Zde je prostor pro připomínky, návrhy, slova chvály i zatracení, vše co se týká nového, ale i starých skinů.
Kdo chce, může si přečíst předchozí výbušnou debatu o skinu "subSilver".
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=47886
Printable View
Zde je prostor pro připomínky, návrhy, slova chvály i zatracení, vše co se týká nového, ale i starých skinů.
Kdo chce, může si přečíst předchozí výbušnou debatu o skinu "subSilver".
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=47886
subBlack je SUPER!!!
V práci je mnohem nenápadnější... :wink:
Ono je to právě asi naopak.... ;DCitace:
Původně odeslal Darth Sidious
Me tahaj za oci prave tmave skiny (tmavy pozadi svetly pismo). V noci este vic nez pres den - BlueOC rulez ;)
Chcete v SubBlacku zlute nebo modre smajly?
Modre bych musel jeste upravit protoze nejsou ocividne delane pro cerne pozadi.
//EDIT
Chcete v SubBlacku stejne rozhozeni vrchu stranky jako v blueOC nebo Vam vystredeny layout nevadi?
Hm je to moc tmave , neni zle , ale moc tmave , chcelo by to kus svetlejsie , ale iba jemne 8-)
Modre su ok :) By bolo moc zltej uz.
Mě ten černý připadá mnohem méně přehlednější a není to jenom zvykem ale také tím, že tam chybí oddělení jednotlivých příspěvků nějakou linkou.. volím BlueOC
Smaílíci sou v pohodě, centrovaný layout je trochu nezvyk...Citace:
Původně odeslal jedik
ja,ja, ja bych chtel zlutyyyyyyy ;DCitace:
Původně odeslal jedik
Vsechno zluty co je v subblacku bych zmenil na modrou, svetle modrou a tak. Jinak sdilim mauluv nazor :wink: ;D
Já sharuju názor Martyho :wink: A to tak, že každé slovo :wink:Citace:
Původně odeslal Marty
Ja bych dal vetsi barevnej rozdil dvou ruznych prispevku pod sebou - a ta svetle seda cara pod casem prispevku mi prijde zbytecne moc do oci bijici, kdyz vlastne neoddeluje nic dulezityho => vetsi oddeleni prispevku, mensi oddeleni jejich casti (cas/text/podpis) - a bylo by to prehldnejsi rekl bych...
tez se pridavam, ale me by imho stacil jen modry text, ty jemne zlute kontury buttonu jsou superCitace:
Původně odeslal Marty
Me zluta celkem vyhovuje. Jinak smajliky bych uvital zluty. Ale je to coool, konecne cerny forum na dlouhe letni vecery....ehm noci :-)
BlueOC is da best!! :wink:
jinak spatnej by nemusel byt ani modro-tmavemodry skin :idea:
Mě subBLACK nevyhovuje, hrozně unavuje oči a ještě k tomu je dost nápadný ... Ale cesta je to dobrá :!:
mám ten istý názor, nevyzerá to zle, ale nie je to dobré na používanie a je to dosť neprehľadné, chýba tam logo atď.Citace:
Původně odeslal jan555
Podle mě je subblack moc kontrastní
Pripada mi, ze kdyz koukam na subblack, tak mi reze oci cirkularka ;)
jednoznacne blueOC
tiez sa pripajam za BlueOC... ten subblack nemusim (taha oci a riadne) a to ze je nenapadny by som 2x nepovedal...
Moc tmave a ten zluty text dost bije do oci. Videl jsem dost tmavych skinu a tenhle mi prijde nejhorsi, jen kdyby se nasel nejaky dobrak, ktery by to prelozil ;D
Ten novy skin nemusi imho zakonite cerny, me by se libilo neco takoveho http://www.phpbb.com/styles/forum/index.php?style=108
To je celkem hezkej skin, takovej neagresivni na ociCitace:
Původně odeslal Masster
tak me pride cernej skin uplne genialni :D ...a smailiky bych moh mit zluty :-)
ten skin co navrhuje Masster je sice pro oci ok, ale je hrozne fadni a nudnej
EDIT:taky mi pripada zbytecne vyrazna cara oddelujici cas postu :wink:
EDIT2:layout se mi vic libil na blueOC
Ten skin co navrhuje Masster mi přijde uplně skvělej. Byl bych pro, kdyby se dal použít.
