??? ??? ???
Printable View
??? ??? ???
to by mě taky zajímalo,jestli to už tady někdo má,já to budu mít možná v pátek,pokud se zadaří. 8-)
Nezabudnite potom hodiť nejaké výsledky OC, teplôt, testov a tak... :)
Měl jsem takový nejasný pocit, že ho tu měl někdo v podpisu, ale zaboha to nemůžu nikde najít... :|
No to je přeci úplně jasné - to bude hotový uragán top výsledků z benchmarků... :wink:Citace:
Původně odeslal LtK
Já osobně se chystám pokořit 12000 3DMarků - zatím mám 11500 a to by f tom byl čert!!! :evil:
Darth Maul : já ho mám třeba v podpisu :lol: já doufám že dám těch 14000+ minimálně v 3D Mark 2001 SE :)
Ta 2400+ uz ma mat 166 FSB??? CO je na nej novsi nejak som sa pozabudol a nevsimol si ze vysiel novy CPU :-(
Takže zítra by sem ho konečně mohl mít.
Ve firmě Levi mi řikali, že dnes budou skladem a to samé Ed System.
Už sem na něj natěšenej.
To Humo: Ne s 166FSB budou až ty 2700+ a 2800+
to bude asi i konečná pro XP 2700+ a 2800+ na těch 166 Mhz,podle toho co jsem četl,že to je limit jádra :( no uvidíme co dokaží české ruce z toho vyždímat !
Hej tie XP2700+ a 2800+ nejdu skoro vobec pretaktovat...len minimalne. XP2400+ je vsak podla mna dobra volba.
ja jsem cetl na www.tbreak.com ze jim jel na 2.3GHz (177x13) stabilne a vys uz to padalo
mám 2400+ objednaný v EDčku, ale ještě nemají na webu ani dostupnost... :(
takže kdo si počká, ten se dočká
2 DC: pamatujes jaks mi u Olympie v Brne prodaval to UMCcko ;D
mozna ho tedka pouziju do Linuxovyho routeru, protoze nepotrebuje vetracek
Rob: no jasně ;D
jinak v my nejlepsi desce pro 486ky ASUS 486SP3 jsem ho dostal na 1x50Mhz :-D
dobrej OC, to už skoro válcuje to co máš v podpisu, že jo? ;D ;D 8)
skoro 8) ale na router je to UMC vykonej procak jak prase, ne? 8) ;D
tak bude až za týden .. :( asi vezmu 2.4Ghz P4 :lol:
To MArek:
Přesně tak, ty parchanti v Levi i v EDčkách to zase posunuli, už mě to fakt nebaví čekat.
Tady s tim mě fakt AMD sere.
ja si rek ze se nebudu nervovat a ze ho vemu az po vanocich
2 Marek Sedlar: na 14000 v 3Dmarku2001SE nepotrebujes 2400+ :)
staci tak 2000+-2100+ s vysokym FSB spolu s 9700 co mas v popisu
Sysel : a co s PIV 2.4Ghz .. dal bych taky 14000 bodů ?
Studna : mám pocit že to vyjde prakticky asi stejně jestli vezmem 2.4Ghz nebo 2400+,akorát pokud máš desku na AMD,tak musíš zaplatit navíc na novou desku pro Intel,já zatím nic nemám,takže mě to vyjde nastejno,možná akorát připlatím asi 800 Kč,ale to je nepatrný rozdíl.
by som skorej bral to p42.4 ho pekne supnes na 3ghz a budes mat aj 20000b :evil: :wink:
2 Marek.Sedlar: sice sem to s PIV nezkousel ale podle me se s P IV na 2,4 dostanes nad 14K tutove i bez vetsiho pretaktovani(mozna uplne bez pretaktovani) uplne v pohode
pokud to vokouris na 3 GHz bude to hustej hukot :D
za soucasny situace pokud bych nemel este desku bych asi taky sel do ty P4
Chlapi to nedělejte, do P4 nechodtě počkejte si na tu 2400+.
Mám doma P4 na 2.8 a sem z ní zklamanej, mám pohých 13000 bodů v 3D marku.
Nevim jak VY (myslím ty zrádce kteří emigrují k intel, no fuj. Ani to slOvo pentium vyslovit nejde.) JÁ SI POČKÁM DO PROSINCE TO UŽ MAJÍ BÝT VŠUDE.
mě je to šumák, já si počkám až bude, teď bude záležet jen na tom kdy bude, jakou k tomu koupim desku, zatim to vypada treba na Epoxe 8k9AI (KT400) anebo neco s nForce2 (Abit, Leadtek nebo Epox) ufidime :)
takze casu je dost
a hlavne na tenhle proc uz ceka vodnik se 120W peltierem 8-)
(ted ma dovolenou :) )
Hmm, takže čekáme dál ... naštěstí na Athlonu 1,5 GHz se čeká docela přijatelně... :wink:
Studna a těch 13000 bodů máš s jakou grafikou ?
