-
Mod kamose ENZA... :))) -- fotky č. 2
-
orginálne
trocha extrémny dizajn, taký neaerodynamický..
Ten povrch je tapeta?
-
-
nice!
a toho miesta vo vnutri ..
-
ten tvuj kamos ma asi v hlave ..... (toho hodne malo)
dat si desku + cpu + pameti za takove prachy na KOBEREC !!! .... dal nemam slov
jinak ten case je fakt pekny
-
Citace:
Původně odeslal T613
ten tvuj kamos ma asi v hlave ..... (toho hodne malo)
dat si desku + cpu + pameti za takove prachy na KOBEREC !!! .... dal nemam slov
jinak ten case je fakt pekny
Cece, ja nevim, ale uz od pohledu je to larisa... (deka)
-
Ty voe mě se to strašně líbí.Ty oblý plechy po stranách tam vařil sám ?
Kolik stál ten Airbrush a kde ???
-
zajimavy...taky by me zajimal ten airbrush
-
...nice & clean casemod :!: :wink:
-
ta deska na ty chlupaty desce neni zrovna moc oka ;D ale mod je hustej
-
takze... mod delal kompletne sam vcetne vejtovani tmeleni a vseho kolem..
Airbrush je delanej ve Znojme za 1500 Kč.... SUPR cena...
Ta modra metaliza tam byla.. tu si delal sam.. Blesky + lak delal manik..
-
Vyzerá to naozaj super. Boky budu takto voľné, alebo uvažuje u plexi?
-
-
Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
Plexy + 2x katoda + UV
Tak to už teda bude SUPER. Kedy ju bude mať hotovú (cca.)? Potom sem hoď fotky.
-
Ten výber farieb je naozaj good... Ale uvidíme (ak uvidíme) ako to dotiahne do finále...
PS: Podľa prvej fotky vidno, že dosku dal na deku - no frajer... :wink:
-
hodne zajimavy, pokud se nemylim, tak i ten Athlon je airbrushnuty na vrsku case ? pak by tam nemohl dat Pentia ;D kdyz na to tak koukam, tak asi neco z toho udelam i na svem, ale boky to asi nebudou...
-
Velmi velmi pekne originalne a cista praca (aspon z obrazkov to tak vyzera. Paci sa mi kombinacia farieb ale hlavne ten Airbrush...proste mod s velkzm M....som velmi zvedavyna dokoncenie.
-
hezky me se to libi .. je to hodne nekonvencni,nezvykle, originalni ? :arrow: :idea:
Hlavne at to dotahne do konce...
-
Ten bilej vetrak v predu vypada efektne - no reknete - ze by to nebylo tak hezky, kdyby byl cernej :idea: + bilej interier k tomu... krasa
-
je to pěkný, ty plechy navíc jsou efekt
-
pekna prace,aspon to neni takpovy to tuctovy,co ma skoro kazdej.Pro me by byl jen trochu nepraktickej...tahat se s nim 2x do mesice na LANparty :lol:
-
Šupa
Je to perfekt 8-) Sám moding dělám a vím co je to za fušku ale tohle je šupa která ti musela zabrat alespoň 14 dní. Nemám pro to slov :-o Jsem ohromen :o Díky všem takovým jako jsi ty ;D
-
Re: Šupa
Citace:
Původně odeslal Sir.Morpheus
Je to perfekt 8-) Sám moding dělám a vím co je to za fušku ale tohle je šupa která ti musela zabrat alespoň 14 dní. Nemám pro to slov :-o Jsem ohromen :o Díky všem takovým jako jsi ty ;D
Edit: Myslím tím 14 dni v jednom kuse :-)
-
Tyyy krafoooo! Dobry! Ale kdo mu to bude nosit na party? ;D
Uz se tesim az do toho narvem tu Datlosovu grafarnu 8-)
-
mno mna by zaujimalo ako zbastlil tie bocnice ??? aky ma vetrak v predu, ako sa ti ebocnice davaju dole ... ako na to nahodi plexi ...