Mám černou rád, ale můj ideál je Blue OC, ale tmavší. Ta kombinace je na oči zřejmě nejlepší, o "hezkost" imho nejde ...
Konečně nějaký tmavý skin. Mně se fakt móóóc líbí. :wink:
No fine, konecne zmena, je to moc pekny. Jen ti smileici jsou takovi divni.
Smajlici jsou takovi jako tu byli kdysi (defaultni v phpBB) ;)Citace:
Původně odeslal monsoon
OK tak ja zkusim SubBlack naladit do modra, sjednotit layout s blueOC a trosku to vyladit. Trosku to oci trha to je pravda, ale na noc clovek potrebuje neco co probere, ne uspi ;D
jasne ze jsou smajlici stejny a o to prave jde
Jeste bych dal nejakou barvu na odkazy v SubBlack. ;D
MNo prave ho mam nastaveny ten BLACK...a nie je to zle ale BLUE OC is da best. Akosi mi to taha oci..ale ze je to nenapadne ma Maul pravdu. Mno zostavam u klasiky co som mal doteraz...
Tak snad prva chybycka : v hornom page selecte neni vobec ziadno odlisena aktivna stranka, v dolnom page selecte ma odlisnu farbu.A v subsilveri su este aj podciarknute neaktivne.
A inac sublack je super konecne style co v noci neosvetluje celu miestnost.Aj ked ta seda by mohla byt trochu menej tmava aby boli vyraznesjie odlisene posty a smajle by mohli byt zlte-ale to su len take detaily.
A tiez niektore signatury vyzeraju na black pozadi desne(su necitatelne) napr moja bola cela blue som to musel zmenit na dodgerblue.
next - moderatory su v user liste oznaceny modrou zatial co napis moderators je zelenou-podobne to bude asi aj s admini, ale zrovna zjadny neni online.Ale to je tiez len taka blbost co ani nestoji za pozornost.
Hmm na chyby som ani nepozeral... :wink:
No, tak ono je toho tam víc - asi si nikdo nezkoušel měnit např. heslo v profilu? Ale to je jedno, pihy bych teď nehledal.
jedik: jestli to upravíš do modra a tak dále, tak by to mohlo být :drool: a zpříjemnil bys nám pěknou část života :wink: :lol:
peknu ci velku? ;) ja si predstavujem krasnu buducnost v ktorej si budem moct sam vybrat farbicky svojho skinu ;)
Ten nový černý skin je pěkný, ale asi se z5 vrátim k blue, protože nejsem několik hodin v kuse na OC4u, ale surfuji na více stránkách najednou ... a když to přepínám tak ten rozdíl kontrastů ( černá x světlá ) je fakt brutální.
koukněte se ale na http://www.phpbb.com/styles/forum/vi...?f=6&style=111 mě příjde docela good
Skyn chce poladit, ale vcelku je OK.
Osobne bych volil tmavsi pismo - moc velky kontrast.
Rozdil mezi ikonou z novym postem a bez u threadu je dost maly, svetlejsi by asi mel byt i ten krouzek.
Kdyz sme u toho, tohle bude na Foxe, v Blue OC je CSS primo v html, hod ho do extra souboru, melo by to usetrit nejakej traffic, paac by to melo zustat v cache a ne se nacitat z kazdou strankou.
Kód:<title>Overclocking -> Fórum</title>
<style type="text/css">
<!--
/*
NOTE: These CSS definitions are stored within the main page body so that you can use the phpBB2
theme administration centre. When you have finalised your style you could cut the final CSS code
and place it in an external file, deleting this section to save bandwidth.
*/
body {
background-color: #5E82AC;
scrollbar-face-color: #4A6B91;
scrollbar-highlight-color: #6288B3;
.
.
.
