http://www.pegasoft.cz/show_novinku.php?id=16498
http://www.pegasoft.cz/img_novinky/v...ech_mx1000.jpg
Printable View
Pěknýýý. Design se fakt povedl.
stare... uz 2 tyzdne na nu cakam.
2wuuduu:daj vedet jak to fachci, oki?
kdes ji kupoval a za kolik? ;D
s ocaskem neni?
Neni, ale mozna bude casem... kdyz nejakou tak take bych chtel s ocaskem, protoze baterky vazi hodne.Citace:
Původně odeslal ICE
Na nu cakam, nemam ju... zatim....Citace:
Původně odeslal basik
Konečně to nějak vypadá, né jak ty předchozí modely :-)
sakra, a to sem si pred prazdninama koupil mx510
no ja by som radsej s chvostom.... kedy asi bude unas zohnatelna?
http://www.caseking.de/shop/catalog/...oducts_id=2192
Hupky za Fabsou ;D
Furt premyslim o koupi mx700+klaves, nechce me nekdo ukecat na tuhle?
Nebude to moc tezky? otec ma podobnou od MS a nic moc. :?
Ja mel MX500 a pak 700 a ta se nedala... neumerne tezka a stale se vybijela pokud sem ji nedal pres noc do nabijecky.Citace:
Původně odeslal Kazdic
Ted mam 310 a ta je zatim nejlepsi.
Tak som ju mal dnes v RUKACH!!!! Parada....
Kupim si ju na narodky - v septembri.
No WOW vypadá fakt dobře ;D
mno, planoval som MX510, ale ked bude tato vec mat dratik, tak nie je o com, ze? ;)
otazka je ci bude mat dratik ak hej tak ju berem tiez
Tak co som zatial sa docital tak z kablom nieje, ale takisto by som bol rad keby bola, chcem si kupit MX510 ale ak bude nejaka dobra cena na tuto tak asi.....no uvidime ako mi sadne do mojej velkej tlamy :wink:
Ale prva prijorita Kabel, som sa az zacudoval kolko ludi preferuje kablik, som rad ze niesom sam, jak kul v plote. :-)
jj kabel a jdu si pro ni i kdyz kam ? :lol: Ale jako stvani s baterkama pri mem hrani a pouzivani mysi by nebylo to prave... 8-)
Ma jiny tvar nez MX510 a spol?Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Je vetsi, mensi?
Neco povidej.... ;D
Je vacsia a tvar je trochu iny.
Spodok je sirsi ako ma MX500 - dole je najsirsia a zda sa mi vyssia...
Cena 2290,-SKK bez DPH.
P.S.: 11. septembra mam narodky, darcek je jasny... nejak to hadam dovtedy vydrzim...
Hmm a kde akoze si to videl a kde sa to da objednat ???
Som zvedavy na vyjadrenie Logitechu ci bude aj s kablom, len nech je to cim skor, nech viem aby som nekupil MX510 a potom budem nadavt, asi este pockam ;D :idea:
Maju to v jednom z BA velkoobchodov. Ale mali zatim len 10ks, tak nazov zatim neprezradim, aby ste mi poslednu nevyfukli...Citace:
Původně odeslal ManDark
:oops:
Update: tak vam to prezradim, LIBRA... 2250,- bez DPH. :wink:
Tu je pekny review:
http://3dgpu.com/forums/index.php?showtopic=310
.... no .. zejtra by mi mela dorazit, pokud nebude nakej zasadni problem s dodafkou, tak sem na tu holku zvedavej :-)
jo, taky sem uvazoval ze bych ji vymenil za moji MX700... maji ji v ceniku na CC ale myslim ze pisou ze ji este nemaj na sklade...
.... prislo jich 5 kousku a behem dvou dnu uz byly ze CC pryc ;D .. i pri ty nemaly cene, dyz vemem f potaz, ze je to jenom krysa .. ja sem si ji vobjednal primo u nas, takze doufam, ze s tim nebude problem, jako pred casem s nedostatekem MX 510ek :-)Citace:
Původně odeslal Flizsk
Tak chlapci ked si precitate moj popis Blue Dragona, co tam vidite? 8-)
Tady je pořád skladem :-)
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...=180&zbo=46177
.... co tam vidim? .. ze tam mas to samy co ja ;D (+ sem si este nadelil krasnou novou klavesnici Logitech Media :wink: ) .... akorat u ty krysy resim esli tam hodit nakej ten pojebanej vovladac nebo to nechat bez toho ....Citace:
Původně odeslal Wuuduu
vovladac...
