355Sk vr. DPH (+hlas. pausal), 16:00-07:00, vikendy neobmedzene, ziadne ine obmedzenia, aktivacia zdarma, viac info u mna:
http://markoff.biz/pivot/entry.php?id=285
Printable View
355Sk vr. DPH (+hlas. pausal), 16:00-07:00, vikendy neobmedzene, ziadne ine obmedzenia, aktivacia zdarma, viac info u mna:
http://markoff.biz/pivot/entry.php?id=285
Nikdy som si nemyslel ze to napisem ale ST rulezzzz :wink:
Nechci vám kazit radost, ale podobná služba u nás taky chvilku "fungovala" :wink: :-) .
a co uz nefunguje ??? :?Citace:
Původně odeslal KUBA
vyhladom na to , ze byvam na novej ulici kde ST nastastie nemaju natahane kable , a podla info o DSL tu bude koncom buduceho desatrocia ... ST suxxxxxxx.
Dakujem , nechcem ... kvalita miestnych liniek je UBOHA /4x odpojenie za hodinu / , to nic nepotiahnem , surfing zufaly
nastastie...WIFI rullz
...njn ale napr u mna -> WiFi nehrozi, aDSL zatial nehrozi - tak preco by som neskusil ten pausal (nastastie kvalita linky u mna doma je celkom OKa) :wink:Citace:
Původně odeslal proe
ST rulezzzzzzzzz, hned idem do toho. ;D ;D :D
Ne, poslední operátor to zrušil nemýlím-li se minulý táden. Bylo to ztrátové, údajně v porovnání nových nabídek ADSL.Citace:
Původně odeslal TYMMY
Ja by som telekomunistom neveril ani slovo. Ak to bude fungovat, bude to len na nejaku dobu a myslim si, ze uz kazdy z nas ma s telecomom svoje skusenosti. Wifi siet sa da celkom lacno spravit a potom sa skladat na konektivitu. Staci pozriet skfree.net, alebo czfree.net.
Uz bezim predat antenu a zacnem zhavit modem :mweheh:
aspon na nieco je ta EU dobra :wink: :wink: .....
:lol:Citace:
Původně odeslal TYMMY
Co s tym ma spolocne EU? :roll:
kedy u nas kleslo ST DSL(padnu nam sanky) ??? ..vtedy ked sme vstupili do unie...EU tlacila na nas telekomunikacny urad aby si tu spravili poriadok....Mali sme strasne vyoke ceny... :wink: :wink: :wink: :wink:Citace:
Původně odeslal Snorri
Ale tento Dial flat je viacmenej reklamny tah aby si prilakali zakaznikov.
neviem co to sem pleties, ten vas cesky pausal za omnoho vyssiu cenu bol este k tomu aj limitovany odpajanim po urcitej dobe neaktivity, max. dlzkou pripojenia po ktorom slo odpojenie natvrdo a urcitou dobou medzi znovupripojenimCitace:
Původně odeslal KUBA
slovensky pausal ma o dost nizsiu cenu a co mi povedali v ST tak ziadne limity na dlzku 1 pripojenia ci neaktivitu...
nejde o cenu ani pouziti FUP. jde o to, ze CTc stejne jako ST je statni monopolisticky moloch a diky svymu postaveni neni tak limitovan zakony trhu...a vovovo vo tom to je :wink:Citace:
Původně odeslal Markoff
Presne tak, su to zdieracske prasiatka(velmi jemnepovedane)... Som zvedavy na prve reakcie, ked to bude mat niekto doma, ja to urcite nebudem :-)
WIFI rullezzz....