Huh, co se to děje? Teď je 4um modrý až dost! ;D
subBlack je fajn ale to písmo bych dal třeba jako to žlutá na odkazy a odkazy jinou tahle žlutá je ee
Vypadá to že se Fox rozhodl překopat CSS, ale nějak to hapruje.
Nahodte prosim do toho css barvu odkazu pro SubBlack. Ted to znacne splyva s textem.
ted jsi me teda dobre dostal ...Citace:
Původně odeslal Jezevec
mimo template fungovat nebude a toho je tam kvantum :-/Kód:body {^M
background-color: {T_BODY_BGCOLOR};^M
...
No ja som jeden z mala co pouziva Sub Silver. :roll:
V robote si teraz nastavujem Sub Black , ako pisal Darth Sidious je to viac nenapadne. ;D
Ale treba zmenit farbu odkazov , nedaju sa rozoznat.
Myslím že ta ikona by se měla udělat červená, aby to bylo pořádně vidět. Takhle je to zatím dost nepřehledný.Citace:
Původně odeslal Jezevec
BTW pokud k tomu muzu neco poznamenat - osobne preferuju subsilver, ale neco tmavyho jako subblasck by bylo taky dobry - ovsem v soucasny podobe je to hrozne neprehledny (napr. nejsou nijak zvyrazneni odkazy atd)
pekny skin... osobne by som ho viac uvital ako ten subblack... Btw. neviem co ja na tom subblack nenapadne ??? podla mna riadne svieti, ale to je vec nazoru :DCitace:
Původně odeslal Dolby_cz
BlueOC je fakt asi nejlepsi...
Chtelo by to fakt neco tmavsiho ale ten subBlack je zase tmavy az moc...
Myslim ze celkove by to chtelo pestrejsi vyber - treba ja rad kombinace cervena/cerna nebo zelena/zluta atd... :D
No...
Na chvili (par dnu) si subBlack necham a uvidime jestli si zvyknu :D
Ty voe... :-o
Ten subblack je pro me teda nepouzitelnej.... To chce tmavej OC.... :?
Svitivy barvicky na temnym pozadi ala devart.... Hmm neni muj salek kavy...
EDIT: a navic jsem zjistil ze muj avatar v nem vypada FAKT DESNE takze u me nema sanci... ;D :wink:
BlueOC jednoznacne lepsi nez zbyle dva. :-)
no já furt jedu na subSilver, myslíim, že pro LCD subBlack moc není kvůli jejich schopnosti zobrazovat černou barvu, ale možná to tak připadá jen mě.
SubBLACK je pekny, ale moc taha oci, okrem toho vsade kde to ide pouzivam SubSilver, jednoduchsie sa v tom potom orientuje.
já to vždy tak prostřídám(BlueOC,Subblack) a to pomůže očím aspoň teda mě :idea:
takze jeste jednou > blueOC je nejlepsi, ale nebylo by od veci ho udelat ho mirne netahajici za oci ( ne tak jasnou bilou ). jinak je pozitivni, ze pri vyberu sekce/tematu neni aktivni cely radek ale jen napis.
IMHO subBLACK nie je zly, ale ja ostanem pri klasike blue OC :) takze falsi hlas pre blueOC
tagze , zatial zostavam u BLUE OC
sub black je .... velmi kontrastny
IMHO , BLUE OC posunut do tmavsich farieb by bolo asi to prave orechove
No musim povedat m ze ten sub Black sa mi tak zapacil ze som hodil sub Silver za hlavu.
Ako som uz pisal chce to mierne vylepsit , ale inac super. ;D
Kludene mozte prehodit jeden hlas zo Sub sliver do Sub Black. :lol:
HURA diky ze se to konecne hnulo, ale..
font v postech o ždibec tmavší-pálí do očí
žlutou za nějakou pěknou modrou(myslim jak psal Marty)
a hlasuju pro necentralizované zarovnání.. (IMHO je mnohem hezčí na BlueOC nez silver+black
no konečně černý skin ;D
IMHO sublack neni kontrastny.Ked som ho prvy krat nahodil citalo sa mi zle(lebo clovek neni zvyknuty citat biele na tmavom).Ale po nejakom tyzdni pouzivania som si na to zvykol a vobec ma to nerozptyluje, skor mi teraz vadia tie biele skiny(silver aj Blueoc).
