Re: MSI NX6600GT 128Mb AGP
Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Takže mi dnes dorazilo pár těchto karet, více pátek až pondělí :)
Zvědavost mi nedala a otevřel jsem jednu krabici. Vykoukla na mě klasická MSi, tudíž velký měděný chladič kryjící čip. Chladič nesedí na pamětech, jsou tam jakoby podložky, tak je otázka, jestli jsou paměti chlazené.
další info později
ten chladic neni resen tak aby sedel celej , je to udelany tak ze po stranach mas takovy fakt malo siroky podlozky ktery dosedaj na pameti , takze ucinost neni zrovna obrovska ...
Mereni teploty u msi6600gt
Je nejalek programek v kterym bych si mohl merit teplotu procaku a pameti na teto karte ????
Re: Mereni teploty u msi6600gt
Citace:
Původně odeslal hulda
Je nejalek programek v kterym bych si mohl merit teplotu procaku a pameti na teto karte ????
Je, ale nefunguje!
Citace:
Původně odeslal hulda
...no pre vecsinu 6600viek na to staci zalozka v driveroch ;) ale bohuzial MSIcka ma v biose Thermal Control disabled :? ale :arrow:
Citace:
Původně odeslal vaderd
As already said in your other thread, the XFX and the Galaxy (5.43.02.46.CC) BIOSes do support the temp sensor. I could read out the temps with my MSI 6600GT AGP, which wasn't possible before. There seems some other incompatibility though, as the driver complains that the power supply is not connected. Maybe it will work with your card...
[quote=".:::iGor:::."]
Citace:
Původně odeslal hulda
...no pre vecsinu 6600viek na to staci zalozka v driveroch ;) ale bohuzial MSIcka ma v biose Thermal Control disabled :? ale :arrow:
a muzes me napsat ktery ovladace umi sledovat teplotu na 6600?
co ja vim tak to umely jenom 6800