Tak nevím jak můžete porovnávat ST s CT, kde máme neomezený tarif např 256kbit pod 500Kč jako má ST a ten paušál na dialup za ty prachy taky jde narozdíl od našich předražených omezených zkušebních provozů ono všude ADSL neni a co se týče WIFI tak nechápu jak může někdo napsat takovou kravinu jako WIFI rulezz ono i internet pře WIFI může být horší než ten dialup protože vždy závisí na poskytovateli a ne na přenosové technologii to je jakobych napsal LAN rulezz podívej se třeba sem www.unet.cz a pak budeš mluvit jinak a co sem se díval tak takových vydřidušských firem je opravdu hodně.
paci sa mi ako dokazu cesi ignorovat to, ze sa u nas musi platit hlas. pausal (249Sk), pak poplatok za DSL linku (399Sk?) a pak este poplatok ISP (tiez zhruba 3-4 stovky), takze s tymi 500Kc chod kdesi alebo si jeden z tych zakaznikov ADSL ktori vidia v reklame "adsl uz za 349Sk", akurat tam chyba, ze si musite platit este hlas. pausal, ze si musite paltit zvlast pausal za DSL linku, ze aktivacia bez viazanosti stoji 5 litrov a modem dalsich 3.5
nehovoriac o tom, ze x ISP tie radobyflat programy orezava rovnako ako v cesku, prenesies proste 15GB a adios, navrat na 64kbps stromy...
Asi mas skusenosti s nejakymi pofidernymi providermi, my si konektivitu kupujeme od spolahliveho providera a 512kbit/s sa mi zda trosku rychlejsie ako dialup :-) . Samozrejme sa ta linka deli, ale to iste bude za chvilku adsl...Citace:
Původně odeslal Thor
Jezis kez by to tak jeste byla pravda.... Treba u ADSL.... :roll: :?Citace:
Původně odeslal TYMMY
U ST vychadza fltarate DSL s viazansotou na 24 mesiacov 850sk(linka + pausal) a k tomu modem a aktivacia za 1sk.Ale kedze sa pokrytie DSL zastavilo asi 2km od mojich suradnic urcite radsej budem platit 350sk za flat dial ,a ko teraz za 30 hodin liter.
Jednoznacne si dam tu sluzbu Rodiny internet!!! 355sk ma nezabije ked platim 900sk pevnu linku len net.DSL si dam ked pripojka bude stat 200sk :wink: :wink:
Mě ten slovenský dial-up paušál nepříjde moc výhodný,koncová cena vychází stejně mezi 800-1000Sk :roll:
http://www.internetprovsechny.cz/blesk.php?cbl=158
St uz nikdy viac aspon co je spojene s dial-up. Som 4 roky netoval na posratej 9,6kbit/s a stacilo.
Vobec nerozumiem co tymto chceli dosiahnut.
No neviem poplatok za volaci program 249,- platime aj teraz a z netom nema nic spolocne ten je na volanie, 81,- za dial basic tiez.Rozdiel bude len v tom ze teraz sa k tomu pripocita len 355 za net a nie ako teraz viac ako 1000,-kazdy mesiac.Citace:
Původně odeslal Spec
ked platis viac ako 1000 korun mesacne za inet mas sancu uz viac ako pol roka si dat GPRS, dokonca mas na vyber 3 verzie - vsetky ceny vr. hlas. pausalov - najlacnejsiu od ET so 700MB za 690Sk bez DPH, drahsiu s 1000MB od OR za 790Sk bez DPH alebo najdrahsiu neobmedzenu od ET za 1090Sk bez DPH, fakt nepochopim cloveka co plati v dnesnej dobe za dial-up tisicku... mobil s GPRS ma dnes kazdy a ked nie pouzivany sa da s kablom kupit za nejake 2 litre (a da sa vyuzit aj inak ako na inet)...Citace:
Původně odeslal Marek
Dakujem,NIE.''Modem'' ktory treba nabijat nepotrebujem.Citace:
Původně odeslal Markoff
ty si zrejme este nepocul o USB kabloch ci pripojeni priamo na konektory bez baterky a dalsich x moznostiach... to by ma fakt zaujimalo aky je rozdiel medzi ext. modemom strcenym do elektriny a mobilom strcenym do elektriny (ci este lepsie USB, takze staci len 1 kabel (detto bluetooth))
Tak a som v p..i az od 1 septembra to bude aktivovane :? :? . Uz len cakam ako sa zachova ORANGE s 1000MB za 699 ci kolko to je. :lol: :lol:
mozno bude a mozno nie, skopcene z mojho weblogu:
SME dnes prinieslo ako obvykle dvojicu tendencnych manipulativnych clankov bez akejkolvek snahy o objektivitu a ako uz tradicne sa snazi sirit medzi ludi paniku (sudiac podla sprav z IT, na ktore mi hodia linky znami ci ktore su v beznom vydani a nie v ich PC rubrike ktoru necitam).
