nelibi se mi jak se chova Darth Maul v bazaru.
ma zalozeny tento thread: http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=72923
kde se mu podarilo smazat uz asi 10 prispevku z toho 3 moje.
docela by me zajimalo proc to tak dela a co tim sleduje ???
Printable View
nelibi se mi jak se chova Darth Maul v bazaru.
ma zalozeny tento thread: http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=72923
kde se mu podarilo smazat uz asi 10 prispevku z toho 3 moje.
docela by me zajimalo proc to tak dela a co tim sleduje ???
Nevidel som ich - nebol to nahodou offtopic ???
ak si to maze skutocne sam, tak je to proti pravidlam, moderator si sam nemoze moderovat svoje bazarove thready :!:
Já nevím co tam maul prováděl, ale dal si inzerát na kartu, po dvou hodinách tam hodil up s tím že to asi nikdo nechce, tak to zavřel, tak jsem mu napsal něco v tom smyslu že jestli čeká že to prodá během dvou hodin, tak mi pak můj komentář smazal a otevřel to, o to smazání nejde, ale o ten up za dvě hodiny, to mi moc v pořádku nepřijde, sice chápu že být módem je dobrý pocit, ale pravidla platí pro všechny.
ne, myslim, ze neCitace:
Původně odeslal Rainbow
smazal mi 3 prispevky v nichz jsem zjistoval o jakou kartu se vlastne jedna a zda lze s cenou hybat dolu. Zajem jsem projevil i v threadu Killera, takze rozhodovala cena.
Odpovedi na me otazky bylo smazani prispevku :roll:
DM smazal moje posty, post GABA i Spajdra, ktery jej mimojine upozornoval na to, ze UPovat po necelych dvou hodinach neni tak docela v poradku :!: :roll:
Doplnil informacie do prveho postu a zjavne zmazal aj ten UP. Tak neviem o co tu akoze ide... :roll:
Nechápu, o co vám jde - potřeboval jsem VELMI RYCHLE prodat svoji kartu.
Když ani po několika hodinách a 50 prohlídnutích nebyla žádná reakce uzavřel jsem to a zamknul s tím, že je to za těchto podmínek neprodejné - takže žádný upování se nekonalo.
Druhý den jsem dospěl k závěru, že kartu přeci jen prodám a nemusí to být ani tak rychle - takže než abych zakládal další thread na to samé, smazal jsem jen svou LOCKovací poznámku i Spajdrův comment a znova to odemkl...
Od té chvíle do toho Xima neustále drbe a valí mi tam jeden OT za druhým... jenom jeho nabídky se nějak neobjevují...
Mohl by mi MadCap prozradit, proč moderátor nemůže promazat vlastní bazarové thready, když jsou plné OT sraček a Spajdr vysvětlit a ukázat, kde tam mám ten svůj UP po dvou hodinách? UP jednoznačně slouží k tomu, abych svůj thread dostal nahoru před oči čtenářů a zvýšil šanci na prodej a to se v tomto případě rozhodně ani na chvíli nestalo!!!
Takže si Spajdre laskavě odpusť blbý kecy o pocitech být modem, protože se mi doma ještě pořád válí ta PS2 od Tebe, která přestala fungovat ani ne po týdenním použití za velmi záhadných okolností, k čemuž ses odmítl jakkoliv přihlásit!!!
jde tady o toto:Citace:
Původně odeslal Rainbow
Citace:
Původně odeslal Darth Maul
podla toho co viem, tak sa kedysi dohodlo medzi mederatormi ze si nebudu moderovat vlastne thready :!: bolo to vtedy ked bola aferka tusim ze s karlosom[c] a nejakym jeho autokratickym rozhodovanim ... proste clovek by si nemal moderovat vlastny thread pretoze to v 99% dopada tak ze to nie je objektivne a ani transparentne :idea:
No jenomže tím že sis smazal svojé jak říkáš staré příspěvky, tak to vypadalo tak že sis včera dal inzerát a po dvou hodinách si napsal že to asi nikdo nechce a zamknul to, takže to pro všechny vypadalo tak že jsi měl tu akci dvě hodiny a s tím dobrý pocitem jako móda jsem to myslel v legraci :wink:Citace:
To s tou PS2, když něco odejde po týdnu, tak za to asi těžko budu moct, když to pár dnů šlo, to neovlivním a kdyby ses podíval na více fórech, tak prostě některé kousky byly vadné a bylo jedno jestli si měl PS2 očipované nebo né a laskavě to příště řeš přes SZ, nevím proč to tady vytahuješ.
