Je to dobrej chladic? Nebo neco jinyho okolo max. 1000,-
Printable View
Je to dobrej chladic? Nebo neco jinyho okolo max. 1000,-
já mám SuperSilent 4 od Bostaru a jsem maximálně spokojenej za 650,- =tichost a výkon
Takze myslis ze uchladi i P4 2,8 na 3,00?? A kde jde sehnat? Kolik mas stupnu?
Ten Dragon Orb neber, je to cirkularka ;D Vem radsi V7+ ;D
Ja sem se ptal na ten SuperSilent 4 od Bostaru.
NEBO COKLIV JINYHO!!
Sakro to nikdo nevi kde koupit dobrej chladic na P4??
Jaky sou: TITAN W5TB 478 pin a Coolermaster DI5-7H53D 478 socket??
A kde ses na nej ptal? ;D Rikam V7+ , nic jinyho na tyhle frekvenci a nejspis i dost vyskoky voltazi di 1000 nema cenu, i kdyz V7+ taky neni zadnej zazrak :(Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Tazal sem se OVERa... On ten chladic uvedl ve svem prispevku. Tak asi tak.
Jinak to vypada s tema chladicema docela dost bidne. TOZN. krome V7+ o ktery sem se v drivejsich dobach tady docet ze spatne doleha na P4 nic jinyho dobryho nexistuje.... :evil: :evil:
chladixu na p4 mas mrte jen je tezsi j sehnat u nas :|
jukni na nove coolermastery.. ty by se mozna sehnat daly...
Něco do 1000Kč ,aby to chladilo nad 3GHz?Jinač jsi v poho??? :D
Fila má pravdu! :wink:
No dobre ne nad 3GHz ale alespon na 3 GHz a psal sem okolo 1000,-. Ja vim ze je to malo ale ca mam delat.... :roll:
Fila mozes nieco napisat o tvojom Coolermastery IHC? Ja tiez zhanam nejaky super chladic na P4 ten co mas v popise som drzal v ruke maju ho vo Viedni ale nevedel som ci ho mam kupit co som pozeral testy moc ma nepresvedcil.
to FILA:
No ten coolermaser by me taky zajimal:
KDE A ZA KOLIK??
SuperSilent 4 http://www.bostar.cz/Super%20Silent.htm
...na P4 2.4B def.voltáž v klidu 40(+soft.chladič) a v burnu max.52 a při oc na 2,7 a 1,575V měl v burnu max. 55 .
Když přehrávám filmy, tak si pustím CPUIlde + SpeedFan na 60% a pohoda při 45st. ;)
...v Praze je mívaj skladem tady
http://www.ps.cz
Si mužou podat ruce ;D ;DCitace:
Původně odeslal Fila
Super Silenty maj treba v monime.
No samozrejme se neda srovnavat treba se Swiftech MCX4000, nebo thermalright AX-478, ale v cenovy relaci do 2k je nejlepsi v CR ;D
BTW: Idle now 36.5C, nejvic co jsem nameril v sandre jeste pri 1.575V 48C 8)
Tazke zebricek je takovyto?? (v zavorce cena)
1. CoolerMaster IHC-L71 (2000,-)
2. V7+ (1150,-)
3. SuperSilent 4 od Bostaru (650,-)
V7 + má do tichosti hodně daleko,jinak bych ho neprodal :-)
Supersilent 4 mám dva dny a naprostá spokojenost :-)
Tu Marek: Tazke na 3GHz a pohoda?? Lepsi nez V7+??
Jasně,teplota je stejná jako u V7+ to jest přibližně 53 C při zátěži max,napájení mám 1.525 V při těch 3.0Ghz :) Málem jsem si kua koupil chladič od Spire :-)
Takze vse hraje pro SuperSilent 4....
Hlucnost je tedy snesitelna. Nevite kolik dB?
