Stary VGA silencer = smrt pro Radeon ....
Tak uz mam tri zakazniky, kterym odesel R9800Pro s VGA silencerem, provozovanym na nizke otacky .....
To neni hezke ....
VGA silencer si instalovali sami a i ja ho mam na R9700Pro, ale porad jedu na vysoke otacky ... v kazdem pripade bude neco spatne ....
EDIT: vsechny karty byly Sapphire
9600XT zase mrtvo s vga silencerem
Taxe mi to uz taky dvakrat stalo s mym Saphire R9600XT 128MB to co tady pisete.Reklamoval jsem poprve dostal jsem novou kartu i novejsi revizi dokonce, buch! s orig. chlad. v pohode se silencerem asi 5 hodin a mrtvo!!! druha reklamace, zase po chvili provozu to zhaslo, zadny taktovani ,zadny 3d aplikace proste sem se jen koukal na postu...Pritom instalace chladice (jo je to rev.3) probehla peclive a v poradku.Dal jsem silencer na tyden kamosovi co ma R9800SE AIW a valilo mu to v pohode...tak ted si rikam kde je chyba?? ve skrini mam vse v poradku! Nevite uz nekdo ja rozlustit tendle problem???? bojim se ho tam namontovat zpet....Myslite ze pomuze napajeni primo z desky? nebo rovnou ze zdroje???Ted mam tu da se rict nejnovejsi revizi asi z dubna nebo tak nejak,ale ta je uplne stejna jako ta predchozi co odesla.....prosim o odpoved a hlavne radu :?: ....diky
Re: Stary VGA silencer = smrt pro Radeon ....
Tak mi odesla uz druha karta. Tentokrat po pul roce, uplne stejne jako ta minula. Bylo to chvili po zapnuti PC, jen jsem brouzdal na netu. Silencer byl zapojen molexem primo na konektor zdroje. Nevim cim to. Na karte opet neni jedina znamka po spaleni, silencer byl urcite nasazen bezchybne.