http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQy
Celkom pekné porovnanie naj grafární....Pre mna trochu šok, čakal som to trošku ináč....
Printable View
http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQy
Celkom pekné porovnanie naj grafární....Pre mna trochu šok, čakal som to trošku ináč....
Taky sok. Staci si precist tohleCitace:
Původně odeslal mortician
"We want to start out with our high end system that was supplied by Dell. It utilized a 3.6GHz Pentium 4 processor and 4GB of 533MHz DDR2 Ram on an Intel i925X motherboard. The video cards used of course were all PCI-Express interface video cards all with 256MB of video Ram. NVIDIA's v61.76 driver and ATI's v8.05 driver was used for testing."
95% lidi z fora si to na plny detaily proste nezahraje. K uzoufani nizky FPS na HIGH-END masine.
Je to hnus...
na mé mašině si zahraju tak 1024x768 High Quality NoAA 8xAF,
vejš už to nepůjde, tak to abych začal špórovat na X800XT :roll: >:E
výsledek: prdím na to, kvůli podělanýmu Doomu nebudu vyhazovat z wokna 8-9 tisíc za grafárnu (při upgradu)... Jsou to magoři a ať mi neříkají, že nejde ten jejich engine udělat tak, aby to šlapalo i na mém stroji 70FPS+ :!:
Ak to bude naozaj tak, tak to bude skutočne bieda....Ale ak...tak to bude na škodu pre obidve strany...
Je to jasný jak křišťálová koule... Optimalizace jsou dělaný pro karty nVidia, samozřejmě řada 6800... No a určitě to není zadarmo, tak proč si nepřilatit, aby framerate ještě trošku poklesl, hlavně na starších řadách... Logicky pak přece poroste prodej nové řady 6800 :evil: ZMETCI... je to prostě sviňárna... A to si stěžuju já, co mám relativně dobrou mašinu, kdybych měl ještě to co jsem měl před měsícem (R9600Pro), tak jsem to snad mohl pařit na 800x600 medium, nebo 640x480 low detail... A teď vemte v potaz, že v benchmarku se nepočíta inteligence nepřátel... NO NAZDAR :cry:
To chce klid.. jeste ste to nikdo ani nehral, ani nevidel jak to vypada poradne tak co :) Az si to zkusite a uvidite jak to je bozsky treba tak se posadite na prdel a reknete si, jak se to muze tak dobre vubec hejbat hehe.
Úvaha, že si kvůli tomu poběží každý koupit 6800 je dost zcestná. Tohle je spíš anti-reklama a celé to vypovídá o tom, že se s tím se**ou jak dlouho, ale nejsou schopný to udělat pořádně. V reálu to bude imho jiný, ale kdyby tohle měla být pravda, tak sakra rychle vyjde patch, který to změní ...
btw: nechte si od iD udělat CRM na míru - a i na webklienta budete muset zupgradovat všechny počítače v síti na P4/3 GHz :roll: :lol:
Nic proti, ale když něco sponzoruje nVidia, tak nejde než čekat nějakou levárnu... :roll:
Samozřejmě proti gamese nic nemám a dost se na ni těším, ale tyhle "optimalizace" pro jednu "stáj" mi lezou krkem, navíc skutečně jde udělat engine, který šlape na průměrných sestavách v dobrém framerate a je dost dobrej (třeba takovej Yager... to mi málem vypadly oči z důlku, co se dělo na monitoru).
Je dost jasné už z videí, že DOOM3 engine se stane králem, ale za jakou cenu pro hráče ??? Většina hráčů si naplno užije jeho krásu až tak za rok, nebo za dva, když si koupí v budoucnu už lowendovou FX6800 za lidových 5000Kč :roll: Obdobně jako u FarCry... Takovéhle gamesy snad nemá smysl pařit v menším nastavení než 1024x768 full detail... člověk pak přijde o polovinu zážitku ze hry...