Ten SubBlack neni spatnej, akorat bych ho udelal v jiny barve... tak trochu do seda... jina BlueOC je best... ten by moh mit taky lepsi barvicky :-)
Heh, presne tohle me taky napadlo kdyz sem si ho ted v praci nastavil :lol:Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
blueOC je proste klasika
subBlack mo taky prijde jako dost dobry
ale byl bych i pro tohle: http://www.pc.borec.cz/4um (nevim cislo skinu na phpbb)
Sub black. Mam rad bile pismena na ciernom pozadi, netaha to tolko oci.
Taky pěkný, ale: To co je černé bych dal tmavě šedé, to co je tmavě šedé bych lehce zesvětlil a ktomu obarvil na modro, ale lehce.
Linku pod datumem bych udělal nad datumem aby oddělovala jednotlivé příspěvky.
EDIT: a nebo tu linku bych tam vůbec nedělal...
jedine blueOC :)
přesně tak, my noční ptáci preferujeme BlueOC:)Citace:
Původně odeslal Maxik
PRESNECitace:
Původně odeslal Likedi
kdyby mel ten subblack vlevo nahore nakej obrazek na kterej se da kliknout abych se dostal na uvodin stranu 4a, tak by se dalo pouzivat :-)
Ten subBlack je zajímavá změna, ale BlueOC prostě rox ;D
subBlack je v pohode...
Diky KaRlOs[C]ovi, kterej ted rozsvitil tenhle thread jsem objevil Subblack a - padam na zadek, krasa, nobl elegance, autorovi davam jednicku s teckou a podtrzenou :-) , nejspis na to od tedka pojedu; doted jsem mel Subsilver, pohled na blueOC ve me vyvolava pocit duseni - beze srandy. Akorat, ceho jsem si hned vsim - jak jsem pak videl, tak Monsoon to tu uz taky 2x volal do tmy - nejsou na tom k rozpoznani odkazy.
Na systemu normalne jedu na tmavozelenej podklad se svetlezlutym nebo svetlemodrym pismem (a zarive modrej ramecek), takze ani v praci neco takovyhodle u me neni napadny, lidi jsou zvykli, ze mam na monitoru "divny" barvy :D :P. Ale jinak obcas je prostridani prijemny, zalezi taky na tom, jaky je svetlo okolo.
Neni to jeste zas tak pradavno, ze se na pocitacich prakticky jinak necetlo :wink:Citace:
Původně odeslal Marek
2Mikus ad neviditelne odkazy,
odkazy jsou videt pokud je oznacis jako odkazy = uzavres mezi
Az budu mit komp zkusim to doladit..
subBlack je u mě jedinej kterej používám v grafice bych na něm nic neměnil
Uz jsem si vsim, ze v textu prispevku jsou videt, i bez toho uzavreni mezi . Nejsou ale videt odkazy k ovladani fora, napr. na ty strance, co se objevi po odeslani prispevku se zviditelni teprv kdyz na ne najede mys.Citace:
Původně odeslal jedik
Edit 14.10.2005, 2:50 : Taky u vicestrankovych threadu neni v te rade cisel stranek k navoleni videt, na ktere zrovna jsem.
Jinak ta tmava barva je opravdu balzam na oci po vsech tech netovejch strankach, kde jsou vsichni web-dizajneri presvedceny, ze kazdej snad nejradsi cumi do nejsilnejsima reflektorama osvicenejch bilejch papiru.
