Microstar® ATI RADEON X800PRO 256MB DDRAM RETAIL, TV DVI
Printable View
Microstar® ATI RADEON X800PRO 256MB DDRAM RETAIL, TV DVI
A v Libre tiez... (vcetne GF 6800). So, what's the point?
uz ho mas ???
stoji iba dva krat viacej ako Microstar Radeon 9800pro 128mb, no nekup to, ved za 18 000 vo velkosklade, to je zadarmo :lol:Citace:
Původně odeslal ace
ja si to idem zajtra kupit. dufam, ze tam pojde aktivovat tych 16 pipelines...
A kolko vo velkoobchodnej cene s DPH stoji 6800vka v Libre a X800pro?Citace:
Původně odeslal sisi
a ake su to znacky by si mi vedel povedat :-) :?:
Libra (ceny bez DPH v SKK):Citace:
Původně odeslal MK2
Sparkle GF 6800GT: 15400
Sparkle GF 6800Ultra: 18400
Powercolor R X800Pro: 14990
(ale nemusia byt este na sklade)
No, nekupte to... ;D
ty brdo, tomu sa hovori ked clovek nema kde plesknut zvysne tisice, ked stoji 9800 non pro bez dph s 8pipkami a 256bitmi v bgs connect 3d 6700Sk, a MSI 9800pro stoji 7700 sk ci ako, tak toto je sakra o nicom, ked clovek necaka v hrach ódu na fps, cize maximal detail orgy 2004 + plynulost 50fps+ tak 9800 radeon 256bitovy musi zatial stacit do buducej generacie kariet nema ani zmysel teraz kupovat za taketo ceny novy High end :lol: , neni vo cem jak zahoraci povidaji :wink:Citace:
Původně odeslal sisi
klidek, zdala sa mi to zaujimava informacia
osobne mam s agemom dobre skusenosti s dostupnostou toho co maju v cenniku
ja mam za posledne dva mesiace uplne inu skusenost, a to ze mali 2mesiace uplne nedostupnu 5900Xt od MSI a mali ju furt drzo v cenniku, a napisali mi ze uz ju nikdy nedostanu, a cert vie pravdu, a mozno ju este stale nemaju a len lakaju ludi nech pridu ju kupit a zoberu inu, smejdi ;DCitace:
Původně odeslal ace
tak som tam dnes bol a karta je vypredana. zevraj bude niekedy zajtra...
Budeš zkoušet odemknout pipky? ;DCitace:
Původně odeslal AkaKarma
no ked ju zajtra budu mat, tak ju kupim a pipky urcite odomknut skusim. dufam, ze to pojde, ale je to MSI, tak tomu moc neverim.Citace:
Budeš zkoušet odemknout pipky?
O to nejde, už šel otevřít Sapphire, HIS, je to prostě o štěstí, hlavně se ujisti měřákem že tam je kontakt :-)Citace:
Původně odeslal AkaKarma
A mozno pozajtra, a mozno ...Citace:
Původně odeslal AkaKarma
Mam podobne skusenosti ako MK2. A to nie len s uz spominanou MSI 5900XT, ale aj s PHILIPS monitormi a mnozstvom ineho hardware. Takze asi tak ;D
samozrejme tam tu kartu nemali ani dnes. vraj o tyzden...
Hmm, to nasere :evil: já se taky načekal, ale stálo to za to.Citace:
Původně odeslal AkaKarma
mna to ani tak moc nesere. najviac ma nasere, ked nepojdu odomknut tie pipky...