Prostě nejsou schopni naprogramovat engine pořádně a dopřát tak zážitek opravdu širokým masám, ale jen pár majitelům s X800xx a 6800... Ostatní si buď upgradnou mašiny nebo holt budou pařit graficky úplně jinou hru... :cry:
Citace:
Původně odeslal Vykuk
Co okrem vody je na Yagerovi vynimocne? Farebne jak FarCry a pekna voda, inak nic. Inak ale priemerna hra...
OMG, nechapu nad cim tady vsichni brecite, stejne vetsina z vas casem bude upgradovat, takze o nic vlastne nejde.
Sry, ale obvinovat NVIDII z toho, ze si zaplatila vysoke hardwarove naroky, mi prijde dost trapny, ATI neni zrovna taky svata, takze debatu na tohle tema bych radsi ukoncil.
Koukam, ze nejak vsichni zapomneli napr. na uvedeni Quaka...Kdo mel v te dobe PC, aby si hru mohl zahrat na 1024x768? Nikdo ! Pri uvedeni Unrealu byla situace naprosto stejna.
A to s tim, ze ID nedokaze naprogramovat svuj engine poradne, to je snad vtip, ze jo? Quake 3 engine patril na PC platforme mezi nejvice licencovane a to uz snad o necem svedci.
Jasně, to je jako začít vyrábět zaručeně nejlepší auto na světě (kterým se ovšem ještě nikdo neprojel i když na letákách v autosalonu je už 2 roky), které jezdí na zlato :lol:Citace:
Původně odeslal Masster
Treba si už počkať...ved nečakáme dlho :-)
No vzhledem k datu vydání (což je už zhruba rok) to byl dost mazec a na mé tehdejší sestavě to na rozdíl od HW žrouta FarCrye šlapalo jako hodinky...Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Já až tak nebrečím, mně to pojede relativně dost v pohodě (už jsem si na 1024x768 zvyknul :wink: ) ale z principu mě to štve... ani prostě hříšně počítají s tím, že si lidi koupí nejdražší HW, aby si to užili, v horším případě, že nějaký výrobce teprve vymyslí HW, který jejich engine teprve pořádně rozhýbe... Je až takový problém brát "ohled" na současnou situaci na trhu... R800XT nebo 6800Ultra má asi každej druhej, že...Citace:
Původně odeslal Masster
svatá pravda, ale někdo mi vysvětlete, jakto že má podle benchmarku plná verze takové brutální nároky, když X lidem chodily uniklé alfa a beta verze i na GF4Ti ve vysokých rozlišeních s rozumnými detaily ??? Mně to fakt připadne, jako by někdo do enginu dodělal "ruční brzdu" třeba v podobě nějakého určitě nádherného grafického efektu :wink:Citace:
Kdyby se delali jen hry tak aby vam bezely na full detaily 100FPS na FX5900 nebo R9800 tak by si uz nikdo rychlejsi kartu nikdy nekoupil protoze by nebyl duvod, nikdo by je ani nedelal, proc taky kdyz by je nikdo nekupoval a hry by vypadaly porad stejne proto, aby se vam to hejbalo porad na stejnym HW! :)
Musis ale taky brat v potaz, ze ta unikla alpha verze byla z doby kdy v enginu nebyly implementovany jeste vsechny efekty atd. A ze jim chodila dobre, no co ja si pamatuju tak to moc slavne na G4 nebylo, misty sel framerate hooodne dolu :wink:Citace:
Původně odeslal Vykuk
unikly dve verze ! Ta prvni byla strasne low fps a ta druha fakt chodila nekterejm lidem dost rychle.. A souhlasim s vykukem protoze ty benchmarky sou fakt dosti naho**o a celkove to je divny.