A taky CRT-monitory takhle min topej :wink:
BlueOC, to black me prislo divny a neprehledny, mozna ho casem zkusim na dyl a zvyknu si, mam rad bily pismo na cernym pozadi, ale tohle black mi fakt pripada nedomrly ;D
Ja som uz ten subBlack skusal, ale na moj vkus je az moc black. Kvoli tomu som spravil mam na "vlastnom" fore modifikovane stare AzuBlue... Az nato, ze teraz to uz nie je blue ;D http://passport.tessera.cz/forum
Ty jo, tak to je bozi skin, ten kdyby byl i tady na foru tak du do neho hned!Citace:
Původně odeslal e1
Me to teda moc bozi neprijde.. Kombinace cerne a cervene se me moc nelibi... To teda radsi ten subblack :-)
Ten se mi taky zda dobrej. Ale ono tech hezkejch kombinaci je moc. Ja mam na svym kompu povetsinou svetle zluty pismo na tmavozelenym pozadi, oramovane neonove modrou a jeste nejaky dalsi doplnkovy barvy. Mam v zasobe i cerveny nebo zluty na cernym s sedym ramem, schema, kterymu rikam zelena mamba (nejsem serpentolog, takze nevim jiste, jestli to rpipomina opravdu tohodle hada, ale to jmeno se mi k tomu libi :D ), mel jsem zluty na cervenym modre oramovany (to zas nekdo nezaujatej nazval zlatou pohadkou, jinej zaujatej clovek sovetskou vlajkou :lol: ) aj. Myslim, ze vsechny kombinace by nasly svy priznivce i odpurce a kdyz uz neni mozny udelat tech skinu tolik, aby se vyhovelo vsem pranim, tak hlavne aby byl vyber mezi pozitivem a negativem a k tomu trochu osvezujicich doplnkovejch barev. Az na tech par drobnejch opomenuti, jako nektery ty neviditelny linky ap. bych s timhle uz nehejbal :-)
Chova se to nak divne. Vkladal jsem linky bez a byly barevne odliseny perfektne, ted zjistuju, ze jich tu je spousta, co videt nejsou. Mam ten dojem, ze vubec nektery funkce bezej nebo nebezej podle toho, v kterym foru clovek zrovna je (napr. i mazani vlastnich prispvku - nekde jde, jinde ne).Citace:
Původně odeslal Mikus
Ano, o automaticke zlinkovanie textu sa phpBB snazi, pokial tam najde www... ale najistejsie to budes mat, ak to uzavries tagmi. ()Citace:
Původně odeslal Mikus
On ten text s www. se automaticky zlinkuje celkem spolehlive, ale v subBlack nekdy je barevne odlisenej a nekdy ne, takze clovek musi leckdy jeho existenci a/nebo polohu vycuchat; pak ale funguje spravne, i kdyz neni barevne zvyraznenej.
Mikus:
Ja som ten skin nerobil, takze na mna sa neobracaj ;D
phpBB zjavne rozlisuje medzi linkami, ktore su vytvorene pomocou [url] a automatickymi:
http://toto.je.s.url
http://toto.je.bez.url
Rainbow:
Jasne, ze ano... A ked som robil BlueOC skin, tak som to aj patricne (ako si sam zistil) dal najavo :)
(ked ti link robi sprostosti, hned vidis preco)
Ted jsem zkusil ten subBlack skin s barevnym schematem Windows Standard, co tady asi vetsina lidi pouziva, a musim rict, neni to spatny, ale taky uz to neni ono, aspon z myho pohledu.
Kdo chce, muze si tady stahnout par mejch barevnejch schemat, podle me to s nima vypada mnohem lip.
Proste cvaknout na soubor My Display Apperance Schemes 20040329_0500-HCR&BD1.reg (momentalne tam jinej neni) a odklepnout, aby se to napsalo do registru. Pak se objevej v nastaveni diapleje (ovladaci panel) nasledujici novy schemata:
Green Monster
Nighty
Blue Dream 2 Blue
Blue Dream 2 Yellow
Blue Dream Yellow a Blue se lisi v barve pisma. Podle me to svetle zluty vypada lip, ale na webovejch schrankach, co delali diletanti, kteri neumej nadefinovat barvy a na bilym pozadi nechaj transparentni pismo (nebo naopak hodej cerny pismo na transparentni pozadi) :roll:, je ta bledemodra o neco lip citelna.
Ten Green Monster se mi zda se k subBlack skinu nehodi, ale jinak se mi celkem libi, tak jsem ho tam nechal.
No nějak mi to nefugujeCitace:
Původně odeslal Mikus
A kde to zustava viset?