06/04 Poraďte s výběrem kvalitního joysticku pro Šturma atd
Chtěl bych teď o prázdninách koupit nějaký kvalitní joystick (hlavně na Sturmovika), ale dnes jsem k velké lítosti zjistil, že Microsoft skončil s výrobou SideWinder Joystick ForceFeedBack 2, který byl můj nejžhavější kandidát. Proto bych uvítal nějaké další tipy - se svým dosavadním low-end joyem (Genius F-23) jsem naprosto nespokojen (má dvě "drobnější" vady - zaprve má velmi špatně řešeno kormidlo (já bych chtěl kormidlo ovládané s otáčením páky) a zadruhé, což je větší problém, mi nefunguje ve winXP).
Těším se na každou radu.
Thrustmaster Top Gun AfterBurner II,USB
Asi je pomerne novej, ze tu o nem neni zminka. Existuje este drazsi verze bez odendavaciho plynu a s feedbackem, podle vseho opravdovym, nejen vibrace...?
Ta joystickova cast je krome plynu shodna s Top Gun Fox 2, takze o ty uz jsem cetl vase zkusenosti, ale chci se zeptat: Jak se divate na tu plynovou paku? Je to fakt dobry? Je mi jasny, ze na simulator to bude super, ale co na vesmirny strilecky, ty ja taky parim dost. Neprekazi to nejak divne? Ma cenu do toho vrazit o ty ctyri kila vic? Ma to taky jako snimace potenciometry? Jestli jo, je to kram jako ostatni...
(zatim litam s geniusem F22, ale potreti jsem cistil potenciometry a uz nechci. Vyhodim ho voknem a uz se na to DOST tesim.)
Diky za vase zkusenosti.