Redeon 9700 ProCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
fakt? si delas srandu ne ?Citace:
Původně odeslal Studna
pres 13 500 mam i bez toho aniz bych grafiku pretocil
vsichni pisete ze P4 hodite na 3ghz, vzdyt to XP2400+ jde taky pretaktovat, pokud vim tak jde z puvodnich 2000Mhz na neco kolem 2300Mhz coz odpovida XP2900+Citace:
Původně odeslal Semik
nemluve o tom ze XP 2400+ da urcite vic 3Dmarku nez P4 2.4
nakonec jdu do toho XP 2400+,protože stejně budu mít pécko až příští pátek a to už XPčko bude k dispozici,huráá :lol:
Taky už se na ní tešim, už mě to nebaví se pořád s bratrem dohadovat o počítač
To by mě zajímalo jestli to XP2400+ vůbec někdy vyjde už na něj čekám měsíc a pořád nic. Mám doma GF4 Ti4200 a v 3DMarku 21 mám kolem 5800 bodů, a přitom s pořádným procíkem to je kolem 11 tisíc.Takže mě karta funguje jen na 50 procent :evil:
Jestli nevyjde v nějaký rozmuný době, asi tak do konce roku, tak šáhnu po P4ce, nesnáším když se moje grafika ulejvá ;D
2 katzz: taxi kup vsechno ostatni a sezen si nejakyho durona a pockej si na xp 2400+ :lol: Ja jedu na duronu 650@1050 a mam v 3d marku 2k1 cca 8500 a to nemam tak pretocenou grafiku jak ty ;)
tak dnes mělo dorazit XP 2400+ a opět nic ! .. takže jdu do P IV 2.4Ghz,jak jsem původně plánoval.
Asi bych to taky udelal...Citace:
já teda čekam na XP 2400+; iž mam na něj doma fšechno (snad) připravený (massive cooling), takže potom bude sranda :)
Teda pánové chtěl bych řešit vaše problémy :-D. Jinak já bych si přeci jen počkal na to XP protože to jako celek vyjde levnější, ale tuhle starost asi neřešíte co? :-D
John : tak to P IV 2.4Ghz mě vyšla prakticky stejně jako XP 2400+ -+100 Kč.
Ok tak v tom případě chápu a omlouvám se za svou neznalost :-). Lepší P4 v kompu než Xpecko v Tchaiwanu :-D
když už, tak XP-čko v Drážďanech 8)
UZ som pisal ze AMD ma poslednu dobu dost zlosti , tie XP2400 uz tu malo byt dost davno a nikde nic..to je dost ubohe. Pridam sa k Marekovi a Dorfovi...asi by som tiez necakal ak by som mal na P4 ost. komponenty a kupil tu 2,4 GHz.
no o tom se taky přemejšlel (vždy když jsem dělal nějakej comp s P4 2,4) ale jeste sem neviděl P4 se steppingem C1 a ty jsou zase o něco lepší taktovatelnější a rychlejší
a pár dalších malých bezvýznamných minus :)
amdecko prestava stihat... ja bych taky docela bral novej procik...ale jakej si muzu koupit? mozna obednat a doufat, ze behem pristiho roku nekdy prijde na trh!!
V LEVI mají uvedenou už aj 2,6 - mám tomu rozumět, že si dělají prdel?
ANO!! :lol:Citace:
Původně odeslal rosak
buu, zklamal jsi me :(...ale je fakt ze kdybych byl bez PC tak bych se taky nemohl dockat...ale do PIV bych nesel prozatim bych koupil XP1600+ poradne OC a cekal...ale jit do PIV??? ??? kua, to fakt ne....Citace:
PIVo? NIGDY!!!
To se raději učekám k smrti - ještě že mě Tom zachňáril... :wink:
Skoro jsem už zlomil 12000 3DMarků s Athlonem 1,4GHz, takže zatím fpohodě!!!
no vidis :)...jsem rad ze jsi spokojen...uchranil jsem dalsiho cloveka pred trapnym vykonem PIVa ;D ;D :lol:Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Ale PIVo dela hezka tela(telata) ;)
No pochybuju o tom že by výkon P4-2,4 GHz byl o něco horší (nebo lepší) než výkon Athlona XP 2400+. Koukám že ty jseš taky takovej slepej zastánce jedný firmy. Já osobně nestraním ani jedné firmě a beru to co je pro mě výhodnější. Když pro mě cenově/výkonově bude výhodný P-IV, beru P-IV když Athlon XP, tak beru Athlona XP.Citace:
Původně odeslal Tom
Ale asi nejhorší co Intel udělal je P4-Celeron to je hrozněj S...T :evil:
Těď jsem si zrovna prohlídnul pár testů mezi P4 2400 a Athlona 2400+ a občas vyhrálo P4 občas Athlon. A cenově jsou teď na tom oba procesory stejně, jen bohužel :| Athlon XP 2400+ není dostupnej :-(
Tak už ho mam, cekani se vyplatilo :)
Vecer ho dam do kompu a uvidime jak si povede...
Jez ED-cka.
:lol:
Hvejj :lol:
Tak sip sem s testami a inymi picuzovinkami..... :wink:
Nech to jede...scem to vydet v akcii...na 2.6ghz reaL 8)
Citace:
Původně odeslal DC
Ok jsem zvědavej na CPU mark a nakolik to půjde přetočit doufám, že aspon na 2,4 -2,5 Ghz ;D
možná uvidíte v Nebušicích ;)
Tak pánové už ho mám taky, ale bohužel na něj zatím nemám pořádnej chladič, mám objednanej Taisol, tak sem zvědav kdy bude. Každopádně sem na něj zvědavej s porovnáním s 2.8.
Já ho mám zase z Levi :wink:
Super..som zvedavy na testy...mozno osolim 8K3A/8K9A tymto modelom...hlavne sem s nejakymi vysledkami pretaktovania pod...pripadne aj na moj mail :)
tak dneska se o výsledky ještě nepodělím, jelikož podle předpoladů a podpory Solteku moje deska proste XP 2400+ neumi, takze zejtra du koupit Epoxe 8K9A2+ a pak ufidime :lol:
Maule-teď jsem si všiml-co se stalo s tím XP 2200+,které sis s takovou pompou kupoval někdy v červnu?
nakonec koupil 2000+ a nataktil na 2300+, ale už je prodanej
2DC: Huuh super..som naozaj zvedavy co na tej 8K9A2+ z toho procaku dostanes. Musim popozerat ci ho uz maju aj u nas...myslim Procak.
Jojo!Citace:
Původně odeslal Sysel