No a ne snad ? Vyjde nova hra ktera pobezi kazdymu fpoho i na prumernejch sestavach a v tu chvilli taky vyjde nova serie karet. Ale neni duvod je kupovat tak co resit ze ? Fakt bych to bral jako velmi vychytraly marketingovy tah protoze nejen ze jak hra tak 6800 vychazeji priblizne ve stejnou dobu, nvidie ma v celym doomovi prsty a beha to zarucene na 6800 v plne krase.. vic do oci bijici to fakt uz nemuze byt...Citace:
MaPa : Kdyby se delali jen hry tak aby vam bezely na full detaily 100FPS na FX5900 nebo R9800 tak by si uz nikdo rychlejsi kartu nikdy nekoupil protoze by nebyl duvod, nikdo by je ani nedelal, proc taky kdyz by je nikdo nekupoval a hry by vypadaly porad stejne proto, aby se vam to hejbalo porad na stejnym HW!
Vysla jen alpha, zadna beta nikdy nevysla, vyslo neco jako alpha2 kde bylo vic map (amatersky delanych) + jakysi patch pro vetsi kompatibilitu, ale stale to byla odvozeno z te unikle alphy, takze byla jen jedna verze :wink:Citace:
Původně odeslal NazQul
A ted mi rekni co je spatneho na tom, ze ovladace jakoz i castecne karta je optimalizovana na tenhle engine? HL2 zase pojede lepe na ATI a taky tady nikdo nebreci :roll:Citace:
Původně odeslal NazQul
to druhy co uniklo bylo nazvano jako beta.. vsude to taky bylo jako beta.
A nikdo tu nebreci. Jenom nejsme zbohatlici jako jini abysme si hned kupovali G6800.. A spis me mrzi ze to museli udelat tak narocny aby to chodilo perfect jenom na ty supr dziforsce..
Už nech je to ako je....Je určite niečo na tom, že pár ľudí sa stará o to, aby aj tak rýchlo stárnuce technologie, stárli ešte rýchlejšie.....Neurobíme s tým nič, len môžme dúfať, že to nebude až tak samoúčelné......
Nemá smysl házet flintu do žita, dokud to nikdo neviděl - imho v 1024x768 si to zahraje skoro každej z vás! Tohle prostě nemůžou udělat, pokud ano, stálo by zato přejít z fanclubu do opozice :wink:
Treba si pockat aspon do stredy a potom filozofovat... vid http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?p=680945#680945.
Rekl bych vsechno, kam ATI a Nvidie nasypaly sve milionky dolarku pobezi na max. rozliseni jen na novych kartach ATI a Nvidie. Ty penize tam nesypaly z lasky k hracum, ale aby si lidi kupovali nove zelezo. Tady mooc velky rozdil mezi temito firmami neni, jen si vybrat hru, ktera mne max. zajima a podle ni HW.
K těm benchmarkům: No ono o tiž není až tak důležitý max. fps nebo avg. fps, ale nejdůležitější je minimální fps ! Pokud mi to totiž pojede 40 fps a nebude to výrazně padat pod 30fps tak mi to je úplně fuk.
A toto mi žádnej benchmark nezjistí, toto si musí na své sestavě vyzkoušet každej sám.
Engine z iD softu jsou dobrý a snad to bude odladěný a nbudou tam velký propady v fps. Naprd je engine kde mam avg.fps třeba 80, ale přitom to padá až na 15fps.
Mohli to zjistit, jednoduše přes fraps s tím že se tam zapne možnost zaznamenávat fps do souboru co sekundu.Citace:
Původně odeslal theedge
No když se ještě dívám na ty testy na [H], tak myslí že to bude v pohodě.
Když se podívám na R9800XT tak má:
1024x768 High Quality, No AA, 8xAF .......... 45.3 fps
1024x768 Medium Quality, No AA, No AF .... 50.8 fps
Mezi těmito dvěma nastaveníma je rozdíl v avg.fps jen 5 fps !! Z toho se snad dá předpovědět že tam moc velký propady v fps nebudou a pojede to třeba jen 40 fps, ale stabilně.
