Unable to connect to the UD server. Backing off...
Mam potiz s jednim PC. Asi pred tydnem zacalo psat tuhle hlasku. Podotykam, ze PC nema monitor a pristupuji k nemupouze pres sit. Sit tudiz funguje. Stejne tak funguje pripojeni k inetu. pripojeni je nastaveno jako proxy HTTPS. Ba stejnem segmentu site jede jeste dalsich cca 5 PC se stejnym nastavenim a vsechny bez problemu. Chyba se projevuje tak, ze napise receiving x bytes from x ... a potom bud chvili ceka a vyplivne error, nebo kousek prijme a vyplive ho. Znovu podotykem, ze pripojeni jede. Zkousel jsem restart a reinstal klienta. Prenastaveni atp. Ma nekdo jeste nejaky napad?
Re: Unable to connect to the UD server. Backing off...
funguje vam stahovanie a odosielanie unitov ? mne to od vcera nejde :(
nejde :(
Citace:
Původně odeslal SajmoN
funguje vam stahovanie a odosielanie unitov ? mne to od vcera nejde :(
Nejede myslim od soboty, resilo se to i na grid foru. Je pravda trochu blby, ze z UD prs vikend zadna odpoved.
tak asi 2 hodiny po napisani toho postu sa mi ich konecne podarilo poslat :) zakon schvalnosti ..
Taky uz to jede, ale doufam, ze dlouho nebude zadny dalsi vypadek, aspon dokud neprijdu na problem co mam s UDmonitorem, pak si ani nic nenacachuju.
ze to porad resite se divim, dost casto to vypadava. A to ze vam 2 dny nebo kolik nejede ud a vy nemate sve bodiky nikomu zily v UD netrha :p
edit: Jo a jen tak pro zajimavost, ja v tom jedu taky na 2 pc neco pres 2 roky, to jen tak pro zajimavost.
Citace:
Původně odeslal Crusheer
Taky vám to ted nejede?
Jede a asi jelo i celou noc...
tu nejde o to ze nemame bodiky, ale ze nemame unity na ratanie .. len tak pre zaujimavost cau to len tak pre zaujimavost :D
Dneska se mi to jednou podařilo připojit se a stáhnout WU, ale teď už to zase nejde :evil:
Ja sem si za posledni dva dny nevsim ze by mi to blikalo. Bud jsem slepej nebo jsme mel stesti ze se mi to pripojovalo kdyz to slapalo :)
Citace:
Původně odeslal Maxik
Ja sem si za posledni dva dny nevsim ze by mi to blikalo. Bud jsem slepej nebo jsme mel stesti ze se mi to pripojovalo kdyz to slapalo :)
Už m i to nejde asi dva dny, reinstalace nepomohla....
Citace:
Původně odeslal Crusheer
Už m i to nejde asi dva dny, reinstalace nepomohla....
Zrejme bude neco pokazeneho u tebe, ja jsem smolar, kteremu se Agent nepripoji jakmile se objevi sebemensi problemy, a posledni dobou jsem nezpozoroval jediny vypadek...
Aktualne mi to jede, posledni vypadek jsem zaznamenal pred cca 2 nebo 3 tydny, trvalo to cely vikend.
Pokud jste schopni komunikovat anglicky, zkuste to resit primo ve foru http://forum.grid.org/phpBB/
Nejde mi stahovat pouze Rosseta a ve foru na UD jsem nic nenašel, že by neměli jednotky nebo nějaký jiný problém.
Citace:
Původně odeslal Jaran
Nejde mi stahovat pouze Rosseta a ve foru na UD jsem nic nenašel, že by neměli jednotky nebo nějaký jiný problém.
Ligandfit jde? Já mam nastavenou pouze rosettu, takže tu bude možná tim..