20 dB,ale mám méně,reguluju otáčky přes SpeedFan (1500rpm) není prostě slyšet by se dalo říct :)
SuperSilent 4 tam nevidim....Citace:
Původně odeslal honzAK
Prave som pozeral http://www.chladice.cz/ konecne zacnu dovazat Thermaltake SPARK 7 na ten chladic sa uz dlhsie tesim.Tu je link na trocha starsiu recenziu
http://www.overclockercafe.com/Revie...rk7/index.html
SuperSilenta 4 doporučuju koupit přímo v Bostaru. Nejlepší cena - v jinejch krámech si nějakou tu stovku přihodí. Bostar je na Žižkově mají je obvykle na skladě - já tem kupoval SS 4 TC. To je fakt tichej chladič (vůbec není slyšet!!), akorát mam problémy s teplotou - na 2.4@2.7 mam v klidu cca 42°C, ale pří max. zátěži se teplota skoro pořád drží až na 62°C, což je poměrně dost - a to i když CPU běží na základní FSB. Přes těch 62°C se ale teplota nikdy nedostane - asi je tam nějaká hranice, od kdy ten větrák začne makat naplno. S tím by ale u SS 4 (bez TC) neměl být problém - SuperSilent doporučuju!!!
Ja pouzivam Zelmana CNPS6500B-ALCU. Teplota pri max. zatizeni je 55'C. Otacky jsou v podstate na minimu a vetrak neni ubec slyset 8-)
Thermaltake Spark 7, v TNtrade ho maj za 1025 kc :roll: , to mi pripada dost malo na to jakej je, aby v tom nebyl nejakej podvod, jinak 17db je bomba, asi do nej pudu
No jestli uz maj Sparka 7, tak je za 1050 tak je to jasna volba ;D Furt lepsi a tizsi nez V7+ i ten Bostar a o dost levnejsi nez IHC-L71 ;D
..jasně, jednak chce nalapovat základna a pak musíš překlenout čidlo, pochud chce max. otáčkyCitace:
Původně odeslal Jamar
Hmm to znie dobre. Kupil som ciste medeneho (snad mi neodpadne :) ) a dufam, ze ked konecne pride na nas trch granitebay a nahodim to spolu s 2,5GHz, tak tie 3G padnu.Citace:
Původně odeslal Saemon
Ak to das na max otacky, je to moc hlucne? Nemal som to zatial ako odskusat, mam AMD, ale ked sa do toho fuka, je to dost pocut. Za tie prachy uz mohli rebrovanie spravit bez tych ostrych vyrezov na jednotlivych rebrach, to by tak nehucalo. Inak povedane, ked kupujem superdrahy chaldic, cakam, ze ma za sbou aj skusku v aerodynamickom tuneli a upravenu akustiku :) :) :)
Mě udivuje, že jedno P4/3,0GHz má v zátěži 62°C a druhé 3,3GHz s větším napětím jen 48°C. To je prostě NEUVĚŘITELNÉ. :o :lol:
Rikam nebyl to zadnej full load, bylo to konkretne, tak po dvouhodinovy hre Q3, a myslim, ze u teploty zalezi i na chladici ;)
ja bych doporucil CoolerMaster IHC-H71 u nas se zatim nepordava, ale psal sem do Levi internacional,-psal sem jim, ze by o tento chladic byl velikej zajem, tak at pro zacatek objednaji par kusu a uvidi, jak rychle je lidi rozeberou!!-nic me neslibovali, ale rekli ze se tim budou zabivat-az se vrati nejakej pan Benes, kterej ma chladice-nebo celkove znacku CoolerMaster na starosti-a za se me jeste ozvou-tak pak se ozvu ja vam, jak to dopadlo!!
Myslim ze uz to ze se prodava IHC-L71 je uspech ;D Ja si koupim lepsi fan a budu mit IHC-H71 Ultra 8)
jo, ale ten vetrak ma rozmery 7x7cm ne? a kde chces sehnat takovej vetrak??
Citace:
Původně odeslal Fila
tak si snad vyrobi/koupi nejakou redukci ne :wink: a pak tam muze dat treba 92mm vetrak