MadCap
-
mam pocit ze ty bocnice jsou prisroubovane ? kazdopadne kus plechu se vzdy nekde najde...to sundavani asi bude zajimave, kdyz kouknu na svoji diru v bocnici, tak to neni sranda, kdyz to mam castecne ohnute...a on ma ty horizontalni pruhy ne o moc sirsi...no uvidime co se dozvime, ale aby pak nenastala moda v tom mit co nejvetsi case a udelat z nej treba zemekouli apod ;D
-
Vypada to fakt cool, szupr prace. ¨Jenom by me zajimalo jestli nekdo nevi kde poridit airbrush v Brne a podobnou cenu. Nebo aspon za cenu pro norm smrtelniky
-
ci ve frydku(a okoli) nebo v praze ???
-
Citace:
Původně odeslal MadCap
mno mna by zaujimalo ako zbastlil tie bocnice ??? aky ma vetrak v predu, ako sa ti ebocnice davaju dole ... ako na to nahodi plexi ...
MadCap
bocnice se sundavaji naprosto normal.. jako origo.. ve predu 120 mm Sunon.. plexi bude v prouskach jen mezi pasama..pridelany chromovanyma matickama..
chlapec to prej dneska dodelal ale nevim jestzli mi da zejtra fotky..
-
Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
Citace:
Původně odeslal MadCap
MadCap
bocnice se sundavaji naprosto normal.. jako origo.. ve predu 120 mm Sunon.. plexi bude v prouskach jen mezi pasama..pridelany chromovanyma matickama..
chlapec to prej dneska dodelal ale nevim jestzli mi da zejtra fotky..
Dúfam, že áno. Chcel by som to vidieť pokope.
-
Very nice, very nice..
respekt :-)
btw. skutecne, takovy komponenty bych jen tak na chlupaty dece nevalel :-o
-
WOW, hustotka, tohle sem fakt eště nikde neviděl, pěkný, oreginální ;D
-
A proč se chlapec ještě nezaregistroval na fóru?Řekni,mu,že je to GOOD JOB a ať se nestydí,i když je začátečník(třeba v moddingu). ;D
-
Este k tomu Airbrushu - je to fakt o ktorom som pisal uz skor - dobre urobeny airbrush a povodny nastrek dokaze urobit s moddom velke divy - povedzme ze mate trosku upraveny Case - ak sa nanho hodi vhodny styl Airbrushu je z toho zrazu pekny mod :wink:
-
tak "CHLAPEC" neni registrovany protoze jeste nema net. bude se stehovat tak zatim ceka..
jinak... jeste fotky nejsou ale uz jsem mu dneska rikal ze je velmi kladny ohlas a tak mi .. snad.. zitra dovali novy fotky.
-
-
:eek: :eek: :eek:
Co je zač ta sítka na těch vypouklejch bocích ??? Je to plastový nebo kovový ???
-
Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
Tyyy krafoooo! Dobry! Ale kdo mu to bude nosit na party? ;D
Uz se tesim az do toho narvem tu Datlosovu grafarnu 8-)
Tak tohle jsem hned rikla ze bude chtit datel udelat....hihi :-)
Ale z mokrym rucnikem na hlave. hehe :wink:
Mno ufidi se....co na 64Bit soft support :!:
Jinac Kejs-mOd Enza jsem videl osobne jeste nenastrikany a pekny ;)
Ten "érbruš"+barva tomu dodal ještě víc
Na to ze Enzo nema pristup na net a vubec na nej nechodi a hned se pustil ze svoji fantazii do modingu,tak to nema chybu. (nic okoukanyho ;)
Yooo deska na Laryse to je husty...taky uz je prociiik na reklamaci hihi.
-
Je to naaadhera, ale jak uz tady bylo receno, tahat bych se s tim nechtel :mweheh:
-
2a_WerOOn: nechcem sa vyjadrovat k mode ale k tebe.Mohol by si prosim ta zapnut svoju central brain unit a dat namiesto tych konskych obrazkov len linky na ne.Nie vsteci maju DSL.Bud sem daj obrazky max 640*480 ktore sa rozumne nacitaju aj s dial upom alebo len linky na ktore si klikne len kto bude chciet-toto by mohol moderator vediet :-(
-
Podle me by bylo jeste lepsi, kdyby ty vypoukli boky licovali s predni stranou case....ale i tak je to parada.Tenhle zaber je nej..ma to svuj styl. To cenim.
a_WerOOn: mohs ty obr. aspon otocit :wink:
-
parada - mam dotaz - jak je resena ta mrizka vepredu, nad tim bilým vetrakem ???