.... jj .. je tam .. a kupodivu to vubec nerozesralo citlovost, jako sem mel zkuset s MX310-510, tam sem to dicky steloval jak pindour a ve finale ten mouseware raci vodinstalil .. ale tohel je ok 8-)Citace:
Původně odeslal Wuuduu
no akurat som si ju doniesol na recenziu, tak potestim cez vikend :) vypada velice solidne a dokonca aj tvar my sedi (narozdiel od inych MX logitechov)
.... to sem zvedavej, jaky zkusenosti bude mit kdo s gameskama .. pac po dni testovani, bych i docela vehementne tvrdil, ze ten bezdratek zas az tak na gameseni nejni ani f podani MX1000 :-) .. tak nevim, kdo ma a hraje, tak at se pochlubi :wink:
A jakej ma realnej dosah? =)
co take hras?
Ja Enemy Territory a UT2004 a necitim nejaky rozdiel.
.... Q3A - ok, UT2004 - solidni, ale pride mi, ze s dratem se to hejbe lip vo trochu, UT (starej) - tragedie, Vietkong - ok .... na vic gameskach nebyl cas testovat ....
Taky mam na ni odlozene penize mam MX500 jsem spokojen ale uz me stve ta snura od krysy takze MX1000 rullzzz...
2Prasor: Dopln pak jeste nejake poznatky... Dikz
P.S.: Osobne mi sedi v ruce moc dobre co jsem ji zkousel.
ja dnes kupujem dalsiu, kamosa som presvedcil, ani to netrvalo.
kabel mi uz naozaj vadil, takze MX500vka isla....
kabel mě nesere jak se vám prokázala ve hrách? :)
porovnatelna s MX500, dokonca mi stupol pocet HeadShotov v UT2004, ale to moze byt aj zlepsenim sa....
Zajímalo by mě jestli by mi s ní funglovala bezdrát klávenice co mám v setu s MX 700 ....
Nějaká ta recenzička :-)
http://www.hardware-pacers.com/pages...=302&catType=r
jj, oplati se :wink: Uz na MX510 krasne nahradi ovladaci panel krysy ve winblows, PS2 rate na 200Hz, lepsi nastaveni, definovany nastaveni krysitek... pohodka ;D
Im happy with my MX510 red for gaming ;D :-)
Som tu cital ze 2290 SKK ale dako neviem neviem ja som videl cenu 3100SKK takze neviem teraz.
2250 bez DPH, t.j, okolo 2600,- (vcerajsia VO cena)
Tak uz mam MX1000 na stole 8-)
Moje hodnoceni 100%
sedi mi velice dobre lepe nez MX500
paradni sw
prijemne ovladani tlacitek
indikator baterie kdyz je baterka skoro vybita zecne blikat posledni policko CERVENE
Pri preruseni prace na kompu se mys do 10s vypne setri tak baterku a hned jak se do ni strci jede na 100%
Logitech to zas jednou doladil do posledniho detailu
cena: 2096kc s DPH 3roky zaruka v CC
P.S. Prijde mi ze je stejne tezka jako MX500
grats už jen ta cena.. prosímtě karlosi až to dotestneš mohl by jsi sem hodit jak dlouho vydrží nabitá? nevím jestli hraješ hry ale pls postni sem výsledek :)
no nejak moc nehraju ale doom3 a farcry porad hraju ale hlavne mys drzim cely den v ruce a nabitou jsem ji mal za hodinku. A myslim ze mi vydrzi vklidu 14 dni a pak zas nabiju to me netrapi :wink:
Prodal sem MX500 a doplatil 1200kc takze pohoda
2Ladron: pri intenzivnom pareni Dooma3 a UT2004 + praca vydrzala tyzden. Potom zacal soft pindat, a cervena kontrolka blikat....