Ale nezapomeň že tam není započten fyzický model engine, takže to bude o dalších pár fps níže.Citace:
Původně odeslal theedge
Hmm no bude to boj o každej snímek :roll:
Slovensky Sector uvedl:
Okrem tohto sa objavili aj detailné informácie o grafike Dooma, kde si Ultra Quality textúry zapnete, len ak máte 512MB grafickú kartu, totiž kvalitné textúry v každej mape majú okolo vraj 500MB a presúvať ich do karty počas hry bolo pomalé a hra by trhala. V High Quality nastavení sú textúry rovnaké, ale používa sa kompresia na specular a diffuce mapy, mierne sa tam stráca kvalita. Medium Quality už komprimuje všetky textúry a je tam samozrejme vyššia strata, na druhú stranu to nie je veľká strata a tento mód vám pôjde na 128MB kartách. Ak máte 64MB kartu musíte sa uspokojiť s Low Quality nastavením, kde sa vám všetky textúry zmenšia na rozmery 512x512 a specular mapy na 64x64, čo v praxi znamená, že to bude viac rozmazané (pri nízkych rozlíšeniach na ktorých môžete s kartou so 64MB hrať je to však zanedbateľné :)
Takze je vlastne determinovane podle pameti grafiky, co si bude mozne zapnout a nemusi mne konkretne vubec zajimat jine rozliseni nez Medium.
Na b3d foru se objevila spekulace, ze na X800 kartach bude High Quality skoro stejna jako Ultra diky 3Dc....hmmm, ze bych nakonec koupil X800? ;D Pockame a uvidime :wink:
No jasně, počkáme a uvidíme. Vždyť ten benchmark je pořád jenom jeden a ten samej, kterej vypustilo Id a nikdo jinej to zatím neměl možnost udělat. ATI nemůže optimalizovat ovladače, protože nemá k dispozici hru. To se po vyjití změní. Zapomeňte na to, že by byl mezi kartami ATI a NVIDIA dlouhodobý výkonový rozdíl ve shodném segmentu u této hry. Jak to pojede a hlavně jak to bude vypadat se pozná opravdu až v reálu - konec spekulací, to némá cenu. nakonec řada z nás usoudí, že to na medium vypadá pořád dost sqele na vychutnání parádní očekávané atmosféry hry.
P.S. co se týče inteligence nepřátel, tak bych to neviděl nijak tragicky. už jste někdy viděli inteligentní nestvůru, která má jediný úkol - zabít ...? Já tedy ne. Naštěstí v této hře nebude protivníkem speciální komando, ale jen přiblbá snůška výplodů geniální fantazie pana Carmaka a jeho mančaftu.
Nato by som nevsadil ani deravy gros...Citace:
Původně odeslal Masster
Citace:
Původně odeslal Aliencz
Ono hlavne nepude o to mit pred sebou hafo superinteligentiho komanda ale pude hlavne a jenom o strach.. :eek:
Videl jsem pomerne inteligentni nestvury (nebo nejake zbrane), priklady: bugina v Generals Zero hour prijede, vypali salvu a ujizdi do bezpeci. Diablo II - hlavni boss vi, ze nejhorsi rezist je na ohen tak porad zapaluje podlahu. A videl jsem a na vlastni kuzi pocitil slusne naprogramovane BOTY v Q3A, kdy jsem si na nejtezssi obtiznost ani neprdnul. ;DCitace:
Původně odeslal NazQul
Co? Troska snahy a neprdli si oni...Citace:
Původně odeslal Halen
No, tej snahy bolo asi treba trochu viac...ale to je o inom...
Tu si môžete prečítať vyjadrenie ATI na margo toho rozdielu v benchmarku a celkovo nízkeho počtu obrázkov.....
http://www.teamradeon.com/
When Doom 3 is released, it will actually be able to use the whole 512MB of memory. We learn that the game will have so-called ultra settings, able to use larger uncompressed textures that will work when the game detects the additional memory.
http://www.theinquirer.net/?article=17437
To uz tu jen tak mimochodem je :wink:Citace:
Sorry, všimol som si....Aspon ten link...