-
Citace:
Původně odeslal globalkiller
:eek: :eek: :eek:
Co je zač ta sítka na těch vypouklejch bocích ??? Je to plastový nebo kovový ???
Rekl bych, ze to neni sitka, ale druha strana koberce :eek:
-
Citace:
Původně odeslal bukva
Rekl bych, ze to neni sitka, ale druha strana koberce :eek:
jj.tady je to dobre videt. na fotce to vypada dobre, ale v realu...moc nechapu jakej to ma smysl.
-
Jo fakt dobreee, zase neco neokoukanyho ;D
Ale dovolim si par tipu, kterejma bych to vylepsil :wink:
Ten koberec je zajimavy reseni, ale v realu to musi vypadat docela divne, takze co takhle pres mrizku prestriknout barvu a ev. jeste prekryt plexisklem :idea:
Dalsi co me zaujalo sou ty krasne vyvedene blesky airbrushem, jen bych tam misto tech osklivejch sroubu dal bud pochromovane kulove hlavicky, nebo bile LED :wink:
Na ty fany na boku bych asi dal nejakou mrizku, napada me nejakej lasercut.. ??? , nebo minimalne taky prestriknout bilou, aby ladily..
A konecne bych uvazoval o koleckach, nebo aspon uchytech navrchu case, protoze jak uz nekdo komentoval - prenaset bych to nechtel ;D
-
Citace:
Původně odeslal Chocen
parada - mam dotaz - jak je resena ta mrizka vepredu, nad tim bilým vetrakem ???
ve predu je jen jeden vetrak a to 120ka bila a nad tou neni zadna mrizka..
pred 120kou je mrizka a ta ma symbolizovat pismena AMD :wink:
-
Citace:
Původně odeslal Aigor
Ten koberec je zajimavy reseni, ale v realu to musi vypadat docela divne, takze co takhle pres mrizku prestriknout barvu a ev. jeste prekryt plexisklem :idea:
Dalsi co me zaujalo sou ty krasne vyvedene blesky airbrushem, jen bych tam misto tech osklivejch sroubu dal bud pochromovane kulove hlavicky, nebo bile LED :wink:
Na ty fany na boku bych asi dal nejakou mrizku, napada me nejakej lasercut.. ??? , nebo minimalne taky prestriknout bilou, aby ladily..
A konecne bych uvazoval o koleckach, nebo aspon uchytech navrchu case, protoze jak uz nekdo komentoval - prenaset bych to nechtel ;D
tak ten podle tebe koberec neni koberec ale zevnitr filc a z venku jen pro efekt je bile umele pletivo..
osklive srouby jsou chrovane maticky ( z venku )
-
Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
Citace:
Původně odeslal Aigor
tak
ten podle tebe koberec
neni koberec ale zevnitr filc a z venku jen pro efekt je bile
umele pletivo..
osklive srouby jsou chrovane maticky ( z venku )
Dobraa, dobraa...
Tak tedy to pletivo striknout do barvy Case :wink:
Ale na ty maticky sem asi slepej, koukam na to uz potreti, ale furt vidim normalni sroubky s krizovou hlavou :eek:
-
me se to pletivo libi.hodne.ladi s tema bleskama a bilim vetrakem (ty bocni bych taky hodil na bilo). jen furt nevim naco je tam ten filc.ma to byt zvukova izolace?
-
:oops: :oops: sorrac .. mas pravdu ty srouby jsou obyc... to pako rikalo ze tam bodou chromovany maticky ... asi se na to vys..ral..
-
Citace:
Původně odeslal daso
me se to pletivo libi.hodne.ladi s tema bleskama a bilim vetrakem (ty bocni bych taky hodil na bilo). jen furt nevim naco je tam ten filc.ma to byt zvukova izolace?
u filcu nevim proc je tam.. ;D .. zrejme proti hluku.. :smoke:
-
Aha, uz vidim proc mas tolik prispevku - vzdycky pises dva po sobe :roll: ;D
Ale k veci: Tak jsem to dneska videl na vlastni bulvy a je to maso... abych byl uprimny, tak napad je to peknej, ale ta bila mohla bejt lepsi a navic cela ta case je takova "starsi". Mohl si vybraz neco kapanek novejsiho.
Skoda toho s tou deskou, holt ma nekdo smulu :?