nove omega ovladace postavene na catalyst 4.2
Win 2k/XP http://www.omegacorner.com/ati_2kxp.htm
Win 9x/ME http://www.omegacorner.com/ati_9xme.htm
readme http://www.omegacorner.com/radeon_omega_drivers.txt
Printable View
nove omega ovladace postavene na catalyst 4.2
Win 2k/XP http://www.omegacorner.com/ati_2kxp.htm
Win 9x/ME http://www.omegacorner.com/ati_9xme.htm
readme http://www.omegacorner.com/radeon_omega_drivers.txt
Jo tak to je fofr, nez udelali Omegy na Cat4.1 dalo to peknych par dni. Nevi nekdo jak je na tom softmod (funguje?). Mam ted normalni catalysty 3.9, protoze Rivatuner mi nepodporuje softmod 4.x :-(
mám je naistalovaný a v riva tuneru je 8x1 ;D takže soft mod funguje
Funguje a zdá se mi že všechny hry mi šlapou rychleji a plynuleji. Výsledky 3D Marks stejné. Ale ta plynulost :lol: :lol:
Maji pekny obraz, vykon taky pekny a plynulost nema chybu :-)
Ale.. Odebral sem Omegy na 3.7 - restart - instalace vseho (Omegy na 4.2) - restar a zapnul Call of Duty = rozhozene textury, a nez sem dolezl od vysilacky ke zdi tak zasek.. Reset - win chyba = Ovladac zpusobuje nestabilitu systemu.. :evil:
Zatimco u PES3 je vsechno v nejlepsim poradku!!
Zkusím co mi bude dělat Call of Duty. Zkouším postupně všechny hry a zatím vše v pořádku. Až na UT2003, ale to bude možná něčím jiným než ovladačem. Zkusím UT2003 znovu přeinstalovat. Zatím fakt spokojenost.
Jo to jo... Spokojenej sem taky, hlavne s obrazem.. Teda aspon me se zda lepsi nez predtim... Ale me to hle delalo vic ovladacu, ale to uz sme zase trosku nekde jinde, sorry za OT..Citace:
Původně odeslal Dusan
Takže Call of Duty v pořádku. Teda ještě nikdy jsem nebyl více spokojenej. Nechci to zakřiknout. ;D ;D . Všechny hry svižnější a plynulejší. Rozdíl v NFS HP2 je teda šílenej.
pozeram, ze nie som sam, co este hraje Call Of Duty. vsetci hardcore hraci v mojom okoli to uz davno dohrali :)
bezi to naozaj skvele, aj obraz je o dost krajsi, fakt.
predosle omega ovladace .14 mali problem s motion blur v CoD (to som si vsimol az teraz, ked sa v novych zobrazuje spravne).
ine hry som zatial serioznejsie neskusal.
JJ taky spokojenost. V 3D Marku je skore stejny ale hry fakt bezi lip a je to hezci. Taky zrovna hraju Call of Duty a je tam rozdil fakt velkej. I Vietcong jede lip.
Zatim naprosta spokojenost.
Me teda stejne jako s Omegama na Catalystech4.1 blbne FarCry demo. Kdyz se podivam na vodu, tak se rozhodi totalne obraz a vsechno blika. V interierech je to uplne OK, staci se i otocit pryc od vody a koukat jinam :roll: Dela to taky nekomu? S Cat3.9 to bylo v pohode.
Navic se mi zda, ze se oproti Catalystum3.9 zpomalilo UT2004 demo :-(
Jaky mas TAKT pameti GK? Vidim z tveho popisu , ze mas PWC. :!:
Tedka jedu na default. VPU sice da 380 MHz a neco, ale pameti jen 280 MHz - takze bida, no stejnak ji brzdi procak :wink:Citace:
Původně odeslal ovc
nejen tobe ;DCitace:
Původně odeslal MV
Jinak ted jsem sem nahodil ty 2.5.22 zatim to je stejny jako u 2.5.14...
drivery pohoda..akorat nechapu jaktoze najednou treba to nfshp2 jede tak hezcejc..to nemohli udelat takovyhle drivery driv ? :D
sem zvedavej na 4,3 :-) jinak vykon o malilinkato klesl ale ten obraz za to fakt stoji, psali o tom i na pretaktovani.czCitace:
Původně odeslal c0nf?