Tak už je to tu !!!! pořádnej test grafáren na různejch sestavách.
http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQ0
Fakt dosť dobré!!!!!!! :o :D
Samozřejmě, já jen, že se tu hodně sváděla spotřeba výkonu na úkor brutální inteligence, což není pravda - tady v tomto případě :-)Citace:
Původně odeslal NazQul
OK , takze
1280x1024 8xAF 4xAA 45,7 fps
DX 9.0c FW 61.76 default clocks
richardus na kolko to pada pri hrani v takomto nastaveni, je to hratelne vzdy?
skus najst nastavenie, kedy to nikdy nespadne pod 25 fps
Hrajem zo zapnutym FRAPS a este som nevidel ze by fps kleslo pod 25 , ale zase som iba v stvrtom levele , takze uvidime.Citace:
Původně odeslal tehla
Nevite jak Dooma obenchmarkovat (ala timedemo)? Neprisel jsem na to jak zapnout konzoli.
ctrl + alt + ~ a nasledne napises timedemo demo1.demo.Citace:
Původně odeslal Crus
Diky.Citace:
Původně odeslal Richardus
BTW to jsou mi novinky... CTRL + ALT + ` :roll:
tak sem benchmarknul na sestave Barton 2500+@2,42 Ghz, 2x256 MB dual Kingston s superrchlou grafikou GEFORCE 2 Ti :)
vysledek uctyhodnych 20,9 fps :)
v 640*480 low detaily... zapnute pouze stiny a bump mapping.
tak a pokud sou vyple stiny i Bump mapping tak je to krasnych 31 FPS :)
1280x1024 High details na mojí sestavě při default taktech 49,x +-FPS
Ked k tomu das 4xAA ?Citace:
Původně odeslal susman
Takže aktuální sestava:
Athlon XP-M Barton 2400MHz (12x200)
1024MB DDR400 CAS 2,5
ATI Radeon 9800 Pro core 400/mem 360
1024x768 na High Detail
44.1 FPS (na second run... při first run to strašně swapuje)
http://home.tiscali.cz:8080/plejko2/doomIIIbench.jpg
Jsem si dovolil udělat menší testík ;D
tak to je nátěr teda, sem věděl že nějakej flufnej člověk hodí s X800tovkou porádný hodnoty, to sem přesně čekal ;D ;D ;D
.......já jen čekám a čekám na X800...
Dneska nahodím ty 4.9beta a bude to hádám o kousek lepší :-)Citace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
Už to tam sázej, ale honem..... :drool: :drool: :drool:
na mem pc v popisu jedu 1280*1024*high+2xAA a hra jede v poho
v timedemu 1 mam 41fps
Heleďte, neexistuje nějakej prográmek, kterej by spustil dávku benchmarků v Doomovi 3 a pak by hodil výsledky do nějaké tabulky nebo obrázku ? (tak jak to má třepa Spajdr)... rozhodně se mi nechce furt něco přenastavovat :roll: Něco obdobnýho myslím bylo pro Quake 3 nebo UT2003 ???
http://doom3.kvalitne.cz/70.4.JPG
ale jen 640x480 @ high detaily
sestava:1700+@2400+(182fsb)
2x256ram Kingston HyperX dual channel (364MHz)
Hercules R980nonPRO@XT
ASUS A7N8X
http://boards.gamefaqs.com/gfaqs/gen...5503352&page=0 tohle dost pomohlo no :idea:
Doom 3 Mini Benchmark
http://djstudio.a4.cz/doom3.htm
Pro ty co maji low end sestavu,pripadne grafiku.Sem to testnul a su rad ze si to ted aspon skusim zahrat na 640*480.
nVidia FX 5200 128MB - Driver nVidia 61,77 + DX 9c
640*480*Medium 26,5 FPS - standard timedemo
Je nějakej příkaz do konzole na fps?
com_showFPS "1"Citace:
Původně odeslal susman
Takze 1024*768 na HIGH - 46.7 FPS
Sestava: P4 3.25GHz, R9800 450/730, 512MB ram
Ja mam pri 1024X768 High nastaveni 46,5 fps
CaT 4.9 A ROZBALENE PACKY 4
Takže rozdíl hlavně při použití AA4x jak je vidět :-)
Jen tak dále ATI.
