak ta serie>JIUGB0251XPMW JESTLI JE TO CISLO CO MATE NA MYSLI
NO overclockers.com trosku upravili resp. updatovali ten navod ktory som prelozil a vlastne este aj Thoroughbredy B0 rozdelili na dva rozne a to:
JIUCB - horsie B0 THB
AIUHB - ovela lepsie B0 THB ktore idu nad 2600+ taktovat.
Odkaz na komplet clanok resp. updatovany navod je tu (v povodnom zneni - pozdejsie updatnem aj v nasom jazyku ;) ) :
http://www.overclockers.com/tips00173/
Budeme vděčni, zvláště starší ročníky, jako já, kteří jsme se museli povinně hustit ruštinu a anglicky umíme hlavně nadávat.. Zato slovenština nám problémy nečiníí ... :DCitace:
Původně odeslal GABO
Jsou ty B0 odemceny??? Mam sto chuti prodat to 2 mesice stary Palomino a trochu se rozsoupnout s B0. Myslite, ze se to vyplati?
jeskove oci, :o , ako vam len zavidim.... :oops: kurna kto mi zozenie TBred B0 na 1700+ resp. 1800+.... prosim, prosim, ... kurna tu v SR sa to neda zohnat... :( :?
... kurna to je zufalost, ... hodim sa o zem a poskacem po sebe ... :evil: ;D :?
Mají je v Damellu v Hradci Králové. Zkus inetový obchod, cena je 2180 Kč (x1.35 kurs) = 2943 Sk + poštovný ... To si myslím, že UJDE. Otázka, jestli to dovedou poslat na Slovensko. :wink:Citace:
Původně odeslal Marcelino
Dnes mi ugradivanie Palomina ktorz slape aspon na 1700-1800mhy pripada dost zbytocne...ak tak len z nutnosti ktorou je napriklad kupa grafi menom R9700Pro :lol: :lol: :lol:
...mno, ale poniektori mame iba D650@933 a pod. a to uz sa oplati vymenit... 8)Citace:
Původně odeslal Semik
Vrom pripade sa ti to oplati a oplati sa ti aj nova doska jednoznacne EPoX !! Tak nevahaj najprv kup dosku a potom toho TBreda B0 !!Citace:
To je uz samozrejme daco ine :wink: (ale som predsa pisal ze Palomina...)Citace:
zedne takove, treba kupit setko spolu - Dosku, TB a pamate (tie ma seru najviac - ten cenovy rozdiel DDR oproti SDR je hrubo neadekvatny narastu vykonu... :( )
... to znamena , ze musim predat staru dosku, procak a aj pamate a kupit setko nove... alebo docasne kupit len procak a svihnut ho do starej dosky... vykon sice bude o cca 15% nizsi nes s DDR a koli nizkej FSB 133 este o dalsich mozno 10% (v porovnani s FSB 180 az 200) ... ale rozhodne to bude v porovnani s D933 narast vykonu mozno aj 100% za cenu cca 3000Sk (teda mozno 2000, ak predam Durona nejakemu neznalemu... ;) )
... to bolo podobne ako s vymenou Radeona32SDR za R8500 - musel som priplatit iba cca 2200Sk a vykon isiel o 100% hore 8)
[quote="Marcelino"]zedne takove, treba kupit setko spolu - Dosku, TB a pamate (tie ma seru najviac - ten cenovy rozdiel DDR oproti SDR je hrubo neadekvatny narastu vykonu... :( )
vykon sice bude o cca 15% nizsi nes s DDR a koli nizkej FSB 133 este o dalsich mozno 10% (v porovnani s FSB 180 az 200) ... ale
[quote]
Preco ??? Aj na starsich doskach sa da dosiahnut vysoka FSB ktora zvysi vykon aspon na DDR s taktom 166mhz :lol: (to jest tie najstarsie ;D )
Hmm to se tak nekdo ma... ja sem vcera u nas v Liberci v LOSANu okouk procesory a meli tam jeden AXDA1700DUT3C/JUICB 0251 tak sem neodolal a vzal se ho. No a 2GHz neda ani na 1.7V :( Navic mam blbou MSI KT3 Ultra takze vetsi napeti ani dat nemuzu, blbci to maj takhle omezeny BIOSem, ze napeti jde dat jen v rozsahu od defaultu -0.025 - +0.1V. Jedina sance, ze by se to mohlo zlepsit novym chladicem s medenou kontaktni plochou, mam tam ted TITAN D5TB.