O žádné takové dohodě nevím a pokud mě o ní někdo informoval a já jsem zapomněl, nechť se laskavě přihlásí zde - já si toho vědom nejsem a takové věci většinou nezapomínám nýbrž ctím!!!Citace:
Původně odeslal MadCap
Ked tam mal napisane "minimalni cena 5000 Kc" a preco je taka, aka je (lebo to ponuka aj inde) a ty sa ho hned spytas, ci sa da hybat s cenou dolu, je to imho OT :!:Citace:
Původně odeslal Xima
minimalni cena 5000 Kc tam napsane nebylo!! to Darth Maul zmenil, takze tyhle "argumenty" si nech od cesty!Citace:
Původně odeslal PiT
A ked to tam je doplnene, tak ten post je uz zbytocny...Citace:
Původně odeslal Xima
btw. s chovanim v bazare by som na tvojom mieste velmi nevyskakoval, vzhladom na to, ze pre teba forum = bazar.
Ximo, Ty chudáku!!!Citace:
Původně odeslal Xima
LŽEŠ AŽ SE TI OD HUBY PRÁŠÍ A VŮBEC SE ZA TO ANI NESTYDÍŠ?
Minimální cena 5000,- je tam ÚPLNĚ OD ZAČÁTKU!!!!!
Umíš něco jiného než prudit a postovat do bazaru!!!
ano, presne takCitace:
Původně odeslal MadCap
uklidni se!Citace:
kdyby jsi byl trochu soudny, tak mi odpovis na moje dotazy do threadu a nebudes je sproste mazat!
ja uz na Tvoje extempore "aukce 22:00" zapomnel a mel jsem zajem koupit budto tvoji kartu nebo 6600GT od Killera, ale on ji nebyl s to odeslat a ty jsi moje prispevky misto odpovedi mazal!
z toho mi vychazi ze jako chudak se chovas ty!
navic bud tak laskav a rekni nam, co jsi tedy editoval v tom provnim postu :!:
ano, taky souhlas. Xima - tvoje prispevky byly OTCitace:
Napriklad tu znacku karty ??? :roll:Citace:
Původně odeslal Xima
Ne, editoval jsem název threadu, aby v něm byla i aktuální cena!Citace:
Původně odeslal Rainbow
Minimalni cena tam opravdu byla od zacatku - vlez sem tam kdyz to bylo uplne novy a byla tam nehlede na to ze Maul si minimalku pise vzdycky.....
Sklidnete emoce a prestante se furt napadat kvuli bazaru, nebo jeste nakyho admina ho napadne zrusit :roll:
IMO to pravidlo o zakazu promazavani vlastniho dredu v bazaru modum by se melo nekam zapsat (mod sekce) a byl by klid. Pokud uz tam je, tak pardon, uz jsem tam dlooooooho nebol :-)
Nechcete toho už nechat? Maul to vysvětlil , zjistil , že se vlastní thready nemoderujou a to je vše o čem je tenhle thread ne? :-)
kazdej potrebuje VELMI RYCHLE prodt svoje veci!Citace:
tohle je argument jako bota :roll:
navic totalne prekrucujes skutecnost: ten UP tam byl po necelych dvou hodinach a na to te upozornil Spajdr :!:
a to co pises zde jsou opet lzi a jeste je to sproste vuci mne!Citace:
jednak jsi editoval oba sve prispevky (rsp. jeden editoval a jeden smazal a napsal novy) a jednak moje posty jsi misto odpovedi rovnou mazal a "pri tom" jsi mazal take dalsi "nehodici se" posty
MOJE POSTY NEJSOU NABIDKAMI PROTOZE BYLY SMAZANY!!!!
Minimalna cena 5000 Kc tam bola od zaciatku rovnako ako to, ze sa pokusa o predaj inde. Visel som na 4e celu noc a uz vtedy ta chcel zhubovat za OT, ale vykaslal som sa na to, tak tu laskavo netrep :evil:Citace:
Původně odeslal Xima
tak panove. hlavne Xima. nevim, jak toto zacalo ( sledoval jsem to jen uplne na zacatku - a to si nejsem vedom zadneho upu, ale v tom se zdrzim hlasovani ) ALE Ximo, ted tam hazis jeden offtopic za druhym. promazal jsem to. pokud se tam objevi dalsi offtopic specielne od tebe ( kdyz uz sis tu zalozil thread ), tak pocitej s urcitym vanocnim darkem :evil:
copy thatCitace:
Původně odeslal PiT
a muzes mi prozradit za co jsi me chtel "zhubovat" ?Citace:
Původně odeslal PiT
muzes to nejak citovat?