Držím palce, zatím je více těch nefunkčních :-(Citace:
Původně odeslal AkaKarma
Najistejsie je objednat mailom, aj s otazkou datumu dostupnosti. tiez som mal take skusenosti ze nemali nieco o com pisu ze je na sklade. Ale ked sa to objedna tak je to o inom. Napisali ze do dna x.y. bude nova varka tovaru X a nebol problem. nikdy som necakal viac ako 3dni. btw je pravda ze urcity sortiment vozia len 1x za 14dniCitace:
Původně odeslal _(charon)_
agem ma v novom cenniku tuto kartu za 9 890 Sk bez dane.
myslis, ze je realna ta cena? ved je to menej jak 9800pro s 256mb ram od manli...aj ked je retail...skorej tipujem, ze sa sekli...a ked nie tak wowCitace:
agem ma v novom cenniku tuto kartu za 9 890 Sk bez dane
aj ja si myslim, ze sa sekli. ked je ta cena real, tak to idem hned kupit B-)
BOZE, VY MATE PROBLEMY : najprv kupim radeon x800, potom kupim radeon x900 a ked sa naserem tak kupim aj ten xy1000 nech som najvacsi frajer z ulice a nech mi neseka nejaka tupa oblbovacka......... :eek:
Agem su smejdi, ktory ti napise cenu do cenikov no ked si to nahodou objednas a nahodou to maju tak na fakture je nieco ine mam s nimi par takychto skusenosti.Skusim zistit ci ju nemaju niekde inde no videl som Saphire Radeon X800PRO v BGS BB no cenu neviem zabudol som hesloCitace:
Původně odeslal AkaKarma
no ja tiez neviem co si o tom mysliet. Povodne som xel 9800Pro za 9500Sk s DPH, ale ked som uvidel toto v Ageme... hned som ju chcel. Tak som isiel do obchodu, povedal som im to a poprosil nech mi zistia ci to nieje chyba. Pozreli sa do cenniku z INEHO VELKOSKLADu a povedali ze je ta cena v poriadku, ze v tom inom velkosklade je len o cca 300Sk vyssia. Vraj tie karty sli dolu...
Tak ja fakt neviem -keby to bola pravda tak ju v pondelok objednavam
Len aby ju mali ...Citace:
Původně odeslal STi
Mohli by uz zacat zlacnovat aj 9800ky, nech si aj my normylny ludia mozeme konecne kupit lepsiu grafiku. :-)
Privital by som cenu tak 5000Sk s DPH.
:!: :evil: typicky ZAVISTIVY prispevek..Citace:
Původně odeslal bohusk
--> "jini na to maji, ale ja ne, tak je aspon pomluvim"
ach jo... kdy se konecne cesky a slovensky narod nauci zavidet potichu ??? :|
pokud na tu kartu nekdo ma a dokaze ji vyuzit, tak at si ji uzije.. ja uz gamesky neparim, takze mi bohate staci to co mam, ale nehodlam pomlouvat nekoho, komu ta karta zlepsi hratelnost (FPS) v jeho oblibene hre, nebo zrychli praci v CADu..
Citace:
Původně odeslal Ace_Ventura
Tu nejde o zavist. Jednoducho som uz vyrastol z toho kupovat vsetko co je v mode(skoncil som pri r9600pro).
Ale tento thread mi pripomenul jedneho kamarata, ktory si kupil to najdrahsie co momentalne v Ageme mali vratane r9800pro s umyslom (asi) byt najvacsi frajer medzi nami a teraz uz pocitac prakticky nezapina. Ze ho to uz nebavi. Najprv sa len vytesoval z bodov v 3dmarku a potom ked sme nereagovali s tym prestal. Teraz si ide kupit bicykel..........
Jednoducho si uvedom ze su ludia ktory ziadaju vykon a kvalitu a nejde im o to machrovat (su aj taky). ;DCitace:
Původně odeslal bohusk
Mna jednoducho sere ze si Far Cry nemozem zahrat s 8(16) x AF a 4 AA , pretoze zazitok je uplne iny ked ju mas na full detaily bez trhania.
viem presne o com hovoris, X800Xt alebo lespsie 6800ultra pre kazdeho plz ;D , a fici to 8-)Citace:
Původně odeslal Richardus
Microstar® ATI RADEON X800PRO 256MB DDRAM RETAIL, TV DVI stoji podla agmeckeho cenniku z 18.6.02004 9890 sk bez dph ;D ;D
Musis uznat ze je to p.i.c.o.w.i.n.a. nie?