MaPa:
Na kolik Ti jela stabilne ?
trochu se rozepis...ja mam uplne stejnou serii a dneska to budu zkouset.
Zizi
nevim nevim jestli chladicem kolik tam mas stupnu??ja mam 34 a v podo...Citace:
Původně odeslal MaPa
jj tak jsem to tak udelal se svym starym palominemCitace:
Ja sem to moc netestoval, precijen sem kdesi cet ze AMD dopporucuje pro tyhle procesory chladice aspon s medenou kontaktni plochou, jinak ze za ne neruci nebo co. Jako teplota byla nizka, ale diky mensimu jadru a stejnymu tepelnymu vykonu u Tbreda je o dost vetsi koncentrace tepa (W/cm2), takze se IMHO muze lokalne prehrivat. Na 1920MHz sem zkousel jen 3dmark a UT2k3 benchmark, jinak sem to radsi netrapil. Pockam si na ten chladic pro jistotu. Jeste nekde zkusim zjisti na netu nejaky bezpecny napeti pro Tbred a nejak nabastlit vic jak 1.7V. Jinak pri 2GHz to tusim vytuhlo po vypisu ty tabulky (disky, pamet, periferie, pci zarizeni). Resp vytuhlo, nejak to umrelo.. Ctrl+Alt+Del myslim i fungoval.. uvidime. Prinejhorsim se ho snad nekam zbavim :))
to je fakt,me vlastne dali taky chladic s medenou plochou tak tim je to jasneCitace:
Původně odeslal MaPa
Tak co sa stazujes ? S takimto chladicom a takouto MB je to celkom pekny vysledok !! 1920MHz z 1466MHz je dost slusne s tvojim vybavenim !! Ale radsej si tam fakt daj toho mednika a potom sa ozvi !!Citace:
Původně odeslal MaPa
No a mozna by to chtelo lepsi zdroj nez je 200W :) Na 12V to dava max. 6A aspon co je psany na zdroji :) A jelikoz sem z 1. durona 600 vymack 1GHz, z 1GHz 1,44GHz tak sem myslel ze s uspesnym o./c to pude i dal a z tohodle dostanu treba 2.2GHz (ale to je asi ta dan za to ze sem si ho sam vybral.. u tech duronu co sem dostal to sem dostal nic sem nevybiral)
Tak jsem rano zajel do Haje do Mironetu, ale ten prodavac tam zadny nenasel. Daji se v Praze koupit jeste nekde?
a dival jsi se ty nebo on?? ja jsem si ho vybral sam o jen prinesl a ja zkoumalCitace:
Původně odeslal nox
No dival se on. :-(( Myslis, ze je to fakt takova lama? Ja mu dal do ruky papir at to zkoukneCitace:
Původně odeslal vyhul
Tak je prave dovezli do monimy v dejvicich, uz ho mam na stole
AXDA1700DUT3C JIUGB 0251VPGW
Tak uz je uhnizdeny. 11*182 jede jak po masle, teplota 29°C, bohuzel ho asi nebudu mit cas moc ozkouset, jedu na vikend pryc, takze az po. Doufam, ze se tu mezitim objevi nejake reporty z maximalnim vykonem :-))
ted jsem ho prines dom koupenej v monime AXDA1700DUT3C JIUGB 0251VPGW zatim ho mam na stole a koukam na nej ;D kurwa nemam lak nemuzu toho zelenace odemknout :? a mimo to vcera jsem sel do toho Mironetu v Hajich a tam se se mnou hadal jejich nakupci ze BO 1700+ a 1800+ AMD nedela meli tam jen AO takze ani netusej co tam obcas maj 8)
2vyhul:mel jsi stesti ja az dnes to se spatne spalo :)
dyt je odemceny !!! Na lak se vykasli!!! :oCitace:
Původně odeslal zap
jak odemceny :o je to L3 nebo ne ? L3 jsou prerusenyCitace:
Původně odeslal Snaker
ale kt400 to pry odemyka sama (propojeni primo tech pinu, myslim) uz to nemam cas zkusit, musi jetCitace:
Původně odeslal zap
L1 sou spojeny takze nasobice nejsou blokovane (do 12,5), L3 by meli menit premapovani nasobicu.Citace:
Původně odeslal nox
ale bez jakychkoli uprav by ti to melo jit min na 2200+ az 2600+.