Modrá 4.9beta
Oranžová 4.8beta
http://home.tiscali.cz:8080/plejko2/...4849-final.jpg
1024x768 low details, v-sync 9.4fps ;D
a vse na minimum tak to da 28.5fps
Sestava viz dole.
800x600 medium 2xAA - 34,8
800x600 medium NoAA - 39,7
1024x768 medium 2xAA - 26,6
1024x768 high 2xAA - 23,2
Vyhlazování musím mít zaplé kůli kartě - jinak mě v týhle hře dělá šachovnici :evil: s vyhlazováním nedělá :oops:
1280*1024*high+2xAA
47
1024x768 medium (ked dam high mam strasne rozmazane pismo)
31,7 FPS
malo, neviem preco
axp1700+ @ 10x220, 1 GB RAM, GF4 Ti4200 128 MB @ 300/575
win xp, dx9.0c, 61.77 on quality
vsetky tresty fsaa a af off
640x480 low 48,5
800x600 med 41,2 - tu to teda idem hrat, beha to ako dabel, neswapuje
1024x768 med 28,9
1280x1024 med 16,5
800x600 high 20,5
1024x768 high 13,4
...dalej to uz bolo trapenie zvierat (teda uz aj trochu skor)
Na sestave nize: 1024x768 na high: 39,6fps
U me to dava v 1152x864 a high detailech 49.1fps.
To ses překlepl, nebo máš zázračnej systém ??? Papírově bys měl mít tak maximálně 40FPS :o (s tou sestavou co máš v podpisu - v timedemu)Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
Jinak trošku jsem si "polepšil"
1024x768xHigh Detail = 44,5 FPS
Nepřeklepl, klidně postnu screen. Je to taky až na second run, kdy to neswapuje. Mozna to bude tim ze mam rozpakovany ty pk4 soubory + nastavenou vyssi cache a vyply vsechno v advanced?Citace:
Původně odeslal Vykuk
ehm, ehm... když máš všechno vyplý v advanced, tak asi těžko jedeš na High nastavení :wink: takhle to vypadá na těžkej low (vyplý stíny . základ hry apod.), to by pak i moje radlo 9800 Pro vytáhlo dost přes 50 FPS... :D
btw.: jinak já taky postuju až second run, protože poprvý, ačkoliv mám 1GB paměti, tak to swapuje jak pominutý ???
Jojo, taky se řadím mezi swapáky, když jsem měl ještě zipnuté pk4 soubory tak bych to pochopil, ale to rozbalení tomu timedemu nepomohlo :-/ vždycky až na podruhé je to OKe.
sem si myslel že mě jebne, to hrabošení, ukrutný, ale to rozbalení pomohlo..
w8, zkusim vsechno zapnout.Citace:
Původně odeslal Vykuk
/edit/ tak high v 1152 se vsim zaplym dela 32.8 fps, medium 35, takze to snad ani nema cenu na medium hrat. Navic jsem nepoznal zadnej ohromnej rozdil mezi tim kdyz ty stiny, bumpmaping atd vypnu a zapnu, takze zustanu u svejch 50 fps.
...ASUS V9950GE@480/940; 1024*768, ADVANCED SETTINGS all "ON", AA="OFF"
LOW DETAILS -> 53,3
MEDIUM DETAILS -> 49,2
HIGH DETAILS -> 44
ULTRA DETAILS -> 39,3
...samozrejme vsetko "second run" :wink:
formatoval sem hdd a doom naistaloval..dohrany ho mam us davno ale vyskytl se u me tedka stejny problem jakmile dam high nebo ultra detail tak je pismo hrozne rozmazane,newim cim to jeCitace:
Původně odeslal ripptor
podarilo se ti to vyresit?me ne:(Citace:
Původně odeslal ripptor
1024*768 ULTRA detail AA=off
detonatory 56.72
27,8 FPS
btw:co mam rozbalit aby me to nehrabalo tolik??