HUH tak to bych nečekal !! to je rychlovka a 14dní rulez :) začínám šetřit i když MX 500 jsem si zamiloval :)
ja jsem mel taky MX500 a taky sem si ji zamiloval ale jak sem zkusil 1000 musel jsem ji mit :oops:
to parkovanie nie je prave vychytane ... MSky reaguju po "zaparkovani" omnoho rychlejsie, kdezte mx1000 ma mierny lag pri prebudeni ;) inak nenachadzam chyb, az na to ze nechame ako si dosiel na to ze soft je nejak extra dobry ??? pretoze prepinanie aplikacii ta vyhadzuje z hier a program specific nastavenie nejde (podobne aj ten pgup/pgdn) co hodne degraduje moznosti tlacitiek a sw obecne .. best ovladace na mys overall su ms intellipoint 4.12 a na to nie protiargumentu ;)
Hmm no ten Lag by mě při Clan waru asi stál místo v sestavě .D
tak to asi 10% davas navyse ako stoji, lebo viem kde stoji 2020SkCitace:
Původně odeslal Wuuduu
edit>> pozri AT Computers
Takáto informácia je úplne super: "viem, ale nepoviem..." :roll:Citace:
Původně odeslal phi11
BTW: buď nám to prezraď, alebo si podobné hlášky nabudúce odpusť...
to je LIBRAcka cena.
TEn Lag sa objavi len ked dlho nehybes mysou, a to asi nehrozi pri hrani, abys minutky len tak stal a nedotykal sa mysi....
Mna by velmi zaujímalo že ked mi dojde bateria ci mi ju dakde vedia vymenit. NEjaky servis alebo co.
A este piste dake online stranky kde sa da kupit.
Ted sem byl na webu logitechu (UK) a nasel sem tam druhou verzi teto mysky. Nemate nekdo o tom nejake podrobnosti ?
A co je na tom?Citace:
Původně odeslal marrtin
Ved to je len ina farebna verzia.
Mam ji ted pujcenou 4 dny zitra bych ji mel vratit nebo si ji koupit....no musim uznat, ze se fakt povedla...hned jsem si na ni zvyknul...a zatim to vypada ze si ji asi uz necham i kdyz ty skoro 2litry....
Ve hrach uplne super, rychla, neutrhnes ji...akorat trosku tezsi...ale to si myslim neni na skodu...
Jinak baterka nejde vyndat bez uplneho rozebrani, pri rozebrani se ztraci zaruka...v navodu pisou ze rozebirat jen pri likvidaci mysi a ekologicke likvidaci baterie :) Baterku by mel pripadne vymenit servis logitechu....
Zaruka 5let
Citace:
Původně odeslal Wuuduu
No to vim ze to je jenom jina barva, ale mne by zajimaly nejak blizsi info (obr, cena, atd...)
ok, tak som ju kupil a mam par otazok....
1. koliecko aj vam chodi tak lahko?? na MX 500 bolo asik lepsie
2.ked som vypojil MX500 a dal tam mx1000 tak mi brutal lietal kurzor, soft som nedaval a ani nedam, akurat sa akosi neviem trafit do tej spravnej citlivosti...poutivate s nou Enhanced cursor precission vo WINxp?
pripadne mate soft a spokojnost??
mne sa zda ze ma aj tento soft problem s acceleraciov v CS, bo sa mi to dako divno hybalo...
a jeden teflon je kratsi..tha kua
kolecko sa aj mne zdalo tuhe, spociatku... je to o zvyku, takto mi to teraz vyhovuje - mas ho plne pod kontrolou.
Citlivost som si musel znizit, lietala az mooooc.... ale postupne jej pridavam (mys mam asi mesiac) ako si na tu vyssiu citlivost zvykam....
tu Enhanced somarinu nepouzivam, skor to ubralo z citlivosti...
.... kolecko jede dost zlehka to kazdopadne, voproti MX510 a 500ce rozhodne ..... kurzor mi taky lital jak krafa (W2K i XP), vypnul sem proto akceleraci a fcelku je to pak jedno esli se nainstaluje setpoint nebo ne co sem tak koukal a zkousel .... ale furt sam sobe tvrdim, ze je sice good na bezdrat, ale na hrani zustava drat dratem a na LANky si raci beru pro jistotu 510ku = pro me proste nejlepsi krysa na hrani, nemuzu si pomoct :-)
vo windows sa to vola Enhanced pointer precision a v driveroch daka akceleracia
drivery nepouzivam od dob mx500
a ten pointer precision som mal s mx500 zapaty a v pohode, ale s MX1000 je to nemozne ovladat s tym...dava to daco??
.... proste f pripade MX1000 se mi to tvari jako nepouzitelny a souhlasim s Wuuduu, ze ta citlivost je prakticky horsi .. takze to vypinam neb to povazuju za nezadouci akceleraci ukazatele ;D ....
skusali ste to dakto v Unreal Tournament 1 ???
sak to je hroza !
da sa s tym daco spravit?
neviem ako jednotka ale UT2004 super. Head za headom...
