notebook - jak to s nimi vlastne je?
Ahoj,
potrebuju notebook...
nikdy jsem s nimi nemel nic moc do cineni ale zarazi me nevyrovnanost - aspon dle meho nazoru - sestav...
dost dobre nepochopim proc do notebooku ktery ma fsb 400 a vys cpou pameti na frekvenci 266 :?:
mozna je to muj dojem ale k procesoru pres 2GHz dat 256 pameti ???
no nevim jak poradne vybrat, zajimalo by me jestli je mozne doplnit pamet do notebooku treba z meho desktopu a jak je to s vykonem novych a starych cpu ... koukam ze viditelny rozdil co jde vycist je v tom jak dlouho vydrzi...
zase ale v nekterych recenzich ma celeron 1,5 GHz vic bodu v cpu marku nez ten muj ???
diky za kazdou radu
sasha
Re: notebook - jak to s nimi vlastne je?
Citace:
Původně odeslal sasha
Ahoj,
potrebuju notebook...
nikdy jsem s nimi nemel nic moc do cineni ale zarazi me nevyrovnanost - aspon dle meho nazoru - sestav...
dost dobre nepochopim proc do notebooku ktery ma fsb 400 a vys cpou pameti na frekvenci 266 :?:
mozna je to muj dojem ale k procesoru pres 2GHz dat 256 pameti ???
no nevim jak poradne vybrat, zajimalo by me jestli je mozne doplnit pamet do notebooku treba z meho desktopu a jak je to s vykonem novych a starych cpu ... koukam ze viditelny rozdil co jde vycist je v tom jak dlouho vydrzi...
zase ale v nekterych recenzich ma celeron 1,5 GHz vic bodu v cpu marku nez ten muj ???
diky za kazdou radu
sasha
nesmis brat notebook jako alternativu klasickeho PC. Notebook je o mobilite !!! Pokud si to chces koupit, abys na tom mohl parit hry a prilezitostne se ukazat pred kamosi tak to si rozhodne na spatne ceste :wink:
Kup si notebook, pokud jsi napr. na koleji, a nemas na to, abys mel PC doma a na koleji. Cili budes ho tahat sebou popr. i do skoly, kde si na nem muzes psat treba prednasky.
Kup si notebook, pokud uz pracujes a delas hodnes presentace.
Kup si notebook pokud mas doma vykonny PC a potrebujes hracku s barevnym displayem ;D ;D
Pokud nespadas ani do jednoho z uvedenych pripadu, tak si ho radeji n ekupuj.
Citace:
Původně odeslal Namornik
Cili budes ho tahat sebou popr. i do skoly, kde si na nem muzes psat treba prednasky.
:mweheh: :mweheh: Ti možem zaručiť že som ešte nikoho s notebookem nevidel robiť si poznamky z prednašky ;D :lol: Dobre ma to pobavilo... Leda tak cez prednašky robiť si poznamky z Countera cez WiFi.. ;D
Citace:
Původně odeslal Vlado
Citace:
Původně odeslal Namornik
Cili budes ho tahat sebou popr. i do skoly, kde si na nem muzes psat treba prednasky.
:mweheh: :mweheh: Ti možem zaručiť že som ešte nikoho s notebookem nevidel robiť si poznamky z prednašky ;D :lol: Dobre ma to pobavilo... Leda tak cez prednašky robiť si poznamky z Countera cez WiFi.. ;D
ja si na notasu poznamky psal...
a utoho vetsinou kecam na irc,icq a tak 8-)
Citace:
Původně odeslal Wolferine
Citace:
Původně odeslal Vlado
Citace:
Původně odeslal Namornik
No ja jsem napr. na technicke skole a docela by me zajimalo, jak si do wordu budu stihat kreslit obrazky :lol:
Citace:
Původně odeslal PetrT
No ja jsem napr. na technicke skole a docela by me zajimalo, jak si do wordu budu stihat kreslit obrazky :lol:
Kúp si tablet (alebo TabletPC z dotykovou obrazovkou) a pohoda :smoke:
Citace:
Původně odeslal PeterM
Citace:
Původně odeslal PetrT
Kúp si tablet (alebo TabletPC z dotykovou obrazovkou) a pohoda :smoke:
Jasne o to tu neslo, ja jen jako narazel na to, ze neznam nikoho kdo by stihal na notebook. klavesnici psat tak rychle aby stihal prednasky (nase prednasky, my jsme radi ze to stihame perem) :lol:
Citace:
Původně odeslal PetrT
Citace:
Citace:
Původně odeslal Vlado
Citace:
Původně odeslal Namornik
v takovych predmetech sem to kombinoval..grafy na papir a pak prohnat scannerem
je ale fakt ze nektere predmety by takhle nesly...ale u nas se najde par lidi co si na nb normalne pisou....
Citace:
Původně odeslal PetrT
Neviem ako sa tomu nadáva, existuje niečo na čo píšeš ako chceš a ono to zapisuje ako chceš!Edit: To už tu písali ;D ! Husp
A mne by sa to hodilo hlavne pri tých ich matlanicách, grafoch, a ukážka 2závitov a ich tolerančné polia v kope proste kula čiar o ničom :lol: :lol: :lol:
Citace:
Původně odeslal Ovca
Citace:
Původně odeslal PetrT
Neviem ako sa tomu nadáva, existuje niečo na čo píšeš ako chceš a ono to zapisuje ako chceš!
Edit: To už tu písali ;D ! Husp
A mne by sa to hodilo hlavne pri tých ich matlanicách, grafoch, a ukážka 2závitov a ich tolerančné polia v kope proste kula čiar o ničom :lol: :lol: :lol:
To cim bych to z papiru dostal do PC lezi vedle me :wink: . Kdyz se nevyznas v grafech, tak je nejjednodussi si je vzit z nejake knihy :wink:
Mam ale takovy pocit, ze se to mirne zhouplo do OT.
Citace:
Původně odeslal PetrT
To cim bych to z papiru dostal do PC lezi vedle me :wink: . Kdyz se nevyznas v grafech, tak je nejjednodussi si je vzit z nejake knihy :wink:
Mam ale takovy pocit, ze se to mirne zhouplo do OT.
A keď to čo napíše nikde nieje alebo to je inak a on to chce takto??? No moja predstavivosť je obrovská ja to niak skomolím ;D
Citace:
v takovych predmetech sem to kombinoval..grafy na papir a pak prohnat scannerem
je ale fakt ze nektere predmety by takhle nesly...ale u nas se najde par lidi co si na nb normalne pisou....
Slova si pises a grafy si vyfotis, ne?? Jakej problem? :-)