ST od 1.8.2004 spristupni moznost ludom aktivovat si dial-up pausal za 299Sk bez DPH od 16:00-07:00 a neobmedzene cez vikendy a sviatky. Pausal nema ziadne dalsie obmedzenia, ani datove, ani casove, nie je limitovany ani dlzkou pripojenia ci automaticky odpajanim po dobe necinnosti, vydrzi tolko kolko linka. Aby ste mohli surfovat potrebujete hlas. pausal ST Standard (249Sk bez DPH) + poplatok ISP (Orange neobmedzene 81Sk bez DPH, plati sa vzdy za 2 mesiace) + samotny dial-up pausal Rodinny internet.
SME prinieslo tendencny clanok aky bol v Cesku neuspesny dial-up pausal. Nikde v clanku nie je ani zmienka o tom, ze v Cesku sa jednalo len o docasnu testovaciu prevadzku, kedy sa malo rozhodnut ci sa pausal ponecha or nie. Nikde v clanku sa nepise o tom, ze ceski uzivatelia boli obmedzeni max. dlzkou jedneho pripojenia a urcitym casom medzi znovupripojenim sa a tiez automatickym odpajanim po urcitej dobe necinnosti. Nikde v clanku sa nepise, ze v Cesku je internet (resp. jeho ponuka) daleko rozsirenejsi a v x mestach je inet po kablovke (v kolkych na Slovensku??? ja viem leda tak o par stvrtiach v BA a cosi sa mi mari o KE), inet cez wifi za rozumne ceny, ze tam ponuka Cesky telecom pausal s predplatenymi hodinami na inet, samotnu dial-up hodinu v slabej prevadzke dost lacnu a pod. Nikde v clanku sa nepise, ze v Cesku si uzivatelia neplatia zvlast poplatok za pripojenie do inetu a za ISP ktory im umoznuje vyuzivat samotny inet, ale ze oboje je spojene do jednej ceny v ktorej je uz aj poplatok za telefon, aj ISP. Preco porovnava autor clanku Cesko so Slovenskom, ked su nase telco trhy absolutne odlisne v moznostiach pristupu na inet (mame lacnejsie ADSL, GPRS moznosti sa odlisuju a Cesi maju podstatne viac moznosti pripojenia)? Nevedomost, snaha o manipulovanie?
Dalsi tendencny clanok uz nie je ani tak vinou SME, ale samotnym obsahom a vyjadreniami ISP. GTS ma rozumny postoj - je to podla nich zaujimave, ale otazne je ako dlho vydrzi a ci tym nebude kanibalizovat na ADSL (to je snad problem ST, preco to trapi ich? oni mozu ponuknut ceny ake chcu).
"Na prvy pohlad pozitivne zavedenie neobmedzeneho pripojenia do internetu popoludni a vecer moze sposobit, ze pouzivatel dial up-u sa bude v tomto case do internetu pripajat desiatky minut" - riaditel ISP Slovanet Peter Macaj. Toto by bolo este vcelku rozumne tvrdenie, ale zaklincoval ho "Bez podielu na zvysenych trzbach byvaleho monopolu nemame z coho investovat do nakupu novych liniek alebo modemov". Firma Slovanet uvazuje, ze sa preto obrati na regulatora (TU SR) "aby Telecomu zakazal urobit planovane zmeny".
