ACDSee 7 práve vyšlo - komentáre a postrehy
Dnes vyšlo nové ACDSee 7.0. Keď vyšla verzia 6.0 tak som bol znechutený, lebo sa mi vôbec nepáčila (napr.nedalo sa presne určiť veľkosť náhladov - len prednastavené atď). Preto som ostal pri osvedčenej 5.0 a čakal na sedmičku. Celkom sa mi pozdáva, je rýchla, aj tie náhľadu už sa dajú lepšie nastavovať. Zatiaľ je to len taký rýchly kuk. Čo vy na to hovoríte, aké máte postrehy a skúsenosti? Oplatí sa prejsť na 7.0?
Re: ACDSee 7 práve vyšlo - komentáre a postrehy
Da se v ACDSee (mam ted 8 ) nastavit, aby pri prohlizeni preskakoval .avi? Nebo jen pro .jpg a .bmp. Stve me jak dlouho to vzdycky nacita kdyz se dostane na .avi :mad:
Citace:
Původně odeslal
comm
Da se v ACDSee (mam ted 8 ) nastavit, aby pri prohlizeni preskakoval .avi? Nebo jen pro .jpg a .bmp. Stve me jak dlouho to vzdycky nacita kdyz se dostane na .avi :mad:
V ACDSee 7: Tools - Plug-ins - Plug-in settings a tady deaktivuješ (odškrtneš) ID_Media.apl
Citace:
Původně odeslal
frelichl
V ACDSee 7: Tools - Plug-ins - Plug-in settings a tady deaktivuješ (odškrtneš) ID_Media.apl
Skvele, diky, funguje stejne ve vyssich verzich.
Na katalogizaci fotek pouzivam jedine od Google Picasa
Navíc ke kontu gmail mate moznost 1GB prostoru na vase fotky zdarma.
Pomocí jednoho tlačítka nahrajete pohodlne na onen prostor z Picasy.
Velice dobra utilita. Je to freeware... jak jinak od Google :)
http://picasa.google.com/
Doporucuji!
Na upravu fotek pouzivam jeste Zoner 9ku.
A pokud si opravdu chci hrat tak samozrejme Photoshop.
A abych nebyl uplne offtopic, tak ACDsee jsem pouzival do 3ky, pak sem vzdycky jen zkusil vyssi verzi, ale je to cim dal vice nenazrane, ackoliv posledni verze je jiz trosku optimalizovana. Ale vadi mi tam plno veci.
Takze proto jsem presel na picasu ktera je zdarma.