Taxem si v SS vyzvednul ATi R9500 - SURPRISE!!!!!
Poté, co mi tam ležela dva týdny bez mého zájmu, jsem si ji včera přeci jen vyzvednul - přeci jen se mají závazky plnit, že... :roll:
Strčil jsem ji do kompu a jen tak ze srandy ji taktnul - 385/330 na první pokus nebylo vůbec zlé a já začal mít šimrání v břiše zvláštní předtuchou. Starý Catalysty šly pryč, já zkusil nainstalit odemčení pipek a stal se zázrak - karta šlape jako PRO na těchhle frekvencích úplně bez chyby!!!!! :eek: :eek: :eek:
Byla poslední na krámě, měli ji tam nejmíň dva týdny a NIKDO mi ji netestoval ani nevyměnil za neodemknutelnou - SS RULEZZZZ!!! ;D ;D ;D
Re: Taxem si v SS vyzvednul ATi R9500 - SURPRISE!!!!!
Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
Poté, co mi tam ležela dva týdny bez mého zájmu, jsem si ji včera přeci jen vyzvednul - přeci jen se mají závazky plnit, že... :roll:
Strčil jsem ji do kompu a jen tak ze srandy ji taktnul - 385/330 na první pokus nebylo vůbec zlé a já začal mít šimrání v břiše zvláštní předtuchou. Starý Catalysty šly pryč, já zkusil nainstalit odemčení pipek a stal se zázrak - karta šlape jako PRO na těchhle frekvencích úplně bez chyby!!!!! :eek: :eek: :eek:
Byla poslední na krámě, měli ji tam nejmíň dva týdny a NIKDO mi ji netestoval ani nevyměnil za neodemknutelnou - SS RULEZZZZ!!! ;D ;D ;D
kolko za nu chces? :mweheh: :mweheh: :mweheh: :mweheh:
Gratulujem, dobry kauf
Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
mam to same, akurat od dawe - stabilne 370/330 s 8 pipkama, 417/330 se 4 pipkama - proste zritiklika :smoke:
Citace:
Původně odeslal riksa
mam to same, akurat od dawe - stabilne 370/330 s 8 pipkama, 417/330 se 4 pipkama - proste zritiklika :smoke:
Teda sakra ze ja je nakonec neprodaval jako testovany. :eek: ;D Dle ohlasu majitelu jich 35% slo na 8 pipelines, to je na soucasnou dobu hodne dobry skore.
2DS: Hele ty s tema predelatelnejma kartama zacinas mit stesti jak neGryk. ;D No co, mozna lepsi, protoze on je u me vzdycky vybira pul hodiny a Tobe jen tak prijdou pod ruku. Nechces si prividelavat tahanim CPU z plata ? :lol:
Jinak kdo mate 3.3 ns nesmutnete, znam mnoho pripadu kdy 3.3 sli mnohem vyse nez 3 ns. Ono u infineonu je misty dost jedno jestli mate 3.6/3.3/3 ns. Rozdil v oc moznostech v praxi je mizivy, muze to potvrdit hodne majitelu 9500/9700. Bohuzel.... Zlaty Hynixy a Samsungy.