.... nekde uz sem to psal - stary UTcko naprosta tragedie, strasne to plave, vostatni se necha uhrat celkem v pohode, jediny co me napadlo, jak to vodstranit .. nasadit MX510 :mweheh: .. a kdyz sme u 2004, tak bych stejnak rek, ze se to na dratu hejbe vo neco lip, ale to uz je vec nazoru, ze ....
je vobec nejaka hra kde tato mys "neplava" ??
som uz skusal aj Q3 a je to nehorazne!!!!
ako moze niekto napisat ze je to mys pre gamerov, ked sa stym neda prakticky hrat starsie (mozno) aj nove hry???
keby som toto bol vedel predtym nez som ju kupil by sla do ****
ak nie je to "plavanie" sposobene mysou, tha ako sa ho zbavim....
som kupil MX1000 koli gamingu a zistujem ze je to na gaming uplne naprd...take ak mi niekto moze povedat cim to je, bol by som vdacny...
inak mouse pojde do pekiel
.... jedina gamesa, kera mi takhle zasadne plavala, bylo to stary UTcko .. jinak Q3A, UT2004, Vietkong, CoD, MOHAA, FarCry "vicemene f pohode", tzn., ze to tak psychouretalne neplave a hejbe se to aspon trochu podobne jako drat, i kdyz z myho osobniho pohledu to na drat nema, a proto sem si taky fikane ponechal svou MX510, ze :wink: ....
Tak už ji mám taky a je to příšerná sračka. Hrál jsem Call of Duty, Max Payne 2, demo Pacific Assault a naprosto nehratelný. Hrál jsem si všemožně s nastavením, ale stejně to neni ono. Pro hry nedoporučuju :-(
Ať žije kabel :idea:
.... kabel furt jo .. ale, dyz pominu vzhled, kerej mi pride good, tak hlavne tvarove, na tom se zrejme shodnem, sedi dost dobre a sem zvedavej, esli ty pacholci udelaj neco podobnyho i s kablikem .. nak bych se tomu nebranil :-)
hmmm, asi neviem hrat hry.... lebo nemam zjaden problem...
alebo hram zle hry (Wolf - Enemy Territory, UT2004, Morrowind a Doom3)...
demo PA som s tym presiel v pohodicke...
Tak to je dobrý. To bude mýma prackama. ;DCitace:
Původně odeslal Wuuduu
Mě prostě na ty hry nesedla, tak jsem ji nadělil mamince.
Ve hrách to bylo dost rychlí (citlivý), i když jsem zkoušel měnit nastavení. Nelíbil se mi prostě pohyb. Párkrát mi při rychlém otočení ujela nějak jinam, než měla.
Asi půjdu do MX510, nevydržim čekat, jestli bude MX1000 s drátem :-)
wuduu pod jakým nickem hraješ ET ?:o)
Wuuduu... prekvapivo... ale server vyberam podla poctu hracov, cim viac, tym lepsie... tak aby pol ping do 60.
Takze sa pasujem za cerstveho majutela Logitech MX1000 Wireless Mouse, prvy dojem ergonomia je neskutocna oproti MX500/510 mal som pri kupe moznost porovnania, citlivost je nejaka cudna ale to bude tym ze je/ma to presnejsi senzor.
Kupena od RAYven-a cena bola nizia ako co pisal, ale nepoviem kolko super kupa za este uvidime aku dobru mys.
Keby ze je s kablom tak sa bucham o hlavu preco som si kupil mx510 ale bez kablu je to premna nevyhovujuce
inak som ju videl a je to delo len keby ....... :-(
NO inac to som si vravel aj ja ale mam ju od piatka mynuleho tyzdna denne v priemere ide ako hram sa a tak asi 5-6 hodin a ubudla mi len jeden dielikuvidime co dalej, akurat je dost tazka ale to az tak nevadi.
Hm, to mi zase pri 5-6 hodinach pouzivani vydrzi max. 9 dni, coz je oproti slibovanejm 21 docela malo.. Asi mam nejakyho zmetka.
ja to iste, to bude asi myslene pri "inom" pouzivani...
Mel jsem moznost ji chvilicku vyzkouset je to paradni kousek, ale je moc tezka mrska jedna :!: Takze zustanu u MX300 !
No zatial sa nestazujem tak priemer 4-5 uz drzi 6 dni co je pekne. Uvidime ako dalej ked to budem mat na nule zreferujem.
Nabite to mam od mynuleho piatka vecera.
nevite nekdo nahodou kde se da v CR sehnat v cerne berve?????