GL :wink:
Bráchovi dnes dorazil. Na 1,55V jede 2300+ 8) Bohužel má jen zdroj 200W a ten se chudák vypíná. :evil: Takže teď jede na 8x166, tedy XP1500+ :lol:
Podtaktovaný TBred XP1700+@1500+ B0 tady na fóru nikdo nemá. ;D
tak mam taky AXDA1700DUT3C JIUGB 0251VPGW zatim jsem zkoncil 12*169 pri 1,7V neni to sice jak Drakovo cpucko, ale zas tak spatny to taky neni, uvidime az se trosku zahori
hmm Mironet...oni mi taky nejdriv cpaly po telefonu,ze maj ty s novym jadrem a kdyz jsem se ptal na revizi tak mi to nebyly schopny zdelit a radeji rekly at prijdu a podivam se sam...tak jsem sel vybral a koupil...Citace:
Původně odeslal zap
PS: v monime jsem byl ve stredu a riklaly ze prave v patek maj prijit,ale to bylo na me pozde pac jsem palomino prodal a bejt bez procaku 2 dny??
tak proto jsem shanel dal...a jak je videt v monime nekecaly
tak uz je v kompu 2s se netocil vetrak zapomel jsem ho pripojit ;D ale OK je pravda ze je odemcenej i kdyz zadnej mustek neni spojenej :roll: ted jedu 11x166 ale jede v poho 11x182 2002Mhz real 8) za moment budu dal testit :D
V monime jsou pekny bastardi. Volal sem do Uvalsky presne v 17:22 (8 minut pred zavirackou) jestli maj B0, rikali ze jo, ja ale na to ze to nestiham, a ten typek rikal, ze je maj i ve skolsky, kde maj do 18:15. Zenu se tam pres celou Prahu jako deb.il s myslenkou krasneho Tbredoveho vikendu a co nevidim? Jenom debilni A0 revize. Ja uz tem monimakum jednou reknu, co si o nich myslim :evil:
tak sem sem s dalsima vysledkama! uz se tesim!
jj v Uvalsky jsem ho koupil tam jich fakt meli dost :) tak ho tam koupis v pondeli :wink:Citace:
Původně odeslal BDs
tak to nevim na co ses to koukal, ale me rikal ze sice nevi co je to za serii , ale ze dnes prisli nove a ze je to jedna serie. Kdyz mi jeden donesl na ukazku tak to byla B0.a bylo to ve skolsky, ze by se po tom tak rychle zakourilo?
