Pujdou s touto deskou procaky co maji 166Mhz fsb ??? MSI ma na strankach napsane ze ne :evil: KT3Ultra-2 to uz ale podporuje :roll: .Zkousel to uz nekdo?Jede to?Dik
Printable View
Pujdou s touto deskou procaky co maji 166Mhz fsb ??? MSI ma na strankach napsane ze ne :evil: KT3Ultra-2 to uz ale podporuje :roll: .Zkousel to uz nekdo?Jede to?Dik
Nepujdou :-(
Podla mna pojdu, ale neoficialne. Jediny rozdiel medzi KT3ULTRA a KT3ULTRA2 je v SouthBribge (8235 namiesto 8233A), aj bios je rovnaky. Pozri moju zostavu.
Co jsem cetl, tak by to vyzadovalo HW upravu. Chtelo by to vyzkouset, bohuzel tu moznost nemam.
MSI KT3 Ultra 2 Specifications JE TAKHLECitace:
Původně odeslal Laci
Chipset
VIA KT333 + VT8235 SouthBridge
Bus Speed Options
100-220Mhz in 1Mhz increments
Voltages
1.1v to 1.85v in 0.025 increments
Memory Support
3 x 184-pin DDR
Expansion Slots
5PCI, 1AGP, 1CNR
USB Support
2 x Standard USB ports on the mobo
2 x USB 1.1 riser
4 x USB 2.0 risers
Integrated Components
6 channel AC’97 Audio
USB 2.0
Bluetooth
Bios
AMI BIOS
Onboard IDE
2 x ATA133 EIDE
2 x ATA133 RAID CONFIGURATION
Jakou HW upravu?To je nejaka blbost ne? :o Co bys chtel upravovat kdyz to splnuje pozadavky na fsb,nasobic i napeti ???Jenom me neni jasne proc to oficialne nepodporuje.Citace:
Původně odeslal Damian
Btw,jede nekomu s KT3Ultra regulace otacek pres Speedfan?Me ne :evil:
trochu odbočuji,ale SB 8233A je až na MSI KT3ULTRA-ARUCitace:
Původně odeslal Laci
A teď by bylo potřeba znát na čem půjdou AMD 333 CPU.
Nevím jestli se to sem hodí,ale nevíte proč když mám na MSI KT3-Ultra2R zaplej raid,a mám na něm disky,proč nabíhá počítač o hodně pomaleji
To je úplně normální.To zdržení je vlastně další BIOS,tentokrát raidu,kdy hledá co je na něm připojenýho.A to ti udělá i raid na PCI kartě.Citace:
Původně odeslal eRTY
Takže si nedělej starosti.
Precti si o tom neco na forech www.amdmb.com nebo www.msi.com.twCitace:
Původně odeslal Madman
Speefan nejede a nepojede.
Velmi MSI dosky nesledujem, ale podla mna zalezi aj na inych veciach, okrem tych ktore ste vymenovali. STaci ze na prvej verzii bol iny PLL-IC [clock generatot] ktory nepodporuje danu delicku 1\5 a uz CPU na 333 MHz nepojdu [darmo ze chipset KT333 tu delicku podporuje].
Ale ako hovorim MSI dosky uz moc nesledujem...tak treba po tych forach co pise Damian popozerat.
Nevim jak ostatni ale ta moje delicku 1/5 podporuje a jel sem s ni i na 170fsb.Takze tim to asi nebude.A mam to revizi 1.0.Citace:
Původně odeslal GABO
Potom je to v pohode..
Jo, moje deska taky podporuje 1/5, ale tim to neni, lidi se na to ptali na foru msi, moderator kontaktoval tech support msi a ti sdelili, ze 166 procesory na tyhle desce nepojedou, ze by to vyzadovalo HW upravu. Tolik oficialni stanovisko.
Ze 133 procesory jedou na tyhle desce pres 200 vim taky, ale zrejme se jedna o jinej problem.
MSI vie stale prekvapit...... :(
MSI vie stale prekvapit...... :(
Pride me to jako by chteli aby si lidi kupovali nove desky.Nevim proc by to jed nemelo.Nasobic ma 6-15,fsb problem neni a jinak ma VIA VT8233A.Chtelo by to aby to nekdo zkusil,btw,jak se prislo na to ze by to jed nemelo?Zkousel to nekdo a neslo mu to?Kdybych se nedival na stranky msi tak si do ted myslim ze to podporuje a klidne si ho i koupim.Jinak ostatni desky s KT333 to podporujou a nejsou o nic mladsi nez KT3ka.
Prave preto som od MSI znacky odstupil. Mal som od MSI K7T PRo , PRO2 , K7T Turbo R. MSI robi tu chybu ze vyda aj z jednej narp. KT3 modelu 2 verzie, pricom su skoro rovnake az na to ze na jednom nove CPU bezia a na druhom nie..to cloveka naserie poriadne. Namiesto toho aby popracovala MSI na jednom modely poriadne tak sa niekde ponahla a stale chce mat dosku s novym chipsetom vonku ako prva...a potom to takto dopadne. Proste MSI maju velmi dobru vybavu, su stabilne ale: horsi techsupport, potom tato vec o ktorej som pisal vyssie.
Hm nj,mas pravdu,ted uz bych bral epox,uvazuju o tom jestli tu desku neprodam a koupim epoxe ;)Citace:
Původně odeslal GABO
Mozes mi pls napisat presnejsie kde si to cital ?Citace:
Původně odeslal Damian
Nemozem presvedcit svojho kolegu ze su aj lepsie dosku za tu istu cenu ako MSI KT3 Ultra 2
No aby som nehovoril iba na MSI , v podstate kazdy vyrobca ma nejake muchy. EPOX ma napr. slabu vybavu...tymto sa na MSI nechyta. Moze sa stat ze kupis EPOX a pojde horsie ako MSI alebo naopak. Vela zalezi na vybere komponentov hlavne pameti DDR, CPU....a tiez nejake to stastie tam musi byt :)
A ještě USB 2.2 a možná ještě ten modrý zub, ale to nevím jiste.Citace:
Původně odeslal Laci
Pavel !!!
Souhlasim s GABOvo nazorem ohledne MSI, jen bych pripojil, ze pokud nekdo chce kupovat desky od MSI (treba ja :wink: ), tak pokud je to mozny, at pocka alespon na verzi 2 (napr. KT3 Ultra vs KT3 Ultra 2) :lol:
2Damian: s tymto suhlasim zase ja s tebou ;)
No a pujde me tam aspon 0,13kove XP 1700 nebo 1800+ ??? by zatim stacilo kdybych trochu potaktil :)
půjdeCitace:
Původně odeslal Madman
Jen tak pro zajímavost v manulálu ke rev. 1.0 píšou že dělička 1/5 a 333fsb jsou podporovány. já nevím jak vy já si jí přes znamý vyměním za dvojkovou verzi.........
Uz som zistil preco MSI oficialne nepodporuje CPU s FSB 166 na KT3: KT3 ULTRA nedetekuje sama procesor s FSB 166 a KT3ULTRA2 auz ano. Ked to prepnes manualne tak to pojde. Viac na fore MSI-odpoved od Maesusa (Senior moderator(ka)):
http://www.msi.com.tw/program/e_serv...743583f95948de
Jsem si myslel ze to bude kvuli nejake kravine ;D tak prece to pude 8)Citace:
Původně odeslal Laci