Taky vam Fortissimo III tak topi?? Mne skoro stejne, jako grafika.....
docela me to stve, protoze mi prumerna teplota CPU vzrostla o 2stupne... :? sice to nevadi, ale skoro uvazuju, ze bych ji nak chladil 8-)
Printable View
Taky vam Fortissimo III tak topi?? Mne skoro stejne, jako grafika.....
docela me to stve, protoze mi prumerna teplota CPU vzrostla o 2stupne... :? sice to nevadi, ale skoro uvazuju, ze bych ji nak chladil 8-)
Citace:
Původně odeslal Kebrdle
Čože to nemysliš važne :o TO je sila.
pockej, to si nedelej prcu... ja uz mam takhle precpany PCI , este kdyz mi tam bude topit zvukarna tak budu grilovat sitovky ;D
Medzi sieťovku a zvukovku hoď klobasu a môžeš si otvoriť novy biznis. :)Citace:
Původně odeslal DeeKay
problem je ze klobasa se tam nevejde, maximalne tak platek salamu ;D
doufam ze nez ji budu mit tak aquacool udela water blok na hf3 ;D ;D
Alebo tam mozes delat smazeny syr... :roll: A na CPU hranolky... :roll:Citace:
Původně odeslal DeeKay
hehe, srandu si nedelam, nevim, jestli mam nakej pojebanej kousek, ale asi je to normalni. Sadam muze dosvedcit, vcera si na ni sahal.. (jeho komentar - to topi vic, nez muj R 8500 v zatezi...) jinak ja mam nastesti sitovku integrvanou, jako 2. sitovku mam PC2PC, takze griluju "jen" grafiku :roll: .....Citace:
Původně odeslal DeeKay
fakt nekeca....topi to jak sfina!!!
nj ja mam prave 2 sitovky, zvukarnu a grafiku a urcite casem budu muset poridit este PCI radic.. no to bude masakr...
btw vsadim se ze nic netopi vic nez muj R9000 ;D
Na pasivu pri zatezi namereno termocidlem 74stupnu ;D
A i dotekove by to odpovidalo :lol:
DeeKay: Vidim ze si nemal Rage 128 ;D
Moje GF4Ti 4200 uz ted tolik netopi, asi si zvykla, ale zpocatku mela pri zatezi 82 stupnu a v klidu tak 75, ted ma 71-77. Dotekove jsem se odvazil jen plosnaku a tipuju tak 50.Citace:
Původně odeslal DeeKay
to fortissimo vazne hodne topi..ale pred moji 120mm deltou nema snaci si ani prdnout ;D
Neviem čo porobili na tej GF III ale sa mi zda že tak karta pracuje nad hranice svojich možnosti a preto tak topi :)
blazne ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Kamikatze007
Ked tam mas Deltu tak zvukovku mozes dat prec - nebudes z nej aj tak nic pocut :lol:
Divil by ses ale mel ;D
Uz je to davno ale takhle horka rozhodne nebyla....
moje grafika ma gpu 43-50 ram 40-50Citace:
Původně odeslal mager
gpu chlazeno vodou ramky vubec
gpu 300 mhz ram 640 mhz
mereno asus smart doktorem :o
njn, na GF3 je chudak CS4624 pretocenej ze ctyrkanalu na osmikanal, to je 100% overclock, tak se nedivte ze to pece ;D
btw. ted sem si sahnul na my GF2 a teplota uplne v pohode, tak to teda asi u Herculesu s timhle cipem trosku prehnali.. kazdopadne pokud mate, tak tam nalepte nejakej nizkej pasivek 8-)
Citace:
Původně odeslal Glassman
CHladiť zvukovku , kde to speje :)
holt procesory se dneska musi chladit.. CPU, GPU, DSP (Digital Signal Processor) :wink:
DeeKay: Moja Rage128 ma len pasiv a z default 90/90 je na 105/120. Teplotu som nemeral, iba som sa raz dotkol pasivu - odvtedy som to uz radsej neskusal :lol:
.... muhehe ;D to me vubec nenapadlo sahat na herculesiii zvukolici kvuli topeni .. budu to muset taky vecer votestovat ;D
jj, u me to same... ;)Citace:
Původně odeslal Glassman
no co muj R9000 ma taky jen pasif 8-)Citace:
Původně odeslal Rainbow
Rage palila dost ale ne tak abych od ni mel malem popaleniny jako od R9000 ;D
Rage 128 je tusim 0.25 mikronova technologia. Pracovna teplota je vraj do nejakych 120 stupnov :o ;D
Inak ta zvukovka co mam v 2. pocitaci tiez dost pecie - viac ako grafika. Su na nej chipy AD Chips (C-Media), Crystal, Dream a este vselico ine (EPROM, SRAM, SEEPROM, ...)
hehe, to bych se na to vysral... rikam si, OK, pustim vetraky(pocet sem zredukoval z asi 16 na pohych 12) uvidim jak to hne s teplotou. Zapnu vsechny na 12V a s napetim koukam na motherboard monitor. Teplota stopune ze 47 na 48 (rikam si, to je jeste naky vopozdeny), dal teplota stoupna potupne az na 51 stupnu, po vypnuti vetraku zas pomalu klesne na 47!!! zpousobeny je to tim, ze co mi dole foukaj 2 92, tak se vzduch ohreje tak rychle, ze k prociku ho to zene uz hodne teplej... nemam ted plexi, prtoze sem do nej bouchnul, kdyz sem byl nasranej ;D , takze bych rekm, ze to teplo bez vetraku se staci driv vytratit mimo case, nez ho naseaje vetrak od CPU... zajamve, asi spis budu dole jednou 92 foukat dovnitr a druhou hned ven, jednoduse receno, chladit zvukovku :roll: este to chce vsetko vodzkouset, ale to az koupim naky tichi vetraky.. sem si uz nak navyk na to, ze mi bezej nej 3 a to tichy...