ted jedu 12x174 2088Mhz 2600+ 1,75v zatim stable parkrat projej 3Dmark2001SE (13090b 8) )
jinak 12x177 2600+ najedou wokna ale kleklo to v marku :) ale ja se tam dostanu 8) 2100mhz asi nebude problem
Kur.va!!!!!!!!!! Ten mentalek jenom sahnul na spatnej kus, checkoval sem to a urcite tam bylo DLT3C ->A0. A to sem se ho este ptal jestli se jim do ty varky co dostali nemohl priplest nejakej z ty novejsi revize. Zejtra tam du a jestli nedostenu B0, tak tam v pristim tejdnu ani nechodte, BUDE TAM TOTIZ KALUZ KRVE A POLICEJNI PECET!!!Citace:
Původně odeslal Pavlis
Tak jsem včera taky koupil Tbreda rev.B0.Je to AXDA1700DUT3C,série JIUCB0251RPMW.Chtěl jsem sérii AIUHB,ale měli jen samé JIUCB.Momentálně jedu na 11x178 (1958 MHz-XP2400+) při Vcore 1.75V.Paměti dostanu i na 184 MHz,ale při zvýšeném napětí pamětí o 0.4-0.5 V a stabilita nic moc.Časem si musím sehnat paměti lepší.S procesorem se na frekvenci 2GHz dostanu,ale stabilně jen při napětí 1.85 V,což se mi zdá na TBreda dost.Snad,když jej zahořím,to bude lepší.Jinak teplota je na CPU 35°C,při zatížení 39°C.Takže spokojenost.
Huraaa! Tak uz sem ho z nich vymlatil. Ted jedu na 166*13=2700+ pri 1,8V. Sem happy.
no jestli dobre pocitam tak 13*166 je 2600 ale to je jedno, i tak je to hezky. 8)
No nevim BIOS i Sandra ukazujou 2700+, ale vysledky ze sandry byly jenom o trochu lepsi nez referencni XP2600+ a o dost horsi nez 2800+ tak je to mozny.Citace:
Původně odeslal Pavlis
Při přechodu na FSB 166MHz jsou výsledné MHz pro výpočet XP ratingu nižší než u FSB 133MHz, takže to je skutečně XP2700+ Nářez, gratulace, nadšení.
:D
Nové zprávy z taktování bratrova TBreda XP1700+ B0 JIUGB. Při Vcore 1,70V na desce MSI745 Ultra jede stabilně na 2187MHz. 8) Lol, 3x lol a vivat AMD.
UPDATE - 12,5x175MHz FSB. Paměti obyčejné V-DATA DDR 333.
Hmmm, tak to je nejakej povedenej kousek. Napis, co je to za tejden a jeste ty zbejvajici cisla ty serie. Ja mam 0251VPGW a taky mi bezi na 2190, ale na 1.8V.......mozna to bude taky tou deskou(chipsetem)
Sérii budu moci zjistit až v pondělí. Je to z té dodávky do Damella. Chladí to obyčejným CoolerMasterem EP5-6I11 a teplota je jen o 4°C vyšší, než u bývalého Durexe 750@996MHz .... Je taky možný, že chytnul kousek z "prostředka" wafferu, říká se, že jsou lepší, než ty z okraje. Mě taky jeden dorazí v pondělí. Uf. 8)Citace:
Původně odeslal Fik
JJ...tak jsem nad tim premyslel. Jsou tu asi dve serie JUIGB0251. Jedna je XPMW, to je asi ta z Damella a pak VPGW. Tu maj v Monime a asi ruzne po Praze. V tomhle pripade to budou asi jiny waffry....ted mi bezi VPGW na 2218 MHz na 1.825V.
Tak poprve Vsetym GRATULUJEM a na ostatne sa da povedat len
:(__________________)
NA 99% ho budem mat aj ja v pondelok jupiiiiiiiiiiiiiiiii !!
Taky gratuluju...krasne vysledky...
Ja mam domluvene v jednom velkoskladu,kam maji ve stredu dojit nova varka procesoru.
Ze mi kdyz neco dojde vybere nejakou ackovou serii...ty jsou pry jeste lepsi...
Juigb.....lepsi
Jiucb.....o neco horsi
A..... .... spicka
Tak uvidime
Zizi
Co sou ruzne seriaky na netu, tak vsechny 2700+ jsou AUIGB. Vetsina 2400+ jsou AUICB...nevim, nejak tak me napada analogie k JUIGB a JUICB......s mojim JUIGB jsem bezel na 2000MHz = 2400+ pri def. voltage 1.6V uplne v poho. 2400+(AUICB) maj def. 1.65.