Tak už jej mám doma!!!
Začal jsem s montáží někdy kolem šesté hodiny a nutno říct, že jsem se docela zapotil! :?
Mám trošku větší bednu (asi o 5mm), a teď mi to tam "visí" jen tak provizorně. O víkendu se na to vrhnu a předělám to na jinej (svůj :wink: ) panel!
Moje deska teplotu měřit neumí, a tak jsem byl docela překvapenej, když jsem viděl ty teploty! :lol:
CPU mi frčí v klidu(teď = při surfování) cca na 37°C, grafika(chlazená jen originálním pasivem) na 60°C :o , a třetí senzor jsem nechal viset uprostřed bedny, abych viděl, jaký je tam dusno - 25°C! :-) To si myslím není tak špatný! S tou grafikou budu muset něco udělat, kazí mi průměr... :wink:
..jinak ten panel je SUPER! Objednal jsem si jej v pondělí večer přes
http://interlink.tsbohemia.cz/ , kde cena byla těch 189,- bez DPH, poštovný 120,-(bohužel bez DPH, což je fakt pálka!)! Celkem mě to celý přišlo na 368kč, což je o 100kč lepší, než kdybych to objednával v Alzasoftu!
Pošta je sice dražší, ale jak jsem byl šokován když mi to došlo!!! Bylo to celý přebalený v "bublinkovým" igelitu a strčený v bedně(jdu přeměřit) 60x35x10 cm!!! Vážně, kvalitka...