Co z toho pre nas uzivatelov vyplyva? Nenazrany Slovanet chce dial-up uzivatelom zakazat pouzivat lacnejsiu verziu pripojenia (dial-up pausal), lebo by to mohlo udajne sposobit pretazenie siete a ich modemov. Argumentuje uplne scestne absenciou nejakej VOO ponuky. Naco chce Slovanet ponuku? Je vari v Cesku, ze mu plynu haliere z kazdej minuty pripojenia a uzivatelia si nemusia platit zvlast pausal samotnemu ISP? Ako sa Slovanet tyka dial-up pausal? Aky je pre neho rozdiel medzi zakaznikom ktory si plati u neho neobmedzeny pristup na inet a pristupuje nan cez slabu, silnu prevadzku alebo samotny dial-up pausal? Pre Slovanet v tom nie je ziadny rozdiel, pre Slovanet je to stale 1 a ten isty zakaznik obsadzujuci 1 modem a Slovanet moze byt uplne ukradnute ci zakaznik plati 60Sk za hodinu v silnej prevadzke alebo ci tam je pripojeny cez dial-up pausal. Ako sa chce branit proti tomu, ze uzivatelia dial-up pausalu budu na inete dlhsie a tym padom mozu pretazit ich poddimenzovanu (?) modemovu siet? Chce zakazat dial-up pausal ktory sa ho vobec netyka a ktoreho sekundardne nasledky sa ho mozu eventualne tykat (to sa da zistit jedine v skutocnej prevadzke co akosi pri zakazanom dial-up pausali mozne nie je). Slovanet nechce kupovat nove modemy. Slovanet nechce zdrazovat svoje ISP produkty aby poskytol v pripade skutocneho pretazenia vyssiu kvalitu a moznosti pripojenia, jemu vyhovuje viac nizsia suma, ale zato minimalne pouzivanie jeho modemov. Slovanet sa chce radsej dohodnut s ST ze sa poplatok ISP stane sucastou samotneho dial-up pausalu a logicky si nan Slovanet prihodi viac nez ked je zvlast transparentne oddeleny (a ukazuje ludom ze medzi zakaznikom v silnej prevadzke a dial-up pausalom nie je ziadny rozdiel). Tymto by mohol Slovanet odlisovat beznych dial-up zakaznikov, ktorym by ponechal aktualne ceny a zakaznikom dial-up pausalu by mohol pekne zdvihnut ceny, lebo oni su zakaznici ktori si dovoluju sluzbu vyuzivat viac ako sa mu hodi, aj ked pre Slovanet sa jedna stale o 1 obsadeny modem, bez ohladu ci na nom visi zakaznik v silnej prevadzke alebo cez dial-up pausal. Moze Slovanet rovnako protestovat v pripade ze by zlacnela hodina inetu napr. na 10Sk a rovnako by udajne hrozilo pretazenie siete?
Dufam, ze viete komu sa budeme moct vsetci podakovat ak sa obrati na TU SR s poziadavkou na zrusenie dial-up pausalu a TU SR mu vyhovie a pekne tak zakonzervuje sucasny stav ryzovania na zakaznikoch, ktori sa pripajaju kvoli velkym cenam len na chvilu a modemy dotycneho ISP tak zatazuju minimalne zatial co kazdy mesiac vyberana suma tomu nezodpoveda.
Dial-up pausal nie je ziadna velka senzacia, v porovnani s GPRS prinasa nemoznost pripojenia sa medzi 07:00-16:00 a je viazany len na 1 konkretny byt a nevezmete si ho so sebou na chalupu. V com je vyhoda dial-up pausalu? Je o 60 korun lacnejsi (249+299+81=629Sk bez DPH) ako ponuka Eurotel Data Standard 700MB (590+100=690Sk bez DPH). Naozaj caka jeden nemenovany ISP pretazenie siete alebo mu ide len o lepsie vyzmykanie dial-up zakaznikov, ktori chcu surfovat lacnejsie a viac? (evidentne si pausal nevyberie niekto komu sa neoplati, takze ST na tom skor prerobia (ale zase budu mat staly mesacny prijem a nalakaju skor ludi na ADSL)) Alebo sa chce niekto prizivit na produkte ST a ziada od nich VOO ponuku akoby bol v Cesku a neplatil sa zvlast pausal ISP?
clanok s odkazmi - http://markoff.biz/pivot/entry.php?id=305
Ten vyjebany SLOVANET to vsetko kurvi :evil: :evil: :evil: :evil:
A to akoze ked si to dam pripojit hned aj 1.8. tak to bude aktivovane az od 1.9?
tak tak jujkni http://www.inet.sk/index.php?id=1813...lanok&text=nieCitace:
Původně odeslal Marek