To rozbalovani ma spis placebo efekt :wink: Tobe by spis pomohlo prejit na 61.77, me se zvedlo fps v tom testu o 10 :oCitace:
Původně odeslal Fleak
Páni....celkom zaujímavo vyzerajúci tweak pre ATI karty....
http://www.beyond3d.com/forum/viewto...=342441#342441
Týpci píšu až o 20% náraste výkonu!!! To by bolo velmi slušné....
Tu dokonca slubujú až 40%......Nooooooooo.....
http://www.xtremesystems.org/modules...rder=0&thold=0
jen aby to nebylo za cenu snizeni kvality obrazu nebo neceho jinyho ;DCitace:
Píšu, že kvalitu to vôbec neovplyvní.....
.........Humus from Beyond3D posted a tweak wich increases the Doom3 performence of ATi cards signifficantly without decreasing the image quality by manipulating the main rendering shader..........
na sestavě dole, vše na default, DX 9.0c, det. 61.77
1024x768 High Quality, No AA, 8xAF - 65,3 :-)
tak na doporuceni jinych uzivatelu jsem tam hodil detonatory 61.77Citace:
Původně odeslal Fleak
a vysledky jsou na to sami nastaveni jako vyse mam s nepretaktovanou grafikou tzn 400/700 34.9 FPS
a s pretaktovanou 480/780 mam 37.5 FPS
tady je vydet ze Duron@2200 MHz asi nestaci ;D
-Můj DOOM 3 bench test-
Nastavení:
RESULOTION: 1027*768
DETAILS: ULTRA HIGH DETAIL
ADVANCED SETTINGS: "all ON"
ANTIALIASING: 8x
ANIZOTROP FILTER: 16x
----------------------
Výsledek: 33 fps
----------------------
HW ? - NO overclocked HW
A skúsil nejaký majitel Ati....ten malý tweak???? :-)
ten tweak nemůžu najít (9.8.) - odkaz nefachá-možná to humus stáhnul kvůli těm chybkám v obraze
takze 2500+ aka 3200+ 200*11, 512MB RAM cl2 9500 aka 9700 385/310
omegy 4,4
1024*768 HIGH 42,2fps
dna 4,8
1024*768 HIGH 36,1fps
obe second run
ten humus shader hack je dost gut
1280x1024x32 AA4x AF16x původně 35fps
s humus shader hack
1280x1024x32 AA4x AF16x 49fps ;D
u kouře to konečně tak nepadá.
...... :-) .......
1024*768*no AA*high=60fps
1024*768*2x AA*high=59fps
1024*768*4x AA*high=48fps
--------------------------------------------------
1280*1024*no AA*high=50fps
1280*1024*2x AA*high=47fps
1280*1024*4x AA*high=40fps
--------------------------------------------------
1600*1200*no AA*high=43fps
1600*1200*2x AA*high=39fps
1600*1200*4x AA*high=29fps
s 11*166-2500+
x800xt 500*560
doom hotfix catalyst
M-XP 200x12 - 2400Mhz
512DDr 466Mhz CL 2.5 ( jedou na DDR 400 mam je synchrone s cpu )
Radeon 9800PRO 128MB default
drivery spirit 1.4
1024x768 na high details dela 42FPS
procak jede na 2600Mhz a grafarnu az mi prijde silencer taky trosku potaktim , takze jakousi rezervu tam jeste mam .
800x600 HIGH
35FPS - stíny, no AF
21FPS - stíny, AF 4x
48FPS - bez stínů, no AF
1024x768 HIGH
36FPS - bez stínů, no AF
2dot:
hmmm chcel som teraz overclocknut procak, ale toto ma dost odradilo na zostave nizsie mam
na high 1024x768 41.7 fps
nemam ziaden tweak iba som rozpakoval .pk4
asi doomu moc nezalezi na takte procaku, alebo co :?: