Zajímá mě váš všeobecný názor na tento OS. Tak se perte ;D
Printable View
Zajímá mě váš všeobecný názor na tento OS. Tak se perte ;D
jo je to good az na to ze se mi to obcas kousne a pak to nechce nabehnout ale jinac dobry :wink:
Vetsina lidi ti rekne ze je to uz starej system (ze prej XP rulezz) a ze to sou nejhorsi Widle co kdy vysli.
Me osobne ME fungovali lip nez cely 98SE...mozna to bylo kombinaci HW mozna tim jak snima clovek zachazi.
Kdyz vidim lidi co dostanou do ruky nejaky CD s 50ti vecma a samozrejme i ty nejveci kraviny instalujou, tak se ani nedivim ze ji Widle po mesici lehnou.
Takze muj nazor: ME ve sve dobe v pohode ;)
Dnes na starsich compech, klidne. Na novy masiny uz bych je necpal.
WinME jsou nejlepsi wokna.
Nejradsi mam kritiky co na ne nadavaji a ani je nemely nainstalovane, trubove :evil: .
OS WinME (podle mne) je nejvykonejsi a stabilni.
A to ani nemluvim o bootovaci dobe, ne kterou jine windowsy nemaji, dela to 28 sekund od stisknuti po nabehnuti plochy.
Je to smeska vseho dobreho z W98SE a nake vylepseni.
XPcka jsou mozna o neco stabilnejsi ale na vykon winme nemaji.
Mam pocit, ze na 98 a ME se delaji lepsi ovladace, aspon od NVidie.
WinME rulezzz 8)
Pro me byly WinMe taky nejlepsi z rady w9x. Ale ted co mam W2k taxi nemuzu stezovat a jen tak bych nemenil ;D 8)
Mne Windows ME tiez idu pekne - a este som nerobil ziadny reinstall - asi dva roky(?).
A funguju stabilne aj na doske PC Chips M726 s Celeronom 333 a diskom Samsung 7.8GB (pre niekoho to moze vyzerat ako smrtelna kombinacia :lol: )
ME jsou OK, mam je od data vydani, samozrejme bez preinstalace.
obecne uz bych se k zadnymu non-NT-based systemu nevratil.. pro me vedou W2k
Já nevěřím, co tady čtu. Kdekoliv jinde se píše ME=fuj, ale na samostatném threadu jen samé pochvaly. Hmm, Založil jsem to proto, že jsem četl jen samou kritiku, ale já jsem moc spokojeny, bootovací doba snad ani netřeba komentovat, modrou smrt jsem viděl asi 2x za dva měsíce, ale ne vyjímka, ale systém je zaneprázdněn..., a to není na moje nervy, takže reset. Osobně jsem 2K nainstalovane neměl, ale prej na tom neběží zase až tak všechno, takže jsem zvolil ME. a XP? No nevím, asi to stále má mouchy, a taky si myslím že HDD 5400ot. a 256MB ram je ne moc vhodné, třeba mě někdo přesvědčí o opaku 8)
Zatím zdarec
Teraz uz sice hodne dlho ficim na XPckach, ale mal som kedysi tak isto asi rok ME a nemal som s nimi ziaden problem...
Podle me zalezi na HW a ucelu. Kdyz jsme prodavali ME i v novych (!)sestavach, byli s tim jen a jen problemy. Nekompatibilni HW, ovladace nebyly, problem s DOSem, pady.. Jako firma jsme se vratili k W98SE a pohoda. Nemusime jezdit kazdy tyden k zakaznikovi, ze se mu ty ME po**aly. Mluvim samo o SOHO zakaznickym segmentu.
tak to jses dobrej ja to instaloval nekdy i 2xdenne :wink: :wink:Citace:
Původně odeslal mager
:lol: tak to blahopreju ...mozna by bylo vhodne prejit na jiny system...Widle ti evidentne nesedej.Citace:
Původně odeslal Krupa
asi záleží na kusu :wink:
zkušenost s nima mám, ...no dobrý je v nich akorát ta obnova systému....jinak sou dost nedodělaný.
Když si člověk odmyslí ty serepejtle tak W98se sou lepší
...Já radši 2kpro/XPpro 8)
ja si myslim ze se neda rici ktery system je nejlepsi a ktery je nejhorsi.
Jediny co se muze rici je objektivni nazor kokretni sestavy na koknretni systemy a porovnanim mezi sebou.
Na my sestave nejlepe bezi WinME .. kupodivu lepe nez W98SE, w2k jsem neskousel a XP jsou des ..
tot muj nazor
hehe treba ms prosazuej co kus to original - proste rucni prace. pro to to je treba tak draheCitace:
Původně odeslal Drak
Kazdy non-NT system od MS je
http://sweb.cz/Michal.Goceliak/grc.gif
Myslim ze by stalo za to prejit i na jinou platformu, PSX2 bude to pravy hehehe ;DCitace:
Původně odeslal Herne
V práci máme Win ME , doma mám XP.Celkově se mi ME moc nezdaj, jsou s nima časté problémy, ale asi to fakt bude záviset i na hardweru.Podle mého názoru jsou XP lepší :roll:
Plati vseobecne, ze pokud clovek po instalaci OS do nastaveni moc nehrabe, jen nahraje potrebne programy a pouziva je tak mu system vydrzi stabilni a rychly dlouho, kdyz do toho zacne vrtat, instalovat, odinstalovat, aplikovat programy na zrychleni behu a vychytani much, ruzne ServicePacky tak si koleduje akorat o reinstal v nejblizsim casovem horizontu...takovy mam na to nazor a vlastni zkusenosti...Nak
Souhlasím s Harrym....moje zkušenosti s ME nejsou příliš valné...
když nic neděláte,zatěžují procesor více než SE a taky to víc hřeje...
I když jsem jim zakázal dělat cokoliv co nenamačkám, pořád to něco "mlelo a mlelo" :evil: :evil: :evil: sFiňa
Taky se to chová nějak divně a pokaždé jinak....náhodné výpadky,rozdíly v reakcích a nelogicky to obnovení systému....to je prdel ;D ;D ;D .....to nefunguje vůbec a když, tak odhadem
TAK NA 10%...
No- abych to jenom nehanil ;D ;D ;D ;D ;D .... mají víc ovladačů než SE 8) 8) 8) ,ale to je snad všecko...Než ME, raději SE :-D ...
a tak jsem ju zrušil a nahradil Win 2k a tu posléze XP a už bych zpátky nešel ani za nic... pokud by mě nedonutil HW...
Ale to nic neznamená....na jiné mašině to snad bude šlapat líp,ale pochybuju...všichni známí (a že jich teda bylo...) se vrátili na SE a jednomyslně se shodli v
shitózním charakteru popisovaného předmětu.
Závěr: Od vydání prvních Win 98 jsou ME suverénně nejhorší OS.
Takže si z toho něco vemte nebo nevemte, já to vidím tak.
papa
P.S. Deviantův smajlík je nejen výtižný, ale i naprosto úchvatný.....
Dík za pobavení... ;D ;D ;D
2 cunas: kulove
winME rulezzzz 8)
ja tam ty XP hodim ale až budu mit novej hadr ted mam 2GB a to je uz malo :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal Herne
Tomu rikam duchaplna odpoved, ktera me presvedcila o tve pravde. ;)Citace:
Původně odeslal DAM
Souhlas s Jaffou - jeste bych doplnil, ze system udrzi docela dobre v chodu Nortonovy utility. Ja za poslednich 3,5 roku W98SE preinstaloval jen jednou - kdyz jsem koupil novy HDD..
Nevím pro mně je to WIN98SE a WINXP prof. SP-1
JJ mel sem MEcka taky na M726 (+celer 533) a chodili (relativne) dobre, rozhodne me vyhovovali vic nez 98(ne SE).Jiste nejaka ta BSOD se obcas vyskytla :oops: ale to bylo spis tim ze to byl muj prvni komp a instaloval jsem tam kdejakou hovadinu z CD jako SCORE, Level, computer atd.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Ale ted jedu na WXP Pro a ad si tvdi kdo chce co chce, s W Milennium se to opravdu neda srovnavat.Stabilita, ovladace...no proste super.Jak Microsoft moc nemusim tak XP se jim opravdu povedly(jako by to ani nebyl MS ;D )
2Millisx: S 256MB RAM a 5400ot. diskem XPčka jedou v klidu.
Mně se WinME vůbec nelibí. To raději Win98SE, ale teď už snad jedině XP.
Na úplně stejných sestavách - ME jsou více nestabilní než SE a neporaděj si dobře s prostředkama.Jinak - nechat Widle tak jak jsou po instalaci je to nejhorší co se dá udělat.Na kompech mi jedou W98 i 95 přes 2 roky s maximálními updaty a pravidelnou údržbou - bez úbytku rychlosti a stability.
Souhlasím. určitě to má něco do sebe...
Když ale ten upd výrazně zhorší vlastnosti systému, nevím, co si mám o tom myslet....
papa
uz o tom zacinam uvazovat ;D ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
vykonny...to beriem.
ale stabilita no H...
odporucam bud winxp alebo win2k s SP2 (SP3 je nejaka divna)
treba pozdejc XP az bude vetsi HDD :wink:
poznamka pod ciarou:
Millenium cca 800 - 900 MB
XP cca 1.1 - 1.4 GB
ale mozno by ta zaujali Win2k cca - 900MB, cize ako Millenium, das na to SPs a si s rychlostou skoro ako XP...ale ta robota a stabilita...
ja som mal 233 s 128 RAM a renderoval som 2 files v 3DStudiu Max R4 naraz, a mal som tam pootvaranych dalsich asi 10 programov typu Photoshop, Macromedia Flash MX a ONO TO ANI ZA NIC NEPADLO...SKRATKA TO JE ROBOTA....
to Odar jo jasne ma to o trochu víc ale to se mi tam pak nevejdou žádný hry ;D a ješte programy zaberou tak 500MB :wink:
Millennium 800 - 900MB ???
Ked odpocitam Desktop a Application Data tak mi to vychadza na 733MB, nejakych 167MB z toho su instalacne subory, este tam vidim 150MB swap - takze 400MB :)
asi ne 400MB :o
Tak, tak. Uplny suhlas.Citace:
Původně odeslal Herne
Ked clovek vie ako na ne, tak su v pohode. Mne vydrzali takmer rok uplne v poho. Potom ich vsak vymenil novy komp s W2k.
Me jsou velkyý shit. Nainstaloval jsem je a po 3 hodinách, jsem tam
musel dát 98. Nejvíc mě vadil vzhled(ten samo změnit, ale jsem líná osoba). Te´d su na XP a spokojenost nadprůměrná.
Citoval bych klasika z tohoto fora
Win 98 -> Win ME
Z blata do louze.
osobne sem mnel win 98 i win me nainstalovany nekolik let (s 1000 reinstalu)
Pak sem presel na Win 2000 na kterych beham a musim ric pooooohoda
a dotetka si vycitam ze sem dvouhadry nepozil driveji.
ME nejsou spatny.
Klady: pri instalaci si to najde hw (pokud je pnp) a vsechno si to naistaluje - to u W98 se me toho polovicka nenaistalovala.
takze system pro lidi co se nechtej moc starat.
zapory: absolutne je to na nic pokud hodlate neco delat ze siti. ja sem na tom sit poradne nerozchodil. Teda vsehno v pohode, ale druhy pocitace sem videl jen nekdy. Ve W98 vsechno v pohode.
docela to zere misto na disku
Takze bych to bral, ale jelikoz mam doma sit tak to nechci. Tot muj nazor na tohle stvoreni :wink:
Zatial som ME spokojny az na male drobnosti. Cas ma ale raz donuti ist do Xp alebo dalej :roll:
Citace:
Původně odeslal Odar
Milenia 492 MB
To si opcas musis smazat ty sracky co si delaj.
Nepositas to i s restorem a vyrtualkou jeste sem mecka jen mecka 800 MB nevidel.
Dneska jsem byl u kámoše kterej je má a nic moc.Zlatý 2000 Prof. :wink:
Nechteli se mi cist vsechny prsipevky tak prominte jestli se budu opkaovat ale muj nazor je:
Vetsi shit uz microsoft fakt nemohl splodit, co na tom vydite ? Jsou to w98 s par novyma funkcema a dvakrat narocnejsi na hardware ... To uz si radsi necham ty w98SE....
W95 byl dalsi pokrok, W98 byl zase pokrok, w2000 byly pokrok, jen Me mi pripadaji jako krok zpet ...
LINUX forever ....
Vykon? Zkus nekdy w2kCitace:
Původně odeslal DAM
Takze kdyz chci aby mi dlouho jel a nespadl server tak jen ciste nainstaluju system a spustim sluzby jo ?? ... To bych to mel jeste ten den nabourany .... VRTAT SE VRTAT SE VRTAT SE v tom ,...jinak je to o hovne ...Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
w2000 kdyz jsem je zkousel tak jsem v tom delal psi kusy az jsem si rikal proboho tak to nevydrzej a ono nic nejen ze sem je nemusel znovu instalovat ale ani nespdly.
Kdyz v meckach zahlasil nejakej program chybu tak se vetsinou psral celej system a jedine rezet v 2000 staci ukoncit ten program co se podela a jede to dal uplne v pohode.
Jo a kdyz uz to fakt nejde tak staci preinstalovat Service Pack (10 minut).
Jo jo ..... w2000Pro jsou fajn system ... na Me uz bych se v zivote nevratil ... des a hruza....
No.....přece jen by to chtělo poděkovat vývojovému oddělení
Microsoft corp., protože vyrobit jakýkoliv OS by dokázal málokdo, nicmémě....
Nechat si platit za takový vyblitý ZKUrW, jaký jsou Me.... bych se styděl(ale měl bych $$$$$) ;D ;D ;D
Me vyšly nějak společně s 2K jako OS pro slabší compy a pro mulimediální aplikace, kterým se pod 2K (nonSP) moc nechtělo...
Hned po jejich uvedení však bylo jasné, že to je konec dosovské éry a vývoj již tímto směrem nepokračuje. Microsoft zvolil jako základní stavební kámen pro XP Win 2K a věděl proč.
O kvalitách Me svědčí i to, že se už skoro vůbec neobjevují v nabídkách distributrů HW-SW, na rozdíl od ještě poměrně dobře prodávaných SE.
Mě se ME líbí!!!
Vyzkoušel jsem vše od DOSu až k WinXP krome Linuxu.
Na Me se mi líbí:
1. mě osobně nepadají tak často jako rodinka W9x. Vím, že Me vycházejí z W98, ale vylepšení stability je markantní
2. nemám problémy se sháněním ovladačů, utilit a jejich chodem jako "šťastní" majitelé XP a 2000.
Plivejte na ně jak chcete, mě se líbí.
Windows ME su novsie ako Windows 2000. Vysli v roku 2000, kym Windows 2000 su z roku 1999.
So stabilitou nemam ziadne problemy. Rano zapnem, cely den to bezi a vecer vypnem. Niekedy sa to zrube ale to je vlastnost vsetkych Windowsov - vratane 2K a XP.
Vyhodou pre mna je maximalna kompatibilita - s HW (funguje scanner z roku 1994) aj so SW (funguje vsetko pre Win16/Win32 a 98% veci pre DOS, zvysne 2% chodia len v cistom DOSe).
Ja sem na svuj komp ME nikdy nepustlil a vim proc, v okoli na ne kazdej nadava ;D Myslim ze jedniny systemy od Microsoftu o kterejch se da uvazovat jsou XP a W2kSP3. Ja sam mam XP a je to v poho. Jedniny co me nejede je AutoCad 2000 a nevim proc :(
tak nejak...Ja jsem taky nikdy nemel WinME, takze jak to s nima je fakt nemuzu posoudit :)...V dnesni dobe bych na kompa nehazel neco pod W2k, WinXP ci Linux. Bylo by to pod uroven meho kompa ;DCitace:
Původně odeslal Fila
BTW: Ten autocad se kdysi davno resil jeste na starem foru, ale nepamatuji si zda-li na to jak ho rozchodit nekdo prisel...
OT: Cestina za 5.Citace:
Původně odeslal šaman
3.p - Mně mně mněmněmněmněmněmněmněmněmněmně
podle me jsou W2k hroznej shit ja bych rek zlaty ME ;)
Ked sa tak na to pozeram tak w2k uz potrebovali 3 service packy a iba Bill vie kolko ich este bude :wink: takze asi tolko ku stabilite a bezpecnosti OS Windows nech su to uz ktorekolvek
jestli to nebude tim ze na NT systemy se servispaky vydavaji protoze se to s nima mysli vazne kdezto na W9x serou protoze na tom stejne lidi jen hrajou a rozumnej clovek na tom pracovat nemuze ;DCitace:
Původně odeslal Quillin
Alebo SP robia preto, aby NT, 2k, Xp aspon vyzerali seriozne ked uz nie su, ze? (alebo chces tvrdit ze to myslia vazne ked su derave tak, ze aj 13 rocny hacker ich zvladne s prstom v nose?)Citace:
Původně odeslal DeeKay
Windows Mééééé...nejhorší shit od W95! Z řady W9x jsou nejlepší W98SE
Windows 9x, Me, Xp, NT, 2k najhorsie od doby W3.11 a DOS 6.22
A uz sa tu nehadajte a neserte ma! ;D
tak to aby nekdo vymyslel novej OS ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Quillin
myslim, ze tato debata nema vyznam.....choj na Linux a budes nadavat, ze si s ostatnymi v meste nekompatibilny...cize zas prejdes na winshit.....Bill je BillCitace:
Původně odeslal Krupa
to je naprosta pravda :-(Citace:
Původně odeslal Odar
ja to poviem takto.....ja som bezal dlho na Win98SE....predtym som mal Win95SP2 (volalo sa to tak? - podpora fat32....uz si nepamatam). No a 98 boli fajn...lenze ked som prestal hravat, ale sa troxen zacal zaujimat o grafiku a tak, tak mi prisli velmi nestabilne.....presiel som rovno na 2k....Millenium som ani nemal...ale zas Svagor ich mal na compe, a vravel, ze niektre veci mu tam isli, co ani na win98 nesli...takze v poho....ale pre rozumnu pracu napr v 3DS alebo Macromedii to skratka nieje....Citace:
Původně odeslal Krupa
Teraz mam novy comp a XP......ale nepripadaju mi stale tak stabilne ako 2k......ale zas nabiehaju prijemne rychlo. Oproti 2k sa mi napr. horsie spravuju...nemozem si pomoct, ale 2k boli prehladnejsie
w95 osr2, mimochodem take stabilni, ted mam W98SE a pohoda, takze by to chtelo XP SE (o kterem M$ rekl, ze nebude)Citace:
ja to poviem takto.....ja som bezal dlho na Win98SE....predtym som mal Win95SP2 (volalo sa to tak? - podpora fat32....uz si nepamatam).
Kdysi jsem běžel na Win95 SR1. Pak jsem měl chvíli 98, padaly jak švestky. Me jsou to samý a tak jsem přešel na platformu NT: 95ky jsem nahradil NT4 Serverem (nejlepší OS od MS vůbec) a později 2k prof. Teď jedu na XP a jsem navýsost spokojen.
Win 3.11 nejlepší ;D ;D 8)Citace:
Původně odeslal Marty
Ja Méééééééé pouzivam ale nie je to "TO PRAVE ORECHOVE" ;D ...
proste w98SE mi padali ako slivky ale Méééé nie su o nic moc lepsie ... teda az na tu grafiku a zopar novych veci... ale aspon tolko nepadaju :-D
Ale co uz ked uz.... :-(
je to pravda me uz to taky tolik nepada ty moje Meeeeeeééééé :wink: aspon musim zaklepatCitace:
Původně odeslal JUCE
ja som Me nemal, ale mal ich kamos. ked sa mu po case zrubali, tak si dal 98SE a je ovela spokojnejsi. ja som okrem Me mal uz vsetko. XP boli dobre, ale po urc. case sa mi to nejako zahltilo a spomalilo. a musel som nainstalovat firewall aby sa nenapajali na net kedy sa im zapaci. teraz mam 2k a som so stabilitou spokojny akurat vykon... oproti 3Dmarku v XP je tam zhruba o 800-1000 bodov pokles. ale zasa v 2k mam viac ako v 98SE, ale moze to byt novsimi ovladacmi.
s tymi linuxami to nemyslite vazne ludia. ja to mam lebo musim v tom robit, ale rozsirenost ??? a hlavne hry :lol:
ME ma predvcerom nasrali takze som siel do XP. Vydrzal som to s nimi 3 dni a tak zase chvilu skusam 98SE.
Neda sa ujst....
Sežeň si ACAD 2002. Jede pod XP naprosto stoprocentně!!! (snad)
A mimochodem je i celkem slušný...
pa
;D jo zivot je bojCitace:
Původně odeslal Quillin
ME jsou best. Žádný padání, žádný bluescreeny, rychlý bootování, žádný problemy s kompatibilitou, prostě paráda.
Zkoušel sem i 98SE (každou chvíli bluescreen) i XP (každou chvili jinej problem, na pulku her XP patche aby pod tim vubec jely).
ME rulezz !
souhlas :wink:Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
No ja mam celerona 900@1000, 256MB RAM, 40Gb Seagate 5400Ot/min na desce luckystar a winXP prof mam nabehle za cca 20 sekund a vypnuti je hotovo za 5 sekund (nekdy temer okmazite) ale chce se to pohrabat v services.msc a povypinat nejake nepotrebne sluzby. Jsem velmi spokojen. Myslim ze to muzu posoudit celkem objektivne, protoze jsem mel nainstalovany na tomto PC win98se, winME, win2000, a ted posledni rok bez reinstalu winXP.Citace:
Původně odeslal Millisx
Na winMe rikam pouze holly shit :(
Jen pro upřesnění-větší velikost ME x 98se je daná tím že si na disk uložej ovladače.Jako když z cd zkopnete adr. win98. ME se mi nezdaj stabilnější,nepadaj mi ani 98se ani tyhle.Ze softu tam funguje víc fičurek a S3 mode nedělá na mym epoxu problém a s něčím si neporaděj při instalaci.XP mě překvapily rychlostí i při těch všech serepetičkách.Na kompy do PIII a T-Birdy bych dal spíš 98se a P4 a AMD XP WinME nebo spíš XP/2Ksp3.Teda spíš záleží na čipový sadě.IMHO.
kazdej podle chuti ;D
Mne pripadaji ME stabilnejsi a trochu vic vychytanejsi oproti SE. Ale i kdybych chtel instalnout SE, nemuzu, protoze na nich za boha nerozchodim modem, kdezto na ME zadny problem (asi chyba ovladacu). Takze mi zbyvaji jeste XP.
Akorat dosovy hry jsou na ME trochu problem.
DOSove hry idu pekne, teda tie ktore sa daju spustit v DOSovom okne. Ked mas ISA zvukovku s VXD drivermi tak ide skoro vsetko.
On je u dosovych her spis casteji problem s pameti.
Zvukarnu mam integrovanou.
winME ---------------> SHiT
Ja sa nezvyknem takto vyjadrovat, ale to sa uz nedalo.
Je to jednoznacne najhorsi sys od microsoftu!!!
Problemy (u mna, u znamych)s:
- s mediaplayerom (bluescreen)(viedlo to az k nutnej reinstalacii win)
- s pamäťou - v ME je aj 256 malo
- s hramy (HL - mrznutie obrazovky - Pomohlo vzdy len ctrl+alt+del a vypnut Halfa takto)
Mal som ho raz davno 2-tyzdne a odvtedy NiKDY ViAC !!!!!!!!!!!
Vivat Windows 98 SE eng !!!!!!!!!!!!!!
ja jsem tez dlouho laboroval nad ME/W2K/XP a poznatky
kdyz se poradne oseka system tak jsem mel cisty instalacky asi takovyhle: ME cca 300MB W2K cca 400MB XP cca 650MB
dal bych dodal ze ME jsou nejrychlejsi system ale to je dano jadrem nonNT...ale aby to hazelo pomalu chyby uz po instalaci na to fakt nemam nervy:-( WIN2KSP3(pouzivam) sice pomalejsi nez ME,ale zas nejsou tak narocny jako XP,mensi instalacka,stabilni a XP???preplacany kravinama.
jinak jsem na vsech systemech povadel 3Dmark meho R8500 a
musim uznam ze ME vyhraly to bylo jasne uz na zacatku pak
nasleduji WIN2KSP3 a nejhorsi jsou XPcka podotykam stejne ovladace
je logicke ze ME maj jine a XP/2000 taky ...
Ja myslim, ze XP jsou rychlejsi. Nedavno jsem je (poprve) nainstaloval a ten samej archiv se pod XP rozbaluje asi o 20% rychleji nez v ME. Taky bootovani a exit mi pripadaji rychlejsi. Akorat me se.re, jak XP pri instalaci ovladacu furt prudi tema certifikatama.
Ale jinak mi XP prijdou vic pro bl.becky. Hezci, barevnejsi, jasavejsi, za rucicku provedou. A tak to ma byt. ;D
XP su ako pre debilov. A potom z ludi ktori sa o to staraju robia tiez debilov. Ked chcem ako administrator vytvorit konto, preco sa tam ukazuje to pri*ebane okno ako pre deticky a nie normalne nastavenie userov ako vo Win2K ???
Not TRUE. XPcka mam nastavene uplne bohovsky a vse mi pod nimi beha asi tak o 15% lepe nez pod WINME. Nestane se mne ze by na me nahoden vybihaly errory typu ERROR Runtime Adress 186s4ef1fs321 atd..
zatim nejlepsi mi vyhcazeji WIN98SE a XPcka PROFI. Home jsem nezkousel, takze nevim ale Profi jsou absolutne v pohode. I kdyz samozrejme verim, ze nekdo dokazal vyladit Mielnia, tak ze mu chodily bez problemu. Me tedy ale ne.
No, musím opět přispět svojí trochou do mlýna.
Už asi měsíc jedu na W2k SP3 a ani jednou nespadly, všechno mi šlape. Vím, je to krátká doba. Ale zatím max. spokojenost. It's only my opinion.
No dobry, ale jakej to ma vztah k Win ME?Citace:
Původně odeslal Millisx
Jsem blbě přečet tvoji ot. Takže můj názor na ME.
Citace:
Původně odeslal Millisx
Prostě spokojenost, vůbec to není zavrženíhodný systém. A lidi, kterým jsem stavěl komply a nechtěli 98, jsem dával radši ME, protože z 2k jsem měl tak trochu strach, a nepotřeboval jsem za nima 2x týdně jezdit kvůli nějakým problémům. A světe div se, známá z práce má ten systém bez mého zásahu instnutý už rok, bez nejmenšího problému. Takže můj vztah rozhodně není záporný ;D
2Slusnak> Spokojenost ???
jj ;D
Ja jsem s nima byl taky spokojenej, ted jsem sice instalnul XP, ale ME jsem mel taky pres rok a celkem pohoda. Obcas sice nejakej ten zatuh, ale spousta zatuhlych aplikaci se dala sestrelit a system jel dal, coz se o 98 rozhodne rici neda. Taky maji oproti 98 lepe a logicteji vyreseny nektere prvky a menu (napr. "folder options" jsou jsou logicteji v "tools", nebo nevyskakuje ta priblbla hlaska, kdyz neni CD v mechanice).
Před mým současným počítačem jsem měl desku ABIT ST6 a procesor Celeron Tualatin 1,2Gb a Win98SE. Po krátkém čase po čisté instalaci začal celý systém nepravidelně zamrzat a to při startu, potom při vypnutí, dále při internet exploreru. Intervaly se postupem času zkracovaly až to dospělo do stádia, že mrzl při každém startu a vypnutí. Nepomohly žádné upgrady Microsoftu. Po přeinstalaci na WinMe je systém již půl roku naprosto stabilní a jedou na něm všechny aplikace a hry. Měl jsem z něj taky strach, protože když vyšel, všichni jej hanili a nedoporučovali. Myslím si, že mnoho lidí, kteří jej zde zavrhují ho nikdy neměli ani nainstalovaný, nebo jej neprovozovali delší dobu kvůli zvyku na Win98.
Moje WinMe se prave odebiraji do horoucich pekel. 17 BSOD/hod je uz trochu moc. Nastesti se mi s pomoci Tucnaka podarilo zachranit data z disku (moje WinMe totiz ohlasi ze budou odchazet tim, ze pri pokusu o vypalovani vyhodi BSOD :evil: ). Doufam, ze je uz neuvidim :wink:
Souhlas ... na hry ME (i když mi jedou dobře i 98SE) a na multimedia, internet,kancelářské voloviny používám RH 8.0 . Filmy , mp3 a jiné multimedia jedou na linuxu neskutečně lehce . Při přehrávání filmů zatížení procáku okolo 10% navic slušná bezpečnost na inetu. Nemám nic proti XP, ale jsou neskutečný moloch, velké hardwarové nároky. Zkuste si to otestovat na jednom stroji všechny 3 systémy a bude vám to hned jasné,jak se plýtvá prostředky. Jo jen žádný flamewar, nejsem urputným zastáncem žádného OS. V práci dělám na W2000 ;DCitace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
Presne - nechapem co ma byt v tych XPckach take super ze to ma 2GB na disku a potrebuje to CPU aspon 1GHz a 512MB RAM aby sa na tom aspon trochu dalo robit :roll: Navyse je to plne spywaru, so vsetkym nekompatibilne a robi to z pouzivatela de.bila :evil:
zlata stredni cesta Win2KSP3:-))
Lepsie ako XP. Ale doma mam rasdej ME.
ono ME a W2K maj stejnej vzhled takze jsem taky mel ME ale furt nejaka chyba a po case se zacaly zpomalovat a sekat hry:-( coz u W2K se mi nestalo ani po dlouhy dobe a XP to je pripad sam pro sebe:-))