Napisal si OT k cene.Citace:
Původně odeslal Xima
Napisal si OT o karte, ktory ti vysvetlil aj AjsTi (kupca prveho Radeonu).
O akej nabidke hovoris, ked si ziadnu nedal ???
[edit]
Precitaj si este raz pomalsie, co si mi quotol...Citace:
Původně odeslal Xima
Chcel som ti napisat upozornenie, ci nevies citat, ked si sa spytal, o pohybe ceny smerom nadol, ked tam minimalna cena z dovodom, preco taka je, udana bola.
od tebe ani nic jineho necekam, tvoje specialita je pochlebovani si s Darth Maulem... to uz tady bylo. :roll:Citace:
Původně odeslal mISHA
k veci: bud tak laskav a rekni mi, ktere moje posty jsou offtopic.
Ja mam pocit, ze v tom threadu byly i odpovedi na moje dotazy, ale ty zmizely taky :roll:
[OT] Jedine nespravodlive v tomto threade od DM bolo imho vyskocenie na Spajdra, co sa nejakeho stareho predaja tyka [/OT]Citace:
Původně odeslal Xima
Napisal som ti to uz ja :roll:Citace:
Původně odeslal Xima
Ano, pretoze cele boli OT. (napr. ta AjsTiho odpoved a pod...)Citace:
Původně odeslal Xima
Souhlasím, uznávám a veřejně se omlouvám Spajdrovi... :oops:Citace:
Původně odeslal PiT
[quote="Darth Maul"]a co ta "neznalost" pravidel moderovani vlastnich threadu v bazaru?Citace:
Původně odeslal PiT
2Xima: tvou pripominku nebudu komentovat. davam ti ted moznost toho nechat. takze pristi JAKYKOLIV OFFTOPIC od tebe v dotycnem threadu ( a nebudu koukat do jinych bazarovych threadu - i kdyz by to nebylo od veci, vid :roll: ) budu povazovat za jasne poruseni pravidel. a tyto pripadne posty tam zustanou. jako dukaz.
staci, pochopil? nebo to chces poslat doporucene?
ted uz toho mam tak akorat plny zuby.Citace:
Původně odeslal Xima
jste jak maly deti.
Ximuv OT (na kterej sam upozornil) je vyresenej a pirste za nej dostane nejmin tago.
Maul uz vi o nemoderovani vlastnich threadu.
takze neni co dal resit.
http://4um.ocguru.cz/templates/defau...ply-locked.gif
V pohoděCitace:
http://img155.exs.cx/img155/5715/fight21fd.gif
;D
Nieco som zameskal? :?
2FOX: diky za zamknutie...mohlo uz aj skor...dnes som vsak cely den na fore nebol :?
No este sa vyjadrim k uzivatelovi XIMA a moderatorovi D.Maul:
XIMA ty by si sa mal co najmenej stazovat - jednak ako tu uz niekto hovoril pre teba je forum akurat tak BAZAR a robis si z toho celkom dobry biznis. Tak na tvojom mieste by som bud drzal papulku a prestal OTckovat (pretoze si OTckoval a ani sam najvyssi XRN ma nepresvedci o opaku), alebo si skus najst ine forum alebo INZERCIU a tam robkat svoje obchody. Tiez sa mi nepaci tvoj arogantny TON na ADMINA PiT a ja byt nim dostanes zakaz pohybovat sa v bazare tak na 3 tyzdne tomu ver...takze ak sa vyjadrujes k adminovi tak normalne.
2MAUL: aj pre teba plati prestudovat si ake pravidla sa zaviedli - na druhu stranu asi to tu pravdepodobne nikde nevysi a dohodlo sa to len "akoze tak".
Na koniec --- tento thread mal mat len jednu stranu a ani o jednu viac. Zdrzte sa emocii...veci ktore mate medzi sebou si rieste cez SZ (Spajdr vs. D.Maul mam na mysli).