Proc mi blbnou jakykoliv ovladace vyssi bez 3.7 at uz Omegy nebo Catalysty? :-( Ja uz fakt nevim cim to.. Vzdy mi bud zamrznul obraz nebo to rovnou hodilo nejakou chybu..
no, me docela nas***, nejde mi ted monitor calibration wizard, ani zadnej jinej program pro kalibraci barev. proste u zadnyho programu se mi najdenou neprojevi zmena nastaveni barev. a kalibrace barev powerstripu nebo ati ovladacich je na 2 veci, nebudu kalibrovat podle oka. nevite nekdo co s tim? diky
vidim ze je asi skusim, vzdy pouzivam origos a spokojenost, omegy, DNA, neutraly som skusal, ale vzdy bol nejaky problem, ked ale vidim tie rakcie na tieto nove, tak asi ich skusim
.... 9700 vod safiru mam taky a okac .. si zkus preflashovat na kartici bios .. pokud mas skutecne takovej kousek jako ja, tak je tam narvanej bios vod supergrace, coz se nechovalo zrovna optimalne a mne to treba hazelo chybu f samotnym pocatku instalace vovladace, ze neni schopnej rozeznat adapter .. takze by ten flash mozna stal zato, pokud si to uz nezkousel :wink:Citace:
Původně odeslal Jirka_koffee
(btw .. pokud bys naky vosvedceny biosy chtel .. hod maila a neco ti poslu)
Ufff, zajímavé, např. NBA 2004 vypadá na těchle omegách podstatně zajímavěji než na čemkoliv jiném dřív ??? :-o ;D (světla, barvy, odlesky)
co tady ctu apod., tak ATI jsou asi pekny prasata na ovladace, to by me zajimalo, co vsechno v tech hrach bylo a ja to kvuli ovladacum nevidel. davam priklad. ted hraju demo colina 4 a pribyli mi na aute dalsi 2 anteny :?:
Kdy ti přibyli ty antény? :eek:Citace:
Původně odeslal dreamboy
lool::)) mozna v UT2004 behaj nahati zensky a my je nevidime :)) k cerstu s ATI :)))) joke
Nezvysil si si nahodou detaily na aute?
Zarazila mě jedna věc : Po nainstalování mi nejde zapnout fast write i když s předchozíma Catalystma jsem ho měl vždycky automaticky zaplej. Ne že bych teda zpozoroval nějakej rozdíl ale zajímalo by mě jestli se to stalo ještě někomu
voe tim to fast write nezapinas!!!! to te jen informuje jestli to je zaply nebo vypli :-)Citace:
Původně odeslal susman
2 susman: .... fastwrite si zapinas v biosu, ve vovladacich to maximalne predetekujes, ofsem muze to delat bordel (to musi kazdej vyzkouset sam), treba kamosovi (9600XT) to dicky pri instali novejch vovladacu rozmrdalo vobraz :-)
Tak to je pěkná blbost, samozřejmě. V BIOSu si Fastwrites můžeš zapnout, ale třeba na nových Gigabytech už to není vůbec a dělá se to jenom z ovladače. Z ovladače by to samozřejmě jít mělo, ale když si projdete 4um, tak zjistíte, že některým to jde, některým ne. Resumé je stejné jako vždycky - fw jsou na nic (případně zhorší stabilitu), takže mít je zapnuté je stejně vlastně k ničemu.Citace:
Původně odeslal : PRASoR :
btw: Mě to u všech (tedy i těchhle) Omeg normálně jde ...
Tak v BIOSu jsem jediný co by to mohlo bej našel FAST #CS a to mam nastavený na AUTO. Já jen že dřív jsem to prostě měl defaultně zaplý a ted to mam neaktivní.
A úplne največšia blbosť je mať FastWrites zapnuté v systémoch s DDRAM-kami. To malo aký-taký pofidérny význam u SDRAM.
skontrolujsi ci ti bezi AP texture accler. Zistis to ked v starte napises dxdiag, a potom kuknes na Display. Fast write sa mi vypinal ked sa blbo nainstalovali drivere a bola vypnuta aj AGP TEXTURE ACCEL> Niekde to hooooodne brzdilo.
jo to zaplý mam....nebudu už nad tim dumat stejně je to jedno všechno běží tak jak má :D
ked to mas zaply tak si v pohode.
.... blbost to mozna je .. ne vsichni ofsem maji gigone :wink: a v x pripadech tam ta moznost porad je, z vovladace to ne zas kazdymu funguje, toe pravda (to ze to kamosovi delalo tenhle bordel, jest pravda, pac teprve tehdy dyz fasta v biosu vypnul to jelo ok) .... mozna sem to unahlene zvobecnil :oops: .... nicmene je to individualni zalezitost, stejne jako funkcnost, pro nekoho to vyznam mit muze (nekde sem to tu cet, tusim) a ten pak nebude tvrdit, ze je to nanic .... pohoda ;DCitace:
Původně odeslal jan555
s omegama sem mel problem v CaC generals: Zero Hour, pri hrani se postupne(treba az po 10-15 minutach) zacala kazit grafika, pismo zaclo byt necitelne. misto vybuchu jen ctverecky. taktovanim to nebylo delalo to i na default, musel sem nahodit orig cat 4.2 a je to v pohode.
setkal se s tim taky nekdo??
Cau,nevite kdy budou nove Omegy na CAT 4.4?
Jedu na nich asi od rijna furt stejne,tak snad uz neco vylepsily ;D .
Mam R9500@9700 s jednim bad pixelem(Powercolor) kdyz je to na tech 9700,ale nastesti me neva :-) .Nebo radsi jit do jinejch ovladacu?Me se libilo na Omegach ze jsem primo pri instalaci zadat sw R9700 a bylo ;D
uz su