Hmmmmm, ........stale na nu nemam ;D ;DCitace:
Původně odeslal KIMLO
no a je to v ..., uz je v ageme normalna cena 13990 bez dph, hned by som to kupil, ale teraz som zase na mrtvom bode, kupovat kartu pocas nastupu novej generacie je nahovno, vobec neviem co kupit
dnes by som nekupoval nic ale keby som "musel" tak gf 5900xtCitace:
Původně odeslal ripptor
Vyhni sa 5900XT ked chces hrat budce hry zalozene na PS a VS :wink:Citace:
Původně odeslal ace
No a je to tu. Vypis s AGEM Obchodn0 podmienky:Citace:
Původně odeslal ripptor
SPOSOB OBJEDNÁVANIA TOVARU:
Dealer si môže u nás objednať tovar osobne, telefonicky, písomnou formou - faxom alebo elektronicky cez internet. Každá objednávka musí obsahovať: meno dealerskej firmy, kontaktnú osobu, telefónne a faxové číslo, bankové spojenie, IČO, DRČ, presný popis tovaru, počet kusov. U zákazníkov so sídlom mimo Bratislavy je vhodne uviesť spôsob odberu. Ceny za tovar sú účtované, ak nie je dohodnuté inak podľa cenníka platného v deň objednania tovaru, ktorý je publikovaný na internete alebo v on-line obchodnom systéme. """ Za rozdiely v cenách vzniknuté v čase od objednania tovaru do času dodavky tovaru, ak nie je dohodnuté inak, neručíme."""
No a? Ved je to velkoobchod....normalnemu cloveku to len tak nepredaju. :wink: To by vyzeralo keby tam dosiel kazdy sedliak s vidlami a chcel kupovat ;DCitace:
Původně odeslal finkis
Já jsem taky objednal z all electronics Albatron 6800U za 9550 bez daně :lol: - ale že mi to projde, to jsem fakt nečekal - taky neprošlo :wink:
No ja mam zivnostensky list ja len zo svojich skusenosti ostalo mi takto na sklade par kuskov samozrejme zakaznik za taku cenu nechcel a ja doplacat urcite nebudem !!!!
Pocuj Benco, ktoru kartu DNES kupit aby si si zahral dobre buduce hry??? DNES nedostanes nic viac ako FX5950 alebo 9800PRO (XT asi tazko). Nove karty 6800(gt,ultra) a x800(xt) jednoducho dnes nedostanes (v beznych obchodoch v SR). Takze ak kupovat dnes tak odvar 59xx alebo 9x00. 5900xt je najlepsi pomer cena/vykon (aspon od nv). Jasne, ze 59xx/9x00 budu na buduce hry slabe ale to je o inom.Citace:
Původně odeslal Benco
takze pockat na nastup strednej triedy novej generacie, pochopil som to spravne?
chuderka Gainwardka 4800 este bude musiet makat
vcera som si objednal tu MSI RX800 za cenu 12800 s DPH. O dve hodiny mi volali z obchodu, ze to je chyba, ze skutocne stoji vyse 13000 bez DPH, ze to mal AGEM zle - vraj to boli prezentacne kusy ktore sa uz predali, a dalsie x800 dorazia o tyzden za ceny tych 13000 bez DPH...
a neptali se Te nahodou, jestli bys i presto nemel o tu kartu za tu vyssi cenu zajem? :lol:Citace:
Původně odeslal STi
s tymto suhlasim aj ked karta typu 4200 alebo 5900xt asi len tak rychlo nepride, osobne by som chcel ist do 6800gt ale tam bude cena tento rok asi dost vysokaCitace:
Původně odeslal ripptor