Docela o ní začínám uvažovat. Sice jsem spokojeným vlastníkem MX500, ale bezdrátovka by docela bodla. A pokud je asi tak stejně těžká jako právě 500ka, tak neni co řešit ;D
není co řešit až na optiku která mě oproti Mx500 prostě nesedla :D takže šla z domu hned MX 500 forever :D možná 510 koupím pro ten pocit :D
.... jak rychle sem si ji tenkrat koupil, tak skoro i tak rychle sla z domu :| .. pro mne MX510 rulezzz, ackoli se 1000ce nenecha uprit ergonomie ....
@kecinzer: .. rek bych, ze je vo dost tezsi nez 500ka (ac lionka inside, porad je to dost znat) ....
Bratranec si kupil MX 1000, dosiel som ju potestovat, uz vo windowse sa mi zdal pohyb nejaky divny a ked som zapol CS skoro som sa pogrcal :-o
MX500/510 + kvalitna podlozka /v mojom pripade Steelpad 4D/ je THE BEST. :!:
prid "potestovat" ku mne... alebo si mozeme skusit CSko. Uvidime, co so mnou narobis ked budem hrat s "ogrcanou" MX1000. :wink:
Co s tebou narobim v CSku? Ani nechci vediet :lol: , kedy a kde? :wink:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
CS:Source myslim, ine nemam... dohodneme sa.
P.S. kua, strasne sa bojim, co so mnou narobis... :oops:
uz ju nekdo rozkuchnul ??? zajimalo by me jak to vypada vevnitr ;D
koukam ze jste tady nejaky akcni... :roll:
neco jsem nasel
http://www.sohuwuhan.com/sohu/htm/it...910105924.html
ale je to mx700 a navic te hatmatilce nerozumim... :?
No nieco sa tam zmienuju o MX1000 ke ale nenasiel som to dalej okrem toho ta stranka blbne a to kvalitne takze vela som toho tam nepozrel.
Ale zaujimalo by to aj mna ako to tam je, a este ked by bol navod na Prerobenie na kablik....
Ale zatial som spokojny ako to chodi a vobec nemam problem ale asi si pozhanam MX500 or 510ked bude tak za pod 1000 Sk
Muj rudy bratr mi cte myslenky... ;D ;D ;D
protoze kdyz to vezmes blokove tak by to melo byt:
signal ze snimace->modulator <- - - - - - ->demodulator->usb/ps2 konektor
to su chytrej co???to byla jen takova uvaha jestli mate nekdo nejaky pripominky sem s nima... :idea:
co se tu resi?...na hry je pro me best starej dobrej dual opt., nebo druha alternativa razor ...bez debat:-)
tak to se trosku pletes, prave z dualoptical jsem prechazel na 1000vku a ten rozdil je nezkutecny! je to jina a presnejsi technologie, proste se to neda ani srovnavat. Na hry absolutne v pohode... na nedavne LP jsem nepostrehl jediny okamzik, kde by nestihala a fragoval jsem jak o zavod :wink:Citace:
Původně odeslal Nakata
jenom bych mel jeden dotaz... jak v Opere nadefinovat postranni tlacitka?
ten SetPoint to prave v tomhle prohlizeci nepobira, IE je naopak v pohode
Zdravim a zaroven se omlouvam, ze oteviram toto stare tema, ale chtel bych znat zkusenost majitelu prave teto mysky. Mam problem takovej, ze kdyz pri nastartovanem systemu [Windows Vista x64 SP1] strcim mysku do kolebky proste jen, aby se mi nevalela na stole kdyz ji zrovna nepouzivam, povedeny software Logitechu mi hlasi, ze myska je vybita i kdyz je naprosto full. Da se nekde tato featura vypnout? Popravde jsem zkousel i google a proste asi zadavam spatne dotaz.
Edit: Dela mi to od prvniho dne co ji mam, akorat ted uz mi vyskocil nerv natolik, ze bych se toho rad zbavil.
Divny, tohle mi nedela rozhodne (mam ji v praci u notasu).
Nicmene myslim, ze v novejsich verzich setpointu jde tahle hlaska vypnout, takze bych prolezl nastaveni setpointu a kouknul na to.
Ale to, ze ti hlasi, ze je vybita, ikdyz jinak fuguje a je plne nabita - tam je urcite neco spatne - nic takovyho mi nikdy neudelala. (a mel jsem do nedavna 2 kusy MX1000)